2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
ayy seninde az kalmış canım bana sanki hiç doğuracakmışım gibi gelmiyor ama korkuyorumm

Evet çok şükür sonunda bana da sıra geldi ben hala inanamıyorum doğuracağıma sanki gep böyle kalacamısım gibi geliyodu sen beklemedesin daha degilmi sezeryan tarihi falan almadın herhalde

Canim normal epidural nasıl anlatır misin
Ben ilk başta epidural düşünmüyodum normal olarak gittim hastaneye, önce sancılar güzeldi sonra çok sıklaştı ben dayanamadım epidural istedim, zaten epidural rahim 4 5 cm açıldıktan sonra yapılabiliyormuş, anestezi doktoru geldi belime bi iğne yaptı belden aşağım çok az hissetmeye başladı ama tamamen hissizlik olmadı hatta çok rahat yürüdüm plates topu falan kullandım sadece doğum sancılarını çok çok hafif hissettim çok rahattım sonra rahim 10 cm olunca doğumhaneye aldılar beni orda sancı geldikçe ıkındım ve doğdu bebiş, ama epiduralin riskleri varmış sanırım ben o can havliyle hiç kısımlarını düşünmedim bile ama epidural düşünürseniz doktora danışmanızı tavsiye ederim örneğin internette Allah korusun felç kalma riski yada ıkınma hissi gelmediği için bebeği vakumla çıkartma gibi riskler yazıyor ama Allaha şükür ben bi sorun yaşamadım herkese hayırlı sağlıklı doğumlar dilerim :)

Evet çok şükür sonunda bana da sıra geldi ben hala inanamıyorum doğuracağıma sanki gep böyle kalacamısım gibi geliyodu sen beklemedesin daha degilmi sezeryan tarihi falan almadın herhalde
bana hala böyle kalacakmışım gibi geliyor gün aldım canım cuma saat 9 da spinal sezeryan ile kucağıma alcam meleğimi inşallah

Sancin çok mu kötüydü nasil bir şey doğum sancisi açilma olmadi mi geçmiş olsun
Açılma oldu herşey çok iyiydi hatta hızlı ilerliyordu, ama bende kansızlık var çok şiddetli hissettim sancıları, benim sancım çarşamba günü öğlen 4 gibi başladı herşey çok güzeldi hatta gezdim avmde o sırada açılmam 1 cmdi, sonra eve gittim temizlik falan yaptım sonra gece 5 te yatarken pof diye bi ses geldi bi baktım suyum patlamış yatak islandı ayağa kalktım yerler sırılsıklam oldu, ( yani su geldiğini anlamak çok kolaymış ben her akıntıda su geldi sanıyodum meğer baya baya geliyomuş nerdeyse 1 litre falan geldi) sonra saat sabah 7 gibi hastaneye gittim herşey iyiydi hızlandırmak için hafif hafif suni sancı verdiler o sırada sancılar 5 dakikada 1 geliyodu neyse sonra öğlen 12 oldu saat sancılar 1 dakikada 1 gelmeye başladı yemek yasak su yasak bende güç kalmadı ağlamaya başladım ebeler epidural istermisin dedi hiç düşünmeden evet dedim :) ben normalİ kaldıramadım yani, sancı nasıl bişey dersen 1 dakikada 1 gelen yavaşça artan maximuma ulaşan ve sonra azalan bi ağrı oluyo karnında yaklaşık 10 ar saniye sürüyo bunlar maximumken kıvranıyodum ben fenaydı valla :)

Adet sancisi gibi mi belden de giriyor muydu?

Canım çok sevindim sende kavuşmuşsun yavruna.allah sağlıklı sıhhatli güzel günlerde büyütmeyi nasip etsin inşaallah.

İlk başta adet sancısı gibiydi ama çok hafif hiç rahatsız etmiyordu bu yaklaşık 10 saat sürdü sonra 2. Evreye geçince değişti karnıma giriyodu ağrı adet sancısı gibi değiş şiddetli kramp gibiydi geldiğini anlıyosun zaten 10 saniye hafifçe geliyo sonra 10 saniye çok şiddetli sonra 10 saniye geldiği gibi gidiyo :)

Canımm hayırlı uğurlu olsun bebiŞin çok sevindim rahat doğum yapmana Allah uzun ömür versin inşallah bebişlerimize :)

Kizlar beni bir kasinti tuttuki sormayin her tarafimi yoldum resmen dusta kar etmedi icinizde bu durumu yasayan varmi acaba
canım hamilelikte kaşıntı ihmal edilmemeli diye duydum, muhakkak doktoruna sor

bende çok istedim ama beni korkuttu doktor :/ yok kalp ritmim bozuabilir tansiyon problemi yaşayabilirsin dedi, ıkınamazsan bebeğin hayatı tehlikeye girebilir felan.. Vazgeçirdiler yani beni. Ama maşallah seninki ne güzel geçmiş, Allah analı babalı büyütsün inş..

Amin inşallah hepimizinkini Ben son anda istediğim için olumsuz yönlerini konuşamadık bile doktorla, bi sancı daha gelmesin bi sancı daha gelmesin diye sayıklıyomuş epidurali beklerken :)

Çok enteresan kramp gibi demek gaz sancisi gibi heralde:)

Günaydın kızlar, eşlerinize babalar gününde bir şey yapacak mısınız? Ben yapmak istiyorum ama bi fikrim yok açıkçası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…