2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Canım nasıl hissetmiyorum bilmiyorum acaba bi zarar-ı olur mu? Evde bekliyorum.
Canım dün nstde benim sancım 2 defa 100 lere çıktı. Ama ben de hissetmedim hiç. Bi zararı olsa doktor eve göndermezdi diye düşünüyorum ben de. Bebeğim ters durduğu için yarın ben de sezaryene gireceğim

Doğum bekleyen annişler bebekleriniz hala hareketli mi yoksa benimkinin hakaten niyeti mi yok gelmeye?azalır doğumdan demişlerdi de maşallah kıpraşıyo içerde :s

Benimkinin hareketi cook azaldi artik dr. Bile gunde ikiye razi geldi

Kızlar bu gece 12:15 te sezaryen doğum yaptım Uzay bebeğim dünyaya gozlerini açtı 3700 gr 52 cm boyu 15 saat suni sancı olmama rağmen sezaryen oldum bebeğim gayet sağlıklı mememi bile emdi yavrucağım
Caniimm demek acilman olmadi senmi istedin dayanamayip yoksa dr mu karar verdi. Saglikla buyusun.

Yavrucum kendine niye iskence ediyon bebekte sikintiya gircek

daha önce gördüğüm çok Anlamlı bi söz yazıyorum sana
Olgunlaşmamış bir meyveyi dalından sopayla sallayarak düşürürsen zarar verirsin.. Bırak olgunlaşsın ve tadında kendi düşsün

Cnm dr.sikintiya girer bebek dedi stres yaparsin dedi. Yasanmis seyler bunlar dedi ben daha simdiden bu kadar stres yaptim 41 e uzatmak ? Bilmiyorum hayirlisi.

Oglum uyumuşken bi girip bakayım dedi göğsüm iyice sisti çok agrıyo zorla emziriyorum normale dönsün diye beynim hopluyo o kadar ki acı veriyo onun haricinde sağmaya çalışıyorum ama o kadar ağrıyo ki dokunamıyorum bile havluta sıcak suda bekletio koyuyorum ama yinede ayni nasıl gececek bilmiyorum

Cnm dr.sikintiya girer bebek dedi stres yaparsin dedi. Yasanmis seyler bunlar dedi ben daha simdiden bu kadar stres yaptim 41 e uzatmak ? Bilmiyorum hayirlisi.
bende de durum aynı canım 41 e uzatıp sonuc aynı olacaksa bosuna strese giricez Rabbim hayırlısını nasip etsin su iki gün doğurdum doğurdum olmadı pazartesi sezeryan

Benim doktorum Yaren hanım canım 11.06.2015 de sezaryan doğum yaptım sen ne durumdasın?

Oy canım tatlıkedim :) aynı gün doğum yapmışız neredeyse aynı gibi benimde sancım 3cmde kalmıştı, suni sancı aldım. Akşam 19.50de doğumum oldu peşpeşe doğurmuşuz canım benim :)
Gözün aydın inşallah yavrunuzla mutlu bir hayat geçirirsiniz.
Çokçokçok öpüyorum canım benim :)

Kızlaaar çatı muayenemi oldum, ama çok kasmadım galiba kendimi, sürekli sesli besmele çekip derin nefes aldım acıdı tabi ama dayanılmıcak gibi deildi şükür :)
Maşallah deyin teyzeleri, Bebeğim 4 kilo olmuş, sevinsem mı üzülsem mi bilemedim, günden güne normal doğum şansım azalıyo :/ çatıya bakınca bu çocuk burdan doğar merak etme dedi, ama normal doğum sancısı çekip doğum anında sezeryana dönmek zorunda da kalabilirmişim nst de bebek hareketi bile hissetmedim, dün geceki gibi sancım da yoktu ama hafif sancım çıktı nst de, inş bu gece doğar bakalım. Perşembe doluyo günü, ozamana kadar doğmazsa gel bakalım konuşuruz dedi.. Dualarınızı eksik etmeyin bgn tırstım biraz :/ oruç tutayım artık büyümesin dedim, ona da eşim kızdı. İnş kolay olur doğumum. Ultrason yanılabilir dedi doktor bakalım belki de bukadar yoktur

Canim bende sana yazmak icin actimm, rahat ol canim korkma. Ultradon yanilabiliyo. Kiminin daha kilolu kiminin daha zayif cikiyo . Ablamin son kontrolunde 4kiloydu dogum yapti 3480 dogdu. Ama degisiklik cihaza gore olcumle alakalim sen rahat ol Allah tan hayirlisi

Canım korkutmak istemem ama benim kız 200gr fazla çıkmıştı neredeyse ultrasondan. Doğurabilirsin dediyse doktorun doğurursun ama endişelenme :)

âmin canım Rabbim neyler, neylerse güzel eyler.. Çook saol

Canım korkutmak istemem ama benim kız 200gr fazla çıkmıştı neredeyse ultrasondan. Doğurabilirsin dediyse doktorun doğurursun ama endişelenme :)
abbbowww :) hadi hayırlısı inş canım ya lohusasın sen dua et bize bol bol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…