2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
İlk baslarda 15 dk bi gogsu 15 dk bi gogsumu yapiydm ama baktm az da yapsm miktar ayni 5-6 dkdan snra gelmiyo demekki dedim. Artik bi gogsumu 5 dk sagyrum

kizlar bir aylik asimizi olduk. Problemim kg konusu lütfen yorum yapin.
bebegim erken dogdu kilosu 2700du. Ilk hafta kuvozdeydi 2400e düşmüştü. Kuvozden cikinca beni once emmedigi icin sutum azdi o hafta. Boylece iki haftamiz boyle gecti. Bebek 2480gr olmustu.

Simdi üstünden iki hafta gecti 2480den 2700 cikmis iki haftada. Yani dogum kilomuza 1ayda ulasmis olduk.

Soracagim şu ki bebegimin kilo artisi siCe cok mu kötü. Ne yapmam gerekir. Sütüm mu yetersiz acabaa. Ama her emmesinden sonra gogsumde hala sut oluyor yetmese bitmezmi. Offf lütfen cevap moralim bozuldu.

Canım bebegin göğsündeki önsütü içiyor gerideki asıl yağlı olan kilo aldıran sütü alamıyor demekki sen emzirdikten sonra göğsünde kalan sütü sagıp verebilirsin.

Benim esim hic lafini etmiyo ettirmiyo bi anormallik var adamda sadece cocuga odaklandi bugun 33 gunluk olduk az kaldi 40mzin cikmasna ama adamin bana dokunmaya niyeti yok
psikolojisi bozulmuştur ben de diyom insanın hamilelikte dopum sonrası azıcık psikolojisi bozulur.
ben de çocuk odaklı oldum ztn ölüyorum uykusuzluktan. zaten bir de normal doğum daha dikişlerim düşmedi. gerçi 4 dikiş ama onun düşmesinde aklım fikrim. şu lousalık bitsin. ve bebiş azcık büyüsün uyku süresi artsın.
bebekte baba da kalkıp yatıyo sorunsuz ben bi kalkıyorum yatamıyorum

ayı gelmiş ztn dr a gidince sor bence. bana ilk hafta mami power vermişti. netten alırsan 24 lü yarı fiyatına geliyor. sabah akşam iç denemiş olursun.
çocuk belkş emiyor az az geliyor die yorulup bırakıyor. dr bana her istediğinde ver dedi. uyanmazsa sağ kaşıkla ver dedi. baya süte boğ yani
gerçi benimki uyuyorsa uyandırmak imkansız. merak ediyorum ben de kg aldı mı diye

Canım bebegin göğsündeki önsütü içiyor gerideki asıl yağlı olan kilo aldıran sütü alamıyor demekki sen emzirdikten sonra göğsünde kalan sütü sagıp verebilirsin.
bi gögsü bitir sonra diğerine geç in sebebi bu demek. süt hiç tam bitmiyor az geliyor gb oluyor o zmn mı diğerine geçmek lazıö

Kac saatte bir emziriyorsun cnm sen. Ben iki saati gecirmiodum. Iki hafta once doktora gittim buna artik iki saat çok uc saatte bir ver dedi anlayamadim. Bende mi sagsam dedigin gibi uykudami vereyim acabaaa

bi gögsü bitir sonra diğerine geç in sebebi bu demek. süt hiç tam bitmiyor az geliyor gb oluyor o zmn mı diğerine geçmek lazıö
Yani evet bendede oyle tam sut bitmiyor azalincami yapacagiz acaba. Yani benimki azalmadan bebek uyuyor genelde. Gerci doymayan bebek uumaz diolar. Sukur benimkinin kaka cis durumuda iyi. 4 5 defa kaka yapar. Doymasa yapmazdi heralde

Cnm bende asi yaptirdim benimki 1 ayda 1 kilo almis ve 4 300 olmus ama benimki durmadan emiyor sut konusuna gelirsek sutum baya var dolup dolmasigini elleyince anliyorum ama doktoru en iyisini bilir yavas yavas alacaktir kilo cunku seninki kucuk dogdu

Masallah canm bebeginee. İnşallah benimkide alir kilo en kisa zamanda. Kaka cis durumu ne sende canim peki?

Canım ben sütü sagıp veriyorum memeyi tutmuyor.
Ama bildiğim kadarıyla önce sağ göğsü 15 dak emzireceksin sonra doymazsa sol göğse geçeceksin bir sonraki emzirmende sol göğüsten başlayacaksın.

merhaba arkadaşlar doğumdan sonra kan ilacı kullanıyormusunuz?
benim hamilelikte kansızlığım vardı..
bir de doğumdan sonra kadın doğum uzmanına ne zaman gideceksiniz bana kırkımdan sonra gel jinekolojik muayene yapacam demişti..

Selam kızlar..
Canım çok sıkkın eşimle küsüm saçma sapan bazı konular yüzünden.. Dün gece kendi kendime 2 saat ağladım sütüme vurdu sanırım kızım sabah 7 den beri ağlıyor huysuz uyumuyor az önce zorla uyuttum kavga ede ede resmen.. Mutsuzluğum sütüme yansıdı sanırım sizde de oluyor mu böyle şeyler..?

Doktorum bana kullanmamı söylemişti ama aşırı kabızlık çektiğim için kullanmadım kaldı öyle.. Bende kan ilacı kabızlık yapıyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…