- 5 Temmuz 2014
- 134
- 168
- 103
- 29
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #49.921
daha önce gördüğüm çok Anlamlı bi söz yazıyorum sana
Banada ister bekle ister sanci verelim dedi . ama sanciyi tercih etsemmi diyorum icimden gecen bu cok zormus keske bize kalmadan dogsalar.
Kaç gündür sancı çektiğimden biliyorum sancı 100 e çıktığında Gözümden yaş akıyor hayret nasıl hissetmiyorsun. Demek ki çok kısa Süreli oluyor. Bu acı eşiğinle alakalı bir durum Olmalı. Doğum anında kaç olur bilmiyorum ama 100 asla az bir rakam değil.Kızlar dün normal kontrol için Dr. Gittim. Nst de sancım 100 lerde çıktı Ama bn hiç hissetmiyordum. Dr. Da önlem Amaçlı bir gece yatış verdi ama doğumhaneye girince benim psikolojim bozuldu ve kendi isteğimle çıkmak istedim. Şimdi evdeyim ve ağrım da yok. Bu sancılar kişiden kişiye Değişiyor mu acaba doğum başladığında nst de kaç görünüyor sancılar bilgisi olan yardım etsin lütfen
Dayanılmayacak bir şey olduğundan değil sağlıksız olduğundan gebelikte Oruç tutmak doğru değil. Küçücük bebeği aç bırak.! günde 3 litre su içmen Lazım yoksa azalan su miktarın Yüzünden bebeğine daha az oksijen gider, ha bi de keton yakımı neymiş bebeğe ne zararı varmış, düşük kan şekeri, Açlığa bağlı düşük tansiyon Bebeğini nasıl etkiliyor onu Öğren.Kizlar ben yarin ramazani karsilamak istiyorum. Kandillerde de tuttum zaten dayanilmayacak bisey yok sadece daha cok terliyorum artik. 1 gun tutmak istiyorum hosgeldin ramazan demek icin.
Karnına sıcak havlu koydun mu ya da ılık fön tuttun mu? Masaj da çok işe yarıyor diyorlar.Ay kizlar iki gundur kizima birsey oldu. Cok gazi var. Ben gaz yapacak biseyler de yemiyorum. Anason cayi icmekten bi hal oldum. Kiz uyumuyor 3-4saat boyunca agliyor durup durup. Emzik de vermek istemiyoruz. Gerci bana kalsa tıkmıstım ağzına çoktan ama Babamız kızıyor, istemiyor. Emmeden susmuyor, emince gazi oluyor bu sefer de ona ağlıyor. Ne yapacagimi sasirdim vallahi.
Açilma olmadi mi neden sezaryen oldun suni sanci nasil bir şeyKızlar bu gece 12:15 te sezaryen doğum yaptım Uzay bebeğim dünyaya gozlerini açtı 3700 gr 52 cm boyu 15 saat suni sancı olmama rağmen sezaryen oldum bebeğim gayet sağlıklı mememi bile emdi yavrucağım
Canim bebegin nasildi, doktor ne dedi. Cati muayenesi olmusmuydun?Açilma olmadi mi neden sezaryen oldun suni sanci nasil bir şeyçok geçmiş olsun güle güle büyüt
valla sezeryan askı olan bi doktor değil en bastan beri normal diyordu.ama pazartesiden sonra daha beklemeyiz dedi pazartesiye kaar gelmezse sezeryan ihtimalini düşünicez dedi.yani doktor öyle dedikten sonra acıkcası ben risk alıp beklicem diyemem,kimsede diyemez heralde Allah korusun...Bir sorunun yoksa ve normal Doğumu istiyorsan 41.haftaya kadar bekleyebilirsin. Bu doktorlarda hep bi sezeryan Aşkı!!
anladm canm hayırlısı olsunnsuni sancıda belli bi açıklık olması gerekiyor.bende suan acılma yok.40 haftam doldu.kilosuda yerinde oğlumun o yüzden gününü geçirmicez dedi doktor bakalım hayırlısı..
gözün aydın cannmm allah analı babalı bbüyütsün sanada çok gecmis olsunn.Kizlaa ben de bugun 10 20 de yavruma kavustum cok sukur agrim var ama her seye deger bir duygu emmekte sikintimiz var atlatirz insallah minyon cadi bi kizim oldu darisi basiniza
seninde gözün aydın canmm. Maşaallah bebişinee..allah analı babalı büyütsün.Kızlar bu gece 12:15 te sezaryen doğum yaptım Uzay bebeğim dünyaya gozlerini açtı 3700 gr 52 cm boyu 15 saat suni sancı olmama rağmen sezaryen oldum bebeğim gayet sağlıklı mememi bile emdi yavrucağım
neden beklediğini doğurmak isyemediğini anlayamadım bebeğini neden riske atıyosunn allah korusunn kakasını yapabilir. Bak kanamalarnda değişmiş..Merhaba kızlar 4 gün önce sabah 5te sancılarım başladı önce 2 saatte sonra saatte bir, sonra yarım saatte bir gelmeye başladı. Gece 10dkda bir olduğunda hastaneye gittim. Lavman falan yapıldı. Sancıların sıklaşmasını beklemeye başladık. Ben o Sırada doğurmayacağım diye Duvarları yumrukluyordum. Çünkü hala babamız yanımıza gelemiyor. Sabaha kadar 10 dkda kaldı. Açıklığım 3 haftadır 3 cmdi Zaten. Dr suni Sancı yapalım dedi. Kabul etmedim hala doğurmayacağım diye ağlıyordum. Hastaneyi birbirine kattım. Ailemden bile kimseyi odaya sokmadım. Ve sancılarım azaldı. Dün sabah pembe bir akıntı başladı jöle kıvamında turuncu bir akıntım oldu evet nişanım geldi galiba dedim. Akşama doğru akıntım kahverengi oldu. Akşam Büyük et parçası gibi çok koyu kırmızı bir akıntı geldi. Şimdi akıntım hala var ve pembe Nişan gelme olayı bu kadar Sürer mi bilmiyorum. Sancılarım hala 10 dkda bir. Kaç gündür çok yorgun düştüm. Şimdi Sancım sıklaşşın diye dua ediyorum.
Canım beklediğim tarihten erken olunca baba da yanımızda olmayınca ilk Sancı günüm psikolojim çok bozuldu. Suni sancıya da her zaman sıcak bakmadım. Doğanın akışına müdahale etmek istemiyorum. Şu an sancım artsın diye bekliyorum. Şimdi anlatabildim mi?neden beklediğini doğurmak isyemediğini anlayamadım bebeğini neden riske atıyosunn allah korusunn kakasını yapabilir. Bak kanamalarnda değişmiş..
Kızlar bu arada bende bugün nst ye bağlandm şimdi geldimm sancım 50 gibi çıktı dr pazartesi tekrar çağırdı. 23 ü gibi doğum yapabilirmişimm. BeklBekliyorum.bakalm inşallah kalmaz 23üne
Sancilarin sık degilken uyu madem biraz, ama kendi kendine acilman oluyosa dogurmiycam diye inat etme, esin gelemiyosa keyfinden degil heralde, suan bebegini de strese sokuyosun bos yere muhim olan esinin yaninda olmasi mi bebeginin, senin ve esinin sagliginizin iyi olmasi mi? Onceliklerini tart canim bu arada..Merhaba kızlar 4 gün önce sabah 5te sancılarım başladı önce 2 saatte sonra saatte bir, sonra yarım saatte bir gelmeye başladı. Gece 10dkda bir olduğunda hastaneye gittim. Lavman falan yapıldı. Sancıların sıklaşmasını beklemeye başladık. Ben o Sırada doğurmayacağım diye Duvarları yumrukluyordum. Çünkü hala babamız yanımıza gelemiyor. Sabaha kadar 10 dkda kaldı. Açıklığım 3 haftadır 3 cmdi Zaten. Dr suni Sancı yapalım dedi. Kabul etmedim hala doğurmayacağım diye ağlıyordum. Hastaneyi birbirine kattım. Ailemden bile kimseyi odaya sokmadım. Ve sancılarım azaldı. Dün sabah pembe bir akıntı başladı jöle kıvamında turuncu bir akıntım oldu evet nişanım geldi galiba dedim. Akşama doğru akıntım kahverengi oldu. Akşam Büyük et parçası gibi çok koyu kırmızı bir akıntı geldi. Şimdi akıntım hala var ve pembe Nişan gelme olayı bu kadar Sürer mi bilmiyorum. Sancılarım hala 10 dkda bir. Kaç gündür çok yorgun düştüm. Şimdi Sancım sıklaşşın diye dua ediyorum.
Anladm canm ama bebeğini tehlikeye atmış olmuyomusunn..sancın olduğuna göre bebeģin çıkmak istiyo demekki. Zamanı gelmiş demekki bilmiyorum canm kendin bilirsinn.Canım beklediğim tarihten erken olunca baba da yanımızda olmayınca ilk Sancı günüm psikolojim çok bozuldu. Suni sancıya da her zaman sıcak bakmadım. Doğanın akışına müdahale etmek istemiyorum. Şu an sancım artsın diye bekliyorum. Şimdi anlatabildim mi?
Doktorlar gobegin kuru kalmasi onemli oldugu icin dusene kadar yikamayin diyolar ama guzelce kurularsan banyodan sonra sorun olmaz ben de yikamiycaktim sonra ebeye sordum ozellikle ve yika guzelce kurula gobegini islak birakma enfeksiyon kapmasin dedi, iki kere yikadik ilki annemle, ikincisi de esimle ikimizGünaydınlarr kızlar biz bugün 9.günümüydeyiz göbeğimiz hala düşmedi doktoru göbek düşene kadar yıkamayın dedi yıkasak bişey olurmu ya
Canm biz kızm doğduğundada yiğenlerimde gördüğüm kadaryla hep eve geldiği gün yıkarz bebeğii ki kırk gün boyunca yıkarz yanii güzel kurular yağlarzz göbeğinede dr lar genelde etil alkol veriyo onu sürerizz.. 3 4 güne kalmadan göbeği düşüyoo bilmiyorumm.. siz bilirsinizz yani ama 10 gün bebeği yıkamamakk garipsedimm birazz.Günaydınlarr kızlar biz bugün 9.günümüydeyiz göbeğimiz hala düşmedi doktoru göbek düşene kadar yıkamayın dedi yıkasak bişey olurmu ya
Haklısın canım. Çok Sağol.Sancilarin sık degilken uyu madem biraz, ama kendi kendine acilman oluyosa dogurmiycam diye inat etme, esin gelemiyosa keyfinden degil heralde, suan bebegini de strese sokuyosun bos yere muhim olan esinin yaninda olmasi mi bebeginin, senin ve esinin sagliginizin iyi olmasi mi? Onceliklerini tart canim bu arada..
Ayrica kizlar oyle bilip bilmeden "yaa nolcak olmadi suni aliriz" demeyin gozunuzu seveyim, normali dogali icin duan edin.. Benim kendi sancimla aciklik 6-7 cm oldu devami gelmeyince suniye gectiler ve ben sabah 9'dan aksamustu 5'e kadar yani bebegim dogana kadar, 3cm daha acilmak icin öldüm öldüm dirildim suni sanci yuzunden, en son bayiliyorum sandim ki acilmam tamamlanmis dogumum baslamis..
Akinti rengi konusu da benim de oyle renk degisimi olmustu sureklilesmisti yani doktorlar da nisan bu iste demisti.. Bilemem ama sen doktora git canim.. Kendini esim gelecek diye de sartlama muhim olan sagliginiz..
Ebe yikayabilirsiniz demisti kordon etrafini bastirmadan narin narin yikayabilirsiniz dediGünaydınlarr kızlar biz bugün 9.günümüydeyiz göbeğimiz hala düşmedi doktoru göbek düşene kadar yıkamayın dedi yıkasak bişey olurmu ya
Gunaydin canlarim bebegime kavuşacağım gün geldi cok şükür gece az uyudum onda da canlı canli ameliyat oldumcok korkuyorum kızlar dualarinizi eksik etmeyin 7 bucukta evden cikcaz ameliyattan sonra tekrar yazmaya calisacagim insallah güzel haberlerini bekliyoruz cnm
Canım nasıl hissetmiyorum bilmiyorum acaba bi zarar-ı olur mu? Evde bekliyorum.Kaç gündür sancı çektiğimden biliyorum sancı 100 e çıktığında Gözümden yaş akıyor hayret nasıl hissetmiyorsun. Demek ki çok kısa Süreli oluyor. Bu acı eşiğinle alakalı bir durum Olmalı. Doğum anında kaç olur bilmiyorum ama 100 asla az bir rakam değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?