- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #51.361
30 cc 30 ml yani aynı şey canım. Suyunu kaynat soğut koy biberona Ara ara ver. Biberon olarak avent naturl var, anne göğsüyle uyumlu. Onu al istersen. Suyu her gün tazele bide canım30 cc kac ml yapiyo? Suyu kaynamis sogumus olarak mi wereyim yawrumun ici yanmistirr
Az once werdim 30ml emdi sukur bi kasikra su werdik. Bsy daha sorcam kac saatte bir ne kadar wermeliyim. Cok soru sordum ama kusura bakma30 cc 30 ml yani aynı şey canım. Suyunu kaynat soğut koy biberona Ara ara ver. Biberon olarak avent naturl var, anne göğsüyle uyumlu. Onu al istersen. Suyu her gün tazele bide canım
Biberonda mamajoonun kullsniyorm peis maddesi falan icermiyo. Anne gogus ucuna yakinmis oylelikle almistk fuardan. Insallah biberona alismaz cok korkuyorm30 cc 30 ml yani aynı şey canım. Suyunu kaynat soğut koy biberona Ara ara ver. Biberon olarak avent naturl var, anne göğsüyle uyumlu. Onu al istersen. Suyu her gün tazele bide canım
Canım 2-3 saatte bi ver, baktın cuk cuk alıyo daha fazla ve sık verebilirsin, bebeğine göre ayarla yanî.Az once werdim 30ml emdi sukur bi kasikra su werdik. Bsy daha sorcam kac saatte bir ne kadar wermeliyim. Cok soru sordum ama kusura bakma
alışmaz canım, eski biberon gibi deil ki bunlar, anne memesi gibi, zaten 1 hafta sonra kendi memeni de vermeye başlayınca bişicîk olmaz. Sen üzülme yeter, hisseder oBiberonda mamajoonun kullsniyorm peis maddesi falan icermiyo. Anne gogus ucuna yakinmis oylelikle almistk fuardan. Insallah biberona alismaz cok korkuyormablamlarda kasikla wer diyolar napim sasirdim :'(
Aynı benimde sol küçücük sağ kocaman biri 85 beden biri 90 oldu belki daha büyük.Kızlar benim sol gögsümden daha cok süt geliyo tas gibi oluyo sagdan da geliyo ama soldan daha fazla geliyo sol taraf daha cok büyüdu orantısız oldu gögüslerim böyle olan varmı sağ tarafı daha çok mu sagsam yoksa dolmasını mı beklesem bilemedim
Emzirdikten sonra 15 dk dik tutmak gerekmiş onun için canımHe bide cok kusuyorherkez emdiginin fazlasını atiyodur diyo ama bilemedim
Bizimki de ıkınıyo uykusunda canım napcaz böyle bilmiyorumKizlar bebegim uykusunda surekli ikiniyor ikinmiyor resmen boguruyo fun gece uyuadik hic surekli meme istiyo bide emerken tikaniyo bogulclms gibo oldu cok korktum sizdedr oluyomu bu sikayeyler gazi vardir diye zinco kullan dedi dr ama yavrum uykusuz iki gundur
Aynı benimde sol küçücük sağ kocaman biri 85 beden biri 90 oldu belki daha büyük.
Bizi
Bizimki de ıkınıyo uykusunda canım napcaz böyle bilmiyorum
Canım zorlu bir surec gecirdik. Koskoca 9 ay dogum lohusalik bide bebek bakiyoruz senin ilk bebegindi yanilmiyorsam daha zor oluyor Ama hepsi gececk bebegin biraz buyusun hersey duzene girecek insalah
Bende haplara guvenmiyorum kontrole gidince doktoruma da soracm bakalim o ne dicek
emzik kullanan var mı erken mi yoksa?
benim miniğim memeyi emzik gibi hiç bırakmıyor gören de ne kadar çok emiyor der...
sürekli yapışık ikiz gibiyiz hiç bişeye vakit bulamıyorum artk..
Ah canim bendede var o dediginden. Durduk yere Kiskanclik acayip kuruntulara sürüklüyor insani. Dusunsene bedenime uyan kiyafetim bile yok suan. Bebege bakmaktan alışverişe cikamiyorum. E hamilelk oncesi kiyafetlere giremiyorum. Saclarim rofleydi son roflemin uzerinden 1 yil geçti tam. Sacimin yarisi siyah yyarısı sari. Güzel gorunemiyorum iste ama ne yapalim. Bari sarkik göbek olmayaydi. Offff actirmmayin agzimi:)))) biz bide herifle 10 aydir kardes kardes yasiyoruz son 8 gun dur bakalimValla hiç gecmicek gibi sürekli esime beni seviyomusun beni begeniyomusun demekten bıktım adamda bıktı bide esimle bi yere giderken yada yv de bise izlerken acaba nereye bakıyo acaba o kadını mı begendi gözü dısarı mı kayıyo diye düsünüyorum ne olacak bu halim her seyden nem kapar oldum fazlasıyla kıskançlık var suan bende sizlerde de var mı ben abartıyor muyum
Ay aynen. Sarktı bi de porsumuş gibi gencecik yaşımda... İnşallah kalmazlar böyle.Ay nasıl olacak böyle hep böyle mi kalır acaba çok kötü duruyo
Canım aynı durum bizdede var sürekli ıkınıyo ama yenidoğanda normalmiş. Bizimkide çok tıkanıyo ben hemen iki kaşının arasına baş parmağımla masaj yapıyorum geçiyor. Geçmezsede hemen kaldırıp sırtına vuruyorum hafiftenKizlar bebegim uykusunda surekli ikiniyor ikinmiyor resmen boguruyo fun gece uyuadik hic surekli meme istiyo bide emerken tikaniyo bogulclms gibo oldu cok korktum sizdedr oluyomu bu sikayeyler gazi vardir diye zinco kullan dedi dr ama yavrum uykusuz iki gundur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?