2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Sezaryen kolaylarina gelio

Ben ilişkiye çok rahat giriyorum normal doğumla çatiyla ilgisi varmi ki?ikinma esnasinda sanci oluyor mu
Bilemiyorum canim. Arkadaslar endise duyunca onunla alakasi olmadigini dusundugumden yazdim. Ikinirken ben sanci cekmedim. Buyuk abdestini yaparmis gibi bi ikinma oluyor kuvvetli. Istemsiz geliyor.

canım benim 36. Haftada ağda öldürdü beni, cildin çok incelmiş bidaha yapamayız doğuma kadar dedi, sen nası yaptırdın çok hassas artık oramız, nası dayandın :/

Yaptırmasam çok rahatsız olurdum cnm ya öyle çok hassas değil zaten herzamanki düzende yaptırdım 9 ay boyunca ben hiç yapamam beceremem ki

Benimde hafif bel ve kasık ağrımdan başka hiç bir şikayetim yok.galiba doğru zamanı biliyor bebişler...tetikleme işi fayda etmiyor anlaşıldı
Aynen valla ne yapsamda fayda etmedi illada vaktikimi beklicem die inat etti hayir korkuyorum 42 haftaya kadar beklicek die sabrm kalmadi bnim artk

Maşşallah ya darısı bana inşallah sezeryan olan bi kadın gördüm karnı hala 9 aylık gibiydi hiç inmemiş ondan korkuyorum sende durum nasıl peki

ZelisAltu canim beni yan yatirip bi ilac fiskirttilar iceri bir az oyle uzandim sonra tuvaletimi yaptim 15 dk oturtdular sonra da dus aldirdilar bitti zaten kabizligim vardi iyi oldu hic aci falan yokmerak etme

Arkadaşlar biliyorsunuz cuma doğum yapmıştım.cumartesi evimize geldik yerleştik.sütüm geliyor fakat ikimizde acemiyiz kızımla.benim uc problemimde var sürekli kızım ile çalışmalar yapıyoruz.ğöğüs pompası aldım sağmak ile fayda buldum uç probleminden ememiyordu.
Sürekli onunla vakit geçiyor yemek-uyku-altını pisleme bu şekilde geçiyor günler.
Geçmişe bakamadım doğum yapan arkadaşlara allah analı babalı sağlıklı mutlu yıllar diliyorum.
Doğum bekleyen arkadaşlara da güç kuvvet diliyorum allahım kurtarsın.
Çok başka bir duyguymuş allah olmayan herkese nasip etsin.

Galibaa ama gelsinler artik yeter daha fazla durmalarina gerek yok
bencede gerwk yok ama işte hayırlısı olsundaa.. hastaneye bi ümitt haber alıcam diye gidiyorum doğumun şu zaman olur demesini istiyorumm ama maaaleseff puuufff yanii... canım sıkılıyoo artıkk.. gitmiycemm daha yaa bakalım nezaman doğarsa artıkk

Benimde yarin kontrolum var hadi doguma aliyorruz dese ne guzel olur

Hadi Allah yardımcınız olsun canım sağlıcakla kavuş kızına... Bugün teyzem de doğuma gidicek dualarımız sizinle...
Ayyyy
Canim benim
Canim gecmis olsun bir an once iyilessin kuzun ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…