2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
sezaryan olmana rağmen enfeksiyonun vajina bölgesinde olması az bir olaslık aslında normalde sezaryan bölgesinde enfeksiyon var mı diye bakılıyor bir de iç dikişlerde sorun var mı diye usg den bakıyorlar onun dışında neye bakıyorlar onu merak ederek sormuştum.ben gitmedim henüz sezaryan bölgem bu sefer çok kolay iyileşti su geçirmeyen pansuman bandı sayesinde..ilk sezaryande pansumanı 1 hafta boyunca kendim yapmıştım birde kanama olmuştu kan sulandırıcı kulladım diye sanırım..şimdiki çok rahat oldu hiç ağrım olmadı...kontrole gidecem ama ne zaman bilmiyorum çocuktan gidip sıra beklemek çok zor bu sıcakta..

KIZLAR ELİMDE BEBEK BAKIMI İLE İLGİLİ KİTAPLAR VAR HEPSİ YENİDEN FARKSIZ İLGİLENEN OLURSA MESAJ ATABİLİR.
1-Tracy Hogg Ebeveyn Cankurtaran Seti / Gün Yayıncılık
2-Akıllı Bebekler Akademisi (Bebekler için Beyin ve Çoklu Zeka Geliştirme Rehberi)
3-Bebeğinizin İlk Yılında Sizi Neler Bekler?

Kullandiginiz makinanin ismi ne bide agriyo mu gogusleriniz kizlar S SeSeEl

Cnm ben lansinoh tekli elektrikli kullanıyorum memnunum. Göğüslerimin ağrısından ziyade göğüslerimde kaşıntı var araştırdım da mantar olmuş galiba en kisa zamanda cildiyeye gitmem lazım. Sagarken mi ağrıyor mu diye soruyorsun cnm.

ben her yıkamada şampuan bile kullanmıyorum. pişikten çok sıcaklardan dolayı isilik olmamasına uğraşıyorum bazen çok kızarıyor

Ben hic birsey yapmiyorum cnm. Yemek temizlik bakim. Hic birsey. Basta annemler vardi yapiyolardi. Ama onlarda kendilerine yapiyolar benim yemek yemege zaten vaktim olmuyo. Biskuvi yiyorum habire.

Rahim toparlanmis mi diye usg den bakiyo.

Günaydın herkese bana pek günaymadı ama ne zamandır burayada yazamıyorum sıkıntımdan kızım emmiyo 1 ay zar zor emzirdim bir aydırda sağıp veriyodum çok azalmıştı ama sütüm bugün 61 günlük olduk ve sabah sadece bikaç damla sütüm geldi zaten mama takviyeside yapıyoduk esema mama kullanıyorum 1 aydır napıcam ben sütüm geri gelirmi kızım doğduğu andan itibaren emmekte sorun yaşadı zaten sonradan olmadı yani napıcam ben psikolojim çok bozuldu.

Ay sorma tatlım bu haftasonu annemler gelecek iple çekiyorum vallahi. Adam gibi yemek yiyemiyorum. Kendime bakamıyorum. Şöyle güzel bi banyo keyfi yapmayı çok özledim. Hemencecik apar topar girip çıkıyorum. Bebişler çok yoruyorlar bizi :)
Gelsinler kuaföre gidip baştan ayağa bakım yaptırıcam kendime :)

Canım yinede sürekli ver memeni sağmak da azaltıyormuş sütü. Doktorum öyle demişti. Emiyorsa sağma azalır diye.

Canım yinede sürekli ver memeni sağmak da azaltıyormuş sütü. Doktorum öyle demişti. Emiyorsa sağma azalır diye.
Hayır emmiyo canım sorun o zaten ilk günden beri çok zor emiyodu göğsümün ucu yok kalkan aldım neler neler denemedim yok emmedi yara oldu uğraşmaktan emsin diye ama hiçbiri işe yaramadı varmı aranızda benim gibi olan emziremeyen bebeğini?

Kullandiginiz makinanin ismi ne bide agriyo mu gogusleriniz kizlar S SeSeEl
Zaten emziremiyorum bari sağıp vereyim en iyisini alym dedim avent elektirikli göğüs pompası aldım 1,5 aydır sağıyodum acısada önemsemiyodum ama sonuç bugün sadece bikaç damla süt çıktı kızım hiç emmiyo çünkü reddediyo emmeyi sağmak bebeğin emmesi gibi olmuyomuş

Mamaylada büyür değilmi bebeğim kızlar bağışıklık sistemi güçlü olurmu ki?önce normal doğurucam dedim olmadı sonra kızımı sadece emziricem dedim oda olmadı neden herşey böyle ters olduki çok korkuyorum anne sütü sadece 2 ay almış olucak ya sağlığıyla ilgili problem yaşarsak ilerde offff...

Canım sen mevsimi de gelmişken incir ye ben de aynısı oluyordu incir yiyorum ertesi günü bebeğim kakasını yapıyor

Cnm ben iki aydır süt sağıyorum senin yazdiklarindan çok endişeli stresli olduğun belli bunlar da sütünü etkiliyor haliyle 3 saatte bir düzenli sag saat 1 de sagdiysan saat 4 de tekrar sag 15 dak bir gogsunu 15 dak diger gogsunu sag süt yapıcı şeyler tüket ve stres yapma sütüm olacak bebegime yetecek diye düşün.

Kizlar belki kilo vermek hepiniz icin daha onemlidir ama yinede sutu azalanlar biraz tatli tuketsinler derim ben. Sutum gecen hafta bitti diye uzuluyordum bu hafta tayliyi fazla kacirdim bluzum islanmis sutten.. Eskiler bosuna serbet icmezlermis yani demekki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…