- 5 Ocak 2015
- 562
- 316
- 48
- 38
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #49.441
Benim de 3 gunum vaarr cok az kisi kaldık cidden yaaaselam kızlar sonunda geçmişi okudum nerdeyse herkes doğurmuş bekleyen çok az kaldık doğum yapan arkadaşlardan spinalle sezeryan olanlar nasıl geçti biraz bilgi verebilirler mi ne kadar sürüyor o anda neler hissediyorsunuz bide sütünüz geldi mi hemen ameliyat sonrası nasıl geçti çok ağrı oldu mu merak ediyorumm bende 3 gün sonra kızıma kavuşcam nasipse ne kadar az kaldı yaa Allah yardımcımız olsun hepimizin..
Canim benim bebisin hayirli ugurlu olsun masallah size tebrik ederimKızlar ben doğurdum. Normal epidural .Allah herkese nasip etsin okadar güzel. Bir duygu ki hepinize nasip etsin. Pazar günü az sancı ile gittim. Açıklık varmış doktorum. Beklemek istemedi. Ebeler muayene etti.ilk.cati muayenesi oldum . Orda ama heyecandan çok anlamakta ben yapayacam dedim stress yaptım doğum var sanıp aslında hiç acimamisti. Doktor telden dedi karar ver bana deyince bigün kesin olacak bu dedim annem geldi ablamla konuştum sakinleştim normal yapicam dedim hemşire ve en şaşırdım öyle aglamstim ki.ilk muayenede. Sonra Ebeler suni verdiler saolsunlar açılmam arttı nasıl. Sancılar başladı. Hemen iğne hiç bir şey hissetmedim. Epidural cidden çok rahat. Bekledik 4 te girdim 6 10 kala doğdu oğlum . Hiç bir şey hissetmedimden doğuma. Kadar 4 5 kere çatı çok rahat muayyeene oldum. Ikindim. Ikindim sonra geldi oğlum sonunda. Öyle. Çok. Ağladım ki onu görünce Rabbinme bin şükür hemşireler bile ağladı. Doktorum çok Iyiy di. Öptüm koklqdim kanlı kanlı. Gerisi de var hikaye kisminda artik unutmuşum yayıldım burda bu arada kordon dan oğlum gelmeyince kesildm dikis atıldı. VakumlA geldi oluşum . 2800 50 cm oğlum . Bin şükür çok şükür sağlıklı olsun bugün 3 te Çıktık emismekle uğraşıyoruz . Beceremiyorum daha ohlumu koklamak istiyorum daha cok
Kizlar benimde persembe hadi hayirlisi bakalimgelsin bebislerBenim de 3 gunum vaarr cok az kisi kaldık cidden yaaa
senin nasıl olacak canım genel mi spinal mi?Benim de 3 gunum vaarr cok az kisi kaldık cidden yaaa
Benimde persembe kesinlesecek. Insallah kolaylikla atlatiriz. Hazirliklarin tamammiydi canimKizlar benimde persembe hadi hayirlisi bakalimgelsin bebisler
Bende ekliyim cantama, sagol canimben.koydum Eczeaneden sudocream aldım.cnm
canım sen sancı çektikçe hem bebeğin ciğerleri gelişti hem de sütün diğer sezeryanlılara göre daha çabuk geldi, olumlu tarafından bakalım :) gözün Aydın Allah analı babalı bğyütsün inşkızlar bende çarşamba sabah erkenden spinal anezteziyle doğum yaptım..ani oldu normalde bugune randevu almıştık sezaryani...
çok zor oldu benm için hem normal doğumu yaşadım hem sezaryanı..salı akşam 22 de başlayan sancıyı sabaha kadar bekledim dr um yoktu gece..sabah gittiğimde 8 cm lik açılma olmuş doğmak üzereymiş yani ama riske almadılar önceki sezaryan diye..ebe çok kızdı nasıl bekledin bu saate kadar diye..başka dr yapabilirdi sezaryanla ben kendi dr umu istemiştim..neyse şimdi bebekte bizde iyiyiz yarın topuktan kan alınacak ikimizinde kontrolu var.. çok isteridim normal olmasını..ayrıca şimdiki dikişler her gun pansuman yapılmıyor..suya dayanıklı çok kolay yarın sökecek sanırım..ama kanamam öyle fazla değil sadece ilk gün ve ertesi gün hastane de olmuştu..karnımın şişi hala var maalesef ...bziden haberler bu kadar..darısı doğumu bekleyen tüm annelere..
Evet sesi cikmadi bende meraktayim. @Nehir Baran insallah iyilerdir melegiyle.@Nehir Baran naptı acaba merak ettim benimde son 2 gün hayırlısı bakalım
Canim korse falan aldin mi yada doktora sordun mu. Ben unuttum sormayi@Nehir Baran naptı acaba merak ettim benimde son 2 gün hayırlısı bakalım
Canim korse falan aldin mi yada doktora sordun mu. Ben unuttum sormayiKac gun sonra takmak lazim acaba
Senin erken degil mi canim sankiKizlar benimde persembe hadi hayirlisi bakalimgelsin bebisler
Spinal olcak ama korkuyommsenin nasıl olacak canım genel mi spinal mi?
Bi ogrenseydik iyi olurduYok cnm ya ne aldım ne sordum ama takacam şöyle bi kaç gün geçsin çünkü eski gòbegimi òzledimsezeryan korsesi varmış eczanelerde satılıyomuş ondan alacam
@Nehir Baran naptı acaba merak ettim benimde son 2 gün hayırlısı bakalım
aynen bende korkuyorum rüyalarımda bile ameliyat ediyorlar beniSpinal olcak ama korkuyomm
ayy seninde az kalmış canım bana sanki hiç doğuracakmışım gibi gelmiyor ama korkuyorumm@Nehir Baran naptı acaba merak ettim benimde son 2 gün hayırlısı bakalım
Amin insallah canim darisi basina sen de saglikla kucagina al insallah kizini@mecik :endless-summer ;@rzbceylan ; @Zeynepsefa ; @archimama @ttuba86 @cilann kızlar hepiniz bebişlerinizi kucağınıza almışsınız hayırlı uğurlu olsun Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah darısı başımıza
@sinaz : @4143mendless-summer kızlar çok geçmiş olsun Allah yardımcınız olsun bi an önce iyileşir inşallah minikleriniz
@tubitubi77 @Nehir Baran kızlar sizlerde doğum yapmışsınızdır muhtemelen güzel haberlerinizi bekliyoruzz
Selam canım naber nasılsın Doğurdun mu yoksa kız :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?