- 20 Kasım 2014
- 3.262
- 2.587
- 168
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #52.101
valla öyle bir varkı bırını emzırırken otekınden kendı kendıne akıyor sudyenden gecıyorrr her yerım sut oluyor bıde çok fena sızı yapıyor dayanamıyorum acısına ya :/Ay maaşallah :) bize gönder.benim de sol göğsüm tamamen bitti gibi bişey sağ tarafta idare ediyoruz bakalım ne kadar yetecek ... Poşetlere doldur buzluğa at canım Allah korusun emziremezsen ilerde falan çocuğuna verirsin ondan
Sağ sağ at buzluğa canım en iyisi o :) 6ay dayanıyormuş.valla öyle bir varkı bırını emzırırken otekınden kendı kendıne akıyor sudyenden gecıyorrr her yerım sut oluyor bıde çok fena sızı yapıyor dayanamıyorum acısına ya :/
oyle yapayım ozaman baktım ıhtıyacım oluyor ıhtıyacı olan bırılerıne verırım bendeSağ sağ at buzluğa canım en iyisi o :) 6ay dayanıyormuş.
Eminim iyi gelicek canim insallah bi an once emzirmeye devam edersin bol sutumuz olmasi dilegiyleHerseyi denedim canim 4 krem kullanyrum hala kremlerde bilmem nerden geliyomus her istedgimizdede bulamyruz. Yarami kapatmadi ama. Bende emziremiyrm gunde bi kere belki sagip kremleyip kalkanlari takiyorum. Bepanteni deneyim canim, o cok seye iyi geliyo umarm gogusumede iyi gelir. Cok sagol
saol cnım, evet kullanıyorum hem bio gaia hem sap.. Bişi bişi tam hatırlamadım, kullanalı baya rahatladı patır patır gaz çıkarıyo, oyüzden ıkınması kakadan die düşünmüştüm bgn ebeyle görüştük gazdandır dedidamla kullanıyo musun canım? bebişler genelde gazdan ıkınıyolar kaka cok sorun olmuyor. sırtüstü yatınca çok ıkınıyo benim kız da. azaldı gerçi damla kullanmaya başladığımızdan beri.25 gundur kullanıyorum 45 günlük olduk biz de. bio gaia ve omnivit herb babby diye bir damla. omnivit tamamen yağlardan oluşuyo zinco gibi. hem bebegin gazını kendi çıkarmasını sağlıyo hem de sakinleştiriyo anason yağı var içinde. Ece de kakasını bazen günde 1 2 kez, bazen de hiç yapmıyo. 10 gündür başladı bu mesele. bugün doktora gidicez sorucam.
canım ben bağış olayına sıcak bakmıyorum, çünkü senin sütünü içen biri otomatikmen bebeğinle süt kardeş oluyo, ki dinimizde evlenmeleri bile yasak, dünyanın binbir türlü hâli var nerede karşına çıkacağını bilemezsin ki.. Eğer fazlaysa sağ dolaba at, 2 yıl boyuncaçok olacağının garantisi yok ki, belki ilerde lazım olurkızlar sütüm çok fazla gelıyor bagış yapsam olurmu acaba yaa ?
Bende salatasini deniyim cok tesekkur ederim. Bende bugun emzirmeye calisiyorum doktorun lafini dinlesem hepten kesilcek memeden Allah korusunYemegini bende daha önce yememistim, taze fasulye gibi yapılıyor. sogan domates börülce. Bide börülceyi haslayip,tuz limon ve yag ile salatasi yapılıyor. Ben en cok salatasini yiyorum. Insallah ise yarar canim. Ayrica cok sık emzirmek ve cok su içmek lazım. Oglum yarin tam 2 aylik olacak ve 2 gündür 1 saat arayla emmek istiyor. Bundan once gündüz 2 gece 3-3,5 saatte bir emiyordu.
Canim sag buzluga at 3 ay kalabiliyomus. Bnm okadar cok ihtiyacim warki o yuzden kiymetini bil dursun kenarindakızlar sütüm çok fazla gelıyor bagış yapsam olurmu acaba yaa ?
Insallah canim benim cok sagolEminim iyi gelicek canim insallah bi an once emzirmeye devam edersin bol sutumuz olmasi dilegiyle
canim doktrlar 5 gun yapmayabilir bsy olmaz dedibnmkide 3 gun yapamamisti catlicak dye korktum mosmor oluyodu. Kulskcubuguna yag surdum hafif iteledim poposuna warya alacma bezi buyuk sermistim ustume bile fiskirdi. Yazik gunah yawrularimiza. Fitilden fln daha etkili bncekötü düşünme canım, inş yakında emzirmeye başlayabilirsin de sağmak zorunda kalmazsın
yok sıvı, sarı renkte. Bazen yeşile dönük oluyo, annen üşütmüş diyo
ben De ovuyorum ama olmuyo canım ya2-3 gün sonra yapsa bile kabız olmuyo ama nie okadar ıkınıyo anlamıyorum, ta uykusundan uyanıyo ıkıncam die
ben aspiratör aldım canım ağızla çekilenden, ama dediğin gibi bi hırıltı bizde de var, bu hafta doktoruna sorcam bakalım.. Bi de göz muayenesi bu dönemlerde mi yapılması gerekiyormuş ?
Biz de 49. Günde yaptık o işi ama bi problem olmadı canım, eskisinden daha kolay oldu kanama falan olmadı. Gerçi çok kısa sürdü belki ondandır. Bi görün bakalım doktora ne diyecek.Kizlar biz de 42. gunde iliskiye girdik korkuyordum aciyacak diye ama hic acimadi ama sonda hafif pembe renkli kan geldi neden acabajinekologdan randevu alip gidicem vakit buldugum zaman
Bizde uzun surdu ondanmidir acabaBiz de 49. Günde yaptık o işi ama bi problem olmadı canım, eskisinden daha kolay oldu kanama falan olmadı. Gerçi çok kısa sürdü belki ondandır. Bi görün bakalım doktora ne diyecek.
kötü düşünme canım, inş yakında emzirmeye başlayabilirsin de sağmak zorunda kalmazsın
yok sıvı, sarı renkte. Bazen yeşile dönük oluyo, annen üşütmüş diyo
ben De ovuyorum ama olmuyo canım ya2-3 gün sonra yapsa bile kabız olmuyo ama nie okadar ıkınıyo anlamıyorum, ta uykusundan uyanıyo ıkıncam die
ben aspiratör aldım canım ağızla çekilenden, ama dediğin gibi bi hırıltı bizde de var, bu hafta doktoruna sorcam bakalım.. Bi de göz muayenesi bu dönemlerde mi yapılması gerekiyormuş ?
Hayır canim ,dış dikislerden bir tanesi benim top gibi böyle gitgide küçülüyor ama tam geçmedi... Sadece azcik ona dokununca aciyor ama hafifce...Sorun değil canım bende girmeyi unutuyorum ANCA aklıma geldi bakmak. Evet sordum normal dedi. Bi de çok özel olacak ama ilişki de yanma acıma oluyor mu? Ben sanırım alışana kadar sıkıntı yaşıcam
Hayır canim ,dış dikislerden bir tanesi benim top gibi böyle gitgide küçülüyor ama tam geçmedi... Sadece azcik ona dokununca aciyor ama hafifce...Sorun değil canım bende girmeyi unutuyorum ANCA aklıma geldi bakmak. Evet sordum normal dedi. Bi de çok özel olacak ama ilişki de yanma acıma oluyor mu? Ben sanırım alışana kadar sıkıntı yaşıcam
evet kuzum biz aktifiz artık :))SirriEyvan siz denediniz mi bilmiyorum, biz denedik kocişle hiç korktuğum gibi değildi hatta eskisinden daha kolay oldu :) paylaş demiştin ya :)
ne bılım ıhtıyacı olan bebekler oluyor yaa ondN DOlayı dusumusum aslında :/saol cnım, evet kullanıyorum hem bio gaia hem sap.. Bişi bişi tam hatırlamadım, kullanalı baya rahatladı patır patır gaz çıkarıyo, oyüzden ıkınması kakadan die düşünmüştüm bgn ebeyle görüştük gazdandır dediben ayaktan üşütüyorum galib o D oğluma geçiyo..Allah yardımcıları olsun yavrularımızın ya içim gidiyo o ıkınırken
canım ben bağış olayına sıcak bakmıyorum, çünkü senin sütünü içen biri otomatikmen bebeğinle süt kardeş oluyo, ki dinimizde evlenmeleri bile yasak, dünyanın binbir türlü hâli var nerede karşına çıkacağını bilemezsin ki.. Eğer fazlaysa sağ dolaba at, 2 yıl boyuncaçok olacağının garantisi yok ki, belki ilerde lazım olur
Benim de çok geliyor...sagiyorum bende canim..ne bılım ıhtıyacı olan bebekler oluyor yaa ondN DOlayı dusumusum aslında :/
Benim de çok geliyor...sagiyorum bende canim..
Birine süt anne mi olsam dedim ama etrafımda yok oyle biri..o yüzden kaldı artık o düşünce...
ne bılım ıhtıyacı olan bebekler oluyor yaa ondN DOlayı dusumusum aslında :/
Canim biogaia damlayı bizde kulaniyoruz. 10 gün verin 1 hafta kesin sonra sorun devam ederse tekrar başlayın demişti Dr. Ancak manasını arttırıcınca ben ilacı kesmedim. Zaten yeni düzene girdi diye sizin Dr biogaia için bi süre verdi mi.damla kullanıyo musun canım? bebişler genelde gazdan ıkınıyolar kaka cok sorun olmuyor. sırtüstü yatınca çok ıkınıyo benim kız da. azaldı gerçi damla kullanmaya başladığımızdan beri.25 gundur kullanıyorum 45 günlük olduk biz de. bio gaia ve omnivit herb babby diye bir damla. omnivit tamamen yağlardan oluşuyo zinco gibi. hem bebegin gazını kendi çıkarmasını sağlıyo hem de sakinleştiriyo anason yağı var içinde. Ece de kakasını bazen günde 1 2 kez, bazen de hiç yapmıyo. 10 gündür başladı bu mesele. bugün doktora gidicez sorucam.
Arkadaslar bana göz muayenesi hiç denmesi hastanede kalça çıkığı dediler yaptırdım 1 aylık olduk. Göz muayenesinde mi var rutin olarak yapılanyeşilse dr a göster.
bir aylıkken bakılmalı göze kaldı bizimki götürmem lazım
Canım bizim arkadaş onu yaparken bebeğinin piposu çatlamış korkupyapamadım oyüzdenInsallah canim benim cok sagol
canim doktrlar 5 gun yapmayabilir bsy olmaz dedibnmkide 3 gun yapamamisti catlicak dye korktum mosmor oluyodu. Kulskcubuguna yag surdum hafif iteledim poposuna warya alacma bezi buyuk sermistim ustume bile fiskirdi. Yazik gunah yawrularimiza. Fitilden fln daha etkili bnce
bgn ebeye sordum gö muayenesi yaptırmam mı lazım dedim yoo dedi, en iyisi haftaya kendi doktoruma sormakyeşilse dr a göster.
bir aylıkken bakılmalı göze kaldı bizimki götürmem lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?