2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Merhaba kizlar
Benim oglumda sarilik var saat 5te dr kontrole gelicek
Dua edin kizlar nolur oglum iyilessin cok uzuluyorum
Ve size tavsiyem bol bol emzirin sut geldi gelmedi olmadi mama verin ki sarilik olmasin bebisler
Ben sadece ilk gece emziremedim oglum sarilik oldu simdi bol bol emziriyorum
Insallah etkisi olmustur oglum iyilesir
Ama goz icleri ve yuzu sari hala
pofuduk18 gozun aydın olsun canm Allah anali babali buyutsun saglikli omur versin
Senin kizinda da sarilik var diye okudum nasil simdi kizin? Insallah iyilesir bebislerimiz

Evet canim ilk olcumde 12.50ydi, sonra 12.80 e yukseldi bugun baktirdik 11.20ye dusmus cok şükür. Bol bol emziriyorum gündüzleri. Geceleri yorgunluktan cok uyanamiyorum da. Gobegimizin dusmesini bekliyoruz simdi. Persembe kalbimizin kontrolu var haftaya da kirigimiz için gidicez :) yavas yavas toparlaniyoruz şükür.

Aynen o sancida fark edilmiyormuş bende senin gibi düşünüyorum günümüz geçerse suni sanci mi verirler ki:-/
Canim bende iliskide agri duyuyordum. Dogumda hic bisey anlamadim. O ikinma aninda canınız bile yanmiyor. Tek zor olan sey sancilar. Onu da dogurduktan sonra unutuyorsunuz zaten :)

kızlar bende çarşamba sabah erkenden spinal anezteziyle doğum yaptım..ani oldu normalde bugune randevu almıştık sezaryani...
çok zor oldu benm için hem normal doğumu yaşadım hem sezaryanı..salı akşam 22 de başlayan sancıyı sabaha kadar bekledim dr um yoktu gece..sabah gittiğimde 8 cm lik açılma olmuş doğmak üzereymiş yani ama riske almadılar önceki sezaryan diye..ebe çok kızdı nasıl bekledin bu saate kadar diye..başka dr yapabilirdi sezaryanla ben kendi dr umu istemiştim..neyse şimdi bebekte bizde iyiyiz yarın topuktan kan alınacak ikimizinde kontrolu var.. çok isteridim normal olmasını..ayrıca şimdiki dikişler her gun pansuman yapılmıyor..suya dayanıklı çok kolay yarın sökecek sanırım..ama kanamam öyle fazla değil sadece ilk gün ve ertesi gün hastane de olmuştu..karnımın şişi hala var maalesef ...bziden haberler bu kadar..darısı doğumu bekleyen tüm annelere..

Çok geçmiş olsun cnm...sağlıkla kavuştun ya yavruna biran önce geçer umarım tüm sıkıntılarınız...

off kafam daha da çok karıştı şimdi doktor niye sezeryana alalım dedi o zaman :S normal deneyelim demedi riske atmayalım dedi. yarına gün vermişti onu değiştirecem bari perşembe yapalım 2 gün daha düşüneyim belki bizm oğlan 2 gün daha beklemez :) teşekkür ederim arkadaşlar cvplar için prenses444 asabiyimm

Ben yarin da yaptiramazsam benim doktorum ne dicek bakalim yarin haberleşiris

Normal doğum yapan arkadaşlar sizlere lavman yapıldı mi yapıldıysa nasıl yapıyorlar bilgi verir misiniz?
Can yakan bisey degil canim o an ona konstantre olma yeter. Biraz kalin bi siringayla popondan ilac veriyolar 3 dk sonra buyuk tuvaletini yapmak istiyosun lavaboya gidip icini bosaltiyosun. Gerci benim totalde dogumum sancisiyla acilmasiyla 20 saate yakin surdu, ve lavmani da hastaneye yattigim ilk gun yaptiklari icin biraz batti ortalik dogumda ama hasta bakici bayanlar helallik istedigimde olur boyle seyler siz saglikli olun yeter dediler.

Allahim yardımcınız olsun canim, inşaAllah bebeğin bir an önce iyilesecek, dualarimiz seninle...

esraokan ; damlasssss ; melekbekliyor ve nazperver kızlar hayırlı olsun geçmişi okudukça yazıyorum biraz geç oluyor ama bu arada pofuduk18 canım sana ve beişine de çok geçmiş olsun yeni gördüm umarım kızın iyileşmiştir omuz kırığı doğuma bağlı olmuştur üzülme annesi bebeklerin kemikleri çok daha çabuk kaynar hemen düzelir inşallah

Canim bende iliskide agri duyuyordum. Dogumda hic bisey anlamadim. O ikinma aninda canınız bile yanmiyor. Tek zor olan sey sancilar. Onu da dogurduktan sonra unutuyorsunuz zaten :)
Ben ilişkiye çok rahat giriyorum normal doğumla çatiyla ilgisi varmi ki?ikinma esnasinda sanci oluyor mu

Oh ne güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…