- 22 Ekim 2014
- 592
- 430
- 158
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #52.081
çok geçmiş olsun canım nasıl oldu kızın pek bakamıyorum buraya fırsat bulmuşken bi bakayım dedim nasıl yaren?Kızlar benim kızım hasta olduburnu tıkalı. Doktor ilaç verdi ama içmiyor dokuyor ağzından çok halsiz emmeye bile enerjisi yok, bir de öksürüyor. Dun yazmıştım sabah 7den akşam 10a kadar uyumadı hiç. Gece kalktığında öksürüyordu
Canim sen diyince bende elimle kontrol ettim benimde sanki orada birsey var gibi. Benim doktorum 5.gunde kontrol etmisti hersey iyi rahim toparlanmaya baslamis bir daha gelmene gerek yok demisti. Simdi merak ettim doktora gittikten sonra banada haber verirmisin. Ayriaca kime sorsan doktoru kiriki ciktiktan sonra kontrole cagirmis benim ki neden gerek duymadi anlamadim.Selam hanimlar.biz 41. gundeyiz bugun.ben aynayla vajinama bakiyorum ara sira.icerdeki sey (artik rahim mi bilemiyorum.)nerdeyse tamamen girisi kapatmis.idrar yaparken baski oluyor.ozellikle iliskiye girmis olan arkadaslar sormak istiyorum.bu normal mi? Yoksa ben hala toparlanamadim miayrica dikislerim duseli 1 hafta oldu.aslinda pzt kontrol um var ama merak iste.p
Geçmiş olsun tatlım ya :/ normal doğumda adet Sancısı geçiyor diyorlar bir deKızlar bende dün başladım adet görmeye. Gorumcem 4-5 ay görmemiştim ben dedi. Bizde niye böyle oldu ki acaba???
Biz de idare ediyoruz Mery'cim gazlı bizim kız da ağlayıp duruyor. Yorulduğum yetmez gibi bi de adet ağrısı çıktı başıma :/
Sorun değil canım bende girmeyi unutuyorum ANCA aklıma geldi bakmak. Evet sordum normal dedi. Bi de çok özel olacak ama ilişki de yanma acıma oluyor mu? Ben sanırım alışana kadar sıkıntı yaşıcamCanim ancak cevap verebiliyorum...
adet olmak normalmis tatlim, yani olanlar varmış..benim adetten sonra bir daha olmadı kanama..ilişki de oldu kanama vs.yok..
sen sormussundur gerçi doktoruna tatlim..
kizce de iyi sukur büyüyor günden güne:*
Hic yapmadim borulceden kolaysa tarifini yazabilir misin sutum azaldi diye komposto falan iciyorumda hic daha sismedi suttenSütü az olan arkadaşlarım, börülce salatası, börülce yemeği yeyin faydasi var. Sütle ilgili bi problemim yok ama Hemen hemen her gun yiyorum. Bugün biraz fazla yedim sağ göğsüm şişti süt doldu (biraz canim acidi ama emince geçti ) deneyin derimhayırlı geceler. Sütünüzle kalın
Kızlaar biz eşimle ilişki denemesi yaptık kanama oldu devam etmedik korktum sizde de oldu mu böyle bişey.. Düşündüğüm kadar kolay olmayacak bu iş demekki..
bizimki 4_5 günde birdi. en son 7. gün sbh ve akşam yaptı.Kızlar oğlum günde 1 yada iki günde bir kakasını yapıyo, ama okadar zorlanıyor ki ıkına ıkına canı çıkıyo yavrumungazını çıkarıyo onda bi problem yok. Tam uyuttum die seviniyorum ıkına ıkına uyanıyo, napcam bilemiyorum
bizde var öyle damlayla da tam temizlenmiyor. bizde sanırım geniz eti de var. hırıltı hep. her seferinde ciger temiz diyorlar. geniz eti varsa da müdahale için erken diyorlar. gene de göstersem iyi olur. bu arada ben hala gözünü gösteremedimiyi geceler kızlar bi ara burdan çıkmıyodum ama artık bakmaya pek fırsat olmuyo umarım tüm bebişler iyidir herşey yolundadır zaman çok çabuk geçiyo biz bugün 47 günlük olduk büyüyoruz teyzeleri çok şükür kızım annesini o kadar üzmüyo ama annesi uyanık olunca bakınıyo olsa da onu bırakıp ev işlerine pek bakamıyo 1 haftaya kadar annem vardı hep yanımda 1 haftadır yalnızım eşim evde olduğu sürece yardım ediyo ama yalnız olunca gerçekten zor Allah hepimizin yardımcısı olsun bizim doğuştan burnumz tıkalıydı sprey kullanıp aspiratörle temizliyoduk çok üzülüyodum yavruma şimdi epey geçti tıkanıklığı ama yine de ara ara sümüklerini çekiyoruz var mı bizim gibi burnu tıkalı olan ne zaman tam geçicek acaba doktor normal bazı bebeklerde olur dedi bizden şimdilik bu kadar hepinizi öpüyoruz :)
kötü düşünme canım, inş yakında emzirmeye başlayabilirsin de sağmak zorunda kalmazsınCanim yalnizlik zor ama bi yondende iyi. Ilk basta annemle esim wardi bebegmle ilgilenmeleri guzeldide hep karisiyolardi herseye. Ya sabir diyodum hep. Hic bana brakmiyolardi. Simdi pazar gunleti ewde esim eskisi gibi mudahale etmiyo sukur. Insallah duzelir canim oturup kalkip fus ediyorum. Kuzeniminde sagmis hep dogdugundan beri 4. Ayda sutu kesilmis bu beni cok korkutuyo
yok sıvı, sarı renkte. Bazen yeşile dönük oluyo, annen üşütmüş diyoKakasi nasil canim rengi, bidr kabiz gibi mi?
ben De ovuyorum ama olmuyo canım yabizimki 4_5 günde birdi. en son 7. gün sbh ve akşam yaptı.
her dr a hemşireye sordum kabız değilse 7 güne kdr normal müdahale etme dedi. gaz çıkartırkende ıkınıyorlar ztn. ama kakadan şüphelenirsem yağ ile karnını saat yönünde ovuyorum. ıkınıp morarırken bacaklarından destek oluyorum incitmeden. genelde onu bırakıp wc ye gittiğimde yapmış oluyor :)
ben aspiratör aldım canım ağızla çekilenden, ama dediğin gibi bi hırıltı bizde de var, bu hafta doktoruna sorcam bakalım.. Bi de göz muayenesi bu dönemlerde mi yapılması gerekiyormuş ?bizde var öyle damlayla da tam temizlenmiyor. bizde sanırım geniz eti de var. hırıltı hep. her seferinde ciger temiz diyorlar. geniz eti varsa da müdahale için erken diyorlar. gene de göstersem iyi olur. bu arada ben hala gözünü gösteremedimkendimr kontrol için randevu alırken çocuğa da alayım..
Yemegini bende daha önce yememistim, taze fasulye gibi yapılıyor. sogan domates börülce. Bide börülceyi haslayip,tuz limon ve yag ile salatasi yapılıyor. Ben en cok salatasini yiyorum. Insallah ise yarar canim. Ayrica cok sık emzirmek ve cok su içmek lazım. Oglum yarin tam 2 aylik olacak ve 2 gündür 1 saat arayla emmek istiyor. Bundan once gündüz 2 gece 3-3,5 saatte bir emiyordu.Hic yapmadim borulceden kolaysa tarifini yazabilir misin sutum azaldi diye komposto falan iciyorumda hic daha sismedi sutteninsallah ise yarar
damla kullanıyo musun canım? bebişler genelde gazdan ıkınıyolar kaka cok sorun olmuyor. sırtüstü yatınca çok ıkınıyo benim kız da. azaldı gerçi damla kullanmaya başladığımızdan beri.25 gundur kullanıyorum 45 günlük olduk biz de. bio gaia ve omnivit herb babby diye bir damla. omnivit tamamen yağlardan oluşuyo zinco gibi. hem bebegin gazını kendi çıkarmasını sağlıyo hem de sakinleştiriyo anason yağı var içinde. Ece de kakasını bazen günde 1 2 kez, bazen de hiç yapmıyo. 10 gündür başladı bu mesele. bugün doktora gidicez sorucam.Kızlar oğlum günde 1 yada iki günde bir kakasını yapıyo, ama okadar zorlanıyor ki ıkına ıkına canı çıkıyo yavrumungazını çıkarıyo onda bi problem yok. Tam uyuttum die seviniyorum ıkına ıkına uyanıyo, napcam bilemiyorum
Daha iyi canım hafif oksurugu var sanırım genzi akıyor ondan o da. İnşallah geçecek :)çok geçmiş olsun canım nasıl oldu kızın pek bakamıyorum buraya fırsat bulmuşken bi bakayım dedim nasıl yaren?
Ay aynen canım baksam da yazamıyorum bazen :) eskisi kadar ağrı olmuyor adette ama yine de var tabi :)Geçmiş olsun tatlım ya :/ normal doğumda adet Sancısı geçiyor diyorlar bir deaman cimcime yerim ben onu, inşallah uzun sürmez gaz sorununuz. Bu arada ben foruma girmeyi unutuyorum ya oğlanla uğraş evle Uğraş derken aklıma gelmiyor
Ay maaşallah :) bize gönder.kızlar sütüm çok fazla gelıyor bagış yapsam olurmu acaba yaa ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?