- 16 Aralık 2014
- 1.146
- 1.065
- 133
- 31
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #49.781
Oyy suan cok kotu hissediyorumInsallah bende cabucak atlatirim diger dogum yapacak arkadaslarda cok sukur atlatmissin canim
Hmmm benim sancım yok ya hala yaCanim benim nisanim oyle oldu ama 5dk da bir sanci geliyordu dr muayene etti oyle nisan geldi 3 sm acilmam vardi
Allah analı babalı büyütsün, göğüs uçları için etraftan duyduğum kendi sütünü sürmek bir de zeytinyağı ...Kızlar hayırlı ramazanlar..
Biz ptesi sabah oğlum aşağı inmediği için epidural spinal sezeryan olduk. Tüm gün keyfi sezeryan yapanlara söylendim:) 3. Gündeyiz dikişlerim sızlıyor.
Ama Allahın bu mucizesi herşeye değer. Tarifi olmayan bi duyguymuş. Bekleyenleri Allah bir avazda kurtarsın.
Ultrasonda 3/3,5 arası doğar demişti dr. 3600 52cm doğduk. Hastaneden çıkarken 300gr verdik. İlk 2 gün emmede zorlandık. Şimdi daha iyiyiz.
Göğüs uçları için lasinoh krem dışında önerilerinizi bekliyorum. Çok çatladılar acıyo
Hepinizi sevgiyle kucaklıyorum
Allah analı babalı büyütsün, göğüs uçları için etraftan duyduğum kendi sütünü sürmek bir de zeytinyağı ...
Allah analı babalı büyütsün, göğüs uçları için etraftan duyduğum kendi sütünü sürmek bir de zeytinyağı ...
Canim beniim Allah razi olsunCanım sancı esnasında bile hepinize dualar ettim , Rabbim yardımcınız olur inşaAllah
Kızlar hayırlı ramazanlar..
Biz ptesi sabah oğlum aşağı inmediği için epidural spinal sezeryan olduk. Tüm gün keyfi sezeryan yapanlara söylendim:) 3. Gündeyiz dikişlerim sızlıyor.
Ama Allahın bu mucizesi herşeye değer. Tarifi olmayan bi duyguymuş. Bekleyenleri Allah bir avazda kurtarsın.
Ultrasonda 3/3,5 arası doğar demişti dr. 3600 52cm doğduk. Hastaneden çıkarken 300gr verdik. İlk 2 gün emmede zorlandık. Şimdi daha iyiyiz.
Göğüs uçları için lasinoh krem dışında önerilerinizi bekliyorum. Çok çatladılar acıyo
Canim beniim Allah razi olsunkac gun kaldinz hastanede?
Simdi hazirlaniyoruz canim doktora gidicez gun belirlenicek1 gece kaldım canım , senin sezeryan günün kesinleşti mi ?
Kizlar cok sukur dogum yaptim oglum 2600 49 cm dogdu ultrasondan assagi cikti massallah sagligi yerinde bende ilk uyanirken cok zorlandim ama simdi hafif bi agrim var sadece çok sukur oglum hemen aldî memeyi emiyo ama daha aglamadi bile hic sesini duymadim anne olmak duyanin en guzel seyi rabbim herkese nasip etsin darisi bekleyenlere olsun
Simdi hazirlaniyoruz canim doktora gidicez gun belirlenicekbana 2 gun kalicaksin demistiti dr.
Allah analı babalı büyütsün canım, gözün Aydın. Gününüz bizden sonradı bizden önce kucağınıza aldınız meleklerinizi ne güzel :) yrn çatı muayenem var, dur bakalım ne dicek napcaz biz de :)Kizlar cok sukur dogum yaptim oglum 2600 49 cm dogdu ultrasondan assagi cikti massallah sagligi yerinde bende ilk uyanirken cok zorlandim ama simdi hafif bi agrim var sadece çok sukur oglum hemen aldî memeyi emiyo ama daha aglamadi bile hic sesini duymadim anne olmak duyanin en guzel seyi rabbim herkese nasip etsin darisi bekleyenlere olsun
canım göğüs kalkanı çok duydum, philips avent baya iyi geliyomuş, bide kudret narı yağı al, içi orijinal taneli olandan, o da çook fayda ediyomuş, bide arada karbonatlı suyla yıka, inş fayda eder. Bu arada gözün Aydın Allah analı Babalı büyütsün canımKızlar hayırlı ramazanlar..
canım yukarda yazdıklarımı sen de dene istersen inş faydası olurCanım bende pazartesi sezeryanla doğum yaptım , dikişlerim sızlıyor hala ama onun dışında bende seninle aynı durumdayım göğüslerim çok kötü çatladı emzirirken ağlar hale geldim mahvoluyorum çok sızlıyor
Canım bende pazartesi sezeryanla doğum yaptım , dikişlerim sızlıyor hala ama onun dışında bende seninle aynı durumdayım göğüslerim çok kötü çatladı emzirirken ağlar hale geldim mahvoluyorum çok sızlıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?