- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #52.241
Benimki ilk başta emiyor sonra hemen birakip ağlamaya başlıyorbenimkide beni hic emiyordu 1 gece sabaha kadar vermek icin ugrastm sabr ettm hic pes etmedim onuda uyutmadm kendimde uyumadm agladi hemde cok agladi gece 11 de basladim sabah ezani okunuyordu tutmaya basladi tuttu dahada brakmadi artik emiyor cok sukur
Sagip mi veriyorsun canimBende tam bununla ilgili konu acacaktim. Bende ayni durumdayim. Ben gogus yaralarimdan dolayi weremedim simdide biraz duzelir gibi oldu wermeye calisiyorum ya afliyo yada uyuyup kaliyo. Sutum kesilcek diye odum kopuyo
Ewet sagip weriyorum, sagmakta cokzorSagip mi veriyorsun canim
rahat rahat biberondan icmek varken neden emmek icin ugrassin dimi ?Benimki ilk başta emiyor sonra hemen birakip ağlamaya başlıyor
çok geçmiş olsun canım ya, Allah şifa versin tez vakitteMerhaba canlarım. Bende sizden dua isteyeceğim. Kızımın dertleri bitmiyor
Şimdi de idrarında hemoglobin, bilrubin ve bi kaç değer daha epey yüksek çıkmış, yani enfeksiyon
Karın röntgeni de çekildi, karnı hep gaz doluymuş. Doktorumuz muhakkak gaz ilacı kullansın demiş. Bio gaia'ya başlayacağım tekrar.
İdrar için bir daha tahlil istedi, kültür yapacaklarmış bakterinin türünü öğrenmek için. Ona göre ilaç verilecek.
Oksurugu ve burnu için de serum fizyolojikle günde 3-4 kez temizle dedi. Öksürük artarsa gelin tekrar dedi bir de.
Allahım kimseye dermansız dert vermesin. Evlatlarımız bizim sınavımız.
2 gün önce de benim doğumgünümdü, 2 çift romantik söz duyacaktım, oğlumuzun vızırtısından konuşmamız yarım kaldı, pastayı da gece 11 de sessiz sedasız kestik hırsız gibi oğlan uyanmasın die :)) nerde kaldı eski romantik kutlamalar :)Birde iki gün sonra yıl donumumuz kız da hasta ilk yıldonumumuz ama kutlayamayacağız sanırım. Ben çocukla zaten bişeyler hazırlayamam, dışarı da çıkamıyorum araba almadık henüz. Bi arkadaşımdan rica edip pasta falan aldırabilirim belki. Bakalım kociş hatırlayacak mı.
Gecmis olsun canim.Allah tum bebecikleri korusun.Birde iki gün sonra yıl donumumuz kız da hasta ilk yıldonumumuz ama kutlayamayacağız sanırım. Ben çocukla zaten bişeyler hazırlayamam, dışarı da çıkamıyorum araba almadık henüz. Bi arkadaşımdan rica edip pasta falan aldırabilirim belki. Bakalım kociş hatırlayacak mı.
Gazi oldugu icin mi acaba? Eger gazi varsa 2 saatten az surede 2. kez emerse 5 dk sonra kivranmaya basliyor.Benimki ilk başta emiyor sonra hemen birakip ağlamaya başlıyor
Sizin mesaji okuyunca 4 temmuzda evlilik yildonumumuz oldugunu hatirladim :)Birde iki gün sonra yıl donumumuz kız da hasta ilk yıldonumumuz ama kutlayamayacağız sanırım. Ben çocukla zaten bişeyler hazırlayamam, dışarı da çıkamıyorum araba almadık henüz. Bi arkadaşımdan rica edip pasta falan aldırabilirim belki. Bakalım kociş hatırlayacak mı.
Biz dün gittik aldık tiny love tekmele ve oyna jimnastik.yatırdık oyuncaklar epey ilgisini çekti.müzik çalıyor filan hoşuna gitti daha da farkına varıp oynacaktırBunu bende merak ediyorum birde ne zaman kullanmaya basliycaz
Canim senin drun ne der bilmiyorum ama bizim aile hekimimizellerini ıslatıp bebeginin sacına ve vücuduna sür canım. veya bunu pamuklu bir bezle de yapabilirsin. çok rahatlıyolar. ya da en güzeli günde 2defa dus aldırmak. duş aldırsam da ıslatıyorum arada bir vücudunu.
Tamam canim tesekkur ederim bende bir bakayimBiz dün gittik aldık tiny love tekmele ve oyna jimnastik.yatırdık oyuncaklar epey ilgisini çekti.müzik çalıyor filan hoşuna gitti daha da farkına varıp oynacaktır
Amin canım inşallah. Çok teşekkür ederiz. Bir kurtulamadık hastalıktan...pofuduk18 canim Allah yardimciniz olsun bebegine sifa versin hemencecik iyilesir insallah
Rabbim butun cocuklari korusun
Günaydın annişler.bizim kız gündüz kıvranarakta olsa uyuyor gecede bir problemimiz yok şükür.1 yada 2 kez uyanıyor maşallah.tek sorunumuz saat akşam 6 gibi bir başlıyor akşam 10 30 11 e kadar kıvranıp ağlıyor.ama hergün böyle bu.bende 2 gündür akşam 9 gibi yıkıyorum kızımı havluya sarıp emzirirken patır patır yapıyor kakasını gazınıda çıkarıyor.rahatlıyor sanırım.sonrada gece uykusuna yatıyor rahat bir şekilde.sizde akşam uyutmadan yıkamayı deneyin çok rahatlatıyor.hergün yıkıyordum ben zaten artık akşam uykudan önce yıkıyorum.Kizlar iki gundur bebegim uyumuyor. Gunduz hicc..... gece de 15 dk uyuyup tekrar uyaniyorr mahfoldum kac gundur enerji die bisey kalmadi. Napmam lazim uyumasi icin. Kundak falan sallamak da ise yaramiyor.
geçmiş olsun canım benimMerhaba canlarım. Bende sizden dua isteyeceğim. Kızımın dertleri bitmiyor
Şimdi de idrarında hemoglobin, bilrubin ve bi kaç değer daha epey yüksek çıkmış, yani enfeksiyon
Karın röntgeni de çekildi, karnı hep gaz doluymuş. Doktorumuz muhakkak gaz ilacı kullansın demiş. Bio gaia'ya başlayacağım tekrar.
İdrar için bir daha tahlil istedi, kültür yapacaklarmış bakterinin türünü öğrenmek için. Ona göre ilaç verilecek.
Oksurugu ve burnu için de serum fizyolojikle günde 3-4 kez temizle dedi. Öksürük artarsa gelin tekrar dedi bir de.
Allahım kimseye dermansız dert vermesin. Evlatlarımız bizim sınavımız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?