- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #52.681
benn 300 tl icin basvurdumda nerden alcagimi bilmiyorum :-/
Rotayi yapmadik cnm. Yegenim rota olup hastanede yatmisti bence yapmak gerekio. O asi ozel aliniyor degilmi. Bi de soktor mu onerdiRotavirüsüde yaptırdınızmı?normal annesi sersemletti aşılar küçük bünyeleri
Bizim 7 haziran dogum cnmSizde 06.06 doğumlusunuz değilmi?
Keske bizimde ole olsaydi. Hemsire bu kiz ufak diye cani yanar etkilenir demisti dogruymus. Dunden beri adam akilli emmedi. Simdi sutumu sagdim biberonla cok guzel aldi. 50cc falan icti. Doymus mudur acaba kac cc.de doyar bu bicirlar2.ay aşılarini dun oldu yavrum..biz bir problem yaşamadık... Eve geldigimizde ve gece yatmadan önleme amaçlı Calpol verdim..
gittim baktimda yatmamis dahaCanım ptt den alınıyormuş kimlikle
yatmamis daha yaaPtt getirecek taahhüt lu olarak kapına
Yakin mi bari ewe hangi ara gidiceksemaile ve sosyal politikalar il müdürlükleri ne canim kimlik fotokobinle gtmen gerek
Merhaba. Basvuruda verdiğiniz telefon numarasi na ptt den çekebilirsiniz diye mesaj geliyor. Biz de iki defa sormustuk yatmamisti.pazartesi mesaj geldi ptt yatmiatir çekebilirsiniz diye gittik aldik o şekilde.yatmamis daha yaa
Merhaba ben de bursadayım sünnetçinin ismini yazabilir misiniz acaba?biarada bebegim 2.5 aylik bizde 1 hafta once sunnet yaptirdik suan iltihabi var krem kullaniyorum.biz eve cagirdk sunnetciyi 200 tl sanirim ama bursada 1 numarali sunnetci il saglik muduru bile bu adam yaptirmis.
Canim beniim Rabb im sifasini wersin. Yazdiklarin cok huzunlendirdi beni. Sen guclu ol cok yorucu bi surec olacak ama herseyin basi moral. Hersey iyi olacak canim benim Allah buyukturKizlar hepinize merhaba nasilsiniz benim moralim cok bozuk esimde kanser suphesi var sislikler vardi biyopsi yapildi biri temiz cikti ama yarin da boyun bolgesinden alinip biyopsi olacak kendiside cok korkkuyo evde huzunlu bir hava devamli kizima bakiyo ic cekiyo bende o haline cok uzuluyorum yorgunlugu falan unuttum anlayacaginiz hem kizima tek bakiyorum hemde esime destek olmaya calisiyorum bazen cok kotu olup agliyorum sonra diyorum bende salarsam kizim nolacak esim nolacak dua edin olurmu gurbette yalniz olmakta koyuyo kendi kendime guc vermeye calisiyorum allah sonumuzu hayir eder insallah
istanbuldayım canımYakin mi bari ewe hangi ara gidiceksemsen istanbulda misin cnm
basvurdugumuz telefon numarası kapandı . malesef onun ıcın mesajda gelse haberımız olmıycak :/Merhaba. Basvuruda verdiğiniz telefon numarasi na ptt den çekebilirsiniz diye mesaj geliyor. Biz de iki defa sormustuk yatmamisti.pazartesi mesaj geldi ptt yatmiatir çekebilirsiniz diye gittik aldik o şekilde.
Soldan 100 sagdan 120 bazende 70 cikiyo sol daha az. Senin nasil canimKelebekcik34 günde 3 kere sağıyordun değil mi yanlış hatırlamıyorum inş toplamda kaç ml oluyor cnm
Memurlara werilmiyo diye duymustum yanlista hayirliyo olabilirim. Bi 170i ara sor cnm ben sordum calismadigim icin esime yatirilcagini soyledi hastane sgk ya baswuru yaptysabende okumaya başladım, çok teşekkürler
Ben şimdilik sağmıyorum canım, işe başladığımda baktım zor oluyo alırım bitane, çok saol
canım öğretmenlere de veriliyormu o 112 tl? Nereye başvurdunuz onun için?
Allah şifa versin arkadaşım. İnşallah kötü bir şey çıkmaz. Dua edin bol bol. Rabbim korusun inşallahKizlar hepinize merhaba nasilsiniz benim moralim cok bozuk esimde kanser suphesi var sislikler vardi biyopsi yapildi biri temiz cikti ama yarin da boyun bolgesinden alinip biyopsi olacak kendiside cok korkkuyo evde huzunlu bir hava devamli kizima bakiyo ic cekiyo bende o haline cok uzuluyorum yorgunlugu falan unuttum anlayacaginiz hem kizima tek bakiyorum hemde esime destek olmaya calisiyorum bazen cok kotu olup agliyorum sonra diyorum bende salarsam kizim nolacak esim nolacak dua edin olurmu gurbette yalniz olmakta koyuyo kendi kendime guc vermeye calisiyorum allah sonumuzu hayir eder insallah
300 tl çocuk yardımı için esiniz de basvurabiliyor.Yakin mi bari ewe hangi ara gidiceksemsen istanbulda misin cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?