2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Kızlar benim kız gece 2.30 da bir başladı ağlamaya saat 5 e kadar anca uyudu.ne zormuş gece uyumaması.ilk kez yaptı.normalde emer hemen uyurdu.korktum şimdi huyu değişirde gece kalkmaya başlarsa yandım.ne zormuş gece uyumayınca. kolik sanırım zaten benim kız.hergün akşama doğru 6 ile 11 arası ağlardı.ama gece olunca acaba geceyemi döndü kolik sancısı diye korkuyorum resmen.bakalım bu gece napacak.belli olur ak koyun kara koyun bu gece

Merhaba kizlaaar, internet paketi yaptim ve hemen yazayim dedim. Herkes ne durumda, bebekler iyi mi, nehirbaran in bebegi ne durumda merak icindeyim..
Bi de kizlar benim bebegim galiba kucak ve ilgi delisi oldu yani hep ben konusayim ya da benim kucagimda dursun istiyo. Aslinda ben de oyleyim. Hep onunla ilgileneyim istiyorum oyle de yapiyorum pek nazli iki ikir mikir etse hemen aliyorum kucagima ufacik tefecik bebecik ama akil ediyo yuzunu burusturuyo ama aglamiyo numaradan yapiyo elimi atar atmaz susuyo benim umrumda degil tabi tum gun kucagimdan indirmem yani baska hicbisey yok gozumde ama ise baslayinca napicam bilmiyorum. Aglaya aglaya gidip gule gule gelicem gaaalba

Bendede kasinti war baktim mastit belirtisiymis korkuyorum buyuzden. Benim gogus yaralarim hala gecmedigi icin en dusuk sewiyede bile sizliyo

Ewet sagmak emmesi gibi olmuyo ama elimizde degil ki bizde istemezmiyiz bebegimiz emsin hembiberonla daha cok hawa yutuyolar haliyle daha gazli oluyolar yawrularimiz ama olsun bak yine emmis oluyo benim arkadasim 1 ay zarzor emmis mamayla buyumus gayet saglikli. Ayrica benim yegenimde 3gun sut aldi hep mamayla ama onun bagirsaklarinda sorun oldu. Bebekten bebege degisiyo. Bende mama.takwiyeli weriyorum sagarak. Doktor moralini bozma sma iyi dedi ama insan bazen suclu hissediyo

Kızlar merhaba okuyorum da sutu azalan anneler varmış günde birkaç bardak rezene humana için yanında mutlaka pötibör bisküvi yiyin bazen rezenenin içine kimyon karıştırın bebeğin ve sizin gazınızı atar keçi sütü de iyi geliyor hem sut yapar hemde bağırsakları düzene girer bebeğin

zaten anne sutuyle bırebır tek sut kecı sutu

Kızlar ben aptamil mama veriyodum o bitince sma ya gectim 2 gün kakasını yapamadı ıkına ıkına bi hal oldu sonra tekrar aptamile geçtik ve yapmaya basladı sizce bu mamada kalsam mı yoksa tekrar degistirsem mi bilmiyorum aptamil hakkaında bi iyi seyler duyuuorum bi kötü karar veremiyorum bi türlü

Canim benim ablam sma kullaniyormus hem tafi kotu hemde kabiz oldugu icin bebekte icmekte gucluk cekiyomus doktora sormus aptamil ve sakincasi yk.demis sende bebeginin doktoruna sor istersen

Kiyamam ona annesi benim nerdeyse her gece oyle cok zor oluyo gece
Bendede kasinti war baktim mastit belirtisiymis korkuyorum buyuzden. Benim gogus yaralarim hala gecmedigi icin en dusuk sewiyede bile sizliyo
Kizlar kasinti mastit belirtisi evet ben kasininca direk sagiyorum bende ayni makinayi kullaniyorum cok memnunum hic agri aci yok tavsiye ederim ben baya arastirip aldim canim gogsune fito kremi tavsiye ederim

Canım benim ablamda sma kullandı bi dönem. Çok iyi bir mama, sadece pahalı olduğu için devam etmedim demişti. Öneriyordu yani. Kabızlık olabilir mama değişikliği olduğundan. Doktoruna danış bence de :)
Burda bi arkadaş da bebelac önerdi bana. Aptamil çok gaz yapıyor demişti.

Canim oncelikle sakin olmaya calis kwndini gerdikce sut orani direk degisiyo sutu mutluluk cok etkiliyo bol su ic ben 4litre icmeye baslayinca artti rezene demle ic tatli ye ayrica kendini lutfen kotu hissetme

Canim sakin ol saglikli olur nerak etme mamayla buyuyen ve saglikli olan cok bebek var

Ben rüyamda gördüm ki kızım ağlıyor, sütün yetmiyordur diyodu bi kadın. bende tersliyordum vs. Çok sorun ediyoruz, çok kafamıza takıyoruz bu süt olayını. takmasak artacak ama elde değil işte

2ay asimizi olduk cok şükür. Asiya gelen 6kg olmus bebekleri görünce (masallah ) kizim icin uzuldum açıkçası. Çünkü beniim kiz sadece 3570 gram idi....

Bir ayda 870 gram almis yavrucak. Tabi tartilari dogru ise
yaa ben saglik ocagina gittim asi icin kadin tartti 4 bucuk dedi ayni gun hastanyede gtm kalca cikigi icin ordada muaynmz vardi saglk ocagndki kadn yanls tartmsti 4500 degl 4800 megerse nasl snrm bozldu tekrar saglk ocagna gdip kadina soyledm 300 gr cokmu onemli diyor bana gerizekali

2ay asimizi olduk cok şükür. Asiya gelen 6kg olmus bebekleri görünce (masallah ) kizim icin uzuldum açıkçası. Çünkü beniim kiz sadece 3570 gram idi....

Bir ayda 870 gram almis yavrucak. Tabi tartilari dogru ise

Canım üzülme önemli olan sağlıklı olması. 870 gr az değil ki :) bizimki de yaklaşık 1 kg alıyor yani 100gr cık daha fazla. sıkma canını, o minyon tipli olacak demek ki :)

sonradan gelir mi bilmiyorum ama vucudun süt yapımı çok psikolojik. emzirmek istememek bile sütü kesiyor. stres olmayacak uykun düzenli olacak. yemekten çok psikoloji etkiliyor gb geliyor bana. canım sıkılsın aynı gün çocuk süt içemiyor.
canım sıkkınken takmamaya çalışıyorum su fln içerken sütüm var gelecek diye düşünüyorum hiç moral bozmamaya çalışıyorum.
rahatlatıcı çay al. ztn süt yapan çaylar anneyi sakinleştiren rahatlatan çaylarmış.
misal az sonra bnm süt yapan çayım nescafe olacak kendimi ödüllenidrip moral topluyorum. tabi bebiş uyanmadan içebilirsem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…