2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Canimm dogum günün kutlu olsun oglusunla ailenle ve sevdiklerinle nice guzel yillariniz olsun tatlim üzülme eşin de pisman olmustur eminim ama belkide dogum bebek derken aklindan cikmistir telafi eder umarim

Cnm doğum günün kutlu olsun eşinle bebeğinle ailenle nice güzel yıllarına olsun inşallah isteyerek unutmamışlardır e tatlı bi telaş oldu bu aralar bu arada iyiki doğdun iyiki bizimle berabersin :)

Herkese slm nasılsınız kızlar temizlik yaptım çamaşırları serdim kendimi banyoya zor attım şimdi uzanıyorum üstümden kamyon geçmiş gibi aynı çok yoruldum daha işim bitmedi ama oğluşumun emziğini kaynatacam:) hastaneden direkt annemgile gidecem bi kaç parça eşya hazırlicam hastane çantamızda bi iki eksik vardı onları yerleştirem son 1 gün heycan başladı yaa Allahım sağ salim oğluma kucağıma almayı nasip etsin inşallah

Neguzel kavusuyirsun yarın bebisine.bizim tembellerinin hala dursun :) inşallah anlamadan geçer canım şimdiden hayırlı olsun allahım analı babalı büyütsün..

T tombul cilek sen ne yaptın kontrolün vardı bugünn
Simdi geldim kontrolden . Kilosuna bakti kontrol etti iste nst ye soktu sanci varmi die bakti olsaydi alttan muayne etcekti sanci falan yok hic bisi yok keyfini bekliycez sipanin 27 sine kadar geldi geldi gelmedi 27 snden snra 1 hafta daha beklicez gene gelmezse sezeryab

Kaynar duş aldım bende.az az bel agrim var.öğleden sonrada çıkıp biraz yuriyim diyorum belki gelir...
Valla bu sıcaktaa kaynsr suu helal ne diyimm sana... ama benimde pazarm var kızımla pazara gidicemm şimdi gelincede bi duş alırım artık daayanabilirsem sıcak alrmm bendee..

Off allah yardmcımızz olsun beklemek sıkıcı yaaa. Ama hayırlısı allah tan ne diyelimm.he bu arada senin son adet tarihinn eylülün kaçıydı canm

Selam kizlaar. Annem geldi bana. Allah tan gelmis ayaklarim sisti ustune basarken agriyo. Ellerim, parmaklarim okadar sisti ki cok sasirdimm. Yurucek halim yok. Bide ustune terliyorum cok fazla

Cok guzel dusunmussun canim notlar cok guzelmis :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…