- 22 Şubat 2011
- 1.818
- 1.174
- 198
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #52.261
ya gazı var ya da açtır canım. bu ikisi yoksa ve bi rahatsızlığı da yoksa bebekler uyur. gazı için napıyosunuz?Kizlar iki gundur bebegim uyumuyor. Gunduz hicc..... gece de 15 dk uyuyup tekrar uyaniyorr mahfoldum kac gundur enerji die bisey kalmadi. Napmam lazim uyumasi icin. Kundak falan sallamak da ise yaramiyor.
Ac değil gun boyu emiyor. Sanirim gazi cok bu iki gündür. Metsil damla kullaniyoruz iyi gelmişti halbuki.ya gazı var ya da açtır canım. bu ikisi yoksa ve bi rahatsızlığı da yoksa bebekler uyur. gazı için napıyosunuz?
Banyoyu bugünmutlqkq deneyecegim cnm cok tesekkurlerGünaydın annişler.bizim kız gündüz kıvranarakta olsa uyuyor gecede bir problemimiz yok şükür.1 yada 2 kez uyanıyor maşallah.tek sorunumuz saat akşam 6 gibi bir başlıyor akşam 10 30 11 e kadar kıvranıp ağlıyor.ama hergün böyle bu.bende 2 gündür akşam 9 gibi yıkıyorum kızımı havluya sarıp emzirirken patır patır yapıyor kakasını gazınıda çıkarıyor.rahatlıyor sanırım.sonrada gece uykusuna yatıyor rahat bir şekilde.sizde akşam uyutmadan yıkamayı deneyin çok rahatlatıyor.hergün yıkıyordum ben zaten artık akşam uykudan önce yıkıyorum.
Bende uyutamiyordum kundakta sallama ayakta sallama kucakta falan ise yaramadi eve iple beşik kurdum kolik müziğide açıyorum dinlerken uyuyor kötü yani beşigine alıştı birde sallanmak istiyor iyice dalana kadar en azından beni bu zor gunlerimde kurtardi şimdilik benim cozumum bu bi dene istersenKizlar iki gundur bebegim uyumuyor. Gunduz hicc..... gece de 15 dk uyuyup tekrar uyaniyorr mahfoldum kac gundur enerji die bisey kalmadi. Napmam lazim uyumasi icin. Kundak falan sallamak da ise yaramiyor.
Bence çocuğa verme canım kendin iç sütünden geçsin bende anason rezene demleyip içiyorum faydası oluyorKizlar rezene kullanannlar bebege ne ölçülerde veriyorsunuzzzzz. Simdi 30cc verdim fazla mi ki
Valla bu çocuklar yapmayiz dedigimiz herseyi yaptiriyorlar. Napalim oyle yada boyle uyumak zorundalar. Yoksa gelisemezler....Bende uyutamiyordum kundakta sallama ayakta sallama kucakta falan ise yaramadi eve iple beşik kurdum kolik müziğide açıyorum dinlerken uyuyor kötü yani beşigine alıştı birde sallanmak istiyor iyice dalana kadar en azından beni bu zor gunlerimde kurtardi şimdilik benim cozumum bu bi dene istersen
İşte öyle bir hata yaptım ben bıraktım, şimdi başladık tekrar biogaiaya. Çok sağol canımgeçmiş olsun canım benimbio gaia ve omnivit kullanıyorum ben. kendisi patırpatır pırtlıyo. ama düzenli kullanacaksın. işe yaramıyo diye bırakırsan en başa dönersin.
Canim bebegin nasil toparlanabildi mi gazin disinda sagligi nasilKizlar iki gundur bebegim uyumuyor. Gunduz hicc..... gece de 15 dk uyuyup tekrar uyaniyorr mahfoldum kac gundur enerji die bisey kalmadi. Napmam lazim uyumasi icin. Kundak falan sallamak da ise yaramiyor.
Canim gecms olsun. Benimde hamileyken cikmisti 7. Ayimda. 3 hafta once filanda afedersin tuwalete gidemiyodum agliyodum kabiz oldum 3 gun yapamadim 4. Gunde aglaya aglaya zorladim yaptim aksaminda bi basur daha cikmis. Dogumdan snra gecer diyolardi bnmki 2 oldu bide agriyoGunaydin arkadaslar bebekleriniz ve sizler iyisinizdir umarim hasta olanlara acil sifalar diliyorum bizde kizim gazdan kivraniyo bende basur basladi malesef aciyo
Canim bana biraz fazla gbi geldi ablamin bebegi 3 aylik daha yeni 40 cc ye cikarmis doktoru.Kizlar rezene kullanannlar bebege ne ölçülerde veriyorsunuzzzzz. Simdi 30cc verdim fazla mi ki
Saglik durumu iyi Elhamdulillah. Ilk ay kilo alamamistik. Iki hafta sonra dr.ye girtigimizde 600gr almis olduguni gorsgögördük doktor mamaya ihtiyacı yok dedi. Qyin 5inde ikinci ay asimiz var bakalim nekadar olmus. Bebisim 1bucuk aylıkken 3325 gr. Oldu. Yani yenidogan bebek kilosunu yeni yeni gorebildik bunada şükür tabiki.:) senin bebegin durumu nasil cnm. Kilo durumu nasil olduCanim bebegin nasil toparlanabildi mi gazin disinda sagligi nasil
Ablam nasil yani ne olculerde demliyo peki rezeneyi canim,?Canim bana biraz fazla gbi geldi ablamin bebegi 3 aylik daha yeni 40 cc ye cikarmis doktoru.
Cok sagol canim sanada cok gecmis olsun benimde hamileyken oldu ama hemen gecmisti bu defakinin afedersin basi var bu aksam esim fitil getirecek bakalim gececekmi tuvalete gitmek kabus oldu birde yan oturuyorum malesef fitil iyi gelirse sanada ismini veririm canimCanim gecms olsun. Benimde hamileyken cikmisti 7. Ayimda. 3 hafta once filanda afedersin tuwalete gidemiyodum agliyodum kabiz oldum 3 gun yapamadim 4. Gunde aglaya aglaya zorladim yaptim aksaminda bi basur daha cikmis. Dogumdan snra gecer diyolardi bnmki 2 oldu bide agriyo
Ablam nasil yani ne olculerde demliyo peki rezeneyi canim,?
Canim benim kiz cok aglayinca ve artik perisan olunca yarim paranoks fitil koyuyorum gunde bir defa verilebilirmis genede sen bilirsinBanyoyu bugünmutlqkq deneyecegim cnm cok tesekkurler
Pofuduk canim gecee arkadasiminda dedigi gibi damlayi birakinca basa sariyo gaz tekrar ben altini aciyorum temizliyorum ve alti bezsizken emziriyorum o zamanda rahatliyo ve cis kaka pirt ne varsa yapiyo tek dezavantaji alt acma minderleri batiyo surekli olsun onuda makina yikiyo annesi ins duzelir yaren prensesİşte öyle bir hata yaptım ben bıraktım, şimdi başladık tekrar biogaiaya. Çok sağol canım
Benim doğumdan epey sonra oldu dışarıda bişey yok ama zorladığımda kanıyor. Doktora gitmeye de korkuyorumCanim gecms olsun. Benimde hamileyken cikmisti 7. Ayimda. 3 hafta once filanda afedersin tuwalete gidemiyodum agliyodum kabiz oldum 3 gun yapamadim 4. Gunde aglaya aglaya zorladim yaptim aksaminda bi basur daha cikmis. Dogumdan snra gecer diyolardi bnmki 2 oldu bide agriyo
Bizimki çıkartıyo gazını alttan ama butun gün ağlıyor yine dePofuduk canim gecee arkadasiminda dedigi gibi damlayi birakinca basa sariyo gaz tekrar ben altini aciyorum temizliyorum ve alti bezsizken emziriyorum o zamanda rahatliyo ve cis kaka pirt ne varsa yapiyo tek dezavantaji alt acma minderleri batiyo surekli olsun onuda makina yikiyo annesi ins duzelir yaren prenses
canım benimde 3 taneydi, het tuvalete girişimde zeytinyağı sürüp içeri sokmaya çalıştım, faydasını gördüm biri kayboldu inş.. Bide her gün komposto içiyorum, hem süt için hem kabız olmayım diye. Zaten ameliyat bile olsak kabız olma halinde tekrarlıyomuş, yani bol sıvı tüket ve lifli şeyler ye inşCanim gecms olsun. Benimde hamileyken cikmisti 7. Ayimda. 3 hafta once filanda afedersin tuwalete gidemiyodum agliyodum kabiz oldum 3 gun yapamadim 4. Gunde aglaya aglaya zorladim yaptim aksaminda bi basur daha cikmis. Dogumdan snra gecer diyolardi bnmki 2 oldu bide agriyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?