- 15 Ağustos 2014
- 2.578
- 3.545
- 158
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #49.941
Canım dün nstde benim sancım 2 defa 100 lere çıktı. Ama ben de hissetmedim hiç. Bi zararı olsa doktor eve göndermezdi diye düşünüyorum ben de. Bebeğim ters durduğu için yarın ben de sezaryene gireceğimCanım nasıl hissetmiyorum bilmiyorum acaba bi zarar-ı olur mu? Evde bekliyorum.
Doğum bekleyen annişler bebekleriniz hala hareketli mi yoksa benimkinin hakaten niyeti mi yok gelmeye?azalır doğumdan demişlerdi de maşallah kıpraşıyo içerde :s
Caniimm demek acilman olmadi senmi istedin dayanamayip yoksa dr mu karar verdi. Saglikla buyusun.Kızlar bu gece 12:15 te sezaryen doğum yaptım Uzay bebeğim dünyaya gozlerini açtı 3700 gr 52 cm boyu 15 saat suni sancı olmama rağmen sezaryen oldum bebeğim gayet sağlıklı mememi bile emdi yavrucağım
Merhaba kızlar 4 gün önce sabah 5te sancılarım başladı önce 2 saatte sonra saatte bir, sonra yarım saatte bir gelmeye başladı. Gece 10dkda bir olduğunda hastaneye gittim. Lavman falan yapıldı. Sancıların sıklaşmasını beklemeye başladık. Ben o Sırada doğurmayacağım diye Duvarları yumrukluyordum. Çünkü hala babamız yanımıza gelemiyor. Sabaha kadar 10 dkda kaldı. Açıklığım 3 haftadır 3 cmdi Zaten. Dr suni Sancı yapalım dedi. Kabul etmedim hala doğurmayacağım diye ağlıyordum. Hastaneyi birbirine kattım. Ailemden bile kimseyi odaya sokmadım. Ve sancılarım azaldı. Dün sabah pembe bir akıntı başladı jöle kıvamında turuncu bir akıntım oldu evet nişanım geldi galiba dedim. Akşama doğru akıntım kahverengi oldu. Akşam Büyük et parçası gibi çok koyu kırmızı bir akıntı geldi. Şimdi akıntım hala var ve pembe Nişan gelme olayı bu kadar Sürer mi bilmiyorum. Sancılarım hala 10 dkda bir. Kaç gündür çok yorgun düştüm. Şimdi Sancım sıklaşşın diye dua ediyorum.
daha önce gördüğüm çok Anlamlı bi söz yazıyorum sana
Olgunlaşmamış bir meyveyi dalından sopayla sallayarak düşürürsen zarar verirsin.. Bırak olgunlaşsın ve tadında kendi düşsün
Günaydınlarr kızlar biz bugün 9.günümüydeyiz göbeğimiz hala düşmedi doktoru göbek düşene kadar yıkamayın dedi yıkasak bişey olurmu ya
Oldum canim sonunda bebek iyi çatim müsaitmiş beklemedeyim:)Canim bebegin nasildi, doktor ne dedi. Cati muayenesi olmusmuydun?
Canım çook geçmiş olsun, çok merak ettim seni, uzun bi süre yazmadın. Bebeğin zatürre olmuştu sanırım, şimdi nasıl?günaydın kızlar. hastaneden çıktık çok şükür . hepinize sevgiler...
bende de durum aynı canım 41 e uzatıp sonuc aynı olacaksa bosuna strese giricez Rabbim hayırlısını nasip etsin su iki gün doğurdum doğurdum olmadı pazartesi sezeryanCnm dr.sikintiya girer bebek dedi stres yaparsin dedi. Yasanmis seyler bunlar dedi ben daha simdiden bu kadar stres yaptim 41 e uzatmak ? Bilmiyorum hayirlisi.
Canım ben de centrale gidiyorum doğum günlerimiz de aynı seninle bakalım kim önce doğuracak :) hangi doktor seninki? Benim doktorum dışardan gelicek ama acil bir durumda oradaki doktorlardan biri de bakabilir.. Hakkımızda Hayırlısı..
En iyisini anneler bilir diyorum hayırlısıCnm dr.sikintiya girer bebek dedi stres yaparsin dedi. Yasanmis seyler bunlar dedi ben daha simdiden bu kadar stres yaptim 41 e uzatmak ? Bilmiyorum hayirlisi.
Acı Eşiği yüksek olurmuş bazı insanların bir sıkıntı olacağını sanmıyorum ben. Vücudunun sesine kulak ver. Bir aksilik hissedersen durma.Canım nasıl hissetmiyorum bilmiyorum acaba bi zarar-ı olur mu? Evde bekliyorum.
Aynen suni sanci mi alcaksiniz?bende de durum aynı canım 41 e uzatıp sonuc aynı olacaksa bosuna strese giricez Rabbim hayırlısını nasip etsin su iki gün doğurdum doğurdum olmadı pazartesi sezeryan
Oy canım tatlıkedim :) aynı gün doğum yapmışız neredeyse aynı gibi benimde sancım 3cmde kalmıştı, suni sancı aldım. Akşam 19.50de doğumum oldu peşpeşe doğurmuşuz canım benim :)@ArifaSirriEyvan pofuduk18 @ECD75
Kızlar dahada unuttuğum yoktur inşallah..
Oncelikle hepinize hayirli ramazanlar inşAllah..
Bi türlü gelipte doğum yaptığımı haber veremedim sizlere..
8 haziranda suni sanci icin hastaneye yaticaktim ama sabah 5'i zor ettim ve ciktik gittik hastaneye..
7'si aksami sancilarim basladi yarim saatte bi gelmeye ve sabah 5'te 10 dakikada bir olunca hastaneye gitmeye karar verdik.. Ve 8 haziran 19'da da kizimi kucagima aldim cok sukur.. 10 gunluk bi ask var su an kucagimda.. Masallah sakin bi bebek emiyor uyuyor uyaniyor emiyor :) bazen hep memede kalmak istiyor oda ayri bi dava :)
Dogum normal oldu ama kendi kendime acilmam 3cm de kaldi ve sancilar agirlasinca hem suni sanci istedim hemde epidural istedim.. Onlar ayarlaninca 3 saat icinde 3cm den 9cm e acildi ve 4-5 ıkınmada bebeğim kollarimdaydi.. Allaha sukur dogum cok kolay gecti.. 41+0'da kendi gelmeye karar verdi ustelik 9 haziran evlilik yildonumumuzden bi gun once geldi hediyemiz
Bizde boyle kizlar
Pofuduk bebegini kucagina aldigini duydum canim cok sevindim, sanirim sancilarin biraz uzun surdu senin. Mutlu son olmus ya onemli olan o..
Sirrieyvan ecd75 kizlarinizla hayat nasil geciyor?
Arifa canim sende dogum yaptin mi ne alemdesin?
Hadi hayirlisi canim, dobmusmu bebegin, bide kilosu falan nasil?Oldum canim sonunda bebek iyi çatim müsaitmiş beklemedeyim:)
Canim bende sana yazmak icin actimm, rahat ol canim korkma. Ultradon yanilabiliyo. Kiminin daha kilolu kiminin daha zayif cikiyo . Ablamin son kontrolunde 4kiloydu dogum yapti 3480 dogdu. Ama degisiklik cihaza gore olcumle alakalim sen rahat ol Allah tan hayirlisiKızlaaar çatı muayenemi oldum, ama çok kasmadım galiba kendimi, sürekli sesli besmele çekip derin nefes aldım acıdı tabi ama dayanılmıcak gibi deildi şükür :)
Maşallah deyin teyzeleri, Bebeğim 4 kilo olmuş, sevinsem mı üzülsem mi bilemedim, günden güne normal doğum şansım azalıyo :/ çatıya bakınca bu çocuk burdan doğar merak etme dedi, ama normal doğum sancısı çekip doğum anında sezeryana dönmek zorunda da kalabilirmişimnst de bebek hareketi bile hissetmedim, dün geceki gibi sancım da yoktu ama hafif sancım çıktı nst de, inş bu gece doğar bakalım. Perşembe doluyo günü, ozamana kadar doğmazsa gel bakalım konuşuruz dedi.. Dualarınızı eksik etmeyin bgn tırstım biraz :/ oruç tutayım artık büyümesin dedim, ona da eşim kızdı. İnş kolay olur doğumum. Ultrason yanılabilir dedi doktor bakalım belki de bukadar yoktur
Canım korkutmak istemem ama benim kız 200gr fazla çıkmıştı neredeyse ultrasondan. Doğurabilirsin dediyse doktorun doğurursun ama endişelenme :)Kızlaaar çatı muayenemi oldum, ama çok kasmadım galiba kendimi, sürekli sesli besmele çekip derin nefes aldım acıdı tabi ama dayanılmıcak gibi deildi şükür :)
Maşallah deyin teyzeleri, Bebeğim 4 kilo olmuş, sevinsem mı üzülsem mi bilemedim, günden güne normal doğum şansım azalıyo :/ çatıya bakınca bu çocuk burdan doğar merak etme dedi, ama normal doğum sancısı çekip doğum anında sezeryana dönmek zorunda da kalabilirmişimnst de bebek hareketi bile hissetmedim, dün geceki gibi sancım da yoktu ama hafif sancım çıktı nst de, inş bu gece doğar bakalım. Perşembe doluyo günü, ozamana kadar doğmazsa gel bakalım konuşuruz dedi.. Dualarınızı eksik etmeyin bgn tırstım biraz :/ oruç tutayım artık büyümesin dedim, ona da eşim kızdı. İnş kolay olur doğumum. Ultrason yanılabilir dedi doktor bakalım belki de bukadar yoktur
Canım beklediğim tarihten erken olunca baba da yanımızda olmayınca ilk Sancı günüm psikolojim çok bozuldu. Suni sancıya da her zaman sıcak bakmadım. Doğanın akışına müdahale etmek istemiyorum. Şu an sancım artsın diye bekliyorum. Şimdi anlatabildim mi?
âmin canım Rabbim neyler, neylerse güzel eyler.. Çook saolCanim bende sana yazmak icin actimm, rahat ol canim korkma. Ultradon yanilabiliyo. Kiminin daha kilolu kiminin daha zayif cikiyo . Ablamin son kontrolunde 4kiloydu dogum yapti 3480 dogdu. Ama degisiklik cihaza gore olcumle alakalim sen rahat ol Allah tan hayirlisi
abbbowww :) hadi hayırlısı inş canım ya lohusasın sen dua et bize bol bolCanım korkutmak istemem ama benim kız 200gr fazla çıkmıştı neredeyse ultrasondan. Doğurabilirsin dediyse doktorun doğurursun ama endişelenme :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?