- 3 Mayıs 2012
- 3.661
- 3.047
- 158
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #49.961
bende de durum aynı canım 41 e uzatıp sonuc aynı olacaksa bosuna strese giricez Rabbim hayırlısını nasip etsin su iki gün doğurdum doğurdum olmadı pazartesi sezeryan
Aynen suni sanci mi alcaksiniz?
Ben göbeğine su degdirmeden yikamistim canim...4.gündu..5.günde ise göbeğimiz düşmüştü... Hiç su değmediğine yüzde yüz eminim , demek 1 gün daha beklesem rahat rahat yikayacakmisim ama.nerden bilebilirdim:))Günaydınlarr kızlar biz bugün 9.günümüydeyiz göbeğimiz hala düşmedi doktoru göbek düşene kadar yıkamayın dedi yıkasak bişey olurmu ya
Canım çok Sağol içim rahatladı. Kafamda kurup duruyordum. Allah yardımcın olsun Sağlıcakla al yavrunu kucağına inşallahCanım dün nstde benim sancım 2 defa 100 lere çıktı. Ama ben de hissetmedim hiç. Bi zararı olsa doktor eve göndermezdi diye düşünüyorum ben de. Bebeğim ters durduğu için yarın ben de sezaryene gireceğim
Amiin inşallah canım hepimiz kavuşalım kuzularımıza sağlıklı bi şekildeCanım çok Sağol içim rahatladı. Kafamda kurup duruyordum. Allah yardımcın olsun Sağlıcakla al yavrunu kucağına inşallah
Ayni gun dogum yapacagiz canim Allah izin verirseAmiin inşallah canım hepimiz kavuşalım kuzularımıza sağlıklı bi şekilde
Yok kilo almio 2700 lerde geziozHadi hayirlisi canim, dobmusmu bebegin, bide kilosu falan nasil?
Ultrason yaniliomuş merak etme:)Canim bende sana yazmak icin actimm, rahat ol canim korkma. Ultradon yanilabiliyo. Kiminin daha kilolu kiminin daha zayif cikiyo . Ablamin son kontrolunde 4kiloydu dogum yapti 3480 dogdu. Ama degisiklik cihaza gore olcumle alakalim sen rahat ol Allah tan hayirlisi
Seninle ayni haftayiz benim de perşembe doluo kilosu ultrasonda net olmaz merak etme sezaryen olma boşu boşunaKızlaaar çatı muayenemi oldum, ama çok kasmadım galiba kendimi, sürekli sesli besmele çekip derin nefes aldım acıdı tabi ama dayanılmıcak gibi deildi şükür :)
Maşallah deyin teyzeleri, Bebeğim 4 kilo olmuş, sevinsem mı üzülsem mi bilemedim, günden güne normal doğum şansım azalıyo :/ çatıya bakınca bu çocuk burdan doğar merak etme dedi, ama normal doğum sancısı çekip doğum anında sezeryana dönmek zorunda da kalabilirmişimnst de bebek hareketi bile hissetmedim, dün geceki gibi sancım da yoktu ama hafif sancım çıktı nst de, inş bu gece doğar bakalım. Perşembe doluyo günü, ozamana kadar doğmazsa gel bakalım konuşuruz dedi.. Dualarınızı eksik etmeyin bgn tırstım biraz :/ oruç tutayım artık büyümesin dedim, ona da eşim kızdı. İnş kolay olur doğumum. Ultrason yanılabilir dedi doktor bakalım belki de bukadar yoktur
Açiklik olur inş doktor bekle derse bekle suni sanciyi bi denerim risklerini konuşurum doktorumla inş gerek kalmazBende sali gidecem aciklik varsa suni isticem yoksa crs yada prs sezeryan olayim beklemek nedense icime sinmiyor. Siz suni isticekmisiniz
ACILMA YOKSA suni sancı vermek bosunaymıs..yarın karar verilcek canm kontrolüm var yine.acılma yoksa hala sezeryan olacak gibi çünkü suni alıp ordan sezeryana filan gecmek zorunda kalmak istemiyorum..acılma yoksa suni olmaz heraldeAynen suni sanci mi alcaksiniz?
ACILMA YOKSA suni sancı vermek bosunaymıs..yarın karar verilcek canm kontrolüm var yine.acılma yoksa hala sezeryan olacak gibi çünkü suni alıp ordan sezeryana filan gecmek zorunda kalmak istemiyorum..acılma yoksa suni olmaz heraldeAynen suni sanci mi alcaksiniz?
ACILMA YOKSA suni sancı vermek bosunaymıs..yarın karar verilcek canm kontrolüm var yine.acılma yoksa hala sezeryan olacak gibi çünkü suni alıp ordan sezeryana filan gecmek zorunda kalmak istemiyorum..acılma yoksa suni olmaz heraldeBende sali gidecem aciklik varsa suni isticem yoksa crs yada prs sezeryan olayim beklemek nedense icime sinmiyor. Siz suni isticekmisiniz
Kizlar benimkide ultrasonda 1gun once 2900du ama 2400 dogdu kafada kocamandi ama minicik bir kafa ciktisasirdik bizde bu arada benim hala sutum yok kizim mama aliyo cok uzuluyo insan birazdan hastane cikisimiz olacak eve goturcez kizimiâmin canım Rabbim neyler, neylerse güzel eyler.. Çook saol
abbbowww :) hadi hayırlısı inş canım ya lohusasın sen dua et bize bol bol
Doktor öyle mi dedi?haberlerini bekliyorummm:)ACILMA YOKSA suni sancı vermek bosunaymıs..yarın karar verilcek canm kontrolüm var yine.acılma yoksa hala sezeryan olacak gibi çünkü suni alıp ordan sezeryana filan gecmek zorunda kalmak istemiyorum..acılma yoksa suni olmaz heralde
Benimkinin de az kilosu:)K
Kizlar benimkide ultrasonda 1gun once 2900du ama 2400 dogdu kafada kocamandi ama minicik bir kafa ciktisasirdik bizde bu arada benim hala sutum yok kizim mama aliyo cok uzuluyo insan birazdan hastane cikisimiz olacak eve goturcez kizimi
İnşallaah hepiniz sağlıcakla, bi avazda alırsınız kucağınıza bebiklerinizi. İnşallah hiç birşey anlamadan olup bitiverir :) Amiiin :)âmin canım Rabbim neyler, neylerse güzel eyler.. Çook saol
abbbowww :) hadi hayırlısı inş canım ya lohusasın sen dua et bize bol bol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?