2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487

Ben lansinoh elektrikli kullanıyorum memnunum. Sagip biberonla mı veriyorsun sütü

Biri bebek arabasi mi sormustu yaa ben instagramda gordum atayim buraya belki faydasi olur.

Eklentiler

• Screenshot_2015-07-07-10-19-20.webp
    25,8 KB · Görüntüleme: 100
Evet canim sagmak cok ise yariyo ben bi ara azaldi diye endiseleniyodum ama gecti, humana iciyorum simdino da cok faydali, dusun bi taraftan emzirirken bi taraftan akiyo o tarafi sagiyorum, emerken ya da sagarken boyle goguslerimin ust kismi kol altina dogru sizliyo sut kanallari calisiyomus annem oyle dedi, ben manuel kullaniyorum elektrikli degil. Su ic bol bol en faydali sey bu cunku %80i sudan olusuyo sutumuzun.. Rabbim yardimcin olsun.

Ben lansinoh elektrikli kullanıyorum memnunum. Sagip biberonla mı veriyorsun sütü
Ben lansinoh kullaniyorum cnm basindan beri bebegim memeye almadi sagip biberonla veriyorum. Cok memnunum 3 saatte bir sagiyorum ben 120-140 cc arasi cikiyo. Duzenli sagmaya devam edersek sutumuz aZalmaz bence

boba aldım ben içinde yeni doğan aparatı var. ya bnm ki de 4030 doğdu şu an tahminim 4500 fln kolumda tutarken çok zor hele ki yorgun ve uykusuzken. daha yamulup yumuluyor çocuk

ben de deli gb kavun yiyiyorum saf saf ta düşünüyorum gaz yapacak bişi yemiyorum bu çocuk nie gazdan ağlıyor diye

Ben lansinoh kullaniyorum cnm basindan beri bebegim memeye almadi sagip biberonla veriyorum. Cok memnunum 3 saatte bir sagiyorum ben 120-140 cc arasi cikiyo. Duzenli sagmaya devam edersek sutumuz aZalmaz bence

Ben 3 saatte bir sağamıyorum 3 yaşında da bir kızım var günde 5 kere sagabiliyorum oğlum 35 günlük oldu sütüm bugüne kadar yetti ama sanki artık mama takviyeli devam edecek artık yetmemeye başlıyor dün küçükken dondurucudaki attığım sütler den kullanmak zorunda kaldım
siz bir göğüsu kaç dakikada bosaltiyorsunuz

valla bnm ki de o kdr uyumuyor 1 saat uyusa emip yeniden uyuması 1 saat sürüyor. ki maksimum bu sanırım. annem de büyümicek diyor :) gaz a son çözümün ne

Biraz geç oldu ama ancak girebildim canım onerin icin cok tesekur ederim evet gerçekten de kundak ise yarıyor dogdugundan beri tam beceremesemde kundak yapiyorum. sariyorum bir saat sonra bakıyorum ellerini çıkarmış :))

Kocaman Günaydınn anneler ve minik bebislerine
Biz bir aylik asimizi olduk Allaha sukur atesi huzursuzlugu olmadi. 1.600 gr almis 55 cm iki gundur gaz problemi eskiye gore azaldi o kadar siddetli aglamiyor

Eslerinizle durumlar nasil kizlar hamileyken bana
dokunmaya kiyamayan adam giti yerine baskasi

geldi 40 bitsin demekten yoruldum adam safak sayiyor ben daha once dogru durust korunmadim bir oneriniz varmi bu konuda .
bebekti ev isiydi
cocuklardi uykusuzluk perisan oluyorum

Biraz geç oldu ama ancak girebildim canım onerin icin cok tesekur ederim evet gerçekten de kundak ise yarıyor dogdugundan beri tam beceremesemde kundak yapiyorum. sariyorum bir saat sonra bakıyorum ellerini çıkarmış :))
benimki ellerini mümkün deil sardırmıyor, elini kurtarana kadar çığlık çığlığa ağlıyor :) ellerini kurtarıp yüzüne koyup öyle uyuma moduna geçiyor. Sonra sıçrayıp geri uyanıyor, keşke kundakta dursa daha uzun süre uyur

kızlar merhaba 17 günlük olduk çok şükür ama gazlar başladı sanırım uyuyan cocuk dün uyumaz oldu kıpkırmızı olup topluyor kendini.vicol verdi doktorr surup ama yetmiyor sanırım.napmalıyım gaza off en büyük korkum kolikti oldu mu acaba oğlum?

Herkese slm bizde doktordan geldik sarılık 14 e çıkmıstı 5 gün önce bugün tekrar topuktan kan alındı çok şükür 10 a düsmüş mama takviyesi de ise yaradı sarıliķ sorunu olanlar çekinmeden mama versin bende en son care verdim cabuk atlatsın diye sükür ise yaradî oğlum 3150 gr olmuş 2400e düsmüstü yavas yavas toparlıyo kendini ama ben baya bi kendimi kötü hissediyorum ne bicim seymis bu lohusalık ya çirkin bakımsız ise yaramayan sadece bebegi emzirip altını degistiren biri olarak hissediyorum aynı kurulu saat gibi esim hic soguk davranmiyo surekli ilgili ben onunla hic ilgilenmiyorum konusmaya bile halim kalmıyo yinede bise demiyo ama ben nedense benden sogudunu beni sevmedini dusunuyorum kavga cıkarmaya yer arıyorum bide hala kilo veremedim aynı kiloda çakılı kaldım bide emzirirken kilo verilir derler çok canım sıkılıyo ne yapıcam nasıl atlatacam bu durumu bilmiyorum kadın olduğumu unuttum kendimi unuttum psikolojim yerlerde yani bi akıl verin kızlar ya kendimi hiç böyle köü hissetmemistim

Aynen benimkide 40 ımın çıkmasinı bekliyo bazen ben masus yaklasmaya calısıyorum bakalım napıcak diye ama 40ın dolmadan hiç bise yapmam diyo olmasi gereken de bu ama sanki böyle davrandıgı için beni istemiyo soğdu gibi hissediyorum bende ne bilim iyice psikolojim degisti su lohusalıkta ya korunmaya gelince de bende daha önce hic korunmadım esim korundu bundan sonrada öyle olur haplara falan güvenmiyorum nolur nolmaz o perisanlık bende de var cnm gözlerim fal tasi gibi oluyoo sabaha kadar hiç uyku muyku yok bide ustune ev isleri iyice berbat haldeyim bende

sana değil bebişe kıyamıyormuş o
hamileyken son güne kdr sıkıntı yoktu bizde ama doğum sonrası bir soğudum.tabi adam kısmı gün sayıyor.
bu arada lousa da 40 gn maksimummuş hani adet te on günü geçerse iyileşmiş gb normal hayata dönüyorsun ya onun gb. daha erken lousalık biterse genr guslünü alıp namazını kılıp normal hayata dönebiliyorsun.
bu arada öğrendiğim bilgiyi paylaşayım bebişle aynı odada bişi yapmak uygun değilmiş bir de gusul almadan gögs suyla yıkanıp süt verilebiliyor. ağız çalkalanıp bir şey yenebiliyor gibi.

günaydın cnm
kg konusunda acele etme ztn zamanla gidecek.sen çok kg da almamıştın diye aklımda. ben 25 aldım ilk kendi on gitti. beş daha gitti kaldı on kg. gerçi çok komik bacaklar aynı sırt fln yok göbek ve gögüs. emzirmek değil çocukla uğraşmak zayıflatacak gb geliyor bana.
benim eşim de soğuk davranmıyor hatta kg kalmadı sende diyor. çocuktan olan göbeği kg dan saymıyor kalan ölçüler eskisi gb göbek toparlanır die düşünüyor sanırım. göbek için ben kendime 6 ay veriyorum. doğum kararmaları ztn anca o zmn geçiyormuş.
ama eşim hala gebelikteki gb sofrada ekmek saklıyor 20 günlük lousayım ben die isyan ediyorum
şaka bir yana ekmeksiz yenmeyen şeyler dışında ekmek yemiyorum ben. ama çocukla uğraşırken hem uykusuzluk hem açlık zor oluyor o yüzden yapmıyorum.
kanguru en kullandığım aparat. dün kanguruyla koşu bandında yürüdüm bi saat tabletten dizimi açıp. çocuğun uyku düzenine alışsam dışarıda gezerim diyorum uzaklaşmadan. hem çocuğu uyutmuş olurum en derin kanguru da yatıyor hem ev içi yerine sokakta turlamış hava almış olurum.
sen de vucudu bırak anın keyfini çıkar.çocuk bir ay sonra büyümüş olacak çok çabuk büyüyor.
başta daha sıkıcıydı yirmisi geçti şimdi takip ediyo konuşuyon gülüyor falan daha gzl geçiyor vakit

40 gün geçmeden de lousalık bitebiliyor. gusul alıp normal hayatına dönebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…