2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
yarın itibariyle kg verme çalışmalarına başlıyorum inş bir sonuca ulaşırım. ne yapacağım hakkında net bir fikim de yok ama 70 te kaldım. gidecek daha 15 kg daha var. ağustos sonunda 65 i görmek istiyorum

Benim oglusta iyi elhamdulillah. Dun 40imizi cikardik burnu tikali saglik ocagina gittik, damla werdi. Kilosu 3650 olmus iyi dedi. Ama ben arada mama weriyorum sen sadece emziriyomusun?
Ablam nasil yani ne olculerde demliyo peki rezeneyi canim,?
Onu bilmiyorum canim..aklima gekirse bir ara sorarim. Ama gaz icin konustugunuzda rezene werdim 40 cc wermemi soyledi doktor dedi ben sormadim baska bsy

Ayy bendee bendee 10 kilom war fazladan. Wermem lazimm. Neyapmayi dusunuyosun canimm??
Oyy bende tuwalete gtmeye korkuyorumm. Cok fazla tuwalette oturmakta iyi degilmis. Ama insan cikamiyo sizisindan. Bi ara kanamisti benimki

Benim doğumdan epey sonra oldu dışarıda bişey yok ama zorladığımda kanıyor. Doktora gitmeye de korkuyorum
Benimde kanadi 2 gun falan. Doktora soylemeye bende korkuyorum cunku hemen soruyomus ailede bagirsak problemi olan kimse war mi benim babamda polip war ureyenlerden 6 ayda bir kolinoskopi oluyo. Ailede boyle sorun olunca kolonoskopi istiyomus oda cok zor bsy. Babacagizimi 3 gun ac birakiyolardi tam temizlenemiyo diye, sonra popodan bsy sokuyolar oyy Allah korusun cumlemizi

Zeytinyagini deniyim canim cok sagol. Komposto bende iciyorum hergun ama bebek durmuyo diye kendimi sikiyorum erteliyorm ozamanda hepten gidiyo 2-3 gun Gelmiyo

bn 75 im 60 a inmem gerek hic kilo veremedm 85dim 1 ayda 75 oldu kaldi ole :-(

Ay aynen çok kotu benimde babamda hemoroid var en iyisi geçmesini beklemek

Ay aslında şu dediğim zayıflama sayfasını açsak mı :) 2015 haziran anneleri birlikte zayıflıyoor :) gaza gelmem lazımm yoksa yedikçe yiyorum doğumdan beri aynı kilodayım.

Zeytinyagini deniyim canim cok sagol. Komposto bende iciyorum hergun ama bebek durmuyo diye kendimi sikiyorum erteliyorm ozamanda hepten gidiyo 2-3 gun Gelmiyo
aynen canım sıkınca benimde kaçıyo, oyüzden gelince oğlumu ana kucağına yatırıp banyoya yanıma alıyorum :) bakışa bakışa yapıyoz napim :))

Ay aslında şu dediğim zayıflama sayfasını açsak mı :) 2015 haziran anneleri birlikte zayıflıyoor :) gaza gelmem lazımm yoksa yedikçe yiyorum doğumdan beri aynı kilodayım.
başı Çek pofuduk, yanındayız :)

Biogaia ishal yapar mı? Sanki bizim kız ishal oldu :|
yapmaz canım, biz bi tane bitirdik hala 3-4 günde bir zor tuvalete çıkıyo benim oğlan

Bugün kakası bi garipti de kızın sümük sümük gibiydi... Bi toparlayamadı bu kız yahu
Sayfayı da açayım açmasına da ben bilgisayardan çok giremiyorum. İnşallah kızın uslu olduğu bi gün hallederim :)

Ayy bendee bendee 10 kilom war fazladan. Wermem lazimm. Neyapmayi dusunuyosun canimm??

Oyy bende tuwalete gtmeye korkuyorumm. Cok fazla tuwalette oturmakta iyi degilmis. Ama insan cikamiyo sizisindan. Bi ara kanamisti benimki

yemek yemeye vaktim olmadığı ve enerjim bittiği için genelde tatlı ile karnımı doyuruyorum öncelikle onu keseceğim. suyu arttırmayı düşünüyorum bakalım.

Benim doğumdan epey sonra oldu dışarıda bişey yok ama zorladığımda kanıyor. Doktora gitmeye de korkuyorum
Aynı sorun bende de var. Ben kanama oluyorum diye düşünürken meğerse başka sebeptenmiş. Merhemi filan yok mu ya bende bu sebepten doktora gitmek istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…