2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Ben
benim doktorumda ayni seyi soyledi. 3. Ayimdan beri kullaniyorum cunku hic balik yiyemiyorum

Oy kiyamam benn. Gozlerim doludolu okudum yazdiklarini. Kum torbasi falan konuldumu oyle bsy duydum. Bide annelik nasil duygu tam anlayabildin mi

Yok cnm koymadılar annelik bambaşka anlatılmaz yaşanır gerçrkten ona baktıgim her an ne 9 ay çektiklerim ne de doğum ağrısı sancısı kaldı

Oy Oyyy onlarda eksik kalsın yaa yuh artık bi bekleyin 1 hafta çatladılar inşallah çok kalmazlar

Kızlar biz çıktık hastaneden anneannemize geldik bende gelir gelmez bi duş aldim hafif sıcak bi suyla ağrım yok çok şükür sadece sağa sola dönmek zorluyo ve öksürünce çok fena ama kendi kendime kalkıp yürüyorum tuvalete falan kendim gidiuorum banyomu kendim yaptım öyle çok kötü bişe değil yani sezeryan oğluşum da uyuyo bazen kendi uyanıyo bazen hiç uyanmak istemiyo zorla uyandırıyorum böyle işte fırsat buldukça girmeye çalısacam bekleyen annelerde en kısa zamanda sağ salim dogum yaparlar inşallah

Kizlaarr simdi ewe geldik muayeneden.. Allah izin werirse cumartesi gunu 7:30 da yatisim yapilacak insallah sag salim yawrumu kucagima alirim. diktor anestezi ekibiyle gorusturdu, kan alindi , cigerime bakildi ve ekg de sonra cekilcek. Genel anesteziyle olcam Rabb imin izniyle. Benim oglan hala yan duruyo kanala girmemis son hazirliklari yapicaz. Cumartesi insallah kawuscam yawrumaa buarada 54 kiloyla hamile kaldim 74 olmusum 20 kiloya tamamladim

Hadi hayirlisi hakkinda canim güzel haberlerini bekliyoz :)

Canım cumartesi 9.30 da da benim yatışım yapılacak :)

Ay canım ya ne güzel inşallah hep sağlıkla sıhhatle büyüt yavrunu.Gözün aydın ,Allah analı babalı büyütsün inşallah.

Sen ben çilekli turtam@kaldik

Merhaba kızlar birde ben kaldım her zaman girip yazamıyorum rabbim hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin çok güzel bi ayda alıcaz yavrularımızı kucağımıza inş. Pazartesi sezaryen olcam bebeğimin başı hala dönmedi maalesef dönmeyede niyeti yok sezaryenden de korkuyorum ama sağlıcakla kucağıma alayımda kızımı inş başka bişey istemiyorum

bende varim cok giremiyorum bilg.olmadigindan kizlar normali bekliyorum bekleyenler bogurtlen yada ahududu yapragi cayini arastirsinlar ben esime aldirdim bugun icmeye baslicam insallah dogumu hafifletme ve geciktirmeme ozelligi varmis herkese hayirli dogumlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…