2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Benim de vajinamın ön tarafı ağrıyo çok değişik bi Ağrı iç dikişlerden mi oluyo ki benim de 12. Gün bugün
Ya dikişlerden ya da rahim toparlanıyo ya öyle bi ağrı yapıyo diye düşünüyorum

Ahh canim bana sor bi de aynen gece bebek gündüz 4 yasindaki kizim uyutmuyo zombiye dondum sutum de azaliyo dinlenemeyince hepsini gectim kizim kardesini asiri kiskaniyo emzirmeme izin vermiyo kucagima cikiyo inmiyo kucagima alirsam bebegi aglama krizleri kendini yerden yere atiyo napacami sastim

Benimki hep yan yatmak istiyo. Duz yatirinca agliyo.bazen iki yanina destek yaparak duz yatiriyorum. Destek olunca sikinti yapmiyo.
canm ben uyku da hep.yan yatıruyorum Allh korusun dikkat etmek.lazim gce her emzrmedn sonra yann yatisini değiştiriyorm sadece gundu uyudunda duz yatiriyorum basinda bekliyorum oyle yatirdigimda da kusma ihtimaline karsi . Rabbim b3beklerimizi korusun

Kizlar 40 mevlutu yapicak misiniz ben kizimin mevlut takimiyla ayni renk elbise almak istiyorum cok ozeniyorum insallah bulabilirim bugun 31 gunliguz vayramdan sonra yapicaz buyuk ihtimalle
Canim bende 40.i cikar cikmaz yapmayi düşünüyorum. Kiyafetini kendim islemek istiyorum ohlumun beyaz sade ust bulursam. Biz de 22 günlük oldum.

kıskançlık bizde de var hatta bir kez bebeğin suratına tokat attı burda tanıdık kimsem de yok bebek uyurken kapısını kitliyorum 5 dakikada bir kontrol ediyorum hastanede bebekten kan aldıklarında biraz üzüldü büyüğü hemsire ye bağırdı o kardeşimi bırak diye ama yinede güven olmaz bebiş ler biraz büyüse anlaşılan diye düşünüyorum bebeği emzirirken büyüğünu bacagima yatırıp saçını oksuyorum her gün bebeği yıkayıp doyurup uyuttuktan sonra büyüğü ilede banyoda su savaşı yapıp banyo yapıyoruz bu sayede bebeğin kulağına bağırmak huyunu bıraktı çünkü uyuduğu süre zarfında onla zaman gecirebilecegim bilinci oluştu onlar arasındaki dengeyi saglamak yine bize dusuyor

Ben olçturmedim epeydir sarılığını canım ama bizimkinin de gözleri hala sarı sanki. Nolacak simdi emzirmeyecek misin yani ?

Chicco liteway kullanan herkes Memnun bende onu istiyordum ama bi arkadas verdi kullanmıyorum diye gerek kalmadı almama içimde kaldi. 700 tl gibi fiyati

bnm ki ana kucağında hiç durmak istemiyor nedense bebek arabası hala ev içinde normal arabanın koltuğun lastik ayarı değişip port bebe oluyor. yatak odası dışında evde onun içine yatırıyorum yanımda olsun die. ama en çok ev içinde kanguru kullandım. kolda taşırken hiçbişi yapamıyorum ağır da geliyor. kanguruda uyuyor. white noise baby die uygulama indirdim air sesini açınca çok kısa sürede dalıyor. uykusu vae uykuya geçemiyorken kanguruya koyup onu açıyorum uykuya kolay dalıyor.
bugün kanguruda uyurken tabletten dizi açıp yürüyüş bandında yürüdüm bir saat. sabit durunca bacaklarım ağrıyor evde ileri git gel canım sıkılıyor böyle çözğm buldum.
bu ara çok uykusuz kalıyorum zor oluyor. bebek ağlayınca çok geriliyorum uykusuzken
annelik sabır işiymiş çok zor

Canım burda arkadaşlardn yazmışlardı mamaya zeytinyağı koy demiş birine doktoru sanırım. Sende sor Bi doktoruna da :) bizimki de yapamıyordu bi kaç gündür zorlanıyordu yani süt içmesine rağmen:)
benim bebişte bir bir buçuk günde bir kere çıkıyor büyük tuvalete ama çiş bol. yapıncada bol ve sıvı. kabızlık problemi var mıdır acaba.

Ben olçturmedim epeydir sarılığını canım ama bizimkinin de gözleri hala sarı sanki. Nolacak simdi emzirmeyecek misin yani ?
48 saat emzirme dedi doktor yarın idrar tahlili kan tahlili ultrason yapılacak sarılığın neyden kaynaklandığından tam emin olmak için artı yarın hepatit aşısınıda yaptırmam gerekiyor umarım hersey yoluna girer daha 1 aylık içim acıyo ona her baktığımda yarından itibaren emzirmeye devam edecem tabiki

Canım burda arkadaşlardn yazmışlardı mamaya zeytinyağı koy demiş birine doktoru sanırım. Sende sor Bi doktoruna da :) bizimki de yapamıyordu bi kaç gündür zorlanıyordu yani süt içmesine rağmen:)
Evet canım benim doktor.demişti yapıyorum ama nafile.yarın randevu var bakalım ne diyecek doktpr

Bizde sert o yüzden yapmakta zorlanıyor sıkıntı yapıyor ve ağlıyor.
o zmn benim telaş etmemem mi lazım?
uyurken çok tatlı bebekler ya bide gözünün içine baka baka cop cop emiyor ya sonra esnemeler gerilmeler uyumalar
ama gaz sancısı birden ağlamalar katıla katıla ve napsam susmaması çok geriyor. çocuk ağlarken sakin kalacak yöntem var mı :) çaktırmamaya çalışıyorum gerildiğimi ama anlıyor gene de

Bana kanguruya koyma dediler canım bende düşünüyordum yoksa onu. 6 aya kadar koyma dediler zaten kız,kilolu nasıl tasıyacaksam 6 aydan sonra bilmiyorum. Ne güzel yapmışsın sen :) maşallah :)
Aynen sabır lazım, bi çocuk daha ister miyim bilmiyorum

arkadasım karpuzz acayoıp sut yapıyor benım tankerler karpuzdan sonra agzına kadr doluyor sukur bebegımde gazda yapmıyor ama kavun gaz yapıyor soguuk su ıcme dıyenede aldırma sen ayaklarını bıde goguslerını soguktan ruzgardan koru yeter bebek usutmesın

merhaba anneler bızde bı aylık asımızı vurulduk geldık 5.100 gr olmusuz 55cm ız masallah asının bı ezıyetı olmadı sukur
bu arada bısey sorucam sıze 1 ayllık ve altı bebeklerınız gunnnde kac saat uyuyor bı yerde 15 saat uyumalılar dıye duydum sasırdım benımkı okadr uyumuyor gaz problemıne cozum bulduk sukur daha ıyı uyuyorda 15 18 saat degıl yanı .d
cevaplarsanız sewınırım

Kızlar sütüm birazcik çoğaldı 1 saatte 40 cc çıkıyor ama tabi bebeğim az az geldiği için emerken ağlıyor ben de sagiyorum. Elektrikli sağma makinesi almak istiyorum belki sık sagdikca da sutum çoğalır. Tavsiye ettiğiniz bir makine var mı?

Canım ben kullanmıyorum ama lansinoh'u öneriyor herkes :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…