2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Canim bebek sekerlerinin etiketini yaptırdım bide humana çayla bebek mamasi aldim ne olur ne olmaz sütüm gelmez diye bende fotograf makinesi aldim kizz o heyecandan oyun oynamak aklima bile gelmez kiii
Bendede hipp in cayi war gecenlerde almistim icmedim. Insallah sutumuz cok olurda bebeklerimize yarar. Heyecan dorukta

Suniden bahsetmiyor mu peki

Ben de buralardayım daha ama benim nasip olursa pazartesi sezeryan olacak.
Bende salidan sonra beklemek istemiyorum suni olmassa sezeryan isticem

Canım sadece 2 gün geçti gunumuz. Şu an 9 saat oldu suni sancı açılmam 2 buçuk santim hala bekliyorum arada Kanamam oluyor sık sık nst ye bağlıyorlar alttan muayene ediyorlar

Peki ne diyorlar bu sekilde yeterli acilma saglanacak mi. Cok aci sanci var mi

Doğum bekleyen annişler bebekleriniz hala hareketli mi yoksa benimkinin hakaten niyeti mi yok gelmeye?azalır doğumdan demişlerdi de maşallah kıpraşıyo içerde :s

yaaa bari nişan gelse . yaa cildircamm sikldm beklemekten ne nisan geldi ne agrm sancim var offff sanki hic gelmycekms gbi sezeryanda istemyrmm
nişan gelmeden de pat diye dığurabilirmişiz

Kizlar kac kisi kaldik boyle beklemek korkuya strese sebep oldu iyice . 40 oldum bugun cnm cok sikkin
ben de bgn 39+0 ım, gelsinler artık daa

ayy hadi gün sayma sırası sende artık :) sağ salim kucağına al inş canım

Sen ben çilekli turtam@kaldik
bende varıııım :/

Kizlar doğum kanalina ne zaman iner bebekler ki ben sali günü sordum inmemiş demişti dr
geçen hafta yüzünün fotoğrafını istedim, doğum kanalına girdi artık yüzünü göremeyiz dedi, ama hala tık yok paşamdan :/

Kızlar hastanedeyim sabahtan beri. Suni sancı verdiler 6 saat oldu tık yok dua edin kızlar
abbow canım suni sancı çok beter diyo herkes, sen nasılsın? Allah yardımcın olsun, kolaylaştırsın inş

Oyy canim beniim, Allah in izniyle alcaksin melegini kucagina, opup koklicaksin bi guzeell bol sutun inur insallah. Cabucak toparlanirsinn. Benimde cumartesi Allah izin werirse. Bizleri neler bekliyor sabirsizlaniyorumm

Insallah canim beniimm sen naptiin durumlar nasiill, bi daha nezaman gidiceksin doktoraa

Canim benim cok tsk ederim sezeryan oldum

ayy canım benim yaaa bende aynı durumdayım hiç zaman geçmiyor gerçekten yarın ikimizde belki aynı zamanlarda bebişlerimize kavuşacağız bende bi yandan korkuyorum bi yandan çok heyecanlıyım rabbim yardımcımız olsun yarın ikimizde güzel haberlerimizi vericez inşallahsenin ameliyatın kaçtaydı genel olacaktın sanırım dimi?

canımm seninde günün belli olmuş hadi hayırlısı bakalım Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah..

ne alakaymş canmm suni sancı versin ozaman sezeryanı neden düsünüyoki madem normal doğurabiliyosunn.... özel hastanemi canmm..
suni sancıda belli bi açıklık olması gerekiyor.bende suan acılma yok.40 haftam doldu.kilosuda yerinde oğlumun o yüzden gününü geçirmicez dedi doktor bakalım hayırlısı..

Merhaba haziran anneleri ben de bugün sabah 9 gibi spinal anestesiyle yavruma kavustum kesinlikle sezeryan yapacaklar spinal yapsnlarr doğum sırasında hiç bise hissetmiyorusn daha 1 saat öncesinde başladı agrilarim biraz agriyor gerçekten ama oğlumu yanımda uyurken görmek bütün ağrılara degiyormus tüm bekleyen anneler Allah yardimcizniz olsun.. Bizlere de hayırlı uğurlu olsun

Bana da vericekmiş açilmayinca açilmio demek ki nasi bi sanci

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…