2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Benimki ilk başta emiyor sonra hemen birakip ağlamaya başlıyor

Ay dertler bitmiyorrr.hanimlar bu cook cook mahrem olacak belki ama, namaza basladigim gunden beri secdeye giderken dogum yaptigim yerden iceri hava giriyor.ve kalkarken malumunuz..! Gaz cikariyormus gibi gurultulu bir ses oluyor.bu neden oluyo? Var mi boyle bisey yasayan

Merhaba canlarım. Bende sizden dua isteyeceğim. Kızımın dertleri bitmiyor
Şimdi de idrarında hemoglobin, bilrubin ve bi kaç değer daha epey yüksek çıkmış, yani enfeksiyon
Karın röntgeni de çekildi, karnı hep gaz doluymuş. Doktorumuz muhakkak gaz ilacı kullansın demiş. Bio gaia'ya başlayacağım tekrar.
İdrar için bir daha tahlil istedi, kültür yapacaklarmış bakterinin türünü öğrenmek için. Ona göre ilaç verilecek.
Oksurugu ve burnu için de serum fizyolojikle günde 3-4 kez temizle dedi. Öksürük artarsa gelin tekrar dedi bir de.
Allahım kimseye dermansız dert vermesin. Evlatlarımız bizim sınavımız.

Birde iki gün sonra yıl donumumuz kız da hasta ilk yıldonumumuz ama kutlayamayacağız sanırım. Ben çocukla zaten bişeyler hazırlayamam, dışarı da çıkamıyorum araba almadık henüz. Bi arkadaşımdan rica edip pasta falan aldırabilirim belki. Bakalım kociş hatırlayacak mı.

çok geçmiş olsun canım ya, Allah şifa versin tez vakitte

2 gün önce de benim doğumgünümdü, 2 çift romantik söz duyacaktım, oğlumuzun vızırtısından konuşmamız yarım kaldı, pastayı da gece 11 de sessiz sedasız kestik hırsız gibi oğlan uyanmasın die :)) nerde kaldı eski romantik kutlamalar :)

Merhaba kızlar herkesler iyidir umarım, yine bayağı geçmiş birikmiş. Bir oğlum var ki gece gündüz gaz sancısından uyumayan. Sürekli ağlıyor, birşey yapamıyorum içi, parçalanıyor o aglamalara. Akşama kadar yiyip içemiyorum doğru düzgün sütümde olmuyor. Bizim oğlanda pek obur,mecbur mama takviyesi yapıyorum. Bebek memeyi tutmuyor diyenler olmuş, benim ki 2 gün hastanede yatmıştı çıkınca emmedi Allah tan annem burdaydı. O mememin yukarısındam şekerli su damlattı memeye oğlum bir tuttu bir bıraktı. Ama ertesi gün kendisi gayet güzel tuttu,deneyin derim.

Gecmis olsun canim.Allah tum bebecikleri korusun.

Sizin mesaji okuyunca 4 temmuzda evlilik yildonumumuz oldugunu hatirladim :)

Canim senin drun ne der bilmiyorum ama bizim aile hekimimiz
Biz dün gittik aldık tiny love tekmele ve oyna jimnastik.yatırdık oyuncaklar epey ilgisini çekti.müzik çalıyor filan hoşuna gitti daha da farkına varıp oynacaktır
Tamam canim tesekkur ederim bende bir bakayim

Gunaydin arkadaslar bebekleriniz ve sizler iyisinizdir umarim hasta olanlara acil sifalar diliyorum bizde kizim gazdan kivraniyo bende basur basladi malesef aciyo

Kizlar iki gundur bebegim uyumuyor. Gunduz hicc..... gece de 15 dk uyuyup tekrar uyaniyorr mahfoldum kac gundur enerji die bisey kalmadi. Napmam lazim uyumasi icin. Kundak falan sallamak da ise yaramiyor.

Kizlar iki gundur bebegim uyumuyor. Gunduz hicc..... gece de 15 dk uyuyup tekrar uyaniyorr mahfoldum kac gundur enerji die bisey kalmadi. Napmam lazim uyumasi icin. Kundak falan sallamak da ise yaramiyor.
Günaydın annişler.bizim kız gündüz kıvranarakta olsa uyuyor gecede bir problemimiz yok şükür.1 yada 2 kez uyanıyor maşallah.tek sorunumuz saat akşam 6 gibi bir başlıyor akşam 10 30 11 e kadar kıvranıp ağlıyor.ama hergün böyle bu.bende 2 gündür akşam 9 gibi yıkıyorum kızımı havluya sarıp emzirirken patır patır yapıyor kakasını gazınıda çıkarıyor.rahatlıyor sanırım.sonrada gece uykusuna yatıyor rahat bir şekilde.sizde akşam uyutmadan yıkamayı deneyin çok rahatlatıyor.hergün yıkıyordum ben zaten artık akşam uykudan önce yıkıyorum.

geçmiş olsun canım benim bio gaia ve omnivit kullanıyorum ben. kendisi patırpatır pırtlıyo. ama düzenli kullanacaksın. işe yaramıyo diye bırakırsan en başa dönersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…