- 3 Mayıs 2012
- 3.661
- 3.047
- 158
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #49.701
Canim bol hareket ablam 38. Haftada dugune gitti hic oturmamis oynaya ziplaya o gece sancilanmis ertesi gun hastaneye gittiginde 7cm acilmis sonra hemen doguma aldilar. Bende yatiyorum surekli gelmek istemesin simdi diye, dun aksam cok sancim oldu cunku
Maşşalah canım Allah analı babalı büyütsün çok merak ettik seniKızlar 15.06.2015 pazartesi günü kavustum ben meleğim'e , 2.600 gr . 52 cm doğdu kuzum küçük ama toparlıycak Allah'ın izniyle .. 2 gündür yazamıyorum kusura bakmayınilk 2 gün çok zor oldu bayaa bi sancı çektim bugün biraz daha iyi hissediyorum kendimi Hamdolsun .. Allahım bekleyenlere sabır , doğum yapacakların da yardımcısı olsun inşaAllah
Benim suan ustumde sadece emzirme atleti var.. Badi gibi giyiyorum evin icinde..emzirme sutyenini hic kullanmadm.. Atlet cok daha rahat.. Ama birisi geldiginde, misafir falan, tshirt altina giyilebilir sutyen, cunku atlet cok acik..Dogum yapan annisler emzirme sutyenimi atletimi kullanisli bu sicaklarda yada gerekaiz bulan varmi
Canim hayirli ugurlu olsun masallah sizeMaşşalah canım Allah analı babalı büyütsün çok merak ettik seni
Masallah kuzucuga allah nazarlardan korusun annesi ikinizideMerhaba ablalarim, ben henuz 3 günlüğüm :)
canım bende heyecan tavan yaptı ya hala inanamıyorum sürekli cumayı düşünüyorum gece uykusu da yok gündüz de artık bu gidişle ameliyatta uyuyup kalmazsam iyidirEvet canım, benimde cuma
Sanada cuma diyomuş, üçümüz ne heyecanlı
maşallah size ya çokk tatlı bu bebiş Allah nazarlardan saklasın canım benimMerhaba ablalarim, ben henuz 3 günlüğüm :)
Benim suan ustumde sadece emzirme atleti var.. Badi gibi giyiyorum evin icinde..emzirme sutyenini hic kullanmadm.. Atlet cok daha rahat.. Ama birisi geldiginde, misafir falan, tshirt altina giyilebilir sutyen, cunku atlet cok acik..
valla bende bugün gittim kuaföre bi güzel hallettim o işi içim rahatladı vallaAynen canim ben de jilet yaptim biraz once ama o bile cok zor oldu valla
Kaç oldun peki ben 38+6 ben de bekliyorum normal istiyorum ama gelceği yok 26 sinda suni sanci alicam gelmezse
Hepsini ve fazlasını yapmış,40.haftayı doldurmuş biri olarak soyleyim,hiçbiri işe yaramıyor:) bebikler istedikleri zaman geliyorlar.birde çok erken beklememek lazım...Ben de 37+6 ..38 i bitirsin ben de bol bol hurma yicem ,yürüyüs yapcam falan
Gözün aydin canim, allah analı babali buyutsun insallah :)Sağol canım benim , Allah'ın izniyle toplanır inşaallah çok küçük şuan meleğim sütüm de daha bugün gelmeye başladı
Aynen hurma bende işe yaramadıHepsini ve fazlasını yapmış,40.haftayı doldurmuş biri olarak soyleyim,hiçbiri işe yaramıyor:) bebikler istedikleri zaman geliyorlar.birde çok erken beklememek lazım...
Oyyy maşallah ne güzel açilmiş darisi başimizaCanim bol hareket ablam 38. Haftada dugune gitti hic oturmamis oynaya ziplaya o gece sancilanmis ertesi gun hastaneye gittiginde 7cm acilmis sonra hemen doguma aldilar. Bende yatiyorum surekli gelmek istemesin simdi diye, dun aksam cok sancim oldu cunku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?