- 3 Mayıs 2012
- 3.661
- 3.047
- 158
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #50.441
Kızlar merhaba sabah 7De oğluşuma kavuştm çok şükürr.. 3670 doğdu teyzelerii bal dudaklımm...
Dün gece duş aldım sıcak suyla üstümü giyerken birden 12 de suyum geldii sonra 1.5 gibi sancılarm başladı hemde hemen 5 dk da bir sabah 4.5 a kadar sancımı evde çektim hastaneye girdigimde bi 8 cm vardı maaşallah ama ogluşum cok yukardaydı sonrasda ıkınmalarm geldikcee ıkınmaya başladm hemen indi bebiş ve doğum yaptm şükürler olsun darısı bütn bekleyenlere
evet memorial bayağı pahalı, Genesise gidiyordum zaten fiyat fazla gelince yeni dünyaya uğrayacam bugün bakalım orası nasıl.sen hangisine gidiyorsun?
evet memorial bayağı pahalı, Genesise gidiyordum zaten fiyat fazla gelince yeni dünyaya uğrayacam bugün bakalım orası nasıl.sen hangisine gidiyorsun?
Sultan burnumun dibinde valla evet kalabalık cidden.bakayım yeni dünya hastanesinden bilgi alayım nasılmış falan doğum haftası hastane arıyorumMasaallah ya cok guzel bi dogum olmus. Saglikla buyut kac haftalikken oldu simdi ?
Ben sultana gittim sonra bayagi saglik sorunlari yasayinca bi kac kere genesise gittim ama ikisininde hizmeti ayni ama genesis daha temiz ferah orasi ayri. Ben sultanda zeynebede ozgur beyede gittim ikiside cok iyi ilgili dr.lar ama coook kalabalik devlet hast.farki yok.
Ben dogum icin annemin yanina geldim d.bakirda kalsaydim sultanda dogururdum cnm.
Ne mutlu sana allah anali babali buyutsun. Doğumun kolay oldu sanırım,dikişin çok muKızlar merhaba sabah 7De oğluşuma kavuştm çok şükürr.. 3670 doğdu teyzelerii bal dudaklımm...
Dün gece duş aldım sıcak suyla üstümü giyerken birden 12 de suyum geldii sonra 1.5 gibi sancılarm başladı hemde hemen 5 dk da bir sabah 4.5 a kadar sancımı evde çektim hastaneye girdigimde bi 8 cm vardı maaşallah ama ogluşum cok yukardaydı sonrasda ıkınmalarm geldikcee ıkınmaya başladm hemen indi bebiş ve doğum yaptm şükürler olsun darısı bütn bekleyenlere
Sultan burnumun dibinde valla evet kalabalık cidden.bakayım yeni dünya hastanesinden bilgi alayım nasılmış falan doğum haftası hastane arıyorum
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Masaallah ya cok guzel bi dogum olmus. Saglikla buyut kac haftalikken oldu simdi ?
Sağol canmda şuan sancıdan ölüyorumm rahim toplandğı içinn 40+4 de
Dünyaya geldi canmm
Ben sultana gittim sonra bayagi saglik sorunlari yasayinca bi kac kere genesise gittim ama ikisininde hizmeti ayni ama genesis daha temiz ferah orasi ayri. Ben sultanda zeynebede ozgur beyede gittim ikiside cok iyi ilgili dr.lar ama coook kalabalik devlet hast.farki yok.
Ben dogum icin annemin yanina geldim d.bakirda kalsaydim sultanda dogururdum cnm.
teşekkür ederim canm.. evett benimm tombikimm birazzz zorladı ve kesik attılarr ama baya bi dikisim var..Ne mutlu sana allah anali babali buyutsun. Doğumun kolay oldu sanırım,dikişin çok mu
Darısı bana bugün tahlilleri yaptırdık. Yarın 9.30 Sezeryen olacak inşaallah Allahım nasip ederse.Çok teşekkür ederim. Darısı başınıza :) Ağrı olmaması için özel bir şey yapmadım. Anestezi uzmanım çok iyiydi. Ağrım olursa nescafe içeyim mi diye sorduğumda kullandığımız ilaç ağrı yapmıyor rahat olun dedi. Gayet de ameliyatım sohbetle geçti. Arkada müzik çalıyordu ,güldüm, konuştum ameliyat ekibiyle,kafamı da oynattım çok şükür :)
Bebek 10 dk da çıkmıştır sanırım , ben de toplamda 40 dk da çıktım :)
Ay ne güzel bi doğum olmuş maşallah sağlikla büyüt:)Kızlar merhaba sabah 7De oğluşuma kavuştm çok şükürr.. 3670 doğdu teyzelerii bal dudaklımm...
Banyo yapsa rahatlar mişil mişil uyur:)Herkese slm anca fırsat bulabildim oğlum alıskanlık yaptı yatağa koyduğum an başlıyo ağlamaya meme aramaya kucağıma alıyorum hemen uyuyo bi an önce düzrnr girer inşallah bugün 7 günlük olduk teyzeleri ama banyo yaptırmadık doktor göbeği düşeme kadar kesinlikle yaptırmayacaksınız dedi sizlerde mi öyle yaptınız ne zaman düşer eşim bile ne zaman banyo yapacak diye soruyo :)
Instagramda gordum senii, hamileanneler sayfasindaa, bende takip ediyorumm canim. Ayni gun dogum yaptikBu arada ultrasyonda bebeğimin kilosu 3 kilonun altında çıktı fakat bebeğim 3200 gr doğdu. Yani ultrason ölçümlerine pek kafayı takmayın kızlar. Bugün 4. günümüz ve çok şükür artık emebiliyor bebişim :)
Yok tatlım sanmıyorum. Sadece biraz rahatlar. Ben suni sancı aldım fenalaşıyordum. Elim yüzüm uyuştu ebeler başıma gelip sakinleştirmeye falan çalıştılar yani. Başta da dediğim gibi hastaneden hastaneye değişir tabi. Suni sancı aldım derken sancıdan fena olmadım yanlış anlaşılmasın da doğru nefes alamadığımdan fenalaşmıştım.Çok geçmiş olsun talihsiz bir durum:/ evde o sonucu doğuracak birşey yaşamadıysanız hastanede olmuştur az çok tahmin edersin bence.umarım çabuk atlatır meleğin. Yani korkum acil bir durum gerekirse sıkıntı çıkar mı yada bayanlara tepkileri sert oluyormuş falan
Herkese slm anca fırsat bulabildim oğlum alıskanlık yaptı yatağa koyduğum an başlıyo ağlamaya meme aramaya kucağıma alıyorum hemen uyuyo bi an önce düzrnr girer inşallah bugün 7 günlük olduk teyzeleri ama banyo yaptırmadık doktor göbeği düşeme kadar kesinlikle yaptırmayacaksınız dedi sizlerde mi öyle yaptınız ne zaman düşer eşim bile ne zaman banyo yapacak diye soruyo :)
Yanliş ölçüyormuş canim ultrason ona takilma maşallah kilosu normal benim de hiç kilo almio gözüküyo açilmaya nasil bakiyorlar yarin bana da bakilcakdun nefes darligindan hastaneye gittim o arada bebegede baktilar ne sancim var ne acilmam var kryfi gayet yerinde ama benim anlamadgm bur hafta once 3160 olan cocuk dun 3580 gozuktu ultrasn yanls mi olcuyor ?
Bana yika dediler bende yikadim sadece yikadiktan sonra gobegine bakim yapmayi unutma bebek rahatlar uyur hic takma ve yika benceHerkese slm anca fırsat bulabildim oğlum alıskanlık yaptı yatağa koyduğum an başlıyo ağlamaya meme aramaya kucağıma alıyorum hemen uyuyo bi an önce düzrnr girer inşallah bugün 7 günlük olduk teyzeleri ama banyo yaptırmadık doktor göbeği düşeme kadar kesinlikle yaptırmayacaksınız dedi sizlerde mi öyle yaptınız ne zaman düşer eşim bile ne zaman banyo yapacak diye soruyo :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?