- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #52.061
Canim bebek değilde annenin İçmesi demi aynı etkiyi yapıyorMuş .. birde onkolojik etki ne demekKizlar memlekete geldim ben oglum krizlere girdi neyse dedik doktora gidelim cok iyiymis doktor kuzenim cok methetti sonuc gazdan maf olmus yavrum doktor bu nefesi bile zor alir dedi rontgene bakip sonra REZENEyi sordum bunlari anlatmamdaki asil onemli nokta bu ASLA VERME dedi nedenki dedim ONKOLOJIK etkileri tespit edildi dedi dondum kaldim hemen haber verme geregi duydum acikcasi gerisi size kalmis
Canım atladım ama onkoloji kanserle ilgili olması gerek yanlış bilmiyorsamCanim bebek değilde annenin İçmesi demi aynı etkiyi yapıyorMuş .. birde onkolojik etki ne demek
Rotayi doktorunla konustun mu ne fikir verdi? Ben sordugumda gerek yok erkek bebeklere dedi kiz olsa kesin yaptir derdim dedi neden dedigimde bu asinin rahim kanseri arastirmalarinda bulundugunu soyledi yani kiz bebeklerde bu riski azaltir dedi o yuzden kizlara oneriyorum erkek bebeklerin sadece ishaline yardimci olur demisti ben cok kararsiz kaldimrot aşısını araştırıyordum rotarex markasına karar verdim 2 dozmuş.
ya diğer aşılarla aynı gün ya da 30 gün ara ile yapılmalıymış. ben de 2. ay aşıları için sağlık ocağına gidince yaptıracağım. bu arada rota aşısı diye geçtiğine bakmayın ağzına damlatılıyormuş.
canlı virüsmüş ilaç serinde olacak vs. belki o yüzden hastanede yaptırılıyor. eczanede satılıyor diye gözüküyor. yakındaki özel hastaneleri arayıp sorayım gitmeden.
Anneyi bilmiyorum sormak aklima gelmedi ama bebege verme dedi onkolojik etki derken pofudugun da dedigi gibi kanser tetikleyici etkiCanim bebek değilde annenin İçmesi demi aynı etkiyi yapıyorMuş .. birde onkolojik etki ne demek
dr a kontrole git istersen canım rahim sarkması fln olmasın? hiç öyle bir şey görmedim çünkü bn.Selam hanimlar.biz 41. gundeyiz bugun.ben aynayla vajinama bakiyorum ara sira.icerdeki sey (artik rahim mi bilemiyorum.)nerdeyse tamamen girisi kapatmis.idrar yaparken baski oluyor.ozellikle iliskiye girmis olan arkadaslar sormak istiyorum.bu normal mi? Yoksa ben hala toparlanamadim miayrica dikislerim duseli 1 hafta oldu.aslinda pzt kontrol um var ama merak iste.p
hastaneden çıkarken yapılacak aşı listesinde var. bana uzak hastane buraya gelmesende yaptır dedi.Rotayi doktorunla konustun mu ne fikir verdi? Ben sordugumda gerek yok erkek bebeklere dedi kiz olsa kesin yaptir derdim dedi neden dedigimde bu asinin rahim kanseri arastirmalarinda bulundugunu soyledi yani kiz bebeklerde bu riski azaltir dedi o yuzden kizlara oneriyorum erkek bebeklerin sadece ishaline yardimci olur demisti ben cok kararsiz kaldim
saol canım benim iyiyim, 15 gündür annemlerdeydik dün geldik, okudum da pek yazamadım.. Okadar uykusuzum ki orda alışmışım anne sen bebeme bak, ben 2 saat uyuyum demeye :) benim asıl anneliğim bgn başladı bakalım.. Sen nasılsın? Göğüs yaraların düzeldi mi biraz? Canım benim de çook kötü olmuştu, herşeyi denedim en çok fayda eden e vitamini kapsülü oldu, denedinmi sen?
Ayy ne guzell oliyo anneler warken. Bende yaklasik iki haftadir yalnizim. Aksam esim bakiuo iki saat kestriyrm sonra hep bende. Yalnizlik zor braz ama aslisicaz. Ben biraz alistim. Bazen hic kucagimdan inmek istemiyo sancisi oldugunda belim cok agriyo. Goguslerimin agrisi azaldi ama acilan yara kapanmiyo, sagdikca aciliyo. Emzirememem uzuyo tek beni insallah duzelecek. Mamaya dewam ediyo musun canimsaol canım benim iyiyim, 15 gündür annemlerdeydik dün geldik, okudum da pek yazamadım.. Okadar uykusuzum ki orda alışmışım anne sen bebeme bak, ben 2 saat uyuyum demeye :) benim asıl anneliğim bgn başladı bakalım.. Sen nasılsın? Göğüs yaraların düzeldi mi biraz? Canım benim de çook kötü olmuştu, herşeyi denedim en çok fayda eden e vitamini kapsülü oldu, denedinmi sen?
eşim yrn iş başı yapıyo, çok yoğun bi tempoya gircek, oyüzden tırsıyorum biraz da, ama zamanla alışırım înş.. Mamayı günde 2 kez veriyorum bi gece bi gündüz, ama sütüm bolsa gündüz mamasını vermediğim oluyo. Göğüslerin tez zamanda düzelir inş canım ya şafi ya şifa Çek bol bolAyy ne guzell oliyo anneler warken. Bende yaklasik iki haftadir yalnizim. Aksam esim bakiuo iki saat kestriyrm sonra hep bende. Yalnizlik zor braz ama aslisicaz. Ben biraz alistim. Bazen hic kucagimdan inmek istemiyo sancisi oldugunda belim cok agriyo. Goguslerimin agrisi azaldi ama acilan yara kapanmiyo, sagdikca aciliyo. Emzirememem uzuyo tek beni insallah duzelecek. Mamaya dewam ediyo musun canim
Ben de korkuyorum canım açıkçası daha bişi yok bizde de :/ iyice korktum şimdiKızlaar biz eşimle ilişki denemesi yaptık kanama oldu devam etmedik korktum sizde de oldu mu böyle bişey.. Düşündüğüm kadar kolay olmayacak bu iş demekki..
Merhaba canim bepanthene krem kullansan yaralar icinAyy ne guzell oliyo anneler warken. Bende yaklasik iki haftadir yalnizim. Aksam esim bakiuo iki saat kestriyrm sonra hep bende. Yalnizlik zor braz ama aslisicaz. Ben biraz alistim. Bazen hic kucagimdan inmek istemiyo sancisi oldugunda belim cok agriyo. Goguslerimin agrisi azaldi ama acilan yara kapanmiyo, sagdikca aciliyo. Emzirememem uzuyo tek beni insallah duzelecek. Mamaya dewam ediyo musun canim
Canim yalnizlik zor ama bi yondende iyi. Ilk basta annemle esim wardi bebegmle ilgilenmeleri guzeldide hep karisiyolardi herseye. Ya sabir diyodum hep. Hic bana brakmiyolardi. Simdi pazar gunleti ewde esim eskisi gibi mudahale etmiyo sukur. Insallah duzelir canim oturup kalkip fus ediyorum. Kuzeniminde sagmis hep dogdugundan beri 4. Ayda sutu kesilmis bu beni cok korkutuyoeşim yrn iş başı yapıyo, çok yoğun bi tempoya gircek, oyüzden tırsıyorum biraz da, ama zamanla alışırım înş.. Mamayı günde 2 kez veriyorum bi gece bi gündüz, ama sütüm bolsa gündüz mamasını vermediğim oluyo. Göğüslerin tez zamanda düzelir inş canım ya şafi ya şifa Çek bol bol
Kakasi nasil canim rengi, bidr kabiz gibi mi?Kızlar oğlum günde 1 yada iki günde bir kakasını yapıyo, ama okadar zorlanıyor ki ıkına ıkına canı çıkıyo yavrumungazını çıkarıyo onda bi problem yok. Tam uyuttum die seviniyorum ıkına ıkına uyanıyo, napcam bilemiyorum
Herseyi denedim canim 4 krem kullanyrum hala kremlerde bilmem nerden geliyomus her istedgimizdede bulamyruz. Yarami kapatmadi ama. Bende emziremiyrm gunde bi kere belki sagip kremleyip kalkanlari takiyorum. Bepanteni deneyim canim, o cok seye iyi geliyo umarm gogusumede iyi gelir. Cok sagolMerhaba canim bepanthene krem kullansan yaralar icin
Benim de gogus uclarim yara oldu kapanmiyordu bepanteni duzenli kullandim iyilesdi
Mesela ben sag gogusten emzirdikten sonra suruyodum 2 saat sonra solu veriyodum 2 saatte bir emzirdigim icin 4 saat dinlenmis oluyodu her gogus, her emzirmede yika ve tekrar sur, yaralari cok cabuk kapatti
Insallah iyilesir bir an once
Sol gogus ucum hala aciyor o da benim oglan damagiyla cok siktigi icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?