- 16 Aralık 2014
- 1.146
- 1.065
- 133
- 31
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #49.981
Tamam canim, melegin nasil, annen yaninda mi. Rahat oturup kalkabiliyo musun
Benimki de 12sinde doğdu normal doğumla Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin güzelim..Benim doktorum Yaren hanım canım 11.06.2015 de sezaryan doğum yaptım sen ne durumdasın?
Açiklik olur inş doktor bekle derse bekle suni sanciyi bi denerim risklerini konuşurum doktorumla inş gerek kalmaz
ACILMA YOKSA suni sancı vermek bosunaymıs..yarın karar verilcek canm kontrolüm var yine.acılma yoksa hala sezeryan olacak gibi çünkü suni alıp ordan sezeryana filan gecmek zorunda kalmak istemiyorum..acılma yoksa suni olmaz heralde
Bizde 8. Gunumuzdeyız 2 gunde bır yıkıyoruz bize yıkayabılırsız dedıler ama filede diil. Arkadını çevirip sırttan su dokup yıkıyoruz kuzumu.Günaydınlarr kızlar biz bugün 9.günümüydeyiz göbeğimiz hala düşmedi doktoru göbek düşene kadar yıkamayın dedi yıkasak bişey olurmu ya
O zamana kadar açilma olursa tabi...Insaallah kizlar en guzel hayirli bi sekilde atlatiriz bu sureci . burda pofuduk 3 cm ile aldi suni sanciyi ve acildi. Bir arkadasinda 1 cm acikligi vardi suni sanci ise yaramadi. Artik hakkimizda hayirlisi ne ise o ilsun napalim kaderde ne var bilmiyoruz
Göbeğine su değmeden nasıl yıkadınızBen göbeğine su degdirmeden yikamistim canim...4.gündu..5.günde ise göbeğimiz düşmüştü... Hiç su değmediğine yüzde yüz eminim , demek 1 gün daha beklesem rahat rahat yikayacakmisim ama.nerden bilebilirdim:))
Gozun aydin canim Allah anali babali buyutsun saglikli uzun omur versin kizinaendless-summer SirriEyvan @pofuduk18 @ECD75
Kızlar dahada unuttuğum yoktur inşallah..
Oncelikle hepinize hayirli ramazanlar inşAllah..
Bi türlü gelipte doğum yaptığımı haber veremedim sizlere..
8 haziranda suni sanci icin hastaneye yaticaktim ama sabah 5'i zor ettim ve ciktik gittik hastaneye..
7'si aksami sancilarim basladi yarim saatte bi gelmeye ve sabah 5'te 10 dakikada bir olunca hastaneye gitmeye karar verdik.. Ve 8 haziran 19'da da kizimi kucagima aldim cok sukur.. 10 gunluk bi ask var su an kucagimda.. Masallah sakin bi bebek emiyor uyuyor uyaniyor emiyor :) bazen hep memede kalmak istiyor oda ayri bi dava :)
Dogum normal oldu ama kendi kendime acilmam 3cm de kaldi ve sancilar agirlasinca hem suni sanci istedim hemde epidural istedim.. Onlar ayarlaninca 3 saat icinde 3cm den 9cm e acildi ve 4-5 ıkınmada bebeğim kollarimdaydi.. Allaha sukur dogum cok kolay gecti.. 41+0'da kendi gelmeye karar verdi ustelik 9 haziran evlilik yildonumumuzden bi gun once geldi hediyemiz
Bizde boyle kizlar
Pofuduk bebegini kucagina aldigini duydum canim cok sevindim, sanirim sancilarin biraz uzun surdu senin. Mutlu son olmus ya onemli olan o..
Sirrieyvan ecd75 kizlarinizla hayat nasil geciyor?
Arifa canim sende dogum yaptin mi ne alemdesin?
yalvarsam da doktorum keyfi sezeryan yapmaz zatenSeninle ayni haftayiz benim de perşembe doluo kilosu ultrasonda net olmaz merak etme sezaryen olma boşu boşuna
üzülme canım, küçük bebekler daha hızlı büyür derler, Allah size bağışlasınK
Kizlar benimkide ultrasonda 1gun once 2900du ama 2400 dogdu kafada kocamandi ama minicik bir kafa ciktisasirdik bizde bu arada benim hala sutum yok kizim mama aliyo cok uzuluyo insan birazdan hastane cikisimiz olacak eve goturcez kizimi
Amiiiiiiinİnşallaah hepiniz sağlıcakla, bi avazda alırsınız kucağınıza bebiklerinizi. İnşallah hiç birşey anlamadan olup bitiverir :) Amiiin :)
hadi gözün Aydın canım, Allah size bağışlasın fıstığıMerhaba kizlar bende anne oldum minik prensesimiz sabah 9.40 da aramıza katildi 3.300 gram dogdu melegimameliyat cok iyi gecti spinal ile oldum tavsiye ederim kizlar uyusuklugum bikac saate gecti su anda sancim var yürümek de zor ama gercekten herseye deger umarim onu da atlaticaz emzirmekte baya zorlandim dikislerim oldugu icin yatarak emzirmek zor biraz yavas yavas gececek hepsi gercekten tarifi olmayan bi duygu dogumu bekleyen herkesin rabbim yardimcisi olsun insallah hepinizi öptük kizimla yine yazmaya calisirim bi haber vereyim dedim
gözün Aydın canım , maşşalah ne güzel. Darısı bize inşGozun aydin canim Allah anali babali buyutsun saglikli uzun omur versin kizina
Ayni gun yani 8de benim de hastaneye yatisim yapildi heyecandanmi nedenmi bilmem aksam tansiyonum 16ya fırladı yogun bakimda bi gece kaldim serumlarla gecirdim 9nu da 10 haziran sabahi ise 5 dk da bir sanci gelemeye basladi dr 3 sm acilma oldugunu soyledi dogumhaneye yatirildim 4 sm olunca da epidural yapildi 40+2 de saat 13:00 normal dogumla oglumu kucagima aldim cok sukur kafa buyuk oldugu icin epizyotomi yapildi dikislerim yeni iyilesiyor daha
Benim oglus meme hastasi bayada gazli yoruyor beni ama olsun onun icin her seye degerUyuyor simdi
Rabbim butun bebekleri korusun ailelerine bagislasin saglikli,uzun omur versin
Daha dogum yapmayan arkadaslar siz de saglikla kucaginiza alin inşallah yavrularinizi
evet canım.yarın yine kontrol var.gelince yazarım gelişmeleriDoktor öyle mi dedi?haberlerini bekliyorummm:)
Evet canim sagolasin. Anne karninda zaturre olmus. Doktor bu sene hep boyle dedi. Ki yenidogan yogunbakim tika basa doluydu. On gun iki dk iki dk gormeme izin verdiler. Sonra sut goturdum. Sonra da emzirmeye basladik. Doktorumuz durumun iyi olmadigini soylemisti baslarda oyle zor imtihanmiski. Sukur ki Rabbim bagisladi bize. Evimize geldiksaglicakla cok şükür.Canım çook geçmiş olsun, çok merak ettim seni, uzun bi süre yazmadın. Bebeğin zatürre olmuştu sanırım, şimdi nasıl?
Benim bebegim de dort kilo dogdu. Normal cok istedim ama nst de sancim cikmamasina ragmen agrilar dayanilmaz olmustu. gece ebe acilma yok yinede sabah doktoruna gorun dedi. Doktorum ds Muayene sinrasi kanalin dar dedi. Bebek de su yutmus zaten. Eve gidicem derken doguma girdim bi saat icinde. Annemler cikisima yetisebildi. Sonrasi malum yogunbakimin onunde bekleyis. Sukurler olsun iyiyiz.Kızlaaar çatı muayenemi oldum, ama çok kasmadım galiba kendimi, ssesli besmele çekip derin nefes aldım acıdı tabi ama dayanılmıcak gibi deildi şükür :)
Maşallah deyin teyzeleri, Bebeğim 4 kilo olmuş, sevinsem mı üzülsem girdimedim, günden güne normal doğum şansım azalıyo :/ çatıya bakınca bu çocuk burdan doğar merak etme dedi, ama normal doğum sancısı çekip doğum anında sezeryana dönmek zorunda da kalabilirmişimnst de bebek hareketi bile hissetmedim, dün geceki gibi sancım da yoktu ama hafif sancım çıktı nst de, inş bu gece doğar bakalım. Perşembe doluyo günü, ozamana kadar doğmazsa gel bakalım konuşuruz dedi.. Dualarınızı eksik etmeyin bgn tırstım biraz :/ oruç tutayım artık büyümesin dedim, ona da eşim kızdı. İnş kolay olur doğumum. Ultrason yanılabilir dedi doktor bakalım belki de bukadar yoktur
Sag ol canim darisi basina inşallah:)gözün Aydın canım , maşşalah ne güzel. Darısı bize inş
girmeyeli 70 sf birikmiş yaval yavaş okuyayım.Selam kızlar. Bebiş gelince tüm zaman onunla geçiyor. Wcye bile gitcek vakit bulamadığım oluyorOğluşumda biraz sarılık çıktı. anne sütüyle iyileşicek inşallah. Bu yüzden 1 saat arayla emziriyorum. Ah bide şu misafir trafiği bitse artık. Çok yorucu geçiyor günler.
Annelik tarifsiz bi duyguymuş herşeye rağmen. Allah hepimize kolaylık versin.
Evet canim sagolasin. Anne karninda zaturre olmus. Doktor bu sene hep boyle dedi. Ki yenidogan yogunbakim tika basa doluydu. On gun iki dk iki dk gormeme izin verdiler. Sonra sut goturdum. Sonra da emzirmeye basladik. Doktorumuz durumun iyi olmadigini soylemisti baslarda oyle zor imtihanmiski. Sukur ki Rabbim bagisladi bize. Evimize geldiksaglicakla cok şükür.
Canııım çok zor bi imtihan ama şükür ki atlattınız zor günleri, Allah size bağışlamış çok şükür..Benim bebegim de dort kilo dogdu. Normal cok istedim ama nst de sancim cikmamasina ragmen agrilar dayanilmaz olmustu. gece ebe acilma yok yinede sabah doktoruna gorun dedi. Doktorum ds Muayene sinrasi kanalin dar dedi. Bebek de su yutmus zaten. Eve gidicem derken doguma girdim bi saat icinde. Annemler cikisima yetisebildi. Sonrasi malum yogunbakimin onunde bekleyis. Sukurler olsun iyiyiz.
Allah yardımcın olsun canım inş ne olduğunu bile anlayamadan kucağına alırsın paşanı, iyi haberlerini bekliyoruz inşKizlaar iyi aksamlar. Yarin 08:30da sezaryene giricem Allah izin verirse. Dualarinizi eksik etmeyin lutfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?