- 16 Aralık 2014
- 1.146
- 1.065
- 133
- 31
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #49.901
Canim olanlarin cogu cok zordu diyo ilk gun icinagrin oldugunda agrikesici verdiler mi
Tatlim ben daha ilk gün hastanede karbonatli su ve Lansinoh sürdüm her emzirme oncesi ve sonrası... Yani öncesi karbonatli su, sonrasi Lansinoh...yaralarim hiç olmadı diyebilirim... İstersen dene tatlim.. Allah yardimciniz olsun..
Tamam canim, melegin nasil, annen yaninda mi. Rahat oturup kalkabiliyo musunEvet canım ağrı kesici yapmasalar dayanamazsın zaten , ağrın olduğu zaman hemşire' ye söylüyorsun yapıyor ağrıların geçiyor bir süre .. Ağrı kesici yapın de sancılarının geçmediğini söyle çekinmeden
Canim olanlarin cogu cok zordu diyo ilk gun icinagrin oldugunda agrikesici verdiler mi
Canim belki biraz sacma olcak ama tasli bi komsum war, bilgili bi kadin bayagi torunlaruda cok war. Bana dedigi sey gogusun yara olur canindan bezicek zamanlarda gelirse gogusune tahin war ya bildigimiz onun uzerinde yag warmis onu gogusune surunce bi rahatlatiyomuski yarayida geciriyomus cocuga zarari degil faydasi warmis dedigine gore. Acikcasi ben yara olursa onu yapmayi dusunuyorum cunku kizida gelinide denemis emzirmeyi birakacakken dewam etmisler. Bilginiz olsun ama yinede bi bilene danisin, okuyunca icim burkuluyo benimde bildgimi duydugumu anlatmak istiyorumBenimde göğsüm yara oldu resmen kan oturdu dayanamıyorum emzirirken çok kötüymüş gerçekten ya lansinoh sürdüm 1 2 sefer almadı memeyi sildim suyla o zaman emdi onu sürmüyorum artık napim kantaron yağı sürecem eltimde sürekli ondan kullanmış yara için
Ayy insallah caniimDün serum takılıydı sürekli ağrı kesici yaptılar hiç agrım yoktu eve geldik ağrım başladı sanki böyle kalacakmısım gibi geliyo ama 1 haftaya kalmaz geçer oğlum yanımda saģlığı ćok sükür yerinde gerisi boş ağrı vız gelir tırıs gider emin ol sende böyle olacaksın elbette ağrı sancı oluyo ama yüzune bi kere bakmak yetiyo o ağrılarını unutmaya:)
evet, sen ne zaman gitceksin doktora? Çatı muayenesi oldun mu?Skelebeks@seninle ayniyiz
Ben sali günü doktordaydim çatim iyiymiş normali beklioz bakalim çatida kasarsan zor oluo söliimmevet, sen ne zaman gitceksin doktora? Çatı muayenesi oldun mu?
Ben de kaldım doğurmayan,aslında ben hepinizden sonrayım ama doktorum 37. Haftada doğurursun demişti. Son iki haftadır gelişim geriliğimiz var biraz, onun için acele etmiyorum artık, doğum günüm 29 haziran, belki o zaman süpriz yapar oğlum diye bekliyorum...Olabilir burda duymystum nokta kadar gelipte dogumy baslayan
Aynen her sabah suyum gelmis olsa diye umutla uyaniyorum. Ama yok. Sali gunu gunum dolacak ve stresim tavan yapacak o zamana kadar doguralim insaallah kizlar hep beraber bu mubarek gun hurmetine
Canim cok tsk ederim darisi basina ins evet genel anestezi oldum hala sut gelmedi kizim 2400dogdu teyzesi su anda babasiyla uyuyolar bende gaz cikarmak icin yuruyorumGozun aydin caniimm, Allah anali babali buyutsuunnnadil guzel yawrun iyi mi, genel anestezi mi oldun
Hayırlısıyla kucağına al inş ne güzel saati belli:)Gunaydin canlarim bebegime kavuşacağım gün geldi cok şükür gece az uyudum onda da canlı canli ameliyat oldumcok korkuyorum kızlar dualarinizi eksik etmeyin 7 bucukta evden cikcaz ameliyattan sonra tekrar yazmaya calisacagim insallah
Bir sorunun yoksa ve normal Doğumu istiyorsan 41.haftaya kadar bekleyebilirsin. Bu doktorlarda hep bi sezeryan Aşkı!!kızlar doktordan geliyorum.hep normal yaparsın diodu doktorum bugün nst den sonra 4 günümüz var dedi,acılma varmı bi bakalım dedi.acılma yokmuş.muayeneden sonra cumarteside nst ye gel pazartesiye kadar bişey olmazsa sezeryan ihtimalinide düşünücez pzartesi aç karnına gelmeni isticem dedi....ya ben hep normal die koşullamıstım keendimi bilemedim niye öyle dedi doktor
Caniim suan ewden ciktiniz galiba hastaneye doru gidiyosunuzGunaydin canlarim bebegime kavuşacağım gün geldi cok şükür gece az uyudum onda da canlı canli ameliyat oldumcok korkuyorum kızlar dualarinizi eksik etmeyin 7 bucukta evden cikcaz ameliyattan sonra tekrar yazmaya calisacagim insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?