myadesmom
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 14 Ekim 2014
- 6.987
- 7.290
- 198
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #51.521
Aynı dert Bende de varSol gogsum mahfediyo beni kizlar.. Agla agla icim cikti.. Krem merhem yag kendi sutum.. hicbisey mi fayda etmez ya.. Emziremiyorum, sagiyorum sonra biraz kalsa icinde tas kesiliyo ates basti simdi 38.bucuklardayim gozlerimden ates cikiyo sagdim yumusadi biraz.. Gogus ucumdaki yara haric bi de kenarlarinin, alt tarafinin agrisi var ki sormayin.. Sagdim yumusadi degemiyorum bile ama rahatladim azicik.. birazdan gene basliycak.. Off napicam ben ya.. Annem emziriceksin aglaya aglaya oyle gecicek diyo.. Sizde de boyle bi durum yasayan var mi?
alışsın bebeğe ya valla adamda durmasa bn şimdiye depresyona girmiştim. çok fena daralıyorum bazen.Valla canim benimkini uyandirdim bugun bebegi kucagina alayim derken dusuyodu eee tabi bunye alisik degil carpiyoayyyy yemin ederim sinirlerim bozuldu gulme krizine girdim sen git uyu dedim allahtan kizimi vermediydim elinebenimkinin is konusundaki cevabida hazir keske bende ise gitmesemde senin gibi evde olsam diyo ama dur sen bende ona bugun ev temizleteyimde gorsun
bnm de sütüm ıslatıyor dolunca gögüs kalkanı denekızlar bizde 21 günlük olduk.benm bikaç sorum var size belki aynı durumu yaşayan yada tecrübeli arkadaslar bir yol gösterir :) 1.sütüm bazen üstümü çok ıslatıyor sabah bi bakıyorum üstüm sırılsıklam böle olan var mı hiç
2.oglum uykuya cok zor dalıyor bazen derin uyuyor,bazen kesik kesik nefesi bu normal mi
3. her emzirmeden sonra uykuya dalsa da gazını cıkarıyormusunuz?
son olarak da oglum memeyi hiç bi zaman kendi bırakmıyor ağzından 20 dk emziriyorm parmağımla cekiyorum sonra memeyi ağzından bu doğrumu sizce?? cevaplayanlara simdiden tesekkürler :)
Yeminle ayniyiz ya.. Kolik bi de benim bebegim mahfolduuum suan emziriyorum solu bakalim. Lansinoh ben de kullaniyorum ama i-ih care etmiyo. Dedigin gibi pahali da meret. Bi de randevu aldim sali gidiyorum kadin doguma insaallah bi care bulur.Aynı dert Bende de varsol göğsüm aşırı acıyo, bide gitgide düzelir die beklerken daha kötüye gidiyo az önce duş aldım, kudret narı yağı sürdüm bakalım inş iyi gelir. Lansinoh kullandım 3 kutu, bitince doktorun verdiğini kullanayım dedim ama hiç fayda etmedi, birazdan eşimi gönderip tekrar lansinoh aldırcam, o da küçücük şey 20 küsür lira, 1 haftaya kalmadan bitiyo bide. Napayım şu acıdan kurtulayım da bide benim oğlum tam geniş tutup emmiyo, ucunu tutuyo, bide gaz sancısı olduğunda ıkınırken meme ağzında ıkınıyo, hırslanıyo bi sündürüyo canım çıkıyo resmen
Aynı durumu bende yaşadım ve seni çok iyi anlıyorum canım kendi yaptığım şeyleri yazayım belki faydası olur .....Öncelikle hergün taş gibi olmuş göğüs için sıcak suyla duş al göğüslerine tut sıcak suyu ve bebeği ters emzir komik olsada ise yarıyor sanırım yani koltugunun altında kalacak bebek altına yastık koy sürekli tek bir krem kullandım onunda göğüs yarasına çok faydası oldu ismini hatırlayamadım kızı uyutuyorum şimdi kalkınca isminde yazarım emzirme önce soğuk suyla göğsünü hep yıkayıp çocuğa ver birde eczaneden ucuz bir pompa aldım 2 gün ufak ufak sıcak duştan sonra sagdım geçti çok şükür INŞALLAH fayda görürsün Allah şifa versin güzel anne ....Sol gogsum mahfediyo beni kizlar.. Agla agla icim cikti.. Krem merhem yag kendi sutum.. hicbisey mi fayda etmez ya.. Emziremiyorum, sagiyorum sonra biraz kalsa icinde tas kesiliyo ates basti simdi 38.bucuklardayim gozlerimden ates cikiyo sagdim yumusadi biraz.. Gogus ucumdaki yara haric bi de kenarlarinin, alt tarafinin agrisi var ki sormayin.. Sagdim yumusadi degemiyorum bile ama rahatladim azicik.. birazdan gene basliycak.. Off napicam ben ya.. Annem emziriceksin aglaya aglaya oyle gecicek diyo.. Sizde de boyle bi durum yasayan var mi?
canim benim sutumde surekli akiyor disina o yuzden gogus pedi kulllaniyorum yolskızlar bizde 21 günlük olduk.benm bikaç sorum var size belki aynı durumu yaşayan yada tecrübeli arkadaslar bir yol gösterir :) 1.sütüm bazen üstümü çok ıslatıyor sabah bi bakıyorum üstüm sırılsıklam böle olan var mı hiç
2.oglum uykuya cok zor dalıyor bazen derin uyuyor,bazen kesik kesik nefesi bu normal mi
3. her emzirmeden sonra uykuya dalsa da gazını cıkarıyormusunuz?
son olarak da oglum memeyi hiç bi zaman kendi bırakmıyor ağzından 20 dk emziriyorm parmağımla cekiyorum sonra memeyi ağzından bu doğrumu sizce?? cevaplayanlara simdiden tesekkürler :)
İnş canım ya. Ben bide e vitamini kapsülü aldım, kullanan bi arkadaş çok fayda görmüş bi deneyeyim fayda ederse buraya muhakkak yazarım cnmYeminle ayniyiz ya.. Kolik bi de benim bebegim mahfolduuum suan emziriyorum solu bakalim. Lansinoh ben de kullaniyorum ama i-ih care etmiyo. Dedigin gibi pahali da meret. Bi de randevu aldim sali gidiyorum kadin doguma insaallah bi care bulur.
PaytiPo ay yok kuzum sagmak da canimi cikariyo internette de her yerde bi sekilde sutu tahliye edin gogsunuzden en iyisi de emzirin yaziyo. Mastit gibi belirtilerim var du bakalim randevu alicam bu hafta icine
Madecassol canım kullandığım kremi adı her emzirme de sonra surdum bunu
Gunde bi bardakmi iciyosun cnm. Sen de ise yariyo sanirimbüyük su bardağı ile ölçek alıp ketılda kaynatıyorum. kaynayınca cezveye döküp 2 dolu tatlı kaşığı rezene ekleyip karıştırıyorum üstünüde çay tabağı ike kapatıyorum. çocuktan boşta kalıncada gidip karıştırıp süzgeçle bardaga alıyorum. bazen neredeyse oda ısısı kdr soğumuş oluyor :) olsun içmesi daha az vakit alıyor. başta ufak kaşığıyla bebeğede veriyordum
Canm yuz ustu yatirmanin twhlikeli olduğunu duymustumKizlar bebegini yuzustu yatiran varmi deliksiz uyuyor resmen en az 2 saat giki cikmiyor . yoksa. Saatte bir uyaniyor ciglik atarak gazi oldugu icin memeyle savasiyor. Ama yuzustu yatirinca hem huzurlu hem uykuyu aliyor?
Canim sicak havlu koy dusa gir sicak su tut ve sagmaya calis benimkide aynen dexigin gibi ben oyle yapiyorum elektrikli pompayl sagiyorum manuel ise yaramadi cok gecmis olsunSol gogsum mahfediyo beni kizlar.. Agla agla icim cikti.. Krem merhem yag kendi sutum.. hicbisey mi fayda etmez ya.. Emziremiyorum, sagiyorum sonra biraz kalsa icinde tas kesiliyo ates basti simdi 38.bucuklardayim gozlerimden ates cikiyo sagdim yumusadi biraz.. Gogus ucumdaki yara haric bi de kenarlarinin, alt tarafinin agrisi var ki sormayin.. Sagdim yumusadi degemiyorum bile ama rahatladim azicik.. birazdan gene basliycak.. Off napicam ben ya.. Annem emziriceksin aglaya aglaya oyle gecicek diyo.. Sizde de boyle bi durum yasayan var mi?
Banada herkes gececek diyodu ama dermatologa bi gittik sasirdi gogusumu gorunce. 4 ayri pomat werdi. Emzirme bebegini iyilesene kadar yoksa daha kotu olur dedi. Bende dedigin gbi emzirirken agliyodum kendimi sikmaktan bacaklarim belim agriyodu kastigim icin. Bi doktora git bence . Bana elektrikli pompada yasaklandi. Elimle sagiyorum ama oylede doru durust cikmiyo mamaya basladim mecburenn. Mamada gaz yapti gozkeri sisiyo yawrumun aglamaktan. Yarin bidaha kontrole gidicez insallah emzirebilirim bebegimi yatip kalkip dua ediyorum. Cok zor boyle el kadar cocuk hem kabizlik cekiyo hem heryerde meme ariyo. Insanin ici gidiyo. Buarada ben lansinoh, garmastan ve bi tane daha pomat kullanmistim fayda etmemisti karbonatli su da hepsi hikaye hic bsy fayda etmedi. Cok zor yasayan bilir.Sol gogsum mahfediyo beni kizlar.. Agla agla icim cikti.. Krem merhem yag kendi sutum.. hicbisey mi fayda etmez ya.. Emziremiyorum, sagiyorum sonra biraz kalsa icinde tas kesiliyo ates basti simdi 38.bucuklardayim gozlerimden ates cikiyo sagdim yumusadi biraz.. Gogus ucumdaki yara haric bi de kenarlarinin, alt tarafinin agrisi var ki sormayin.. Sagdim yumusadi degemiyorum bile ama rahatladim azicik.. birazdan gene basliycak.. Off napicam ben ya.. Annem emziriceksin aglaya aglaya oyle gecicek diyo.. Sizde de boyle bi durum yasayan var mi?
Canim bende kadin dogumcuma gitmistim hemen cildiyeye git dedi.nolur nolmaz bence cildiyedende randewu al ,aman kaybetmemis olursun.Yeminle ayniyiz ya.. Kolik bi de benim bebegim mahfolduuum suan emziriyorum solu bakalim. Lansinoh ben de kullaniyorum ama i-ih care etmiyo. Dedigin gibi pahali da meret. Bi de randevu aldim sali gidiyorum kadin doguma insaallah bi care bulur.
Iyi olur yazarsan canim banada dua edin nolur bebegimi emzirim cok uzuluyorum emziremedigime. Kremler fayda etmiyo bide pahalilr tanesi 56 lira. 4 tane aliyrz fayda etse gam yemicemİnş canım ya. Ben bide e vitamini kapsülü aldım, kullanan bi arkadaş çok fayda görmüş bi deneyeyim fayda ederse buraya muhakkak yazarım cnm
Yaz canim yaz. Biz de faydalanalimİnş canım ya. Ben bide e vitamini kapsülü aldım, kullanan bi arkadaş çok fayda görmüş bi deneyeyim fayda ederse buraya muhakkak yazarım cnm
Bi gideyim de doktra canim simdi belki baska bisey der ilac di mi o sizin dediginiz?Sevilinde dedigi gibi bu kremi dene bi cnm . bol bol sur meme basi bembeyaz tabaka olacak sekilde surdukten sonra bir saat gogsu acikta birakarak uzan . ondan sonra ilikbsuyla yika tamamen sag. Tekrar surup bir saat daha acikta beklet. Ise yarayacak gorursun bak mutlaka dene
Allah razi olsun canim sagol aglaya aglaya emzirdim buraya yazdiktan sonra simdi de sagdim bebegim uyudu diye dus alinca da sut doluyo bosaltamayinca da agri yapiyo bakalim su doktora bi gideyim de rabbim yardimcimiz olur insallahCanim sicak havlu koy dusa gir sicak su tut ve sagmaya calis benimkide aynen dexigin gibi ben oyle yapiyorum elektrikli pompayl sagiyorum manuel ise yaramadi cok gecmis olsun
Caniimm cok uzuldum allah yardimcin olsun insaallah en kisa zamanda bebegini emzirebilirsin tekrar. Ben cildiyeye de randevu alayim o halde. Kuzum sagmayinca ya da emzirmeyince yani sut gogsunun icinde kalinca agri yapmiyo mu sana ?Banada herkes gececek diyodu ama dermatologa bi gittik sasirdi gogusumu gorunce. 4 ayri pomat werdi. Emzirme bebegini iyilesene kadar yoksa daha kotu olur dedi. Bende dedigin gbi emzirirken agliyodum kendimi sikmaktan bacaklarim belim agriyodu kastigim icin. Bi doktora git bence . Bana elektrikli pompada yasaklandi. Elimle sagiyorum ama oylede doru durust cikmiyo mamaya basladim mecburenn. Mamada gaz yapti gozkeri sisiyo yawrumun aglamaktan. Yarin bidaha kontrole gidicez insallah emzirebilirim bebegimi yatip kalkip dua ediyorum. Cok zor boyle el kadar cocuk hem kabizlik cekiyo hem heryerde meme ariyo. Insanin ici gidiyo. Buarada ben lansinoh, garmastan ve bi tane daha pomat kullanmistim fayda etmemisti karbonatli su da hepsi hikaye hic bsy fayda etmedi. Cok zor yasayan bilir.
Canim benim insallah duzelmistirdirde kuzucugunu emzirebilirsin ya insan evladi soz konusu olunca kendi agrin aci bos geliyo yari hayirli haber aliriz ins sendende yavrumda sutune kavusur annesiIyi olur yazarsan canim banada dua edin nolur bebegimi emzirim cok uzuluyorum emziremedigime. Kremler fayda etmiyo bide pahalilr tanesi 56 lira. 4 tane aliyrz fayda etse gam yemicemyarin bidaha gidicez kontrole bakalim insallah emzir der aci cekmeye raziyim
Canim sut gunu gunune uymuyo benimde farkli miktarlarda cikiyo sagmazsam sanki igne batiriyolar goguslerime sol gogsumde ates gibi yaniyo dolunca yavrular icin cekiyoruz beni sicak havlu komprekside rahatlatiyoYaz canim yaz. Biz de faydalanalim
Bi gideyim de doktra canim simdi belki baska bisey der ilac di mi o sizin dediginiz?
Allah razi olsun canim sagol aglaya aglaya emzirdim buraya yazdiktan sonra simdi de sagdim bebegim uyudu diye dus alinca da sut doluyo bosaltamayinca da agri yapiyo bakalim su doktora bi gideyim de rabbim yardimcimiz olur insallah
Caniimm cok uzuldum allah yardimcin olsun insaallah en kisa zamanda bebegini emzirebilirsin tekrar. Ben cildiyeye de randevu alayim o halde. Kuzum sagmayinca ya da emzirmeyince yani sut gogsunun icinde kalinca agri yapmiyo mu sana ?
Gaz icin biz zinco kullaniyoruz ise yariyo gibi biraz canim ugrastiriyo gene ama ya alttan ya ustten bi sekilde cikariyo bi de yagi bi kere damlatinca hemen sonuc beklememek lazim bi iki gunde alisiyo vucudu
Ya kizlar bi de normalde 75-100 ml falan olurdu saginca simdi 50 bile olmadi acaba cekiliyo mu sutum? Yoksa gogsumun icinde mi kaldi ben mi sagamadim? Yumusadi biraz, gelmedi de biraktim ben se sagmayi :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?