2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487

Masaallah ya cok guzel bi dogum olmus. Saglikla buyut kac haftalikken oldu simdi ?

evet memorial bayağı pahalı, Genesise gidiyordum zaten fiyat fazla gelince yeni dünyaya uğrayacam bugün bakalım orası nasıl.sen hangisine gidiyorsun?

Ben sultana gittim sonra bayagi saglik sorunlari yasayinca bi kac kere genesise gittim ama ikisininde hizmeti ayni ama genesis daha temiz ferah orasi ayri. Ben sultanda zeynebede ozgur beyede gittim ikiside cok iyi ilgili dr.lar ama coook kalabalik devlet hast.farki yok.
Ben dogum icin annemin yanina geldim d.bakirda kalsaydim sultanda dogururdum cnm.

Sultan burnumun dibinde valla evet kalabalık cidden.bakayım yeni dünya hastanesinden bilgi alayım nasılmış falan doğum haftası hastane arıyorum
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Kizlar bebisleriniz hayirli olsun Allah anali babali buyutsun inşallah. Bende yarin 9 da spinal olucam ama heyecandan stresten olucem nerdeyse.spinalle dogum yapanlardan yorum bekliyorum simdiden Teşekkürler

Ne mutlu sana allah anali babali buyutsun. Doğumun kolay oldu sanırım,dikişin çok mu

Ne mutlu sana allah anali babali buyutsun. Doğumun kolay oldu sanırım,dikişin çok mu
teşekkür ederim canm.. evett benimm tombikimm birazzz zorladı ve kesik attılarr ama baya bi dikisim var..

Allahım herkese hayırlı doğumlar nasip etsin

Herkese slm anca fırsat bulabildim oğlum alıskanlık yaptı yatağa koyduğum an başlıyo ağlamaya meme aramaya kucağıma alıyorum hemen uyuyo bi an önce düzrnr girer inşallah bugün 7 günlük olduk teyzeleri ama banyo yaptırmadık doktor göbeği düşeme kadar kesinlikle yaptırmayacaksınız dedi sizlerde mi öyle yaptınız ne zaman düşer eşim bile ne zaman banyo yapacak diye soruyo :)

Darısı bana bugün tahlilleri yaptırdık. Yarın 9.30 Sezeryen olacak inşaallah Allahım nasip ederse.

Ay ne güzel bi doğum olmuş maşallah sağlikla büyüt:)

Banyo yapsa rahatlar mişil mişil uyur:)

Instagramda gordum senii, hamileanneler sayfasindaa, bende takip ediyorumm canim. Ayni gun dogum yaptik

Yok tatlım sanmıyorum. Sadece biraz rahatlar. Ben suni sancı aldım fenalaşıyordum. Elim yüzüm uyuştu ebeler başıma gelip sakinleştirmeye falan çalıştılar yani. Başta da dediğim gibi hastaneden hastaneye değişir tabi. Suni sancı aldım derken sancıdan fena olmadım yanlış anlaşılmasın da doğru nefes alamadığımdan fenalaşmıştım.

acaba bende ıkınsaydım bebişim aşağı inermiydi sezeryan oldugum icin okadar kendimi sucluyorumki keyfi olmadım gerci ne bilim, 8cm acılmam vardı doktorum bebek yukarıda yan duruyor dedi olmayabilir dediki baştan beri normal dogumumu destekleyen iyi bir doktor acaba kabul etmeyip ıkınsamıydım okadar acı cekiyordumki dogru nefes almayı ıkınmayı bile unutmuştum gerci arkdaşın dediği gibi ebe cok önemli malesef bana berbat daha cok moralimi bozan ebe denk geldi belki beni sakinleştiren bir ebe olsaydı sezeryana gerek kalmazdı of of sürekli bunu düşünüyorum kendimi sucluyorum kızlar lohusalıktan mı acaba

Cnm kime sorduysam bebegi 2. Gun yikadik diyor . eskilerde hep oyle yaparmis gobege cok su gelmicek sekilde. Yikayin diyolar cocuk hem rahatlar hem uyurmus

dun nefes darligindan hastaneye gittim o arada bebegede baktilar ne sancim var ne acilmam var kryfi gayet yerinde ama benim anlamadgm bur hafta once 3160 olan cocuk dun 3580 gozuktu ultrasn yanls mi olcuyor ?

dun nefes darligindan hastaneye gittim o arada bebegede baktilar ne sancim var ne acilmam var kryfi gayet yerinde ama benim anlamadgm bur hafta once 3160 olan cocuk dun 3580 gozuktu ultrasn yanls mi olcuyor ?
Yanliş ölçüyormuş canim ultrason ona takilma maşallah kilosu normal benim de hiç kilo almio gözüküyo açilmaya nasil bakiyorlar yarin bana da bakilcak

Bana yika dediler bende yikadim sadece yikadiktan sonra gobegine bakim yapmayi unutma bebek rahatlar uyur hic takma ve yika bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…