2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Günaydin kizlarrrrr naailsiniz umarim herkes iyidirrr. Buraya giremez oldum ayyyy anne olmak cok zormus yahuuu vakit bulamıyorum

Dun topuk kanimiz alindi valla o agladi ben agladim o agladi ben agladim. Daha dogrusu ben ondaan cok agladimmmmmm cok zor.

Bi de bebeisim 2400grama düştü. Sutu yeni yeni cekebilmeyi beceriyorr ins sütüm yarar kuzumaaa.

bugün de yok doğum belirtisi...tek farklılık son günlerde hareketleri alttan daha kuvvetli hissediyorum.arada karnım ağrıyor gibi ama gaz sancısı çıkıyor oda :) kontrol persembe bakalım biraz bekleticek galiba bizi bu oğlan.sezeryann ne güzel tarih bellli hop gidip alıyosun kucağına,ama normal öyle mi haftalarca merakla bekle

Annelik ne güzel şeymiş. Bu kadarını tahmin etmemiştim ne eş, ne ana-baba. Evlat bambaşkaymış.
Cumartesi ilk muayenemizi olduk. Oğluşumu çırılçığlak soydu dr, bide sarılığımız var die kan istedi. Çok ağladı yavrum. Babasıyla benim içimiz eridi resmen. Dün de topuk kanımız alınırken yine çok ağladı. Ah ahh elimde olsa hiç ağlatmam ne fena oluyor içim.
Dün 7 günlük olduğunuzda ismini ezanla okudu babamız. Adıyla yaşasın yavrummm

canım benim 36. Haftada ağda öldürdü beni, cildin çok incelmiş bidaha yapamayız doğuma kadar dedi, sen nası yaptırdın çok hassas artık oramız, nası dayandın :/
Canım bende yatırdım 2 hafta önce, pudralı ağdaydı, çok rahatsız olmadım,doğurmazsam bi hafta sonra tekrar gidebilirim.

İsmi ne oldu canım?

Selam kizlar arada bakiyorum cikiyorum tam biseye yorum yazicam benim oglan basliyo tepişmeye hemen al altina bak emzir uyut derken unutup gidiyorum konuyu kizlar emzik kullaniyo musunuz? Benim oglum almiyo tiksiniyo emzikten de biberondan da cok sukur soguttum
Umarim hepinizin keyfi yerindedir, bebisini bekleyen herkese su gibi akan kolay dogumlar , bebeginin ya da kendisinin rahatsizligi olanlara da acil sifa nasib etsin rabbim .
Bu arada dun dogum gunumdu. Ama kucuk kiz kardesim haric herkes unuttu. Annem rahatsiz cok kalkamiyo yerinden beli tutulmus yazik kiyamam ya kadin benle beraber dogurdu resmen ne yasadiysam yasadi o da bi de yazlik yapiyolar pazar gunu de oraya gitmis temizlik bilmem ne terlemistir dikkat etmez ben gibi o da, tamam ona lafim yok ama babam, erkek kardesim, ablam, halam, esim herkes unuttu beni esim dun gece ne ozurler ozurler diledi neler yasadik bi haftada kafa kalmadi felan dedi bizim bebegimizde kilo kaybi vardi 200 gr kadar, yattik biz fazladan bi gece daha onlar da disarda perisan oldu onu diyo, neyse ben beni unuttunuz dedim agladim o da agladi benle beraber sen bizim herseyimizsin oyle dusunme falan filan bi ton sey dedi ama ben zaten hediye kutlama isteyen biri degilim ki. İyi ki dogmussun iyi ki hayatimizdasin deseler yeterdi

Ya bi de istanbulda yasiyoruz ve hava cok sicak. Ama bebek usur mu benim sicak dedigim havada? Sonucta icerden yeni cikti. Siz ne giydiriyosunuz? Ortu ortuyo musunuz? Cam acik oluyo mu bebegin gun icinde yattigi odada? Ne yapicagimi sasirdim valla. Bi an cocugu yakiyorum diye korkuyorum bi an usuyo diye...

Kisa kollu zibin bide ince hirka ideal bence canm

Bi ben kaldim heralde
Yok cnm ben de buralardayım ama dün doktorum 22 hazirana güne verdi artık benim için geri sayım başladı

Merhaba canlarım nasılsınız sizi çooook özledim. :) fıstıktan vakit bulamıyorum bakmaya :)
Herkes iyidir umarım :)
Hepinizi öpüyorum :)
Cnm benim darısı bizim başımıza inş. Sana da Allah kolaylık versin

Gözün aydın sağlıkla sıhhatle büyüt inş Genel mi oldun epidural mi

Canım ilk bir hafta falan belki iki hafta hastane çıkışı gibi olan zıbınlar iyii olur üstünü gündüz hani bu pazen kundaklar varya onunlaa çok abartmadan ört geceleride hafif biraz daha kalın ört. Ama camı açma bebişin gece üşür sen üsümezsinn ama o üşüyebilirr.. çünkü dışarının havasına ayak uydurması hemen olmazz... iki haftadan sonraa inceltebilirsin yavaş yavaş ilk öncee bacaklarını acıkta bırakan çıtlı zıbın sonradan kısa kollu çıtlı ama tabii uyurken üstünü örtme olayını devam sonradanda yavaş yavaş örtünüde inceltirsinn...

ya kızlar bide doğum ramazana denk gelecek kalanlar için diyorum.doktorlar ebeler oruçlu olabilir iftar saati sahur saati offf bizle nasıl uğraşcaklar?onu düşünüyorum şimdide :)

Günaydın kızlar, eşlerinize babalar gününde bir şey yapacak mısınız? Ben yapmak istiyorum ama bi fikrim yok açıkçası.
Canim ben 19 unda dogum yapcam 21 i babalar günü en güzel hediye o olacak zaten ama yine de hediye aldım dün evlilik yıldönümümüzdü onun için saat aldim icine de 'bizimle geçirdiğin her saniyenin degerini bilmen dilegiyle' yazdim oda gül almis bana 'dünyanın en tatli annesi seni cok seviyorum' diye bi not vardi babalar günü icinde ayakkabi aldim onu da verdim ona da 'minicik ayaklarimla yürümeyi öğrendiğimde pesimden gelip herzaman yanimda ol'diye yazdimesim cok begendi sana da fikir olur belki canim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…