2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Tamam canim, melegin nasil, annen yaninda mi. Rahat oturup kalkabiliyo musun

Evet canım annem yanımda o olmasa napardım bilmiyorum Allah razı olsun binlerce kez bana çok destek oldu Allah annelerimizi başımızdan eksik etmesin , bugün 5 . Gün ben rahatça dolanıyorum evin içinde tabi eğilip kalkamiyorum tam olarak ama iyiyim Allah'a şükür

Açiklik olur inş doktor bekle derse bekle suni sanciyi bi denerim risklerini konuşurum doktorumla inş gerek kalmaz

Insaallah kizlar en guzel hayirli bi sekilde atlatiriz bu sureci . burda pofuduk 3 cm ile aldi suni sanciyi ve acildi. Bir arkadasinda 1 cm acikligi vardi suni sanci ise yaramadi. Artik hakkimizda hayirlisi ne ise o ilsun napalim kaderde ne var bilmiyoruz

Bizim de tam bir hafta oldu bugün.sabah sağlık ocağına gittik topuk kanı verdik.150 gr almış 1cm uzamış çıktı.
İştahı çok yerinde maşallah fakat sağıp veriyor arada memeye tutuyorum ama.göğüs ucum çıkmıyor tutamıyor bebeğim.yalandan da olsa tutuyorum yine de sıkılsa da bekletiuorum.uzaklaşmasın hissetsin diye.
Benim dikişşlerim halen sızlıyor.yat diyorlar ama yatamıyorumda.

Günaydınlarr kızlar biz bugün 9.günümüydeyiz göbeğimiz hala düşmedi doktoru göbek düşene kadar yıkamayın dedi yıkasak bişey olurmu ya
Bizde 8. Gunumuzdeyız 2 gunde bır yıkıyoruz bize yıkayabılırsız dedıler ama filede diil. Arkadını çevirip sırttan su dokup yıkıyoruz kuzumu.

O zamana kadar açilma olursa tabi...

Merhaba kizlar bende anne oldum minik prensesimiz sabah 9.40 da aramıza katildi 3.300 gram dogdu melegimameliyat cok iyi gecti spinal ile oldum tavsiye ederim kizlar uyusuklugum bikac saate gecti su anda sancim var yürümek de zor ama gercekten herseye deger umarim onu da atlaticaz emzirmekte baya zorlandim dikislerim oldugu icin yatarak emzirmek zor biraz yavas yavas gececek hepsi gercekten tarifi olmayan bi duygu dogumu bekleyen herkesin rabbim yardimcisi olsun insallah hepinizi öptük kizimla yine yazmaya calisirim bi haber vereyim dedim

Gozun aydin canim Allah anali babali buyutsun saglikli uzun omur versin kizina
Ayni gun yani 8de benim de hastaneye yatisim yapildi heyecandanmi nedenmi bilmem aksam tansiyonum 16ya fırladı yogun bakimda bi gece kaldim serumlarla gecirdim 9nu da 10 haziran sabahi ise 5 dk da bir sanci gelemeye basladi dr 3 sm acilma oldugunu soyledi dogumhaneye yatirildim 4 sm olunca da epidural yapildi 40+2 de saat 13:00 normal dogumla oglumu kucagima aldim cok sukur kafa buyuk oldugu icin epizyotomi yapildi dikislerim yeni iyilesiyor daha
Benim oglus meme hastasi bayada gazli yoruyor beni ama olsun onun icin her seye degerUyuyor simdi
Rabbim butun bebekleri korusun ailelerine bagislasin saglikli,uzun omur versin
Daha dogum yapmayan arkadaslar siz de saglikla kucaginiza alin inşallah yavrularinizi

Seninle ayni haftayiz benim de perşembe doluo kilosu ultrasonda net olmaz merak etme sezaryen olma boşu boşuna
yalvarsam da doktorum keyfi sezeryan yapmaz zaten

K

Kizlar benimkide ultrasonda 1gun once 2900du ama 2400 dogdu kafada kocamandi ama minicik bir kafa ciktisasirdik bizde bu arada benim hala sutum yok kizim mama aliyo cok uzuluyo insan birazdan hastane cikisimiz olacak eve goturcez kizimi
üzülme canım, küçük bebekler daha hızlı büyür derler, Allah size bağışlasın

İnşallaah hepiniz sağlıcakla, bi avazda alırsınız kucağınıza bebiklerinizi. İnşallah hiç birşey anlamadan olup bitiverir :) Amiiin :)
Amiiiiiiin )
hadi gözün Aydın canım, Allah size bağışlasın fıstığı

gözün Aydın canım , maşşalah ne güzel. Darısı bize inş

kızlar özel hastanelerde doğum için fiş kesiliyor mu nasıl işliyor süreç bilgisi olan var mı? doğumdan önce bir kez daha gitsem mi kararsızım bu muayne ücretinden dolayı. detaylı bilgisi olan var mı?

Canım çook geçmiş olsun, çok merak ettim seni, uzun bi süre yazmadın. Bebeğin zatürre olmuştu sanırım, şimdi nasıl?
Evet canim sagolasin. Anne karninda zaturre olmus. Doktor bu sene hep boyle dedi. Ki yenidogan yogunbakim tika basa doluydu. On gun iki dk iki dk gormeme izin verdiler. Sonra sut goturdum. Sonra da emzirmeye basladik. Doktorumuz durumun iyi olmadigini soylemisti baslarda oyle zor imtihanmiski. Sukur ki Rabbim bagisladi bize. Evimize geldiksaglicakla cok şükür.

Benim bebegim de dort kilo dogdu. Normal cok istedim ama nst de sancim cikmamasina ragmen agrilar dayanilmaz olmustu. gece ebe acilma yok yinede sabah doktoruna gorun dedi. Doktorum ds Muayene sinrasi kanalin dar dedi. Bebek de su yutmus zaten. Eve gidicem derken doguma girdim bi saat icinde. Annemler cikisima yetisebildi. Sonrasi malum yogunbakimin onunde bekleyis. Sukurler olsun iyiyiz.

girmeyeli 70 sf birikmiş yaval yavaş okuyayım.
çok kişi doğurmuştur. forum hamilelik danışmasından bebek bakımına dönmüştür yavaştan.
bugün haftası bebeğimin. isme anca karar verdim.
gaz sorunumuz şükür geçti. sünneti oldu. göbişi düştü.
emzirip duruyorum. doktor süt içeceği vermişti 3 gün. ne yesem iyi gelir ve beni de şişirmez diye düşünmelerdeyim.
bu arada 25 kg ile doğuma girdim. eve geldiğimde 5 kg fln gitti gitmediydi. haftasında 10 kg gitmiş.
bu hızla kg gitmeye devam edecek mi yoksa artık yavaşlar mı bilemiyorum.
kuyruk sokumundaki kemik ağrım hala geçmedi. başka sıkıntım yok şükğrşükür

Canııım çok zor bi imtihan ama şükür ki atlattınız zor günleri, Allah size bağışlamış çok şükür..
Benim çatı müsaitmiş doktor öyle dedi, ama son dk çıkamazsa sezeryana çeviricez dedi .. Hayırlısı napalım, sağlıkla sıhhatle olsun da

Kizlaar iyi aksamlar. Yarin 08:30da sezaryene giricem Allah izin verirse. Dualarinizi eksik etmeyin lutfen
Allah yardımcın olsun canım inş ne olduğunu bile anlayamadan kucağına alırsın paşanı, iyi haberlerini bekliyoruz inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…