- 3 Mayıs 2012
- 3.661
- 3.047
- 158
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #49.761
Bende o kadar istedimki kv ve kp gelmeden dogurmayi galiba stresimde bu yuzden .Cuma günü Son kontrol için çağırdı dr duruma göre biraz daha bekleriz dedi kayınvalidem ve kayınpederimde cuma geliyor onlar gelmeden doğursam diye çok istedim ama gelmiyor sıpa evim küçücük salonda yatıyorlar mutfak salonla birleşik ramazan geldi hepsi oruçlu olacak şimdiden stres bastı beni sabah uyanıyorum odadan çıkamıyorum gece acıkıyorum mutfağa gidemiyorumresmen bugün abur cubur doldurdum odamı
Sen kaç oldun asabi?Cuma günü Son kontrol için çağırdı dr duruma göre biraz daha bekleriz dedi kayınvalidem ve kayınpederimde cuma geliyor onlar gelmeden doğursam diye çok istedim ama gelmiyor sıpa evim küçücük salonda yatıyorlar mutfak salonla birleşik ramazan geldi hepsi oruçlu olacak şimdiden stres bastı beni sabah uyanıyorum odadan çıkamıyorum gece acıkıyorum mutfağa gidemiyorumresmen bugün abur cubur doldurdum odamı
Ama bebek de aç kalirKizlar ben yarin ramazani karsilamak istiyorum. Kandillerde de tuttum zaten dayanilmayacak bisey yok sadece daha cok terliyorum artik. 1 gun tutmak istiyorum hosgeldin ramazan demek icin.
Benim de haftaya doluyo suni sanci vercem dediKızlar yarın doktora gidiyorum sabah erkenden dua edin bana bebişşimin gunu dolalı 2 gün olacak hiç sancım yok ne olacak bilmiyorum
Geçmiş olsun nehir sezaryen zor mu oldu?
39+4 cumartesi günüm doluyor ama hiç doğum belirtisi yok gerçi kızım kanala girdi ama sancı falan yok suyuda iyi doktor 4-5 gün zaman veririz dediSen kaç oldun asabi?
Kızlar yarın doktora gidiyorum sabah erkenden dua edin bana bebişşimin gunu dolalı 2 gün olacak hiç sancım yok ne olacak bilmiyorum[/QUOTE
Kanala girmiş mi bebişin bizede haber ver ne oluyormuş bu gidişle bende aynı durumda kalacağım.
Zaten annem 2 adım ötede oturuyor o bana bakardı doğumdan sonra gelsinler diye çok yol yaptım ama hiç sallamadılar KV neyse de o durumda KP ile aynı evde zor olacak zaten sıcak şimdi bile yarı çıplak oturuyorum lohusayken napcam bilmiyorum tek istediğim kimsenin kalbini kırmadan bu zamanı atlatmak..Bende o kadar istedimki kv ve kp gelmeden dogurmayi galiba stresimde bu yuzden .
Dogru soyluyosun canimZaten etrafımızdakiler dokuz doğuruyorlar
Ay caniim gozun aydiinn, Allah bagislasin meleginii. Ayy catladik burda meraktan kizzAma cok sukur iyiymissiniz sewindimm canim. sanci dikisten dolayimi oldu canim. @cimcimesevilay da hastanede simdi, onuda merak ediyorum. Musait oldugunda detaylari anlatirsan cook sewinirimm. Opuyorum seni ve guzel yawrunu
Ne demek canim helal olsun ben daha once sezeryan oldugum icin cok iyi anliyorum seni ilk basta zor oluyo emzirme yurume ama yavas yavas toparlarsin artik 1 haftada baya hafifler canim oyy melegini kokla yerimize
Oyy suan cok kotu hissediyorumSağol canım benim , dikişlerden dolayı çok zorlandım .. Hastanede tahliller yapıldı anestezi uzmanı spinal olmasına karar verdi ameliyattan bir kaç saat sonra sancılar başladı , birde kum torbası koymadı doktor onun yerine kanı daha hızlı atmak için pıhtılaşma falan olmasın diye 4-5 defa karnıma bastırdı ebe 1'er saat arayla en çok o canımı acıttı , yani en önemlisi ilk günü atlatmak kuzum sonra toparlamaya başlıyorsun
ayyy canım benim gözünaydın çok merak ettim seni merak etme kızın hemencik büyür inşallah önemli olan sağlıklı olması ismi ne oldu minik kuzunun?sanada çook geçmiş olsun canım
Ben de 39+0 gelsin artik bebişler sana da mi suni sanci verecek?39+4 cumartesi günüm doluyor ama hiç doğum belirtisi yok gerçi kızım kanala girdi ama sancı falan yok suyuda iyi doktor 4-5 gün zaman veririz dedi
İnş normal olur bilmiyorumEvet canım zor oldu , normal doğum yapmayı tercih edin bir sıkıntı yoksa eğer.. Bunun sancısı zor oluyor gerçekten Allah herkese yardım etsin , annelik zor napalım
Kızlar yarın doktora gidiyorum sabah erkenden dua edin bana bebişşimin gunu dolalı 2 gün olacak hiç sancım yok ne olacak bilmiyorum
Benim de haftaya doluyo suni sanci vercem dedi
Zaten annem 2 adım ötede oturuyor o bana bakardı doğumdan sonra gelsinler diye çok yol yaptım ama hiç sallamadılar KV neyse de o durumda KP ile aynı evde zor olacak zaten sıcak şimdi bile yarı çıplak oturuyorum lohusayken napcam bilmiyorum tek istediğim kimsenin kalbini kırmadan bu zamanı atlatmak..
Hmm iyi olmanıza çok sevindim Caniimm...Daha iyiyiz çok şükür canım. İki gündür huysuzluğumuz vardı. Çok şükür uyudu kızım şimdi. Yatmadan bi daha emziririm gece de uyanırsa emer :)
Yarın da kontrolümüz var. Kalbimize bakılacak. Sarılığa da baktırırız belki. Bir de kızım boynunu hep bi tarafa yatırıyor onu da soracağım.
Dedesi geliyor kızımın, yarın onunla gideceğiz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?