2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487

Hmmm muzik acip oynayim da onada ayagimdaki sislik izin vermiyo ama deneyelim bakalim

selam kizlar doguranlari cooook tebrik ederim Allahim bizede tez nasip etsin bugun cati muayenesi oldum iyiymis bebis kanala girmeyede baslamis ama on gun surer dedi dr. kordonumiz da acikmis sukur yanindan geciyomus onceden boynundaydi ins normal dogumu beklicez. hrr gece yatmadan 40 ya kuddus 33 ya mubdi cekin ins dogum kolay olur yaziyo kitapta gunde 3-5 hurmada yiyorum fakat ayaklarim cok sis oldugu icin cok yuruyemiyorum yavrularimizi sag salim kucagimiza alaalalim da hepimiz telden girdigim cok yazamiyorum ama genelde takip ediyorum bebisim 3300 olmus boyu ufak ama 48 cm minyontipli bir pasa olacak hepinizo optum

Maşşalah canım Allah analı babalı büyütsün çok merak ettik seni

Dogum yapan annisler emzirme sutyenimi atletimi kullanisli bu sicaklarda yada gerekaiz bulan varmi
Benim suan ustumde sadece emzirme atleti var.. Badi gibi giyiyorum evin icinde..emzirme sutyenini hic kullanmadm.. Atlet cok daha rahat.. Ama birisi geldiginde, misafir falan, tshirt altina giyilebilir sutyen, cunku atlet cok acik..

Arkadaslar merhaba oncelikle yeni dogum yapan annisleri kutluyorum bebisleriyle saglikli uzunnnnn omurler diliyorum bende az once hastaneden geldim dogum agrilarim baslamis drum yarin sezeryan yapacak hatta aksama bir sey olursa hemen ara dedi bugun 38.haftaya girdik kizimda 2900 olmus teyzeleri sabah 8de hastanede olucaz dualarinizi eksik etmeyin lutfen teyzeleri

Ay canimm az kalmis sanadaa Rain60 da cuma gunu olacakti, gunleriniz ayni yanlis hatirlamiyosam benimde yarinki kontrolde belli olcak
evet canım cok az kaldı gece heyecandan hiç uyumadım şimdi de ruh gibi geziyorum halaevet Rain60 da aynı gün benimle bakmışsın senin bebiş bizimkinden önce gelir

Benim suan ustumde sadece emzirme atleti var.. Badi gibi giyiyorum evin icinde..emzirme sutyenini hic kullanmadm.. Atlet cok daha rahat.. Ama birisi geldiginde, misafir falan, tshirt altina giyilebilir sutyen, cunku atlet cok acik..

Anladim cnm atlet daha kullanisli yani. Ben 9 ay boyunca evde sutyensiz gezdim oyle sutum akmassa hicta kullanmak istemiyorum acikcasi biri gelince normal takarim o zaman

Ay kizlar iki gundur kizima birsey oldu. Cok gazi var. Ben gaz yapacak biseyler de yemiyorum. Anason cayi icmekten bi hal oldum. Kiz uyumuyor 3-4saat boyunca agliyor durup durup. Emzik de vermek istemiyoruz. Gerci bana kalsa tıkmıstım ağzına çoktan ama Babamız kızıyor, istemiyor. Emmeden susmuyor, emince gazi oluyor bu sefer de ona ağlıyor. Ne yapacagimi sasirdim vallahi.

Oyyy maşallah ne güzel açilmiş darisi başimiza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…