- 26 Ağustos 2012
- 665
- 677
- 323
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #52.661
Sizde 06.06 doğumlusunuz değilmi?Cnm bizde asi olduk dun. Bebegimde asiri uyku yapti. Acikinca uyanip aglio meme veriorum memeyi emmiyor deli olcam dunden beri ac cocuk meme delisi cocuk reddediyor offfffff
bende okumaya başladım, çok teşekkürlerCanim sana bir blog onericem cok dikkatli oku ve uygula
Bebek yapim bakim onarim blogu icinde tomrisin emzirme notlarini bul. Verdigi taktiklerle sut geri geliyor.
Benimde sol gogsum ozellikle cok azaldi gibi hissettim, tomrisin onerdigi emzirme kampina girdim 2 gunde sutum artti. Gak dese emzir guk dese emzir diyor. Saate bakma gece gunduz hic durmadan emzir. Pompa degil emzirmek sutu artiriyo. Orada emmeyen bebekler icin de yontem veriyor.
Yorumlari okursun ben fayda gordum. Insallah sutun artarak cogalir
Ben şimdilik sağmıyorum canım, işe başladığımda baktım zor oluyo alırım bitane, çok saolCanim benmari yomtemiyle ilit o yeter. Ben steeil makinasi almistim ozelliklerini okudu sut mama isitiyomus benmari usuluyle. Kurdum konsolun ustune onuda pompayida. Sagiyorum icmiyosa dolaba koyup sonra cikarp makinaya koyuyorm bebegin icecegi kiwama gelince ses cikariyo :) baya kolaylikmis yoksa sicak suya oturt gitgel bak.biraz yorucu. Sende baktin yoruluyosun imkanin warsa al bitane hellobaby de indirimdeydi. Hem ek gidaya gecincede haznesinde buharda patates hawuc falan hasliyo benden akilli makina
canım öğretmenlere de veriliyormu o 112 tl? Nereye başvurdunuz onun için?Canım çalışan annelere veriliyor benimki ziraat bankasına yattı ordan ayın 8 ve 14 unde çekebiliriz ben bi turlu gidemedim bu ay 14 unde çekecem inşallah ayrıca 170 alo sgk dan oğrenebilirsin bide 300 tl içinde başvurmak gerek ben bi turlu gidemedim onu da 144 den oğrenebilirsin nerden başvuracağını
Tatlim dün 2 aylık oldu kizim.. 62 günlük , ben 2.adetimi gördüm ve sadece anne sutu alıyor.. sütum de iyi...Bağlantılıymış sanırım yaa süt korur korumaz meseleside doğruymuş demekki
56 cm canm3250 dogdu 200 werdi 2 gunde 1. Ayda 4 kiloydu 42. Gununde 4500 tu cnm. Boyu nasil eymenin :)
masallah 4 kilo dogms 6 rahat olmustrmaşallah iyi canım ya. hele ilk hafta kg sunun yüzde onunu kaybetmeleri normal diyorlar seninki kg almış.
bizimki 4035 doğdu 5. gün 3600 dü. en son ne zmn gittik 38 günlükkenmiş 5250 idi.
sanırım doğum kg su çok farketmiyor. hepsi kg alıyor farkı kapatıyor.
54 günlük olmuşuz bugün ne kdr çabuk geçiyor zaman. evdeki tartıya göre 6 kg fln olmuştur. 14 ünde aşılarımız var merak ediyor insan boyu kilosu ne oldu acaba.
benn 300 tl icin basvurdumda nerden alcagimi bilmiyorum :-/Canım çalışan annelere veriliyor benimki ziraat bankasına yattı ordan ayın 8 ve 14 unde çekebiliriz ben bi turlu gidemedim bu ay 14 unde çekecem inşallah ayrıca 170 alo sgk dan oğrenebilirsin bide 300 tl içinde başvurmak gerek ben bi turlu gidemedim onu da 144 den oğrenebilirsin nerden başvuracağını
Nasil nereye baavurdun cnmbenn 300 tl icin basvurdumda nerden alcagimi bilmiyorum :-/
benimkide 2 veya 3 saat araliklarla emiyor gece hele hic kalkmyr 12 de yatyrz sabah ezaninda anca kalkiyor 3400 dogmstu 37 gnlk 4800 olmus .Biz bugün 59 günlük olduk yarın aşımiz var hala kilo alımında problem var 1 buçuk iki saate bi emiyor bir iki gündür doymuyormu acaba diye mama da veriyorum ama icmiyor. Anneler siz kaç saat aralıklarla ve kaç dakika emziriyorsunuz lütfen bana bilgi verin ..3500 doğan kızım suan 5 kilo bile değil. .
aile ve sosyal politikalar il müdürlükleri ne canim kimlik fotokobinle gtmen gerekNasil nereye baavurdun cnm
bende gidip bi bakayim ozaman yatmismi diye basvurali 1 ayi gectiT tombul cilek arkadaşım Merhaba. . Ben de Mayıs annesiyim. . Bi bakayım dedim ve sorunu gördüm. . Bugün aradım ben il Müdürlüğünü. . Telefonumu za mesaj gelecekmis. Ve türkiyenin her yerinden PTT den kimlik ile cekebilecekmisiz. . Başvuru tarihinden sonra 1 ya da 2 ay sonra yatıyor genelde dediler..
ah canim yaa herseh ust uste geliyor. ins yanlis teshis konulmustur hic biseyi yoktur esinin yada iyi niyetlidirde kanser cabuk gecer off nedenir bu durumda bilemedm :-(Kizlar hepinize merhaba nasilsiniz benim moralim cok bozuk esimde kanser suphesi var sislikler vardi biyopsi yapildi biri temiz cikti ama yarin da boyun bolgesinden alinip biyopsi olacak kendiside cok korkkuyo evde huzunlu bir hava devamli kizima bakiyo ic cekiyo bende o haline cok uzuluyorum yorgunlugu falan unuttum anlayacaginiz hem kizima tek bakiyorum hemde esime destek olmaya calisiyorum bazen cok kotu olup agliyorum sonra diyorum bende salarsam kizim nolacak esim nolacak dua edin olurmu gurbette yalniz olmakta koyuyo kendi kendime guc vermeye calisiyorum allah sonumuzu hayir eder insallah
Öylemi ben sütüm bittiği için bağdaştırmaya çalışıyorum herşeyi sanırımTatlim dün 2 aylık oldu kizim.. 62 günlük , ben 2.adetimi gördüm ve sadece anne sutu alıyor.. sütum de iyi...
Yani sanırım bünye meselesi adet görmek...
bende okumaya başladım, çok teşekkürler
Ben şimdilik sağmıyorum canım, işe başladığımda baktım zor oluyo alırım bitane, çok saol
canım öğretmenlere de veriliyormu o 112 tl? Nereye başvurdunuz onun için?
Canım ptt den alınıyormuş kimliklebenn 300 tl icin basvurdumda nerden alcagimi bilmiyorum :-/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?