2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Ben ilk dogum yaptigim hafta 3 defa yasadim adi ne bilmiyorun ama ucude kabus gibiydi ol

Ben yillardir yasarim bu sorunu sebebini bilmiyorum daha dogrusu birkac tahminim var ama bahsetmiyim. Lohusaya olur derler. Sebep olarak asiri yukselen vucut isisi derler falan filan isin teferruati cok . cozum dua ve isikta yatmak mumkunse yalniz kalmamak.

ben kiraz ve uzum yiyorum yapmiyo gibi.

Tam Karanlikta yatma cnm. Gece lambasi olsun yada yatak odana yakin olan odanin yada holun isigi acik olsun
yok canm gece lambasi var odada ama cocuga gelir diyolar ondan korkuyorm sabaha kadar gozlerimi kirpmadm cocuga bakmaktan

haklisin ama korkuttular bir kere bide cocuga gelir bisey olur diye korkuttular sabha kasar cocuga bakmaktan gozlerimi kirpmadm

Cnm kimdal yap bi dene. Benimki öyle uyuyor

yok canm gece lambasi var odada ama cocuga gelir diyolar ondan korkuyorm sabaha kadar gozlerimi kirpmadm cocuga bakmaktan

Onu hic duymadim ben. Bana cok olur mesela cok sukur lohusalikta yasamadim insallah hic kimse yasamaz . ortama sirkeli su puskurt felak nas oku bebege ve kendine ufle cnm. Mrk etme bebeklerimizi Allah (c.c) korur.

Kizlar doktordan geldik, gogusumun durumu ayniymis ama bu defa prof bakti, bana bakan dr yillik izne ayrilmis. Her serrbde bi hayir war diye bosa dememisler. ben dedim emzirmek istiyorum kanasada aci ceksemde resmen yalnwardim cunku doktorun bi emzirme demesiyle esim hayatta emzirtmezdin iyilesene kadar. Emzirebilirsin dedi doktor kremlere dewam edicem kontrol altinda olcakmisim. Adam ilk basta her emziren annede oluyo dedi hic orali olmadi gogusumu acinca sok oldu bebegime donup annen ne hale gelmis dedi. Ben inaniyorum insallah gececek rahat emzircem bebegimi

Cnm aventin kelebek uclarini dene emzirirken . iki emzirmeden birinde bu uclari kullan daha cabuk iyileski huzurla emzir bebegini

Benimkide cok kotu oldu ama ben hemen bu onlemleri aldim basta almasaydim simdi daha kotu olmustu.

Mutlaka bir saat acikta birak . o bahsettigimiz yara merhemini bolca sur yataga uzan bir saat kurumasini bekle . emzirme vaktinde aventin uclarini kullan . canim sadece 2 yada 3 gun sonra bebegini emzirebileceksin.

Bana öyle daha kötü olur gibi geldi o yüzden suya atıp içiyordum :))
Her şey kuzular için...yeter ki iyi gelsin..
Ama damla tek başına ise yaramadigina göre...bence de kimyon... Resmen mucize gibi geldi.. herkes denemeli bence..

Canim kalkanini kullaniyorum kelebek uci sana fayda etmez dedi doktor alsammi acaba
Neden fayda etmesin anlamiyorumki once kremlecyaralari iyilestir sonra yeni yaralarin olusmamasi icin bu uclari kullan . daha sonra bi emzirmeyi normal bi emzirmeyi bu uclarla yaparsan memisler dinlenmis olur.

Tatlim benim kızim da gündüz hiç uyumuyordu..çünkü illa ki gaz kalıyormus..bu dediklerimi düzenli bir şekilde yapınca..ki bunların yanında burun temizliğine de önem veriyorum çok , çünkü burun tikanik emerse de gaz yapıyormus.. birde emzirmdn sonra gazi çıkana kadar uğraşıyorum..
Umarım sende faydasını görürsun canim..
Biz bugun 39 günlüğüuz..

Birde kızlar adet oldum ben... Lohusa kanamam 20 si civarı kesilmisti.. 37.günumde adet oldum..
Çok şaşırdım çünkü sadece anne sütu alıyor yavrum..

Canimm büyük gecmis olsun, Rabbim sifa vrsin.. en kısa zamanda emzir yavrunu inşaallah..

Ya kizlar biraz ayip olcak ama lohusaligim bitti benim yani abdest aldim. Fakat ilk deneyim baya zormus bukadarini beklemiyordum ya resmen gerdek gibi oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…