2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Bende o kadar istedimki kv ve kp gelmeden dogurmayi galiba stresimde bu yuzden .

Kizlar ben yarin ramazani karsilamak istiyorum. Kandillerde de tuttum zaten dayanilmayacak bisey yok sadece daha cok terliyorum artik. 1 gun tutmak istiyorum hosgeldin ramazan demek icin.

Sen kaç oldun asabi?

Bende o kadar istedimki kv ve kp gelmeden dogurmayi galiba stresimde bu yuzden .
Zaten annem 2 adım ötede oturuyor o bana bakardı doğumdan sonra gelsinler diye çok yol yaptım ama hiç sallamadılar KV neyse de o durumda KP ile aynı evde zor olacak zaten sıcak şimdi bile yarı çıplak oturuyorum lohusayken napcam bilmiyorum tek istediğim kimsenin kalbini kırmadan bu zamanı atlatmak..

Sağol canım benim , dikişlerden dolayı çok zorlandım .. Hastanede tahliller yapıldı anestezi uzmanı spinal olmasına karar verdi ameliyattan bir kaç saat sonra sancılar başladı , birde kum torbası koymadı doktor onun yerine kanı daha hızlı atmak için pıhtılaşma falan olmasın diye 4-5 defa karnıma bastırdı ebe 1'er saat arayla en çok o canımı acıttı , yani en önemlisi ilk günü atlatmak kuzum sonra toparlamaya başlıyorsun

Ne demek canim helal olsun ben daha once sezeryan oldugum icin cok iyi anliyorum seni ilk basta zor oluyo emzirme yurume ama yavas yavas toparlarsin artik 1 haftada baya hafifler canim oyy melegini kokla yerimize

Sağol teyzesi bizde seni öptük sizlerde tez zamanda hayırlısıyla kavuşursunuz inşaAllah yavrularınıza

Oyy suan cok kotu hissediyorumInsallah bende cabucak atlatirim diger dogum yapacak arkadaslarda cok sukur atlatmissin canim

ayyy canım benim gözünaydın çok merak ettim seni merak etme kızın hemencik büyür inşallah önemli olan sağlıklı olması ismi ne oldu minik kuzunun?sanada çook geçmiş olsun canım

Evet canım çok iyi bakıyorum kuzuma hemen toparlar inşaallah , doktorumuz bi 20 gün mama takviyesi de yapmamızı istedi .. öncelik anne sütü arada bir de mama veriyoruz kuzuma , adı da Nehir teyzesi :)

Kızlar yarın doktora gidiyorum sabah erkenden dua edin bana bebişşimin gunu dolalı 2 gün olacak hiç sancım yok ne olacak bilmiyorum

Cnm Allah yardimcin olsun. Bize de haber ver alttan muayene oldun mu yani aciklik yoksa suni sanci vermeyen dr.lar var kimiside suni sanci aciklik yapar diyor kafam allak bullak oldu.

Benim de haftaya doluyo suni sanci vercem dedi

Aynen banada ama aciklik yoksa suni sanci tehlikeli diyende var nasil olacak.

Kesinlikle ayni durumdayiz benim annem bende kaliyor bide ustune kv.kp. bide kaynim ve eltimde gelmeyi dusunuyomus. Lohusanin evinde ne isiniz var yaa benim kendi babam gelmiyor rahat edemem diye milletteki dusuncesizlige bak . evde kic kadar afedersin iki oda var nerde yatacak bu millet durumumuda biliyolar. Amaaann stres stres stres yoruldum

Hmm iyi olmanıza çok sevindim Caniimm...
Ben geceleri uyandırıyorum kendi uyanmazsa ,maksimum 3 saatte bir uyanıyor zaten kendi, emziriyorum sarılık olmasın diye.. yaren kizinki de geçmiştir inşaAllah , diğer sıkıntılari da yok olup gidecek annesii:)
Sağlıkla buyusunler inşaAllah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…