- 23 Mart 2010
- 528
- 670
- 123
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #52.581
Bendede kasinti war baktim mastit belirtisiymis korkuyorum buyuzden. Benim gogus yaralarim hala gecmedigi icin en dusuk sewiyede bile sizliyoCnm ben lansinoh tekli elektrikli kullanıyorum memnunum. Göğüslerimin ağrısından ziyade göğüslerimde kaşıntı var araştırdım da mantar olmuş galiba en kisa zamanda cildiyeye gitmem lazım. Sagarken mi ağrıyor mu diye soruyorsun cnm.
Ewet sagmak emmesi gibi olmuyo ama elimizde degil kiMamaylada büyür değilmi bebeğim kızlar bağışıklık sistemi güçlü olurmu ki?önce normal doğurucam dedim olmadı sonra kızımı sadece emziricem dedim oda olmadı neden herşey böyle ters olduki çok korkuyorum anne sütü sadece 2 ay almış olucak ya sağlığıyla ilgili problem yaşarsak ilerde offff...
zaten anne sutuyle bırebır tek sut kecı sutuKızlar merhaba okuyorum da sutu azalan anneler varmış günde birkaç bardak rezene humana için yanında mutlaka pötibör bisküvi yiyin bazen rezenenin içine kimyon karıştırın bebeğin ve sizin gazınızı atar keçi sütü de iyi geliyor hem sut yapar hemde bağırsakları düzene girer bebeğin
Canim benim ablam sma kullaniyormus hem tafi kotu hemde kabiz oldugu icin bebekte icmekte gucluk cekiyomus doktora sormus aptamil ve sakincasi yk.demis sende bebeginin doktoruna sor istersenKızlar ben aptamil mama veriyodum o bitince sma ya gectim 2 gün kakasını yapamadı ıkına ıkına bi hal oldu sonra tekrar aptamile geçtik ve yapmaya basladı sizce bu mamada kalsam mı yoksa tekrar degistirsem mi bilmiyorum aptamil hakkaında bi iyi seyler duyuuorum bi kötü karar veremiyorum bi türlü
Bendede kasinti war baktim mastit belirtisiymis korkuyorum buyuzden. Benim gogus yaralarim hala gecmedigi icin en dusuk sewiyede bile sizliyo
Kiyamam ona annesi benim nerdeyse her gece oyle cok zor oluyo geceKızlar benim kız gece 2.30 da bir başladı ağlamaya saat 5 e kadar anca uyudu.ne zormuş gece uyumaması.ilk kez yaptı.normalde emer hemen uyurdu.korktum şimdi huyu değişirde gece kalkmaya başlarsa yandım.ne zormuş gece uyumayınca.kolik sanırım zaten benim kız.hergün akşama doğru 6 ile 11 arası ağlardı.ama gece olunca acaba geceyemi döndü kolik sancısı diye korkuyorum resmen.bakalım bu gece napacak.belli olur ak koyun kara koyun bu gece
Kizlar kasinti mastit belirtisi evet ben kasininca direk sagiyorum bende ayni makinayi kullaniyorum cok memnunum hic agri aci yok tavsiye ederim ben baya arastirip aldim canim gogsune fito kremi tavsiye ederimBendede kasinti war baktim mastit belirtisiymis korkuyorum buyuzden. Benim gogus yaralarim hala gecmedigi icin en dusuk sewiyede bile sizliyo
Kızlar ben aptamil mama veriyodum o bitince sma ya gectim 2 gün kakasını yapamadı ıkına ıkına bi hal oldu sonra tekrar aptamile geçtik ve yapmaya basladı sizce bu mamada kalsam mı yoksa tekrar degistirsem mi bilmiyorum aptamil hakkaında bi iyi seyler duyuuorum bi kötü karar veremiyorum bi türlü
Canim oncelikle sakin olmaya calis kwndini gerdikce sut orani direk degisiyo sutu mutluluk cok etkiliyo bol su ic ben 4litre icmeye baslayinca artti rezene demle ic tatli ye ayrica kendini lutfen kotu hissetmeGünaydın herkese bana pek günaymadı ama ne zamandır burayada yazamıyorum sıkıntımdan kızım emmiyo 1 ay zar zor emzirdim bir aydırda sağıp veriyodum çok azalmıştı ama sütüm bugün 61 günlük olduk ve sabah sadece bikaç damla sütüm geldi zaten mama takviyeside yapıyoduk esema mama kullanıyorum 1 aydır napıcam ben sütüm geri gelirmi kızım doğduğu andan itibaren emmekte sorun yaşadı zaten sonradan olmadı yani napıcam ben psikolojim çok bozuldu.
Canim sakin ol saglikli olur nerak etme mamayla buyuyen ve saglikli olan cok bebek varMamaylada büyür değilmi bebeğim kızlar bağışıklık sistemi güçlü olurmu ki?önce normal doğurucam dedim olmadı sonra kızımı sadece emziricem dedim oda olmadı neden herşey böyle ters olduki çok korkuyorum anne sütü sadece 2 ay almış olucak ya sağlığıyla ilgili problem yaşarsak ilerde offff...
Bir ayda 870 gram almis yavrucak. Tabi tartilari dogru ise2ay asimizi olduk cok şükür. Asiya gelen 6kg olmus bebekleri görünce (masallah ) kizim icin uzuldum açıkçası. Çünkü beniim kiz sadece 3570 gram idi....
yaa ben saglik ocagina gittim asi icin kadin tartti 4 bucuk dedi ayni gun hastanyede gtm kalca cikigi icin ordada muaynmz vardi saglk ocagndki kadn yanls tartmsti 4500 degl 4800 megerse nasl snrm bozldu tekrar saglk ocagna gdip kadina soyledm 300 gr cokmu onemli diyor bana gerizekaliBir ayda 870 gram almis yavrucak. Tabi tartilari dogru ise
2ay asimizi olduk cok şükür. Asiya gelen 6kg olmus bebekleri görünce (masallah ) kizim icin uzuldum açıkçası. Çünkü beniim kiz sadece 3570 gram idi....
Bir ayda 870 gram almis yavrucak. Tabi tartilari dogru ise
sonradan gelir mi bilmiyorum ama vucudun süt yapımı çok psikolojik. emzirmek istememek bile sütü kesiyor. stres olmayacak uykun düzenli olacak. yemekten çok psikoloji etkiliyor gb geliyor bana. canım sıkılsın aynı gün çocuk süt içemiyor.Günaydın herkese bana pek günaymadı ama ne zamandır burayada yazamıyorum sıkıntımdan kızım emmiyo 1 ay zar zor emzirdim bir aydırda sağıp veriyodum çok azalmıştı ama sütüm bugün 61 günlük olduk ve sabah sadece bikaç damla sütüm geldi zaten mama takviyeside yapıyoduk esema mama kullanıyorum 1 aydır napıcam ben sütüm geri gelirmi kızım doğduğu andan itibaren emmekte sorun yaşadı zaten sonradan olmadı yani napıcam ben psikolojim çok bozuldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?