2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
canım biz de öğretmeniz eşimle iki tarafın ortası bi şehirdeyiz, en rahatı vallla tavsiye ederim..tayin hakkınız varsa mutlaka isteyin yazdık çıkmadı deyin bunda bişey yok ki maksat gönül kırmamak.siz eşinle kafa kafaya verin ve mutlaka tercih yapın doğuda çok zor.ben hamileliğimi bile beklettim köyden bi çıkalım imkanlı biyere gidelim diye

Walla bende çok kasılacağımı bildiğim için çatı muaynesi yaptırmıyorum ki ben eşimle bile çok zor birlikte olan bir insanım ama normal doğumu deneyeceğim yani olmuyosa o zaman sezeryana alırlar zaten dr da Sancıyla gelince gözün görmez dedi bakalım hayırlısı

Cnm Allah yardımcın olsun kolay bi doğum olsun bol sütün gelsin inşallah mutlaka ayrıntıları yaz bekliyoruz dualarım seninle sağ salim kucağına al inşallah

Ohh iyi yapmissin. Benimde halletmem lazim. Yarin yada oburgun. Tertemiz girelim dogumumuza. Bide dogumdan sonra kıl- tuyle ugrasmayalim

Istedigimiz illeri deneyecegiz bakalim hayirlusi artik ailelerin oldugu yere de yazdik dicez yalan olcak ama gonul kirmamak icin artik Rabbim herkes icin en hayirlisini nasip etsin

Aynen o sancida fark edilmiyormuş bende senin gibi düşünüyorum günümüz geçerse suni sanci mi verirler ki:-/

Kızlar benden dün akşam 21:00 gibi beyaz sümüksü bir akıntı geldi top gibi birşeydi ebeye sordum rahim ağzı tıkacıymış o ama halen sancım yok Ve o da işaret sayılıyormuş

canım benim 36. Haftada ağda öldürdü beni, cildin çok incelmiş bidaha yapamayız doğuma kadar dedi, sen nası yaptırdın çok hassas artık oramız, nası dayandın :/

Kızlar doğum yapanlara yada bilgisi olanlara sorum olacak.doğumdan sonra bebeği emzirirken hemşiremi yardımcı oluyor?ofayı boşaltıyorlarmı birde anne ve çocuğun yalnız kalması için?ben büyükler karışsın istmiyorum ilkanda.özel bir an sonuçta...

Nehirbaran canımmm Allah yardımcın olsun, kolay bi doğum nasip etsin inş sağ salim kucağına alırsın bebeğini, hayırlı haberlerini bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…