- 12 Haziran 2013
- 8.544
- 8.175
- 248
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #51.581
Valla boşuna duymuyoruz hemen hamile.kalanları.. bende şaşırdım başıma gelince :)Ayy iste demek hamile kalinilabiliirdi korunma olmazsaa. Hani sut korurduu
Valla boşuna duymuyoruz hemen hamile.kalanları.. bende şaşırdım başıma gelince :)
Bende ilişki durumunu soracaktim..sen sezeryan miydin ?
Ben normal doğum yaptım...dikiş durumum var haliyle korkuyorum.. dikişlerim yeni iyileşti.. adet oldum bu sefer :))
Aa bu burun olayını yeni duydum senden canım. Demek ondan da oluyor. Çok ağlıyor temizlerken o yüzden bazen daha sonra yaparım diyordum. Bak iyi oldu öğrendiğim sağol canıım :)Tatlim benim kızim da gündüz hiç uyumuyordu..çünkü illa ki gaz kalıyormus..bu dediklerimi düzenli bir şekilde yapınca..ki bunların yanında burun temizliğine de önem veriyorum çok , çünkü burun tikanik emerse de gaz yapıyormus.. birde emzirmdn sonra gazi çıkana kadar uğraşıyorum..
Umarım sende faydasını görürsun canim..
Biz bugun 39 günlüğüuz..
Bende rüyamda gördüm adet olduğumuBirde kızlar adet oldum ben... Lohusa kanamam 20 si civarı kesilmisti.. 37.günumde adet oldum..
Çok şaşırdım çünkü sadece anne sütu alıyor yavrum..
Benimki de sevmiyor ama doktor dedi her emzirme oncesi aç burnu diye.. dikkat ediyorum gündüz hep buna..gece temizlemiyorum bir tek:)Aa bu burun olayını yeni duydum senden canım. Demek ondan da oluyor. Çok ağlıyor temizlerken o yüzden bazen daha sonra yaparım diyordum. Bak iyi oldu öğrendiğim sağol canıım :)
Hmmm eyvah :))Canim ben sezeryan oldum agrim fln yok sukur. Ama sunu soylemeyi unuttum bize iliski yasakti 10 aydir ondan benimkisi bekarlik haline dönmüş gibiondan zor olmus olabilirrr
Olur da benden önce ilişki durumun olursa ki sen 60 gun yazmıştin diye öyle söylüyorum :))Bende rüyamda gördüm adet olduğumuhala sarı akıntı devam ediyor bende bitmedi gitti bayramın 2. Gunu 40ımız çıkacak bizimde.
Hehe :) geçmiş olsun canımYa kizlar biraz ayip olcak ama lohusaligim bitti benim yani abdest aldim. Fakat ilk deneyim baya zormus bukadarini beklemiyordum ya resmen gerdek gibi oldu
Bende çok merak ediyorum canım açıkçası :)) yazarım canım benim merak etme :)Olur da benden önce ilişki durumun olursa ki sen 60 gun yazmıştin diye öyle söylüyorum :))
Ne olur duygu dusuncelerini yaz buraya..çok merak ediyorum cunki acı durumunu..
Haha hayatımız oldu burası vallahi :) hiç yazmasam da her gün bakıyorum kızı emzirirken :)Ben de bi ruya gordum kizlar, nasilsa herkes dogum yapti diye konuyu kapattiriyoduSirriEyvan gece benim oglan uykusunda burnundan kusmuk fiskirtti ona sicradim da bunun etkisiyle yeniden uyuyunca sacmalamisim zaaar
Yaa evet yeri gelmisken sorayim bazen benim oglusumun burnundan geliyo kusmugu. Yani agzindan da kusuyo tabi ama neden olur bu tehlikeli bisey mi acaba? Esim dalga geciyo gogsum aciyo diye diye emziriyosun cocugu burnundan geliyo sutun diyo
Ben de bi ruya gordum kizlar, nasilsa herkes dogum yapti diye konuyu kapattiriyoduSirriEyvan gece benim oglan uykusunda burnundan kusmuk fiskirtti ona sicradim da bunun etkisiyle yeniden uyuyunca sacmalamisim zaaar
Yaa evet yeri gelmisken sorayim bazen benim oglusumun burnundan geliyo kusmugu. Yani agzindan da kusuyo tabi ama neden olur bu tehlikeli bisey mi acaba? Esim dalga geciyo gogsum aciyo diye diye emziriyosun cocugu burnundan geliyo sutun diyo
Canım bize de verdi ama etkisini göremedik. Düzenli kullanmadım ama. Bazı bebekler çok rahat etmiş onla. Değişiyor yani bebekten bebeğe.kızlar biogaia die bi gaz damlası verdi doktorumuz kullanan varmı nasıl sizce
Ay yapar miyim heec öyle sey..:))Ben de bi ruya gordum kizlar, nasilsa herkes dogum yapti diye konuyu kapattiriyoduSirriEyvan gece benim oglan uykusunda burnundan kusmuk fiskirtti ona sicradim da bunun etkisiyle yeniden uyuyunca sacmalamisim zaaar
Benim şu adet bitsin de bi bakalim ne olacak :))Bende çok merak ediyorum canım açıkçası :)) yazarım canım benim merak etme :)
60gun dedik ama o kadar kalır mı bilmiyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?