2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Arkadaşlar bebeğimin sağ gözünde iriste kahverengi dilim var diğer kısımlar yeşil ve bebişim 6 haftalık. Sizin de başınıza geldimi

2.ay aşılarini dun oldu yavrum..biz bir problem yaşamadık... Eve geldigimizde ve gece yatmadan önleme amaçlı Calpol verdim..
Keske bizimde ole olsaydi. Hemsire bu kiz ufak diye cani yanar etkilenir demisti dogruymus. Dunden beri adam akilli emmedi. Simdi sutumu sagdim biberonla cok guzel aldi. 50cc falan icti. Doymus mudur acaba kac cc.de doyar bu bicirlar

Kizlar bu arada bugun doktordaydik sagarak werdigimi bebegimin emmedigini en fazla7 dk emdigini soyledim. Olsun zaten ilk 5 dk icerisinde gogusteki sutun %80 ini aliyo hic uzme kendini sagip werme sana yazik birak nekadar emiyosa dedi. Bilginiz olsun az emince doymuyo zannediyodum ama hem sik hem az emse daha iyi oyle 30 dk goguste kalmasi iyi degil fazla gazli olur dedi

biarada bebegim 2.5 aylik bizde 1 hafta once sunnet yaptirdik suan iltihabi var krem kullaniyorum.biz eve cagirdk sunnetciyi 200 tl sanirim ama bursada 1 numarali sunnetci il saglik muduru bile bu adam yaptirmis.
Merhaba ben de bursadayım sünnetçinin ismini yazabilir misiniz acaba?

Canim beniim Rabb im sifasini wersin. Yazdiklarin cok huzunlendirdi beni. Sen guclu ol cok yorucu bi surec olacak ama herseyin basi moral. Hersey iyi olacak canim benim Allah buyuktur

Arkadaşlar Merhaba. Hepimizin bebeklerini Allah bagislaasin. Benim de 50 günlük bir kızım var. Sutum olmadığı için mama verdim. Şimdi sutumun cogaldigini hissediyorum mamayi bırakmak istiyorum. En az iki saat emiyor kizim ama besigine birakir birakmaz uyanıyor mama icmeden uyumuyor. nasıl anlayabilirim doyup doymadigini

Merhaba. Basvuruda verdiğiniz telefon numarasi na ptt den çekebilirsiniz diye mesaj geliyor. Biz de iki defa sormustuk yatmamisti.pazartesi mesaj geldi ptt yatmiatir çekebilirsiniz diye gittik aldik o şekilde.
basvurdugumuz telefon numarası kapandı . malesef onun ıcın mesajda gelse haberımız olmıycak :/

Memurlara werilmiyo diye duymustum yanlista hayirliyo olabilirim. Bi 170i ara sor cnm ben sordum calismadigim icin esime yatirilcagini soyledi hastane sgk ya baswuru yaptysa

Allah şifa versin arkadaşım. İnşallah kötü bir şey çıkmaz. Dua edin bol bol. Rabbim korusun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…