2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Canim olanlarin cogu cok zordu diyo ilk gun icin agrin oldugunda agrikesici verdiler mi

Evet canım ağrı kesici yapmasalar dayanamazsın zaten , ağrın olduğu zaman hemşire' ye söylüyorsun yapıyor ağrıların geçiyor bir süre .. Ağrı kesici yapın de sancılarının geçmediğini söyle çekinmeden

Sağol canım deniycem hemen çok kötü sızlıyor umarım geçer

Tamam canim, melegin nasil, annen yaninda mi. Rahat oturup kalkabiliyo musun

Benimde göğsüm yara oldu resmen kan oturdu dayanamıyorum emzirirken çok kötüymüş gerçekten ya lansinoh sürdüm 1 2 sefer almadı memeyi sildim suyla o zaman emdi onu sürmüyorum artık napim kantaron yağı sürecem eltimde sürekli ondan kullanmış yara için

Canim olanlarin cogu cok zordu diyo ilk gun icin agrin oldugunda agrikesici verdiler mi

Dün serum takılıydı sürekli ağrı kesici yaptılar hiç agrım yoktu eve geldik ağrım başladı sanki böyle kalacakmısım gibi geliyo ama 1 haftaya kalmaz geçer oğlum yanımda saģlığı ćok sükür yerinde gerisi boş ağrı vız gelir tırıs gider emin ol sende böyle olacaksın elbette ağrı sancı oluyo ama yüzune bi kere bakmak yetiyo o ağrılarını unutmaya:)

Canim belki biraz sacma olcak ama tasli bi komsum war, bilgili bi kadin bayagi torunlaruda cok war. Bana dedigi sey gogusun yara olur canindan bezicek zamanlarda gelirse gogusune tahin war ya bildigimiz onun uzerinde yag warmis onu gogusune surunce bi rahatlatiyomuski yarayida geciriyomus cocuga zarari degil faydasi warmis dedigine gore. Acikcasi ben yara olursa onu yapmayi dusunuyorum cunku kizida gelinide denemis emzirmeyi birakacakken dewam etmisler. Bilginiz olsun ama yinede bi bilene danisin, okuyunca icim burkuluyo benimde bildgimi duydugumu anlatmak istiyorum nehir nilll

Ayy insallah caniim

Selam kızlar nasılsınız yarın 10 günlük oluyoruzz biz :) ne çabuk geçiyo zaman.Kızım olduğumdan beri pek giremiyorum umarım herkes iyidir .Doğum yapanların gözüaydın olsun doğuracakların da Allah yardımcı olsun. Allah ım herkese bu güzel duyguyu tattırsın yaa gerçekten bambaşka bi duyguymuş :) bu benim karnımdan mı çıktı şimdi diyosun Allah ın mucizesi yaa koklaya koklaya doyamıyo insan şimdi masum masum uyuyo yavrum annesi de biraz buraya baksın :) ama geçmişi okumaya pek vaktim yok yine pek kimler kaldı ki şimdi ki doğum yapmayan b ir an önce kavuşun yavrularınıza hepinizi öpüyoruz :)

Ben de kaldım doğurmayan,aslında ben hepinizden sonrayım ama doktorum 37. Haftada doğurursun demişti. Son iki haftadır gelişim geriliğimiz var biraz, onun için acele etmiyorum artık, doğum günüm 29 haziran, belki o zaman süpriz yapar oğlum diye bekliyorum...
Bu arada 3 gün daha beklersek , yavrucuklarımız yengeç burcu olacak inşallah...

Merhaba kızlar 4 gün önce sabah 5te sancılarım başladı önce 2 saatte sonra saatte bir, sonra yarım saatte bir gelmeye başladı. Gece 10dkda bir olduğunda hastaneye gittim. Lavman falan yapıldı. Sancıların sıklaşmasını beklemeye başladık. Ben o Sırada doğurmayacağım diye Duvarları yumrukluyordum. Çünkü hala babamız yanımıza gelemiyor. Sabaha kadar 10 dkda kaldı. Açıklığım 3 haftadır 3 cmdi Zaten. Dr suni Sancı yapalım dedi. Kabul etmedim hala doğurmayacağım diye ağlıyordum. Hastaneyi birbirine kattım. Ailemden bile kimseyi odaya sokmadım. Ve sancılarım azaldı. Dün sabah pembe bir akıntı başladı jöle kıvamında turuncu bir akıntım oldu evet nişanım geldi galiba dedim. Akşama doğru akıntım kahverengi oldu. Akşam Büyük et parçası gibi çok koyu kırmızı bir akıntı geldi. Şimdi akıntım hala var ve pembe Nişan gelme olayı bu kadar Sürer mi bilmiyorum. Sancılarım hala 10 dkda bir. Kaç gündür çok yorgun düştüm. Şimdi Sancım sıklaşşın diye dua ediyorum.

Bir sorunun yoksa ve normal Doğumu istiyorsan 41.haftaya kadar bekleyebilirsin. Bu doktorlarda hep bi sezeryan Aşkı!!

Caniim suan ewden ciktiniz galiba hastaneye doru gidiyosunuz Allah yardimcin olsunn haberlerini bekliyoruzz, musait oldugunda yaz mutlaka hersey guzel olcak insallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…