2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Bulunduğunuz yer kac derece kizlar peki ben Iki kat giydiriyorum abarttiyomuyum acaba 25 derece burasi ama ara ara serin oluyor

Bulunduğunuz yer kac derece kizlar peki ben Iki kat giydiriyorum abarttiyomuyum acaba 25 derece burasi ama ara ara serin oluyor

Terlemiyorsa iyidir herhalde ben d.bakirdayim 30-35 derece burasi ve tek katla sirilsiklam oluyo cocuk.

kizlar biz bugun dokuz gunluk olduk oglumun agzi pamukcuk olmus dr karbonayli su onermisti lac gundur yapiyoruz ama olmadi daha da artti siz neler yaptiniz

Canım yaa çok üzüldüm.. İnşallah en kısa sürede iyileşir göğüslerin de emzirirsin oğluşunu.. Çok fazla şey okuyorum bu şekilde geçiyor bu sıkıntılar.. Üzülme sen lohusasın geçicek inşallah..

kizlar biz bugun dokuz gunluk olduk oglumun agzi pamukcuk olmus dr karbonayli su onermisti lac gundur yapiyoruz ama olmadi daha da artti siz neler yaptiniz

Merhaba canım,
Benim kızım da oldu mikostatin diye bi ilaç verdi doktorumuz 4 damla günde 4 kere veriyorum baya işe yaradı bir de her emzirmeden önce göğsümü karbonatlı suyla siliyorum..

Ya kızlar kızımın yüzünde minik minik sivilceler çıktı gün gün artıyo doktor hormonal bunlar normal dedi ama sizde de çıkıyomu? isilik mi acaba? biraz çok giydiriyorum sanırım.. Kafam karıştı..

Benim kızda da oluyor canım. İçleri beyaz hatta tam sivilce gibi. Geçiyorlar, bazen tekrar oluyorlar. Çok onemsemedim ben 1 aylığız kayboldu sayılırlar pek kalmadı canım.

Aynen canım, dün gece sadece 3 saat uyudu, sürekli aranıyor meme istiyo, bgn doktoruna sordum 2 saat dolmadan emzirme ve yalancı memeye alıştır dedi

Canim biberon hangisini kullaniyosun, gogusunu hemen aliyo mu biberondan sonra. Benim 5 gun gogusumu wermem yasakta arayistayim kasikla ck zor oluyo
Canım avent kullanıyoruz biz doğduğundan beri suyu biberonla veriyorum, göğsümü bırakmadı şükür
Ellerini sardigim an kiyamet kopuyor cnm basliyor aglamaya hic istemiyor..
Aynen çığlık çığlığa ağlıyor sardırmıyor
biz 25 günlüğüz en çok kanguru kullandık. boba 4g yeni doğan aparatıyka
Baktım güzelmiş ama biraz pahalı sanki
23. Gunum bitti.ama idrar yaparken ust dikis yerim yaniyor 1 haftadir.dun de kocaman bir parca dusurdum.2 parmagim kadar biseydi.off..Boyle bisey yasayan var mi? Ilk zamanlar iyiydim halbuki
canım ebe bana büyük parça dişürürsen muhakkak doktoruna git demişti, ihmal etme istersen

çok geçmiş olsun canım, biz mecbur kaldığımız anlarda( dışarı hastaneye vs gitceksek) sma mama verdik severek içti, kabızlık yaparım bilmiyorum çünkü bizimki zaten o konuda sıkıntılı bi bebek, mama yemiyoken de çok rahat tuvalete çıkamıyo

bizimkinde Dr var, bazen artıyo bazen azalıyo, Dr normal dedi

Canim biberon hangisini kullaniyosun, gogusunu hemen aliyo mu biberondan sonra. Benim 5 gun gogusumu wermem yasakta arayistayim kasikla ck zor oluyo
Canım biberondan sonra memeyi de alıyor ama ben en baştan beri silikon göğüs ucu kullanıyorum göğüs ucum küçük diye zaten o da emzik gibi geliyor bebişime o yüzden hiç biberon meme fark etmiyor. dr brown yenidoğan biberonu kullanıyorum canım.

Kızlar kızlar haftaya yolcuyuz bebeğimi nasıl giydirsem oto koltuğundamı yoksa kucağımdamı götürsem fikir verin bana beş saatlik yol

Insallah canim benim. Bugun aglamaktan gozleri balon gbi oldu yawrumun

Canim isilik gbi degilse sivilce gbiyse etlenicek yani kilo alcak bebek der annem yegenlerimin oyle olmus

Bayanlar benim minnoş kızım okadar çok emzik alıp denememe rağmen 8 yıl önce oğluma aldığım kullanmadığımız chicco emziği aldı sadeceama 8 yıllık o yüzden aynısından yeni alıcam.belki denemek istersiniz.

Eklentiler

• 20150701_174324.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 137
Su vermeli miyim

Cok tesekkurler
Bende sma aldim ama kustu. Normal mi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…