- 23 Kasım 2013
- 777
- 924
- 158
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #49.501
Kizlar doktordan geldim bebeğim kilo almamiş ya neden almiyor ki hala 2700 bir haftada almamiş
Canimm dogum günün kutlu olsun oglusunla ailenle ve sevdiklerinle nice guzel yillariniz olsun tatlim üzülme eşin de pisman olmustur eminim ama belkide dogum bebek derken aklindan cikmistir telafi eder umarimSelam kizlar arada bakiyorum cikiyorum tam biseye yorum yazicam benim oglan basliyo tepişmeyehemen al altina bak emzir uyut derken unutup gidiyorum konuyu kizlar emzik kullaniyo musunuz? Benim oglum almiyo tiksiniyo emzikten de biberondan da cok sukur soguttum
Umarim hepinizin keyfi yerindedir, bebisini bekleyen herkese su gibi akan kolay dogumlar , bebeginin ya da kendisinin rahatsizligi olanlara da acil sifa nasib etsin rabbim .
Bu arada dun dogum gunumdu. Ama kucuk kiz kardesim haric herkes unuttu. Annem rahatsiz cok kalkamiyo yerinden beli tutulmus yazik kiyamam ya kadin benle beraber dogurdu resmen ne yasadiysam yasadi o da bi de yazlik yapiyolar pazar gunu de oraya gitmis temizlik bilmem ne terlemistir dikkat etmez ben gibi o da, tamam ona lafim yok ama babam, erkek kardesim, ablam, halam, esim herkes unuttu beniesim dun gece ne ozurler ozurler diledi neler yasadik bi haftada kafa kalmadi felan dedi bizim bebegimizde kilo kaybi vardi 200 gr kadar, yattik biz fazladan bi gece daha onlar da disarda perisan oldu onu diyo, neyse ben beni unuttunuz dedim agladim o da agladi benle beraber sen bizim herseyimizsin oyle dusunme falan filan bi ton sey dedi ama ben zaten hediye kutlama isteyen biri degilim ki. İyi ki dogmussun iyi ki hayatimizdasin deseler yeterdi
38+5 im doktorda biz mi yanliş ölçüyoruz acaba dedi plasentada da problem yokmuşKacinci haftadasin canim son haftalarda almiyolar zaten cok fazla bazen de ultrason cihazlari yaniltiyo
sağol canim içimi rahatlatiyorsunuz vallaCanım benim kızım nerdeyse 3 haftadır aynı kiloda çok az alıyor, doktorum normal olduğunu söyledi bu haftalarda.
Selam kizlar arada bakiyorum cikiyorum tam biseye yorum yazicam benim oglan basliyo tepişmeyehemen al altina bak emzir uyut derken unutup gidiyorum konuyu kizlar emzik kullaniyo musunuz? Benim oglum almiyo tiksiniyo emzikten de biberondan da cok sukur soguttum
Umarim hepinizin keyfi yerindedir, bebisini bekleyen herkese su gibi akan kolay dogumlar , bebeginin ya da kendisinin rahatsizligi olanlara da acil sifa nasib etsin rabbim .
Bu arada dun dogum gunumdu. Ama kucuk kiz kardesim haric herkes unuttu. Annem rahatsiz cok kalkamiyo yerinden beli tutulmus yazik kiyamam ya kadin benle beraber dogurdu resmen ne yasadiysam yasadi o da bi de yazlik yapiyolar pazar gunu de oraya gitmis temizlik bilmem ne terlemistir dikkat etmez ben gibi o da, tamam ona lafim yok ama babam, erkek kardesim, ablam, halam, esim herkes unuttu beniesim dun gece ne ozurler ozurler diledi neler yasadik bi haftada kafa kalmadi felan dedi bizim bebegimizde kilo kaybi vardi 200 gr kadar, yattik biz fazladan bi gece daha onlar da disarda perisan oldu onu diyo, neyse ben beni unuttunuz dedim agladim o da agladi benle beraber sen bizim herseyimizsin oyle dusunme falan filan bi ton sey dedi ama ben zaten hediye kutlama isteyen biri degilim ki. İyi ki dogmussun iyi ki hayatimizdasin deseler yeterdi
valla bendede tık yokk sabah bi ara aha sancm başlıycak galiba dedimm amaa maaleseffevindarkece doğum belirtilerin varmı? Bende hala tık yok..
Kaynar duş aldım bende.az az bel agrim var.öğleden sonrada çıkıp biraz yuriyim diyorum belki gelir...valla bendede tık yokk sabah bi ara aha sancm başlıycak galiba dedimm amaa maaleseff
Neguzel kavusuyirsun yarın bebisine.bizim tembellerinin hala dursun :) inşallah anlamadan geçer canım şimdiden hayırlı olsun allahım analı babalı büyütsün..Herkese slm nasılsınız kızlar temizlik yaptım çamaşırları serdim kendimi banyoya zor attım şimdi uzanıyorum üstümden kamyon geçmiş gibi aynı çok yoruldum daha işim bitmedi ama oğluşumun emziğini kaynatacam:) hastaneden direkt annemgile gidecem bi kaç parça eşya hazırlicam hastane çantamızda bi iki eksik vardı onları yerleştirem son 1 gün heycan başladı yaa Allahım sağ salim oğluma kucağıma almayı nasip etsin inşallah
Simdi geldim kontrolden . Kilosuna bakti kontrol etti iste nst ye soktu sanci varmi die bakti olsaydi alttan muayne etcekti sanci falan yok hic bisi yok keyfini bekliycez sipanin 27 sine kadar geldi geldi gelmedi 27 snden snra 1 hafta daha beklicez gene gelmezse sezeryabT tombul cilek sen ne yaptın kontrolün vardı bugünn
Valla bu sıcaktaa kaynsr suu helal ne diyimm sana... ama benimde pazarm var kızımla pazara gidicemm şimdi gelincede bi duş alırım artık daayanabilirsem sıcak alrmm bendee..Kaynar duş aldım bende.az az bel agrim var.öğleden sonrada çıkıp biraz yuriyim diyorum belki gelir...
Yok yaa gerek yokAltina da tek kat pijama yeter yani bi de ekstra ortmeye de gerek yok demi
Off allah yardmcımızz olsun beklemek sıkıcı yaaa. Ama hayırlısı allah tan ne diyelimm.he bu arada senin son adet tarihinn eylülün kaçıydı canmSimdi geldim kontrolden . Kilosuna bakti kontrol etti iste nst ye soktu sanci varmi die bakti olsaydi alttan muayne etcekti sanci falan yok hic bisi yok keyfini bekliycez sipanin 27 sine kadar geldi geldi gelmedi 27 snden snra 1 hafta daha beklicez gene gelmezse sezeryab
19 canmOff allah yardmcımızz olsun beklemek sıkıcı yaaa. Ama hayırlısı allah tan ne diyelimm.he bu arada senin son adet tarihinn eylülün kaçıydı canm
Benimkinin hiçte niyeti yok gibi daha bugun gittim kontrole beklemedeyiz halaMerhaba arkadaşlar nasılsınız?
Son beklemeleriniz kızlar, az kaldı geldi gelecek sizin kuzular.
İyiyiz canim sen nasilsin kizlarin nasil ewet cok az kaldi Allah nasip ederse cuma sabahi gelecek benim kizim daMerhaba arkadaşlar nasılsınız?
Son beklemeleriniz kızlar, az kaldı geldi gelecek sizin kuzular.
Cok guzel dusunmussun canim notlar cok guzelmis :))Canim ben 19 unda dogum yapcam 21 i babalar günü en güzel hediye o olacak zaten ama yine de hediye aldım dün evlilik yıldönümümüzdü onun için saat aldim icine de 'bizimle geçirdiğin her saniyenin degerini bilmen dilegiyle' yazdim oda gül almis bana 'dünyanın en tatli annesi seni cok seviyorum' diye bi not vardi babalar günü icinde ayakkabi aldim onu da verdim ona da 'minicik ayaklarimla yürümeyi öğrendiğimde pesimden gelip herzaman yanimda ol'diye yazdimesim cok begendi sana da fikir olur belki canim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?