- 10 Haziran 2009
- 997
- 75
- 323
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #52.561
sezaryan olmana rağmen enfeksiyonun vajina bölgesinde olması az bir olaslık aslında normalde sezaryan bölgesinde enfeksiyon var mı diye bakılıyor bir de iç dikişlerde sorun var mı diye usg den bakıyorlar onun dışında neye bakıyorlar onu merak ederek sormuştum.ben gitmedim henüz sezaryan bölgem bu sefer çok kolay iyileşti su geçirmeyen pansuman bandı sayesinde..ilk sezaryande pansumanı 1 hafta boyunca kendim yapmıştım birde kanama olmuştu kan sulandırıcı kulladım diye sanırım..şimdiki çok rahat oldu hiç ağrım olmadı...kontrole gidecem ama ne zaman bilmiyorum çocuktan gidip sıra beklemek çok zor bu sıcakta..Kızlar bence kontrole gidin. Beni 45. Gün çağırmıştı gittim alttan muayene etti enfeksiyon olmuşum. Bi krem bide fitil verdi 1 hafta kullanıcam. Hiç anlamadım ne idrarda yanma nede kaşıntım yoktu. Muayene ederken anladı dr. Sezeryan doğum bu arada
ben her yıkamada şampuan bile kullanmıyorum. pişikten çok sıcaklardan dolayı isilik olmamasına uğraşıyorum bazen çok kızarıyorCanım dün bi makale okudum, sürekli bişeyler sürmeyin, aksine zararı olur nefes alamaz vs diyodu, sadece pişik olduğuna sürün diyodu
Bide ben hamileliğimde elimi yakmıştım, acı biber ile :) hametan süreyim mi dedim, doktor onda kortizon var kullanma dedi. Bilgin olsun tatlım
bence nazar olmuş canım bol bol okuyun
Cnm rezene ve anasonu nasil demliyo4sun? Ve nekadar iciriyorsun?
Bnmkine verdim damla uyku yok yine
Ben hic birsey yapmiyorum cnm. Yemek temizlik bakim. Hic birsey. Basta annemler vardi yapiyolardi. Ama onlarda kendilerine yapiyolar benim yemek yemege zaten vaktim olmuyo. Biskuvi yiyorum habire.Ya kizlar ben hicbir seye yetisemiyorum uykusuzluk yorgunluk zaten had safhada isleride yetistiremiyorum birde misafirler her ise kendim kosmaktan perisan oldum sirt omuz agrilarim dayanilmaz siz nasil yetisiyosunuz sanirim benim gibi gaz sorunu yasayanlar yetisemiyodur nolucsk bizim bu halimiz dun aynaya bir baktim kaslar orman olmus anam dedim noluyoz
Rahim toparlanmis mi diye usg den bakiyo.sezaryan olan arkadaşlar kırkınız çıkınca dr. kontrolune gittiniz mi?
ben ilk doğumumdada gitmemiştim bunda gitmeyi düşünüyorm ama havalar çok sıcak bebeğim bensiz durmuyor kimsede şimdilik erteledim..
acaba ne gibi kontrol yapıyor doktor gidenler bilgi verebilir mi
çok gerekli değilse bu sıcakta gitmek istemiyorm..
Ay sorma tatlım bu haftasonu annemler gelecek iple çekiyorum vallahi. Adam gibi yemek yiyemiyorum. Kendime bakamıyorum. Şöyle güzel bi banyo keyfi yapmayı çok özledim. Hemencecik apar topar girip çıkıyorum. Bebişler çok yoruyorlar bizi :)Ya kizlar ben hicbir seye yetisemiyorum uykusuzluk yorgunluk zaten had safhada isleride yetistiremiyorum birde misafirler her ise kendim kosmaktan perisan oldum sirt omuz agrilarim dayanilmaz siz nasil yetisiyosunuz sanirim benim gibi gaz sorunu yasayanlar yetisemiyodur nolucsk bizim bu halimiz dun aynaya bir baktim kaslar orman olmus anam dedim noluyoz
Canım yinede sürekli ver memeni sağmak da azaltıyormuş sütü. Doktorum öyle demişti. Emiyorsa sağma azalır diye.Günaydın herkese bana pek günaymadı ama ne zamandır burayada yazamıyorum sıkıntımdan kızım emmiyo 1 ay zar zor emzirdim bir aydırda sağıp veriyodum çok azalmıştı ama sütüm bugün 61 günlük olduk ve sabah sadece bikaç damla sütüm geldi zaten mama takviyeside yapıyoduk esema mama kullanıyorum 1 aydır napıcam ben sütüm geri gelirmi kızım doğduğu andan itibaren emmekte sorun yaşadı zaten sonradan olmadı yani napıcam ben psikolojim çok bozuldu.
Hayır emmiyo canım sorun o zaten ilk günden beri çok zor emiyodu göğsümün ucu yok kalkan aldım neler neler denemedim yok emmedi yara oldu uğraşmaktan emsin diye ama hiçbiri işe yaramadı varmı aranızda benim gibi olan emziremeyen bebeğini?Canım yinede sürekli ver memeni sağmak da azaltıyormuş sütü. Doktorum öyle demişti. Emiyorsa sağma azalır diye.
Zaten emziremiyorum bari sağıp vereyim en iyisini alym dedim avent elektirikli göğüs pompası aldım 1,5 aydır sağıyodum acısada önemsemiyodum ama sonuç bugün sadece bikaç damla süt çıktı kızım hiç emmiyo çünkü reddediyo emmeyi sağmak bebeğin emmesi gibi olmuyomuş
Lansinoh canim ben ilk haftadan beri sagiyorum kizim memeyi kabul etmedi hic. Yaklasik iki aydir kullaniyorum ve cok memnunum acima agri falan yok hic
Canım sen mevsimi de gelmişken incir ye ben de aynısı oluyordu incir yiyorum ertesi günü bebeğim kakasını yapıyorKızlar bebeğim tam 1 hafta önce fitil yardımıyla kaka yaptı, 1 haftadır tık yok, günde sadece 1 kere mama veriyorum ona da zeytinyağ koyuyorum. Masajda yapıyorum. Alttan gazını da iyi çıkarıyo. Ama ona rağmen ıkınmaktanmosmor oluyo. Bgn yine fitil verdim dayanamadımkeçi Boku gibi yaptı küçücük, fitile rağmen. 10 gün yapmasa da normal Dio doktorlar nası normal ya hiç içime sinmiyor hem de yeşil, sert yaptı ( dün 40 ımız çıktı, doğalı böyle, iki gün üst üste yaptığı hiç olmadı çiş bol maşallah ama kaka yok
muhakkak denicem canım çook saolCanım sen mevsimi de gelmişken incir ye ben de aynısı oluyordu incir yiyorum ertesi günü bebeğim kakasını yapıyor
Ne demek canım bebişler sağlıklı olsun yeter ki muhakkak denicem canım çook saol
Günaydın herkese bana pek günaymadı ama ne zamandır burayada yazamıyorum sıkıntımdan kızım emmiyo 1 ay zar zor emzirdim bir aydırda sağıp veriyodum çok azalmıştı ama sütüm bugün 61 günlük olduk ve sabah sadece bikaç damla sütüm geldi zaten mama takviyeside yapıyoduk esema mama kullanıyorum 1 aydır napıcam ben sütüm geri gelirmi kızım doğduğu andan itibaren emmekte sorun yaşadı zaten sonradan olmadı yani napıcam ben psikolojim çok bozuldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?