2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Kizlar iki gundur bebegim uyumuyor. Gunduz hicc..... gece de 15 dk uyuyup tekrar uyaniyorr mahfoldum kac gundur enerji die bisey kalmadi. Napmam lazim uyumasi icin. Kundak falan sallamak da ise yaramiyor.
ya gazı var ya da açtır canım. bu ikisi yoksa ve bi rahatsızlığı da yoksa bebekler uyur. gazı için napıyosunuz?

ya gazı var ya da açtır canım. bu ikisi yoksa ve bi rahatsızlığı da yoksa bebekler uyur. gazı için napıyosunuz?
Ac değil gun boyu emiyor. Sanirim gazi cok bu iki gündür. Metsil damla kullaniyoruz iyi gelmişti halbuki.
az once kimyon demledim 3 cay kasigi verdim. Bugun rezene aldrttim 30 cc verdim simdi. Uyuklamaya basladi sanirim uyuyacak yani insallaahhhhhhhh:)

Banyoyu bugünmutlqkq deneyecegim cnm cok tesekkurler

Kizlar iki gundur bebegim uyumuyor. Gunduz hicc..... gece de 15 dk uyuyup tekrar uyaniyorr mahfoldum kac gundur enerji die bisey kalmadi. Napmam lazim uyumasi icin. Kundak falan sallamak da ise yaramiyor.
Bende uyutamiyordum kundakta sallama ayakta sallama kucakta falan ise yaramadi eve iple beşik kurdum kolik müziğide açıyorum dinlerken uyuyor kötü yani beşigine alıştı birde sallanmak istiyor iyice dalana kadar en azından beni bu zor gunlerimde kurtardi şimdilik benim cozumum bu bi dene istersen

Valla bu çocuklar yapmayiz dedigimiz herseyi yaptiriyorlar. Napalim oyle yada boyle uyumak zorundalar. Yoksa gelisemezler....

geçmiş olsun canım benim bio gaia ve omnivit kullanıyorum ben. kendisi patırpatır pırtlıyo. ama düzenli kullanacaksın. işe yaramıyo diye bırakırsan en başa dönersin.
İşte öyle bir hata yaptım ben bıraktım, şimdi başladık tekrar biogaiaya. Çok sağol canım

Gunaydin arkadaslar bebekleriniz ve sizler iyisinizdir umarim hasta olanlara acil sifalar diliyorum bizde kizim gazdan kivraniyo bende basur basladi malesef aciyo
Canim gecms olsun. Benimde hamileyken cikmisti 7. Ayimda. 3 hafta once filanda afedersin tuwalete gidemiyodum agliyodum kabiz oldum 3 gun yapamadim 4. Gunde aglaya aglaya zorladim yaptim aksaminda bi basur daha cikmis. Dogumdan snra gecer diyolardi bnmki 2 oldu bide agriyo

Canim bebegin nasil toparlanabildi mi gazin disinda sagligi nasil
Saglik durumu iyi Elhamdulillah. Ilk ay kilo alamamistik. Iki hafta sonra dr.ye girtigimizde 600gr almis olduguni gorsgögördük doktor mamaya ihtiyacı yok dedi. Qyin 5inde ikinci ay asimiz var bakalim nekadar olmus. Bebisim 1bucuk aylıkken 3325 gr. Oldu. Yani yenidogan bebek kilosunu yeni yeni gorebildik bunada şükür tabiki.:) senin bebegin durumu nasil cnm. Kilo durumu nasil oldu

Cok sagol canim sanada cok gecmis olsun benimde hamileyken oldu ama hemen gecmisti bu defakinin afedersin basi var bu aksam esim fitil getirecek bakalim gececekmi tuvalete gitmek kabus oldu birde yan oturuyorum malesef fitil iyi gelirse sanada ismini veririm canim

İşte öyle bir hata yaptım ben bıraktım, şimdi başladık tekrar biogaiaya. Çok sağol canım
Pofuduk canim gecee arkadasiminda dedigi gibi damlayi birakinca basa sariyo gaz tekrar ben altini aciyorum temizliyorum ve alti bezsizken emziriyorum o zamanda rahatliyo ve cis kaka pirt ne varsa yapiyo tek dezavantaji alt acma minderleri batiyo surekli olsun onuda makina yikiyo annesi ins duzelir yaren prenses

Benim doğumdan epey sonra oldu dışarıda bişey yok ama zorladığımda kanıyor. Doktora gitmeye de korkuyorum

Bizimki çıkartıyo gazını alttan ama butun gün ağlıyor yine de belki de enfeksiyondan. Şimdi bi de o çıktı

canım benimde 3 taneydi, het tuvalete girişimde zeytinyağı sürüp içeri sokmaya çalıştım, faydasını gördüm biri kayboldu inş.. Bide her gün komposto içiyorum, hem süt için hem kabız olmayım diye. Zaten ameliyat bile olsak kabız olma halinde tekrarlıyomuş, yani bol sıvı tüket ve lifli şeyler ye inş

Merhabalar ben ikiz bebeklerime hamileyim.
Capa tip fakultesinde doğum yapan var mı aranizda nasıldı biraz bilgi almak istiyorum tedirginliklerim var ama küvez ve bebeklerim için orda olması doğru olan gibi geliyor.
Birkaç sorum.olacak inşallah orda doğum yapan birisi vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…