- 3 Mayıs 2012
- 3.661
- 3.047
- 158
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #51.561
Ben ilk dogum yaptigim hafta 3 defa yasadim adi ne bilmiyorun ama ucude kabus gibiydi ol
yok canm gece lambasi var odada ama cocuga gelir diyolar ondan korkuyorm sabaha kadar gozlerimi kirpmadm cocuga bakmaktanben kiraz ve uzum yiyorum yapmiyo gibi.
Tam Karanlikta yatma cnm. Gece lambasi olsun yada yatak odana yakin olan odanin yada holun isigi acik olsun
haklisin ama korkuttular bir kere bide cocuga gelir bisey olur diye korkuttular sabha kasar cocuga bakmaktan gozlerimi kirpmadmCanim sen bunları niye dinliyorsun konuşturma kimseyi bu konularda aklını karistirmasinlar her gün nas Felak sürelerini oku Allahın izniyle hiçbişey basmaz da olmazda... zaten bu dönemler çok zor birde böyle şeylerle psikolojisi ni bozuyor lar insanın ..sen düşünme canım böyle şeyleri
Cnm kimdal yap bi dene. Benimki öyle uyuyorKizlar sorunumuz hep ayni...yazdklarni ben de uygulayacagm canm kimyonu ozellikle bakalim.benm oglum daha 23 gunluk siznkiler ne kadarlik?bide bizm uyku sorunu var uyumuyor cocuk gazi olsada olmasada uyku cok problem neden uyumazki altida temiz emzirdm yeni.o uyuyana kadar yine meme icin yalanmaya basliyor cozemedim ben bu isi sanki bi kısır döngü
Pardon kundak kundakCnm kimdal yap bi dene. Benimki öyle uyuyor
yok canm gece lambasi var odada ama cocuga gelir diyolar ondan korkuyorm sabaha kadar gozlerimi kirpmadm cocuga bakmaktan
Kizlar doktordan geldik, gogusumun durumu ayniymis ama bu defa prof bakti, bana bakan dr yillik izne ayrilmis. Her serrbde bi hayir war diye bosa dememisler. ben dedim emzirmek istiyorum kanasada aci ceksemde resmen yalnwardim cunku doktorun bi emzirme demesiyle esim hayatta emzirtmezdin iyilesene kadar. Emzirebilirsin dedi doktor kremlere dewam edicem kontrol altinda olcakmisim. Adam ilk basta her emziren annede oluyo dedi hic orali olmadi gogusumu acinca sok oldu bebegime donup annen ne hale gelmis dedi. Ben inaniyorum insallah gececek rahat emzircem bebegimi
Şifa olsun kuzum.. kiyamam ben küçücuk canlarıyla neler yaşıyorlar..Sağol canım benim. Çok ıkınıyor memeyle savaşıyor resmeno çaydan aldırayım bende bakayım.
Canim kalkanini kullaniyorum kelebek uci sana fayda etmez dedi doktor alsammi acabaCnm aventin kelebek uclarini dene emzirirken . iki emzirmeden birinde bu uclari kullan daha cabuk iyileski huzurla emzir bebegini
Kizlar doktordan geldik, gogusumun durumu ayniymis ama bu defa prof bakti, bana bakan dr yillik izne ayrilmis. Her serrbde bi hayir war diye bosa dememisler. ben dedim emzirmek istiyorum kanasada aci ceksemde resmen yalnwardim cunku doktorun bi emzirme demesiyle esim hayatta emzirtmezdin iyilesene kadar. Emzirebilirsin dedi doktor kremlere dewam edicem kontrol altinda olcakmisim. Adam ilk basta her emziren annede oluyo dedi hic orali olmadi gogusumu acinca sok oldu bebegime donup annen ne hale gelmis dedi. Ben inaniyorum insallah gececek rahat emzircem bebegimi
Bana öyle daha kötü olur gibi geldi o yüzden suya atıp içiyordum :))Bence kesinlikle kimyon ise yarıyor bende senin kullandiklarini kullanıyorum ama sanki kimyon tek başına ise yarıyor çünkü ben humanayı kestim içmedi çünkü zinko damla kullanıyorum kendim rezene içiyorum ...kimyon suda eritin daha kötü tabi agzina çay kasigiyla atsam üzerine su içsen daha kolay olur canım...
Neden fayda etmesin anlamiyorumki once kremlecyaralari iyilestir sonra yeni yaralarin olusmamasi icin bu uclari kullan . daha sonra bi emzirmeyi normal bi emzirmeyi bu uclarla yaparsan memisler dinlenmis olur.Canim kalkanini kullaniyorum kelebek uci sana fayda etmez dedi doktor alsammi acaba
Tatlim benim kızim da gündüz hiç uyumuyordu..çünkü illa ki gaz kalıyormus..bu dediklerimi düzenli bir şekilde yapınca..ki bunların yanında burun temizliğine de önem veriyorum çok , çünkü burun tikanik emerse de gaz yapıyormus.. birde emzirmdn sonra gazi çıkana kadar uğraşıyorum..Kizlar sorunumuz hep ayni...yazdklarni ben de uygulayacagm canm kimyonu ozellikle bakalim.benm oglum daha 23 gunluk siznkiler ne kadarlik?bide bizm uyku sorunu var uyumuyor cocuk gazi olsada olmasada uyku cok problem neden uyumazki altida temiz emzirdm yeni.o uyuyana kadar yine meme icin yalanmaya basliyor cozemedim ben bu isi sanki bi kısır döngü
Benim bebegim 5 gunluktu bu uclari kullandigimda basta buyukmu geliyo cekemiyomu gibi sorunlarla karsilastim cok pratik biseyde degil kabul ama dinlendiriyor iyilesmeyi hizlandiriyor.Canim kalkanini kullaniyorum kelebek uci sana fayda etmez dedi doktor alsammi acaba
Canimm büyük gecmis olsun, Rabbim sifa vrsin.. en kısa zamanda emzir yavrunu inşaallah..Kizlar doktordan geldik, gogusumun durumu ayniymis ama bu defa prof bakti, bana bakan dr yillik izne ayrilmis. Her serrbde bi hayir war diye bosa dememisler. ben dedim emzirmek istiyorum kanasada aci ceksemde resmen yalnwardim cunku doktorun bi emzirme demesiyle esim hayatta emzirtmezdin iyilesene kadar. Emzirebilirsin dedi doktor kremlere dewam edicem kontrol altinda olcakmisim. Adam ilk basta her emziren annede oluyo dedi hic orali olmadi gogusumu acinca sok oldu bebegime donup annen ne hale gelmis dedi. Ben inaniyorum insallah gececek rahat emzircem bebegimi
Ayy iste demek hamile kalinilabiliirdi korunma olmazsaa. Hani sut korurduuBirde kızlar adet oldum ben... Lohusa kanamam 20 si civarı kesilmisti.. 37.günumde adet oldum..
Çok şaşırdım çünkü sadece anne sütu alıyor yavrum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?