- 23 Kasım 2013
- 777
- 924
- 158
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #49.841
Ben de inince hemen doğar diodumWalla Son dk doğum anında da iniyo 2-3 ay önceden de bebişlerin keyfine kalmış benimkinin 3 aydır başı aşağıda yaklaşık 1 aydır da kanalda ama hiiiç doğmaya niyeti yok yarın Son kontrolüm var bakalım tamam mı Devam mı
Sertti biraz ama kotu degildi . demek cok olgunduki yumusakmis. Netten baktimda odunsu olur yaziyorKız nası yedin sert değil mibişi olmaz eminim orası daha yararlıdır
Bugün 40+4olduk kızım gerinip duruyor içerde iyice yeri daraldıKiyamam
Normali mi bekliosun benim doktor 40+1 de suni vercek
Ben de varımSen ben çilekli turtam@kaldik
Kizlaarr simdi ewe geldik muayeneden.. Allah izin werirse cumartesi gunu 7:30 da yatisim yapilacak insallah sag salim yawrumu kucagima alirim.diktor anestezi ekibiyle gorusturdu, kan alindi , cigerime bakildi ve ekg de sonra cekilcek. Genel anesteziyle olcam Rabb imin izniyle. Benim oglan hala yan duruyo kanala girmemis son hazirliklari yapicaz. Cumartesi insallah kawuscam yawrumaa buarada 54 kiloyla hamile kaldim 74 olmusum 20 kiloya tamamladim
Allah yardımcın olsun canm.Kızlar hastanedeyim sabahtan beri. Suni sancı verdiler 6 saat oldu tık yok dua edin kızlar
bende beklemedeyimSen ben çilekli turtam@kaldik
Ay canım ya ne güzel inşallah hep sağlıkla sıhhatle büyüt yavrunu.Gözün aydın ,Allah analı babalı büyütsün inşallah.
ramazan mübarek gün allah dualarımızı kabul eder inşallahKızlar hastanedeyim sabahtan beri. Suni sancı verdiler 6 saat oldu tık yok dua edin kızlar
bende varımmm maaleseffSen ben çilekli turtam@kaldik
ya aslında bencede stresten doğuramyz bizz bencee sürekli kendimizi dinliyoruzz bikiyorum bende dahil hepimiz sürekli çamaşırımıza bakıyozz hep ondan olmuyoo işteebanada öyle geliyor
Kızlar hastanedeyim sabahtan beri. Suni sancı verdiler 6 saat oldu tık yok dua edin kızlar
Canim bebek sekerlerinin etiketini yaptırdım bide humana çayla bebek mamasi aldim ne olur ne olmaz sütüm gelmez diye bende fotograf makinesi aldim kizz o heyecandan oyun oynamak aklima bile gelmez kiiiE
Esim gelsiinn, iftardan sonra beni fezdir dicemne aldin canim ne lazim olduu bende son hazirliklari yapiyorum, foto makinasini falanda koycam, tabletimide alim diyorum candy crush oynarim. Annemde diyo ALlah akil fikir wersin bi atlat ne ugrasiyon onla bunla napiim uykum kacar belki, belkide minnak kusumuzfan hicbsy yaomaya firsat olmaz
ne alakaymş canmm suni sancı versin ozaman sezeryanı neden düsünüyoki madem normal doğurabiliyosunn.... özel hastanemi canmm..kızlar doktordan geliyorum.hep normal yaparsın diodu doktorum bugün nst den sonra 4 günümüz var dedi,acılma varmı bi bakalım dedi.acılma yokmuş.muayeneden sonra cumarteside nst ye gel pazartesiye kadar bişey olmazsa sezeryan ihtimalinide düşünücez pzartesi aç karnına gelmeni isticem dedi....ya ben hep normal die koşullamıstım keendimi bilemedim niye öyle dedi doktor
Ben de buralardayım daha ama benim nasip olursa pazartesi sezeryan olacak.Kizlar kac kisi kaldik boyle beklemek korkuya strese sebep oldu iyice . 40 oldum bugun cnm cok sikkin
gözün aydın canmm..Arkadaslarben dogum yaptim sabah 10.30da ama sut gelmiyo mama veriyoruzdua edin lutfen darisi bekleyenlere ins
Cnm Allah yardimcin olsun hic acilman varmiydi. Suni sanci nasil durumun ne . 6 saat amma cokmus. Kac gun geciktin. Allah kurtarsin sag sal8m al kucana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?