2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
İbrahim Saraçoğlu ayaklarinin altina bir damla aci badem yağiyla masaj yapin diodu göbeğine falan gazi kalmaz diodu:)

Kizlar ya yarin tam 39 hafta oluom bel ağrim oluo iki gündür kasikta hafif sanci var doğum belirtileri olabilir mi acaba

doğum saati raporunda yazıyor. ben hastanede 2 gece kaldım, doktor eve gidince duş alabilirsin dedi. zaten sütüm tam olarak ayakta duş alınca geldi. banyo yapmak sütü indirir derler. yine de doktoruna sorarsın tabi
bende 2 gece kalcam büyük ihtimal bide sezeryan olcam süt gelmezse diye korkuyorum duş alınca süt geliyormuş ondan merak ettim canım

Bisey sorcam bebek dogdugunda dogum saatini doktorlar mi söylüyor bizmi bakcaz nerden aklima geldiysebide sezeryan olduktan kac gün sonra duş alabiliyoruz malum havalar asiri sicak artik

Ben pazar doğum yaptim sezeryanla pztsi ciktim hastaneden cars günü düş aldim.kokrtum hem hem de hareket etmem zordu oyuzden.Dr su geçemez bandin var yapabilirsin eve gidince demişti ama

Ben pazar doğum yaptim sezeryanla pztsi ciktim hastaneden cars günü düş aldim.kokrtum hem hem de hareket etmem zordu oyuzden.Dr su geçemez bandin var yapabilirsin eve gidince demişti ama
inşallah bana da öyle der canım valla bu sıcakta hem zor hemde süt gelmesi için gerekli peki dikişler alınacak mı kendisi mi düzeliyor?

Canım benimkide öyle heleki dün gece hiç uyumadı.memeden ayırınca başlıyor ağlamaya.arkadaşımın kullandığı bi gaz damlası var onu aldım bugün 1 saat önce verdim şimdi uyuyor:))bio gia adı.eczanelerde var dene sende istersen.

Merhaba kızlar doğum yapan arkadaşlar rabbim size bağışlasın mübarek günde ne kadar şanslıyız birbirimize dua edelim İnş darısı bizlere biz doktordan geldik fakat sancimiz yok 40+3 bugün adet sancısı ve kasılma var bunlar yetmiyormus pzt sabah nst için gidecem o güne kadar umarım sancim olur normal çok istiyorum hakkımızda hayirlisi olsun doktorum çok sezeryan taraftarı herşeyim normal ama strese girdim yarın gel sezeryan yapım diyo olmaz dedim..

Bugun gebe egitimine gittim bebek bakimiydi konu.. canim anlatayim ben sana ben denemedim ama dogum kocu o sekilde soyledi kisa notlar aldik Bebegin karnini tam senin omzuna gelecek.sekilde tutuyosun bebegin kafasi asagi dursa da bisey olmaz.. sonra elinle bel kemiginden boynuna kadar masaj yapiyosun asagidan yukari dogru.. etkili oldugunu soyledi umarim isine yarar.. ayrica bebegin seningogsunun kahverengi kisminin tamamini agzina almiyosa agzina hava kavarmis ve gaz olurmus.. agzini tamamen acmasini saglamaya calis.. elinle ucunu kucult agzina almasini sagla.. insallah isine yarar

Kizlar cok sukur dogum yaptim oglum 2600 49 cm dogdu ultrasondan assagi cikti massallah sagligi yerinde bende ilk uyanirken cok zorlandim ama simdi hafif bi agrim var sadece çok sukur oglum hemen aldî memeyi emiyo ama daha aglamadi bile hic sesini duymadim anne olmak duyanin en guzel seyi rabbim herkese nasip etsin darisi bekleyenlere olsun

inşallah bana da öyle der canım valla bu sıcakta hem zor hemde süt gelmesi için gerekli peki dikişler alınacak mı kendisi mi düzeliyor?
Bihafta sonrasinda gittim aldi dikişlerin.dikisin alindigi gün de dus yasak.aynen dediğin gibi sabah aksam girsen girilecek sicaklarda.emzrmekten biraz da lohusaliktan sürekli terliyorm.sabhlari sac diplerim islak uyaniyorum

Canim bebeklerin ilk 15 gun gazi olmuyor. Doktor oyle söyledi internettede ayni sekilde okudun. Bende ayni sorunla ugrasiyorum arada.emmek istiyor surekli uyumuyor.

Yarin bir sorayim doktora canim. Cok sagol :)

Canim comel kalk yap ben onun az da olsa faydasini gördüm acilmada.

Cok sagol canim benim. Deniyoruz bir sürü şey ama... bi dahaki emzirmede bunlari deneyeceğim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…