2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
kizlar kontrolden geliyorum hic sancim yok bebis kanala yerlesmis ama bakalim cumartesi yine gel dedi dr. nolcak boyle

Ay ne güzel bi doğum olmuş maşallah sağlikla büyüt:)
Amin canm darısı sizee allahm bi avazda kurtarsnn
Kendini suçlama bence hayırlısı buymuş demekki dee..

Canim onu nasil kullandin?

her gögüs için 3 farklı aparatı var. ben kauçuk kısmı takmadan plastik kapakları taktım emzirdikten sonra. bende yara emzirdikten sonra sütyene değmekten olacak gibiydi. çamaşırıma değmeyince yara olmadı. arada bir de lashinol sürüp öyle kapattım.

ben de göbeği düştükten 2 gün sonra fln yaptırdım. hem emin olamadım tam kapandı mı diyr hem de sünnet yarasından emin olamadım.
dün ilk defa küvette yıkadık. bugün dedim tekken küvette üşütürüm ben bunu aldım kucağıma duşa onla girdim. hiç ağlamadı maş. uyudu bile. hem banyo ve banyonun olduğu oda ısınıyor suyu ayarlayayım banyoyu yıkayayım derken. orda giydirip çıkarttım saat 14 te fln biraz emzirip yattık hala uyuyor kendisi.

Canım yaşadıklarının cogunu ilk gebeliğin yaşadım o kadar sancıyı çektikten sonra sezeryanı oldum sezeryanın acısını çektim psikolojim bozuldu ikinciyi o kadar istedim ki normal doğum yapmak çok şükür Rabbim nasip etti sen de artık üzülme olan olmuş artık ikinci gebeliğinde daha çok araştırır normal doğum yaparsın inş.

Ultrason yanılması teşekkürler

Kizlar bu açikliği nasil ölçüyorlar 2cm 5cm falan neye göre diyorlar ben çati muayenesi oldum ikisi ayni şey mi

Kizlar bu açikliği nasil ölçüyorlar 2cm 5cm falan neye göre diyorlar ben çati muayenesi oldum ikisi ayni şey mi
Parmaklarıyla ölçüyorlar canım. Ee artık uzman olmuşlar anlıyorlar :) Epey derine sokuyorlar parmaklarını yalnız pek hoş olmuyor

Valla iyice dert ettim sıkıntıya girdim bu göbek yüzunden sanki senin bebişin göbeği kaç gümde düstü biz 1 haftalık olduk ama daha düşmedi

Canim suni sanci nasil bişi 14 saat iyi çekmişsim maşallah araliklarla mi.gelio yoksa sürekli mi adet sancisi gibi mi bele de vuruyor mu?

Valla sanirsam bayağı derine vakti dr.efelerin baktigi çok yormamisti da Dr um baktiginda bayağı derinde hissettim.
Bizim melek az minik olduğundan sanciyi da az az verdiler sonra artrdilar nst de maksimum 110-120 leri gördük.fakat ole dayanılmayacak bisey değildi.adet sancisini yoğun çeken birisi için pek bisey sayilmaz.ara ara olan bi sanci.benim suyu patlattiktan sonra çok oldu agrim.gece 3 ten 5 e kadar surdu o halde de sonra da ameliyata karar verdik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…