2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Çooook duygusalım Yarın nasipse kızıma kavuşuyorumm,
2 kayıptan sonra bu hamileliğimde bu günleri hayal bile edemiyordum ama şükür ki geldik sorunluda olsa.

Heyecandan ne yapcağımı şaşırdım, ne yapsam da vakit geçirsem derdindeyim.
Hem bişey olcak diye çook korkuyorum, hem bi sürü hayaller kuruyorum

Son eksiklerimi tamamladım, bugün vücut temizliğimi de hallettim şükür. Eşimle saat saymaya basladık.
İnşallah sorunsuzca sağlıkla kavusurum güzel kızıma.

Yarın size burdan güzel haberi vereceğim inşallahh,
Dualarınızda bize de yer verin, hepimiz sağlıkla kavuşalım inşallahhh....

Canım Allah yardımcın olsun , sağ salim kavuşursun inşaallah bebeğine sakin ol heyecan yapma şimdiden tamam mı

Canim bebek sekerlerinin etiketini yaptırdım bide humana çayla bebek mamasi aldim ne olur ne olmaz sütüm gelmez diye bende fotograf makinesi aldim kizz o heyecandan oyun oynamak aklima bile gelmez kiii

kızlar doktordan geliyorum.hep normal yaparsın diodu doktorum bugün nst den sonra 4 günümüz var dedi,acılma varmı bi bakalım dedi.acılma yokmuş.muayeneden sonra cumarteside nst ye gel pazartesiye kadar bişey olmazsa sezeryan ihtimalinide düşünücez pzartesi aç karnına gelmeni isticem dedi....ya ben hep normal die koşullamıstım keendimi bilemedim niye öyle dedi doktor

ne alakaymş canmm suni sancı versin ozaman sezeryanı neden düsünüyoki madem normal doğurabiliyosunn.... özel hastanemi canmm..

Arkadaslarben dogum yaptim sabah 10.30da ama sut gelmiyo mama veriyoruzdua edin lutfen darisi bekleyenlere ins
gözün aydın canmm..
Canım bol bol kayısı suyu iç eger normal doğum yaptıysaann göğüslerine masaj yaparak sıcak duş al... eğer sezeryansadaa duş alamıyosan göğüslerinee sıcakk su sürüp masaj yap.. bide şekerli acık çay sıcak hoşaf iç

Cnm Allah yardimcin olsun hic acilman varmiydi. Suni sanci nasil durumun ne . 6 saat amma cokmus. Kac gun geciktin. Allah kurtarsin sag sal8m al kucana

Canım sadece 2 gün geçti gunumuz. Şu an 9 saat oldu suni sancı açılmam 2 buçuk santim hala bekliyorum arada Kanamam oluyor sık sık nst ye bağlıyorlar alttan muayene ediyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…