2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
valla öyle bir varkı bırını emzırırken otekınden kendı kendıne akıyor sudyenden gecıyorrr her yerım sut oluyor bıde çok fena sızı yapıyor dayanamıyorum acısına ya :/

Eminim iyi gelicek canim insallah bi an once emzirmeye devam edersin bol sutumuz olmasi dilegiyle

saol cnım, evet kullanıyorum hem bio gaia hem sap.. Bişi bişi tam hatırlamadım, kullanalı baya rahatladı patır patır gaz çıkarıyo, oyüzden ıkınması kakadan die düşünmüştüm bgn ebeyle görüştük gazdandır dedi ben ayaktan üşütüyorum galib o D oğluma geçiyo..Allah yardımcıları olsun yavrularımızın ya içim gidiyo o ıkınırken

kızlar sütüm çok fazla gelıyor bagış yapsam olurmu acaba yaa ?
canım ben bağış olayına sıcak bakmıyorum, çünkü senin sütünü içen biri otomatikmen bebeğinle süt kardeş oluyo, ki dinimizde evlenmeleri bile yasak, dünyanın binbir türlü hâli var nerede karşına çıkacağını bilemezsin ki.. Eğer fazlaysa sağ dolaba at, 2 yıl boyuncaçok olacağının garantisi yok ki, belki ilerde lazım olur

Bende salatasini deniyim cok tesekkur ederim. Bende bugun emzirmeye calisiyorum doktorun lafini dinlesem hepten kesilcek memeden Allah korusun
kızlar sütüm çok fazla gelıyor bagış yapsam olurmu acaba yaa ?
Canim sag buzluga at 3 ay kalabiliyomus. Bnm okadar cok ihtiyacim warki o yuzden kiymetini bil dursun kenarinda

Eminim iyi gelicek canim insallah bi an once emzirmeye devam edersin bol sutumuz olmasi dilegiyle
Insallah canim benim cok sagol
canim doktrlar 5 gun yapmayabilir bsy olmaz dedibnmkide 3 gun yapamamisti catlicak dye korktum mosmor oluyodu. Kulskcubuguna yag surdum hafif iteledim poposuna warya alacma bezi buyuk sermistim ustume bile fiskirdi. Yazik gunah yawrularimiza. Fitilden fln daha etkili bnce

Kizlar biz de 42. gunde iliskiye girdik korkuyordum aciyacak diye ama hic acimadi ama sonda hafif pembe renkli kan geldi neden acabajinekologdan randevu alip gidicem vakit buldugum zaman

Kizlar biz de 42. gunde iliskiye girdik korkuyordum aciyacak diye ama hic acimadi ama sonda hafif pembe renkli kan geldi neden acabajinekologdan randevu alip gidicem vakit buldugum zaman
Biz de 49. Günde yaptık o işi ama bi problem olmadı canım, eskisinden daha kolay oldu kanama falan olmadı. Gerçi çok kısa sürdü belki ondandır. Bi görün bakalım doktora ne diyecek.

Biz de 49. Günde yaptık o işi ama bi problem olmadı canım, eskisinden daha kolay oldu kanama falan olmadı. Gerçi çok kısa sürdü belki ondandır. Bi görün bakalım doktora ne diyecek.
Bizde uzun surdu ondanmidir acababir az azdik yani
Bakalim dr ne diycek insallah bi sorun yoktur

yeşilse dr a göster.
bir aylıkken bakılmalı göze kaldı bizimki götürmem lazım

Bayanlar merhaba mesajlarinizi okudum az once kisa kisa yazayim hemen sutu cok olan arkadasim hep beraber masallah diyelim cunku olmayincsa cok zor sag buzluga at ben oyle yapiyorum dunyanin binbir turlu hali var iliski konusuna gelince valla bende fobi olustu hamileykende yasakti bana simdide ben korkuyorum allahtan esimde anlayisli bakalim nolacak sonumbiri borulce salatasi demis agzim sulandi ne de olsa bizim oralarin yemekleri burda tazesi yok hatta kartini bile zor buluyorumhasliyosun zeytinyagi limon tuz ve sarimsak dovup sos yapip haslanmis borulceye dokuyosun haslanmasi taze fasulye gibi yemeginide gene haslaniyo sogani kavur domatesi kavur uzerine haslanmis borulceyi kat tuzunu koy istersen ocaktan almadan once az da sarimsak dovup kat mis gibi oluyo ayyyy agzim sulandi bebeklerin ikinmasina gelince benim kizimda ayni ikinmaktan surekli uyaniyo bunun nedeni gaz arkadaslar ah su gaz yokmu kuzulari cok yoruyo insallah tez zamanda kurtulurlar hasta olan bebislerde bir an once iyilessin ins cok gecmis olsun kuzulara

Sorun değil canım bende girmeyi unutuyorum ANCA aklıma geldi bakmak. Evet sordum normal dedi. Bi de çok özel olacak ama ilişki de yanma acıma oluyor mu? Ben sanırım alışana kadar sıkıntı yaşıcam
Hayır canim ,dış dikislerden bir tanesi benim top gibi böyle gitgide küçülüyor ama tam geçmedi... Sadece azcik ona dokununca aciyor ama hafifce...
Kendini rahat bırakmak ve en uygun pozisyonu bulmak gerekiyor sanırım...

Sorun değil canım bende girmeyi unutuyorum ANCA aklıma geldi bakmak. Evet sordum normal dedi. Bi de çok özel olacak ama ilişki de yanma acıma oluyor mu? Ben sanırım alışana kadar sıkıntı yaşıcam
Hayır canim ,dış dikislerden bir tanesi benim top gibi böyle gitgide küçülüyor ama tam geçmedi... Sadece azcik ona dokununca aciyor ama hafifce...
Kendini rahat bırakmak ve en uygun pozisyonu bulmak gerekiyor sanırım...
SirriEyvan siz denediniz mi bilmiyorum, biz denedik kocişle hiç korktuğum gibi değildi hatta eskisinden daha kolay oldu :) paylaş demiştin ya :)
evet kuzum biz aktifiz artık :))
Yazmıştim ama görmemissin...benimde acım yok elhamdülillah...boşa korkmusuz :)

ne bılım ıhtıyacı olan bebekler oluyor yaa ondN DOlayı dusumusum aslında :/

Benim de çok geliyor...sagiyorum bende canim..
Birine süt anne mi olsam dedim ama etrafımda yok oyle biri..o yüzden kaldı artık o düşünce...
ne bılım ıhtıyacı olan bebekler oluyor yaa ondN DOlayı dusumusum aslında :/

Kızlar sütünüzun fazla olmasi icin yediginiz içtiginiz biseler var mı benimde sol gögsümde sütüm cok sag tarafta az onu nasıl çogaltabilirim

Canim biogaia damlayı bizde kulaniyoruz. 10 gün verin 1 hafta kesin sonra sorun devam ederse tekrar başlayın demişti Dr. Ancak manasını arttırıcınca ben ilacı kesmedim. Zaten yeni düzene girdi diye sizin Dr biogaia için bi süre verdi mi.

Canım bizim arkadaş onu yaparken bebeğinin piposu çatlamış korkupyapamadım oyüzden
yeşilse dr a göster.
bir aylıkken bakılmalı göze kaldı bizimki götürmem lazım
bgn ebeye sordum gö muayenesi yaptırmam mı lazım dedim yoo dedi, en iyisi haftaya kendi doktoruma sormak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…