- 15 Nisan 2015
- 1.611
- 1.227
- 53
- 34
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #49.881
Icilsin caylar , gelsin sutleerrbende eve gelince bi bardak içtim akşama da maltana içcem umarım yarın sütüm hemen gelir evet canım çook heyecanlıyım valla
Insallah canim benim cumlemiziinncanımm seninde günün belli olmuş hadi hayırlısı bakalım Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah..
Offf keşke açilma olmazsa o sanciyi boşa çekcesss
Banada ister bekle ister sanci verelim dedi . ama sanciyi tercih etsemmi diyorum icimden gecen bu cok zormus keske bize kalmadan dogsalar.
Ne çayi o bebeğe zarari olmasin nerden aldinizIcilsin caylar , gelsin sutleerr
Ay caniimm hakkinda hayirlisii, serbest birak kendini, cok panik yapma. Dar dersede hic riske atma yawrucugunuyarınnnn :) çatı muayenem yapılacak canım dua et bana
Hipp in canim emziren anneler icin. Ben henuz icmedim.Ne çayi o bebeğe zarari olmasin nerden aldiniz
Canim Allah anali babali buyutsuunn, hayirli olsun yawrucugunnMerhaba haziran anneleri ben de bugün sabah 9 gibi spinal anestesiyle yavruma kavustum kesinlikle sezeryan yapacaklar spinal yapsnlarr doğum sırasında hiç bise hissetmiyorusn daha 1 saat öncesinde başladı agrilarim biraz agriyor gerçekten ama oğlumu yanımda uyurken görmek bütün ağrılara degiyormus tüm bekleyen anneler Allah yardimcizniz olsun.. Bizlere de hayırlı uğurlu olsun
Joker magazasinda satiliyo canim, cesitleri war. Bide lactamil denemek istiyorum, kakaolusuda cikmisHipp in nerde satilio faydasi oluo mu ben de rezene çayini duymuştum
Cnm hayırlı olsun öncelikle..bende 40+1 im bebeğin doğum kanalına nezaman girmiş ti@ArifaSirriEyvan pofuduk18 ECD75
Kızlar dahada unuttuğum yoktur inşallah..
Oncelikle hepinize hayirli ramazanlar inşAllah..
Bi türlü gelipte doğum yaptığımı haber veremedim sizlere..
8 haziranda suni sanci icin hastaneye yaticaktim ama sabah 5'i zor ettim ve ciktik gittik hastaneye..
7'si aksami sancilarim basladi yarim saatte bi gelmeye ve sabah 5'te 10 dakikada bir olunca hastaneye gitmeye karar verdik.. Ve 8 haziran 19'da da kizimi kucagima aldim cok sukur.. 10 gunluk bi ask var su an kucagimda.. Masallah sakin bi bebek emiyor uyuyor uyaniyor emiyor :) bazen hep memede kalmak istiyor oda ayri bi dava :)
Dogum normal oldu ama kendi kendime acilmam 3cm de kaldi ve sancilar agirlasinca hem suni sanci istedim hemde epidural istedim.. Onlar ayarlaninca 3 saat icinde 3cm den 9cm e acildi ve 4-5 ıkınmada bebeğim kollarimdaydi.. Allaha sukur dogum cok kolay gecti.. 41+0'da kendi gelmeye karar verdi ustelik 9 haziran evlilik yildonumumuzden bi gun once geldi hediyemiz
Bizde boyle kizlar
Pofuduk bebegini kucagina aldigini duydum canim cok sevindim, sanirim sancilarin biraz uzun surdu senin. Mutlu son olmus ya onemli olan o..
Sirrieyvan ecd75 kizlarinizla hayat nasil geciyor?
Arifa canim sende dogum yaptin mi ne alemdesin?
Cnm hayırlı olsun öncelikle..bende 40+1 im bebeğin doğum kanalına nezaman girmiş ti
inşş deneyeceğim canımAy caniimm hakkinda hayirlisii, serbest birak kendini, cok panik yapma. Dar dersede hic riske atma yawrucugunu
Insallah bitanem, cok sagol.doktora sordum kum torbadi mi koyuyosunuz diye, elle mudahale ediyoruz ama istersen kum torbasida koyariz dedi. Sen denedin mi kum torbasini
Dr.m beklemeyi öneriyor fakat 3900 olmuş bebek .1 hafta daha kalırsa kilo alır diye korkuyorum. Senin bebek kaç kilo doğdu?Canim dogum kanalina hastaneye gittigimizde bile inik degildi, hatta hastaneye gittigimizde rahim agzi arkaya dönükmüş bi kac saat icinde hem bebek inmeye basladi hemde rahim agzi acilmaya ve öne dönmeye basladi..
Skelebeks@seninle ayniyizBana da vericekmiş açilmayinca açilmio demek ki nasi bi sanci
Tabiki ederim canim , yaz mutlaka yarin merak ederiminşş deneyeceğim canımdoktor olmaz derse ısrarcı olmam zaten, çünkü normal doğum taraftarı bi insan, boşa keyfi söylemez yani.. Yrn yazarım burdan bakalım, bana dua et
Canim olanlarin cogu cok zordu diyo ilk gun icinYok canım kum torbası koymadılar hiç elleriyle bastırdı ebe , ben en çok onda zorlandım belki benim ağrı eşiğim çok düşüktür o yüzden olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?