- 15 Nisan 2015
- 1.611
- 1.227
- 53
- 34
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #49.741
Oy canimm beniim masallah kucuk pasamiza hosgelmiis sefalar getirmiis. Cok sukur sagligi yerinde. Sutun geldi demek canim hemen. Bsy yaptin mi bunun icin. Bol sutun olsuuunnn yarasiinnn. Narkoz nasildi bi ara anlatta bende cook merak ediyorum. @Nehir Baran Da yazdi onlarda saglikliymis melegi 2600dogmusKizlar cok sukur dogum yaptim oglum 2600 49 cm dogdu ultrasondan assagi cikti massallah sagligi yerinde bende ilk uyanirken cok zorlandim ama simdi hafif bi agrim var sadece çok sukur oglum hemen aldî memeyi emiyo ama daha aglamadi bile hic sesini duymadim anne olmak duyanin en guzel seyi rabbim herkese nasip etsin darisi bekleyenlere olsun
Oy canimm beniim masallah kucuk pasamiza hosgelmiis sefalar getirmiis. Cok sukur sagligi yerinde. Sutun geldi demek canim hemen. Bsy yaptin mi bunun icin. Bol sutun olsuuunnn yarasiinnn. Narkoz nasildi bi ara anlatta bende cook merak ediyorum. @Nehir Baran Da yazdi onlarda saglikliymis melegi 2600dogmus
Canim gozun aydin Allah anali babali buyutsunKizlar cok sukur dogum yaptim oglum 2600 49 cm dogdu ultrasondan assagi cikti massallah sagligi yerinde bende ilk uyanirken cok zorlandim ama simdi hafif bi agrim var sadece çok sukur oglum hemen aldî memeyi emiyo ama daha aglamadi bile hic sesini duymadim anne olmak duyanin en guzel seyi rabbim herkese nasip etsin darisi bekleyenlere olsun
Oy kiyamam benn. Gozlerim doludolu okudum yazdiklarini. Kum torbasi falan konuldumu oyle bsy duydum. Bide annelik nasil duygu tam anlayabildin miCok sukurgeldi cnm dert ediyodum hep ozel bisr yapmadim suyu fazla ictim bide demistim ya cok karpuz yedim ondan oldu narkozdan cok zordu agrim var diye bagirmisim bi ara gozlerimi actim ama hala baygin oglumu vermisler kucagima emiyodu esim de videosunu cekmis oyle bi bakisim barki ogluma bu nerden geldi der gibi bide alin sunu ustumden diye bagirmîsim baya yürüdüm keni basima koridorda gobegim de gitti az bise var o da olsun artik
Canim benim hayirli ugurlu olsun ins hep mutlu olun bebisinle genel anestezimi aldinCok sukurgeldi cnm dert ediyodum hep ozel bisr yapmadim suyu fazla ictim bide demistim ya cok karpuz yedim ondan oldu narkozdan cok zordu agrim var diye bagirmisim bi ara gozlerimi actim ama hala baygin oglumu vermisler kucagima emiyodu esim de videosunu cekmis oyle bi bakisim barki ogluma bu nerden geldi der gibi bide alin sunu ustumden diye bagirmîsim baya yürüdüm keni basima koridorda gobegim de gitti az bise var o da olsun artik
Annesi hayirli ugurlu olsun insallah masallah prensese15.06.2015 saat 20.00 Hatice Semra dünyaya gözlerini acti. 3200kg 49 cm boyunda
Gözün aydın, ne mutlu sana, darısı biz bekleyenlereKizlar cok sukur dogum yaptim oglum 2600 49 cm dogdu ultrasondan assagi cikti massallah sagligi yerinde bende ilk uyanirken cok zorlandim ama simdi hafif bi agrim var sadece çok sukur oglum hemen aldî memeyi emiyo ama daha aglamadi bile hic sesini duymadim anne olmak duyanin en guzel seyi rabbim herkese nasip etsin darisi bekleyenlere olsun
15.06.2015 saat 20.00 Hatice Semra dünyaya gözlerini acti. 3200kg 49 cm boyunda
Kizlar cok sukur dogum yaptim oglum 2600 49 cm dogdu ultrasondan assagi cikti massallah sagligi yerinde bende ilk uyanirken cok zorlandim ama simdi hafif bi agrim var sadece çok sukur oglum hemen aldî memeyi emiyo ama daha aglamadi bile hic sesini duymadim anne olmak duyanin en guzel seyi rabbim herkese nasip etsin darisi bekleyenlere olsun
Emirİsmi ne oldu canım?
anneler ben dün çatı muayenesi oldum. Doktor lekelenme olabilir dedi, dün hiç bi şey olmadı ama bu sabah kahverengi ve pembe sümüksü bi şey geldi, hala da arada geliyor ama rengi açık kahveye döndü. Anlatılanlara göre nişana çok benziyor ama doktor da lekenme olur diyince neye yoracağımı şaşırdım. Karnım arada kasılıyor ama sancı da yok. Bel ağrım var ama o da sayılmıyormuş... Ha bir de nst ye ve diğer şeylere göre doktor muhtemelen bu hafta doğmaz dedi. Sizce sancıları beklemeli miyim
Gözün aydın canım.allah analı babalı güzel günlrde büyütmeyi nasip etsin inşallah.Cok sukurgeldi cnm dert ediyodum hep ozel bisr yapmadim suyu fazla ictim bide demistim ya cok karpuz yedim ondan oldu narkozdan cok zordu agrim var diye bagirmisim bi ara gozlerimi actim ama hala baygin oglumu vermisler kucagima emiyodu esim de videosunu cekmis oyle bi bakisim barki ogluma bu nerden geldi der gibi bide alin sunu ustumden diye bagirmîsim baya yürüdüm keni basima koridorda gobegim de gitti az bise var o da olsun artik
Cnim ben atlet almadım..ama ilk günler acayip terledim ben ve emzirme Sutyenin üstüne normal atlet giydim emsin diye... Fakat hiç kullanışlı gelmedi..bence emzirme atleti işine yarayabilir..Dogum yapan annisler emzirme sutyenimi atletimi kullanisli bu sicaklarda yada gerekaiz bulan varmi
Kuzum benim...iyiyiz çok sukur elhamdülillah.. kizim uyuyor şu an..:)SirriEyvan canimm nasilsin :) Zülâl nasil :)
Daha iyiyiz çok şükür canım. İki gündür huysuzluğumuz vardı. Çok şükür uyudu kızım şimdi. Yatmadan bi daha emziririm gece de uyanırsa emer :)Kuzum benim...iyiyiz çok sukur elhamdülillah.. kizim uyuyor şu an..:)
Ben kötüydüm ama toparladim çok sukur, kansızlık vardı doğumda daha da düştü 2 ünite kan taktılar geçtiğimiz cumartesi sukur sonra çabuk toparladim... Zülal de hiç üzmedi annesini çok sukur..:)
Siz nasil.oldunuz canim benim?
Ayy cook guzel gunlerde dogacak bebeklerimiz Allah izin werirseInsallah saglikli olurlarr. Ay gunu icin bile esim bisey diyo annem baska bsy diyo ablam baska bsy diyo. Galiba ben dogurmucam onlar dogurcak
canım bende heyecan tavan yaptı ya hala inanamıyorum sürekli cumayı düşünüyorum gece uykusu da yok gündüz de artık bu gidişle ameliyatta uyuyup kalmazsam iyidir
Canim benim nisanim oyle oldu ama 5dk da bir sanci geliyordu dr muayene etti oyle nisan geldi 3 sm acilmam vardianneler ben dün çatı muayenesi oldum. Doktor lekelenme olabilir dedi, dün hiç bi şey olmadı ama bu sabah kahverengi ve pembe sümüksü bi şey geldi, hala da arada geliyor ama rengi açık kahveye döndü. Anlatılanlara göre nişana çok benziyor ama doktor da lekenme olur diyince neye yoracağımı şaşırdım. Karnım arada kasılıyor ama sancı da yok. Bel ağrım var ama o da sayılmıyormuş... Ha bir de nst ye ve diğer şeylere göre doktor muhtemelen bu hafta doğmaz dedi. Sizce sancıları beklemeli miyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?