2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
ZelisAltu canim beni yan yatirip bi ilac fiskirttilar iceri bir az oyle uzandim sonra

tuvaletimi yaptim 15 dk oturtdular sonra da dus aldirdilar bitti zaten kabizligim vardi iyi oldu hic aci falan yokmerak etme

Yapılmadı bana.ama kolay yani.normal.doğum yanında o hiç yani.
tesk kızlar cvpp için doğru aslında normal doğum istiyorum o.zaman korkmama gerek yok..kizimin da yeri rahat 40+1 olduk

Yan yatırıp bir ilaç sıkarak yaptılar canım.

Can yakıcı yada rahatsız edici bir durum değil.

hayırlı olsunn güle güle büyüt kızını ya canım sen spinal doğum mu yaptın? spinalde de mi böyle oluyor insanın bilinci açık olmuyor mu bende zırvalamam ameliyatta inşallah

Maşşallah ya darısı bana inşallah sezeryan olan bi kadın gördüm karnı hala 9 aylık gibiydi hiç inmemiş ondan korkuyorum sende durum nasıl peki
Benim oyle degil canim, indi karnim biraz, dogumdan hemen sonra 4 kilom gitmis... Tabiki zaman alacak tamamen gitmesi ama 9 aylik gibi de degil..resim ekleyim bak..

Eklentiler

• IMG_20150615_195604.webp
    33,5 KB · Görüntüleme: 159

Evet 150 kesinlikle çok fazla.
İlgilensinler bakalım hadi hayırlısı

Kızlar ben doğurdum. Normal epidural .Allah herkese nasip etsin okadar güzel. Bir duygu ki hepinize nasip etsin. Pazar günü az sancı ile gittim. Açıklık varmış doktorum. Beklemek istemedi. Ebeler muayene etti.ilk.cati muayenesi oldum . Orda ama heyecandan çok anlamakta ben yapayacam dedim stress yaptım doğum var sanıp aslında hiç acimamisti. Doktor telden dedi karar ver bana deyince bigün kesin olacak bu dedim annem geldi ablamla konuştum sakinleştim normal yapicam dedim hemşire ve en şaşırdım öyle aglamstim ki.ilk muayenede. Sonra Ebeler suni verdiler saolsunlar açılmam arttı nasıl. Sancılar başladı. Hemen iğne hiç bir şey hissetmedim. Epidural cidden çok rahat. Bekledik 4 te girdim 6 10 kala doğdu oğlum . Hiç bir şey hissetmedimden doğuma. Kadar 4 5 kere çatı çok rahat muayyeene oldum. Ikindim. Ikindim sonra geldi oğlum sonunda. Öyle. Çok. Ağladım ki onu görünce Rabbinme bin şükür hemşireler bile ağladı. Doktorum çok Iyiy di. Öptüm koklqdim kanlı kanlı. Gerisi de var hikaye kisminda artik unutmuşum yayıldım burda bu arada kordon dan oğlum gelmeyince kesildm dikis atıldı. VakumlA geldi oluşum . 2800 50 cm oğlum . Bin şükür çok şükür sağlıklı olsun bugün 3 te Çıktık emismekle uğraşıyoruz . Beceremiyorum daha ohlumu koklamak istiyorum daha cok

selam kızlar sonunda geçmişi okudum nerdeyse herkes doğurmuş bekleyen çok az kaldık doğum yapan arkadaşlardan spinalle sezeryan olanlar nasıl geçti biraz bilgi verebilirler mi ne kadar sürüyor o anda neler hissediyorsunuz bide sütünüz geldi mi hemen ameliyat sonrası nasıl geçti çok ağrı oldu mu merak ediyorumm bende 3 gün sonra kızıma kavuşcam nasipse ne kadar az kaldı yaa Allah yardımcımız olsun hepimizin..

Aaaaaa sasirdim canim daha yeni bir seyin yoktu aniden mi sancilandin Allah anali babali buyutsun canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…