2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Ayy iste demek hamile kalinilabiliirdi korunma olmazsaa. Hani sut korurduu
Valla boşuna duymuyoruz hemen hamile.kalanları.. bende şaşırdım başıma gelince :)

Bende ilişki durumunu soracaktim..sen sezeryan miydin ?
Ben normal doğum yaptım...dikiş durumum var haliyle korkuyorum.. dikişlerim yeni iyileşti.. adet oldum bu sefer :))

nazperver nazperver cnm bide bazen rezeneyi demleyip bırakıyorum demissinya. Aklima geldide. Rezene demlenip cok beklerse zehirleyici etkisi cikiyormus.. yani demleyip hemen icmek lazim

Valla boşuna duymuyoruz hemen hamile.kalanları.. bende şaşırdım başıma gelince :)

Bende ilişki durumunu soracaktim..sen sezeryan miydin ?
Ben normal doğum yaptım...dikiş durumum var haliyle korkuyorum.. dikişlerim yeni iyileşti.. adet oldum bu sefer :))
Canim ben sezeryan oldum agrim fln yok sukur. Ama sunu soylemeyi unuttum bize iliski yasakti 10 aydir ondan benimkisi bekarlik haline dönmüş gibi :KK70: ondan zor olmus olabilirrr​

Tatlim benim kızim da gündüz hiç uyumuyordu..çünkü illa ki gaz kalıyormus..bu dediklerimi düzenli bir şekilde yapınca..ki bunların yanında burun temizliğine de önem veriyorum çok , çünkü burun tikanik emerse de gaz yapıyormus.. birde emzirmdn sonra gazi çıkana kadar uğraşıyorum..
Umarım sende faydasını görürsun canim..
Biz bugun 39 günlüğüuz..
Aa bu burun olayını yeni duydum senden canım. Demek ondan da oluyor. Çok ağlıyor temizlerken o yüzden bazen daha sonra yaparım diyordum. Bak iyi oldu öğrendiğim sağol canıım :)

Birde kızlar adet oldum ben... Lohusa kanamam 20 si civarı kesilmisti.. 37.günumde adet oldum..
Çok şaşırdım çünkü sadece anne sütu alıyor yavrum..
Bende rüyamda gördüm adet olduğumu :D hala sarı akıntı devam ediyor bende bitmedi gitti bayramın 2. Gunu 40ımız çıkacak bizimde.

Aa bu burun olayını yeni duydum senden canım. Demek ondan da oluyor. Çok ağlıyor temizlerken o yüzden bazen daha sonra yaparım diyordum. Bak iyi oldu öğrendiğim sağol canıım :)
Benimki de sevmiyor ama doktor dedi her emzirme oncesi aç burnu diye.. dikkat ediyorum gündüz hep buna..gece temizlemiyorum bir tek:)
Ne demek kuzum faydasıni gör inşaAllah..

Bende rüyamda gördüm adet olduğumu :KK70: hala sarı akıntı devam ediyor bende bitmedi gitti bayramın 2. Gunu 40ımız çıkacak bizimde.
Olur da benden önce ilişki durumun olursa ki sen 60 gun yazmıştin diye öyle söylüyorum :))
Ne olur duygu dusuncelerini yaz buraya..çok merak ediyorum cunki acı durumunu..

Ya kizlar biraz ayip olcak ama lohusaligim bitti benim yani abdest aldim. Fakat ilk deneyim baya zormus bukadarini beklemiyordum ya resmen gerdek gibi oldu:KK57:
Hehe :) geçmiş olsun canım :D ben hala lohusayım, bizim koca bekliyor bakalım ne zaman becericez o işi. Bende korkmaya başladım 2ay oldu belki daha fazla :)

Olur da benden önce ilişki durumun olursa ki sen 60 gun yazmıştin diye öyle söylüyorum :))
Ne olur duygu dusuncelerini yaz buraya..çok merak ediyorum cunki acı durumunu..
Bende çok merak ediyorum canım açıkçası :)) yazarım canım benim merak etme :)
60gun dedik ama o kadar kalır mı bilmiyorum :)

Ben de bi ruya gordum kizlar, nasilsa herkes dogum yapti diye konuyu kapattiriyodu SirriEyvan SirriEyvan :KK57: gece benim oglan uykusunda burnundan kusmuk fiskirtti ona sicradim da bunun etkisiyle yeniden uyuyunca sacmalamisim zaaar :KK48:
Yaa evet yeri gelmisken sorayim bazen benim oglusumun burnundan geliyo kusmugu. Yani agzindan da kusuyo tabi ama neden olur bu tehlikeli bisey mi acaba? Esim dalga geciyo gogsum aciyo diye diye emziriyosun cocugu burnundan geliyo sutun diyo o_O

Ben de bi ruya gordum kizlar, nasilsa herkes dogum yapti diye konuyu kapattiriyodu SirriEyvan SirriEyvan :KK57: gece benim oglan uykusunda burnundan kusmuk fiskirtti ona sicradim da bunun etkisiyle yeniden uyuyunca sacmalamisim zaaar :KK48:
Yaa evet yeri gelmisken sorayim bazen benim oglusumun burnundan geliyo kusmugu. Yani agzindan da kusuyo tabi ama neden olur bu tehlikeli bisey mi acaba? Esim dalga geciyo gogsum aciyo diye diye emziriyosun cocugu burnundan geliyo sutun diyo o_O
Haha hayatımız oldu burası vallahi :) hiç yazmasam da her gün bakıyorum kızı emzirirken :)

Yattigi yerde Basini belinden itibaren yuksekte tut cnm. Sadece basi yuksekte kalmasin dikkat et. Yani egimli yatir

Calisan anneler ne zman ise donmeyi dusinuyosunuz. Ben ucretsiz izin almaya karar verdim. Kamuda calisiyorum kurumdakiler sormustu musurum almiycam ucretsiz izin demistim ama dogumdan sonra gercekten fikrim degisti kendim buyutmek istiyorum bebegimi. Simdi onlara dert anlat kayinvalidem de karisir mutlaka bi lqf soyler ona dert anlat of

Ay yapar miyim heec öyle sey..:))
simdiden sonra daha çok ihtiyacmiz var :)
Bende duydum burnundan kusan bebekleri..gayet normalmis diyorlar...epey fazla içmiş sutu bicirik:))

Slm kizlar.bnm bebeğim 19 günlük. 2 gundur soyle bir sorunumuz var ki gunduz hic uyumuyor.zaten sürekli memede emmek istiyo uyuya kalinca yerine yatirdigimda en fazla 10 dk. Uyuyup uyanio ve aglior.tekrar emmek istiyor. Mama da verdim dun acmi acaba diye genede uyumadi.bapicm bilmiorm yemek bile zorla yiyorum.aglior.surekli emdiginden ve bende uyuyamadigimdan süt de birikmio tabi.bgn bikac kasik rezene icirdim bakalim ise yarayacak mi

Sütüm de yeterli değil sanırım.izlerde mama takviye si yapan var mi.varsa gunde kac defa ve kac cc veriorsunuz

Back
X