- 27 Temmuz 2014
- 14.662
- 13.280
- 298
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #49.481
Evet bu çarşamba sezeryan olacak
Canım bende yatırdım 2 hafta önce, pudralı ağdaydı, çok rahatsız olmadım,doğurmazsam bi hafta sonra tekrar gidebilirim.canım benim 36. Haftada ağda öldürdü beni, cildin çok incelmiş bidaha yapamayız doğuma kadar dedi, sen nası yaptırdın çok hassas artık oramız, nası dayandın :/
İsmi ne oldu canım?Annelik ne güzel şeymiş. Bu kadarını tahmin etmemiştimne eş, ne ana-baba. Evlat bambaşkaymış.
Cumartesi ilk muayenemizi olduk. Oğluşumu çırılçığlak soydu dr, bide sarılığımız var die kan istedi. Çok ağladı yavrum. Babasıyla benim içimiz eridi resmen. Dün de topuk kanımız alınırken yine çok ağladı. Ah ahh elimde olsa hiç ağlatmam ne fena oluyor içim.
Dün 7 günlük olduğunuzda ismini ezanla okudu babamız. Adıyla yaşasın yavrummm
Kisa kollu zibin bide ince hirka ideal bence canmYa bi de istanbulda yasiyoruz ve hava cok sicak. Ama bebek usur mu benim sicak dedigim havada? Sonucta icerden yeni cikti. Siz ne giydiriyosunuz? Ortu ortuyo musunuz? Cam acik oluyo mu bebegin gun icinde yattigi odada? Ne yapicagimi sasirdim valla. Bi an cocugu yakiyorum diye korkuyorum bi an usuyo diye...
Yok cnm ben de buralardayım ama dün doktorum 22 hazirana güne verdi artık benim için geri sayım başladıBi ben kaldim heralde
Cnm benim darısı bizim başımıza inş. Sana da Allah kolaylık versinMerhaba canlarım nasılsınız sizi çooook özledim. :) fıstıktan vakit bulamıyorum bakmaya :)
Herkes iyidir umarım :)
Hepinizi öpüyorum :)
Gözün aydın sağlıkla sıhhatle büyüt inş Genel mi oldun epidural miKizlar cumartesi sabah dogum yaptim ben.. 40+4 te sezeryanla oldu.. Hic sancim yoktu, birde suyum azalmis... Bebis 3270 gr, boyu 51 cm... Sezeryan da cok rahat gecti... Ayni gun ayaktaydim, suan hic sancim falan yok.. Kendimin ve bebegimin her isini yapiyorum..
Altina da tek kat pijama yeter yani bi de ekstra ortmeye de gerek yok demiKisa kollu zibin bide ince hirka ideal bence canm
Kacinci haftadasin canim son haftalarda almiyolar zaten cok fazla bazen de ultrason cihazlari yaniltiyoKizlar doktordan geldim bebeğim kilo almamiş ya neden almiyor ki hala 2700 bir haftada almamiş
Canım ilk bir hafta falan belki iki hafta hastane çıkışı gibi olan zıbınlar iyii olur üstünü gündüz hani bu pazen kundaklar varya onunlaa çok abartmadan ört geceleride hafif biraz daha kalın ört. Ama camı açma bebişin gece üşür sen üsümezsinn ama o üşüyebilirr.. çünkü dışarının havasına ayak uydurması hemen olmazz... iki haftadan sonraa inceltebilirsin yavaş yavaş ilk öncee bacaklarını acıkta bırakan çıtlı zıbın sonradan kısa kollu çıtlı ama tabii uyurken üstünü örtme olayını devam sonradanda yavaş yavaş örtünüde inceltirsinn...Ya bi de istanbulda yasiyoruz ve hava cok sicak. Ama bebek usur mu benim sicak dedigim havada? Sonucta icerden yeni cikti. Siz ne giydiriyosunuz? Ortu ortuyo musunuz? Cam acik oluyo mu bebegin gun icinde yattigi odada? Ne yapicagimi sasirdim valla. Bi an cocugu yakiyorum diye korkuyorum bi an usuyo diye...
Gözünüz aydınn canımm...Kızlar bebeğimi bu sabah çıkardık hastaneden:))çok şükür artık evimizdeyiz.şimdi uyuyor bebeğim.allah bütün bebişlerimize şifa versin inşallah.
Canim ben 19 unda dogum yapcam 21 i babalar günü en güzel hediye o olacak zaten ama yine de hediye aldım dün evlilik yıldönümümüzdü onun için saat aldim icine de 'bizimle geçirdiğin her saniyenin degerini bilmen dilegiyle' yazdim oda gül almis bana 'dünyanın en tatli annesi seni cok seviyorum' diye bi not vardi babalar günü icinde ayakkabi aldim onu da verdim ona da 'minicik ayaklarimla yürümeyi öğrendiğimde pesimden gelip herzaman yanimda ol'diye yazdimGünaydın kızlar, eşlerinize babalar gününde bir şey yapacak mısınız? Ben yapmak istiyorum ama bi fikrim yok açıkçası.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?