2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Selaam kizlar, hayirli ramazanlar olsun insaallah hepimize, gerci oruc bize gelmedi bu sene ama olsun lohusa ve hamile geciriyoruz ramazani rabbim hayirli etsin dualarimizi kabul etsin..
Biz iyiyiz oglusumla, 9 günlük oldyk bugun, emiyoruz, konusuyoruz, dogrusu ben konusuyorum o dinliyo beni inceliyo yuzume bakiyo artik , ve hemen dikkati dagiliyo bi iki dk sonra hemen agzini aciyyoooo aranmaya basliyo, hmm sonracigima pisik olmusuz, doktor islak mendil killanma hava da cok sicak ilik suyla yikayarak temizle isin gucun yoksa acik beklet biraz pudra kullanmamaya dikkat et dedi, dun doktor kontrolumuz vardi da, muayenelerin Hepsi iyi, emmemiz istahimiz iyi, kaka ve cis yapma durumumuz mukemmel hatta iki gece once altini alirken bastan asagi islatti beni bi guzel, sipam benim, hamileligimdeki ayrintili usg de doktorun icine dusen kurt sebebiyle kalbi icin eko ve bobrek usg cekilecek bu hafta bakalim ama icim rahat cok sukur biseyimiz yok bence..
Bizden haberler boyle
Dogum yapanlara gozu aydinlar olsun efenim, rabbim anali babali huzurlu saglikli buyumek nasib etsin
Hala yavrusunu bekleyenler sıkılmayın lutfen sabredin, ben de boyleydim doguramiycam galiba diyodum, ama siz bu hamileliginizin son anlarinin tadini cikarin, bebeginiz ne zaman gelmesi gerektigini herkesten iyi biliyo, benim danacığım da 40+5 te dunyaya gelmek istedi mesela

Kızlar nokta şeklinde kan geldi çamaşır ima ..doğum belirtisi olabilirmiki?40+1 olduk
Olabilir burda duymystum nokta kadar gelipte dogumy baslayan

Sen ben çilekli turtam@kaldik

valla bende strese girdim iyice ben cabk snirlenmeyen insan herseye snr oluyorm esime kiziyrm anneme kzyrm onlarida uzuyrm iyice strese grdm

Aynen her sabah suyum gelmis olsa diye umutla uyaniyorum. Ama yok. Sali gunu gunum dolacak ve stresim tavan yapacak o zamana kadar doguralim insaallah kizlar hep beraber bu mubarek gun hurmetine

Bende ananas aldim dun hic yememistim nasil yeniyo bilmiyom:)

hayırlı ramazanlar kızlar bende beklemedeyimmm..bugün kontrolüm var bakalım

Cnm bizi haberdar et mutlaka

amin inş .

sanirim bizde okadar beklicez :-( gerci 1 hafta kaldi ama 1 hafta dahaa beklemeseydik iyidi

Merhaba kızlaar :))
Bugün sabah kızımla kontrole gittik. Sarılığımız geçti sayılır çok şükür, kalbimizdeki delikler kapanmış, bi tane kalmış sadece.
Kızım boynunu hep bir tarafa tutuyordu, onda da bir problem yokmuş. Kırığından dolayı öyle tutuyormuş.
Gazını da sordum. Bio gaia damlasını yazdı belki işe yarar dedi. Kolik bebeklerde genelde yaramıyor ama bi dene dedi.
Şu an kızım uyuyor çok yoruldu hastanede :)
Bizden haberler böyle, hepinizi öptük çok :)

Bilmediğin çaylari içme bence

QUOTE="kelebekcik34, post: 41430264, member: 673971"]Hazirliklarin tamammi[/QUOTE]
Tamam canim cok sukur. Annem yanımda her seyimiz hazır :)

Bende ananas aldim dun hic yememistim nasil yeniyo bilmiyom:)
Kabuğunu soydurduysan kolay ortasında sert çubuk gibi bişi var onu yemeyeceksin. Eğer kabuğu soydurmadıysan yeşil yerleri bıçakla kes azcık serttir zor olabilir bende çooook ananas yedim ama bilmiyorum bi faydası oldu mu halâ bekliyorum :)))

Eklentiler

• unnamed.webp
    3,8 KB · Görüntüleme: 43
Aaa ortasi yenmiyo muu neden ki .. Yedimde been:))

Kizlar doğum kanalina ne zaman iner bebekler ki ben sali günü sordum inmemiş demişti dr
Walla Son dk doğum anında da iniyo 2-3 ay önceden de bebişlerin keyfine kalmış benimkinin 3 aydır başı aşağıda yaklaşık 1 aydır da kanalda ama hiiiç doğmaya niyeti yok yarın Son kontrolüm var bakalım tamam mı Devam mı

Tatlim ben daha ilk gün hastanede karbonatli su ve Lansinoh sürdüm her emzirme oncesi ve sonrası... Yani öncesi karbonatli su, sonrasi Lansinoh...yaralarim hiç olmadı diyebilirim... İstersen dene tatlim.. Allah yardimciniz olsun..

E
Yarin dogurcam bugün carsida geziyorum yaavalla bi insanin isi hic mi bitmez hep eksik bisey kaliyor umarim hastaneye herseyi tamamlayip gidebilirim
Esim gelsiinn, iftardan sonra beni fezdir dicem ne aldin canim ne lazim olduu bende son hazirliklari yapiyorum, foto makinasini falanda koycam, tabletimide alim diyorum candy crush oynarim. Annemde diyo ALlah akil fikir wersin bi atlat ne ugrasiyon onla bunla napiim uykum kacar belki, belkide minnak kusumuzfan hicbsy yaomaya firsat olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…