- 16 Mart 2014
- 6.547
- 6.079
- 448
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #50.461
deve galiba o canim bizim burda bana deve eti mi yedin diyorlar:)Hicbir belirtim yok bacim fillermiydi 11 ay gebelik yasayan onlara donduk:)
Bana yika dediler bende yikadim sadece yikadiktan sonra gobegine bakim yapmayi unutma bebek rahatlar uyur hic takma ve yika bence
Ayni durumdayiz. Acilmana baktilarmibkizlar kontrolden geliyorum hic sancim yok bebis kanala yerlesmis ama bakalim cumartesi yine gel dedi dr. nolcak boyle
Amin canm darısı sizee allahm bi avazda kurtarsnnAy ne güzel bi doğum olmuş maşallah sağlikla büyüt:)
Kendini suçlama bence hayırlısı buymuş demekki dee..acaba bende ıkınsaydım bebişim aşağı inermiydisezeryan oldugum icin okadar kendimi sucluyorumki keyfi olmadım gerci ne bilim, 8cm acılmam vardı doktorum bebek yukarıda yan duruyor dedi olmayabilir dediki baştan beri normal dogumumu destekleyen iyi bir doktor acaba kabul etmeyip ıkınsamıydım okadar acı cekiyordumki dogru nefes almayı ıkınmayı bile unutmuştum gerci arkdaşın dediği gibi ebe cok önemli malesef bana berbat daha cok moralimi bozan ebe denk geldi belki beni sakinleştiren bir ebe olsaydı sezeryana gerek kalmazdı of of sürekli bunu düşünüyorum kendimi sucluyorum kızlar lohusalıktan mı acaba
Canim onu nasil kullandin?
bunu yeni okudum ama su yoksa evde bekleyebilirsin. suyun gelmişse hemen hastaneye gitmen lazım. inş. sorun yaşamazsınKızlar benim gece 12 de suyum geldii evdeyim şuann sancımm varrr biraz daha bekliyorumm.doğum yapınca gelişmeleri yazarm yinee..
ben de göbeği düştükten 2 gün sonra fln yaptırdım. hem emin olamadım tam kapandı mı diyr hem de sünnet yarasından emin olamadım.Herkese slm anca fırsat bulabildim oğlum alıskanlık yaptı yatağa koyduğum an başlıyo ağlamaya meme aramaya kucağıma alıyorum hemen uyuyo bi an önce düzrnr girer inşallah bugün 7 günlük olduk teyzeleri ama banyo yaptırmadık doktor göbeği düşeme kadar kesinlikle yaptırmayacaksınız dedi sizlerde mi öyle yaptınız ne zaman düşer eşim bile ne zaman banyo yapacak diye soruyo :)
acaba bende ıkınsaydım bebişim aşağı inermiydisezeryan oldugum icin okadar kendimi sucluyorumki keyfi olmadım gerci ne bilim, 8cm acılmam vardı doktorum bebek yukarıda yan duruyor dedi olmayabilir dediki baştan beri normal dogumumu destekleyen iyi bir doktor acaba kabul etmeyip ıkınsamıydım okadar acı cekiyordumki dogru nefes almayı ıkınmayı bile unutmuştum gerci arkdaşın dediği gibi ebe cok önemli malesef bana berbat daha cok moralimi bozan ebe denk geldi belki beni sakinleştiren bir ebe olsaydı sezeryana gerek kalmazdı of of sürekli bunu düşünüyorum kendimi sucluyorum kızlar lohusalıktan mı acaba
Ultrason yanılması teşekkürler
Cnm gerileme mi olmus yoksa usg mi yanilmis.saglikla buyut insaallah
Ne guzel cnm yaa maasallah insallah kolay digum olur hadi darisi bize. Bekliyoruz haberini
Maasaallah sonunda dogdu demek. Saglikla buyut insaallah. Ben hep yatiyom ya bu gidisle acilma falan olmicak
Dogum yapanlarin cogu girmiyor artik canim . boyle uzatmalara kalanlar kaldik bi basimizaKızlarmaral26 dan haber var mı?ben çok giremiyorum da. Musab çıktı mı hastaneden ?
parmakladi nasil bakcakYanliş ölçüyormuş canim ultrason ona takilma maşallah kilosu normal benim de hiç kilo almio gözüküyo açilmaya nasil bakiyorlar yarin bana da bakilcak
Hehe :) doğurun bi sizi de görücez :) zaman kalmıyor çok fazla :) ben yine fırsat buldukça giriyorum da :)Dogum yapanlarin cogu girmiyor artik canim . boyle uzatmalara kalanlar kaldik bi basimiza
Parmaklarıyla ölçüyorlar canım. Ee artık uzman olmuşlar anlıyorlar :) Epey derine sokuyorlar parmaklarını yalnız pek hoş olmuyorKizlar bu açikliği nasil ölçüyorlar 2cm 5cm falan neye göre diyorlar ben çati muayenesi oldum ikisi ayni şey mi
yok canim bakmadi hic cumartesi gel dedi sana bakti mi acilma vatmi diye bana bir hafta daha bekleriz kontrol altinda diyoAyni durumdayiz. Acilmana baktilarmib
evet aynı şey parmağıyla anlıyor işte kaç cm olduğunuKizlar bu açikliği nasil ölçüyorlar 2cm 5cm falan neye göre diyorlar ben çati muayenesi oldum ikisi ayni şey mi
ben de göbeği düştükten 2 gün sonra fln yaptırdım. hem emin olamadım tam kapandı mı diyr hem de sünnet yarasından emin olamadım.
dün ilk defa küvette yıkadık. bugün dedim tekken küvette üşütürüm ben bunu aldım kucağıma duşa onla girdim. hiç ağlamadı maş. uyudu bile. hem banyo ve banyonun olduğu oda ısınıyor suyu ayarlayayım banyoyu yıkayayım derken. orda giydirip çıkarttım saat 14 te fln biraz emzirip yattık hala uyuyor kendisi.
Canim suni sanci nasil bişi 14 saat iyi çekmişsim maşallah araliklarla mi.gelio yoksa sürekli mi adet sancisi gibi mi bele de vuruyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?