- 15 Nisan 2015
- 1.611
- 1.227
- 53
- 34
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #49.861
Bendede hipp in cayi war gecenlerde almistim icmedim. Insallah sutumuz cok olurda bebeklerimize yarar. Heyecan doruktaCanim bebek sekerlerinin etiketini yaptırdım bide humana çayla bebek mamasi aldim ne olur ne olmaz sütüm gelmez diye bende fotograf makinesi aldim kizz o heyecandan oyun oynamak aklima bile gelmez kiii
kızlar doktordan geliyorum.hep normal yaparsın diodu doktorum bugün nst den sonra 4 günümüz var dedi,acılma varmı bi bakalım dedi.acılma yokmuş.muayeneden sonra cumarteside nst ye gel pazartesiye kadar bişey olmazsa sezeryan ihtimalinide düşünücez pzartesi aç karnına gelmeni isticem dedi....ya ben hep normal die koşullamıstım keendimi bilemedim niye öyle dedi doktor
Bende salidan sonra beklemek istemiyorum suni olmassa sezeryan isticemBen de buralardayım daha ama benim nasip olursa pazartesi sezeryan olacak.
Canım sadece 2 gün geçti gunumuz. Şu an 9 saat oldu suni sancı açılmam 2 buçuk santim hala bekliyorum arada Kanamam oluyor sık sık nst ye bağlıyorlar alttan muayene ediyorlar
nişan gelmeden de pat diye dığurabilirmişizyaaa bari nişan gelse . yaa cildircamm sikldm beklemekten ne nisan geldi ne agrm sancim var offff sanki hic gelmycekms gbi sezeryanda istemyrmm
ben de bgn 39+0 ım, gelsinler artık daaKizlar kac kisi kaldik boyle beklemek korkuya strese sebep oldu iyice . 40 oldum bugun cnm cok sikkin
ayy hadi gün sayma sırası sende artık :) sağ salim kucağına al inş canımKizlaarr simdi ewe geldik muayeneden.. Allah izin werirse cumartesi gunu 7:30 da yatisim yapilacak insallah sag salim yawrumu kucagima alirim.diktor anestezi ekibiyle gorusturdu, kan alindi , cigerime bakildi ve ekg de sonra cekilcek. Genel anesteziyle olcam Rabb imin izniyle. Benim oglan hala yan duruyo kanala girmemis son hazirliklari yapicaz. Cumartesi insallah kawuscam yawrumaa buarada 54 kiloyla hamile kaldim 74 olmusum 20 kiloya tamamladim
bende varıııım :/Sen ben çilekli turtam@kaldik
geçen hafta yüzünün fotoğrafını istedim, doğum kanalına girdi artık yüzünü göremeyiz dedi, ama hala tık yok paşamdan :/Kizlar doğum kanalina ne zaman iner bebekler ki ben sali günü sordum inmemiş demişti dr
abbowKızlar hastanedeyim sabahtan beri. Suni sancı verdiler 6 saat oldu tık yok dua edin kızlar
Bende öyle diyodum ama işte zaman geldi çattı halâ beklemedeyimBen de inince hemen doğar diodum
Oyy canim beniim, Allah in izniyle alcaksin melegini kucagina, opup koklicaksin bi guzeellÇooook duygusalımYarın nasipse kızıma kavuşuyorumm,
2 kayıptan sonra bu hamileliğimde bu günleri hayal bile edemiyordum ama şükür ki geldik sorunluda olsa.
Heyecandan ne yapcağımı şaşırdım, ne yapsam da vakit geçirsem derdindeyim.
Hem bişey olcak diye çook korkuyorum, hem bi sürü hayaller kuruyorum
Son eksiklerimi tamamladım, bugün vücut temizliğimi de hallettim şükür. Eşimle saat saymaya basladık.
İnşallah sorunsuzca sağlıkla kavusurum güzel kızıma.
Yarın size burdan güzel haberi vereceğim inşallahh,
Dualarınızda bize de yer verin, hepimiz sağlıkla kavuşalım inşallahhh....
Insallah canim beniimmnişan gelmeden de pat diye dığurabilirmişiz
ben de bgn 39+0 ım, gelsinler artık daa
ayy hadi gün sayma sırası sende artık :) sağ salim kucağına al inş canım
bende varıııım :/
geçen hafta yüzünün fotoğrafını istedim, doğum kanalına girdi artık yüzünü göremeyiz dedi, ama hala tık yok paşamdan :/
abbowcanım suni sancı çok beter diyo herkes, sen nasılsın? Allah yardımcın olsun, kolaylaştırsın inş
Canim benim cok tsk ederim sezeryan oldumgözün aydın canmm..
Canım bol bol kayısı suyu iç eger normal doğum yaptıysaann göğüslerine masaj yaparak sıcak duş al... eğer sezeryansadaa duş alamıyosan göğüslerinee sıcakk su sürüp masaj yap.. bide şekerli acık çay sıcak hoşaf iç
Insallah bitanem, cok sagol.Canım Allah yardımcın olsun , sağ salim kavuşursun inşaallah bebeğine sakin ol heyecan yapma şimdiden tamam mı
Canim benim doktorumun dedigi, dogum esnasinda bile girebilir dedi. Ama.benimkisi girmemis 39+2 yizKizlar doğum kanalina ne zaman iner bebekler ki ben sali günü sordum inmemiş demişti dr
Gozun aydin caniimm, Allah anali babali buyutsuunnCanim benim cok tsk ederim sezeryan oldum
Çooook duygusalımYarın nasipse kızıma kavuşuyorumm,
2 kayıptan sonra bu hamileliğimde bu günleri hayal bile edemiyordum ama şükür ki geldik sorunluda olsa.
Son eksiklerimi tamamladım, bugün vücut temizliğimi de hallettim şükür. Eşimle saat saymaya basladık.
ayy canım benim yaaa bende aynı durumdayım hiç zaman geçmiyor gerçekten yarın ikimizde belki aynı zamanlarda bebişlerimize kavuşacağız bende bi yandan korkuyorum bi yandan çok heyecanlıyım rabbim yardımcımız olsun yarın ikimizde güzel haberlerimizi vericez inşallahÇooook duygusalımYarın nasipse kızıma kavuşuyorumm,
bende eve gelince bi bardak içtim akşama da maltana içcem umarım yarın sütüm hemen gelir evet canım çook heyecanlıyım vallaBendede hipp in cayi war gecenlerde almistim icmedim. Insallah sutumuz cok olurda bebeklerimize yarar. Heyecan dorukta
canımm seninde günün belli olmuş hadi hayırlısı bakalım Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah..Kizlaarr simdi ewe geldik muayeneden.. Allah izin werirse cumartesi gunu 7:30 da yatisim yapilacak insallah sag salim yawrumu kucagima alirim.diktor anestezi ekibiyle gorusturdu, kan alindi , cigerime bakildi ve ekg de sonra cekilcek. Genel anesteziyle olcam Rabb imin izniyle. Benim oglan hala yan duruyo kanala girmemis son hazirliklari yapicaz. Cumartesi insallah kawuscam yawrumaa buarada 54 kiloyla hamile kaldim 74 olmusum 20 kiloya tamamladim
suni sancıda belli bi açıklık olması gerekiyor.bende suan acılma yok.40 haftam doldu.kilosuda yerinde oğlumun o yüzden gününü geçirmicez dedi doktor bakalım hayırlısı..ne alakaymş canmm suni sancı versin ozaman sezeryanı neden düsünüyoki madem normal doğurabiliyosunn.... özel hastanemi canmm..
yarınnnn :) çatı muayenem yapılacak canım dua et banaInsallah canim beniimmsen naptiin durumlar nasiill, bi daha nezaman gidiceksin doktoraa
Anladim canimCanim benim doktorumun dedigi, dogum esnasinda bile girebilir dedi. Ama.benimkisi girmemis 39+2 yiz
Bana da vericekmiş açilmayinca açilmio demek ki nasi bi sancinişan gelmeden de pat diye dığurabilirmişiz
ben de bgn 39+0 ım, gelsinler artık daa
ayy hadi gün sayma sırası sende artık :) sağ salim kucağına al inş canım
bende varıııım :/
geçen hafta yüzünün fotoğrafını istedim, doğum kanalına girdi artık yüzünü göremeyiz dedi, ama hala tık yok paşamdan :/
abbowcanım suni sancı çok beter diyo herkes, sen nasılsın? Allah yardımcın olsun, kolaylaştırsın inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?