2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
bende okumaya başladım, çok teşekkürler

Ben şimdilik sağmıyorum canım, işe başladığımda baktım zor oluyo alırım bitane, çok saol
canım öğretmenlere de veriliyormu o 112 tl? Nereye başvurdunuz onun için?

2.ay aşılarini dun oldu yavrum..biz bir problem yaşamadık... Eve geldigimizde ve gece yatmadan önleme amaçlı Calpol verdim..

masallah 4 kilo dogms 6 rahat olmustr

Biz bugün 59 günlük olduk yarın aşımiz var hala kilo alımında problem var 1 buçuk iki saate bi emiyor bir iki gündür doymuyormu acaba diye mama da veriyorum ama icmiyor. Anneler siz kaç saat aralıklarla ve kaç dakika emziriyorsunuz lütfen bana bilgi verin ..3500 doğan kızım suan 5 kilo bile değil. .

benn 300 tl icin basvurdumda nerden alcagimi bilmiyorum :-/

benimkide 2 veya 3 saat araliklarla emiyor gece hele hic kalkmyr 12 de yatyrz sabah ezaninda anca kalkiyor 3400 dogmstu 37 gnlk 4800 olmus .

T tombul cilek arkadaşım Merhaba. . Ben de Mayıs annesiyim. . Bi bakayım dedim ve sorunu gördüm. . Bugün aradım ben il Müdürlüğünü. . Telefonumu za mesaj gelecekmis. Ve türkiyenin her yerinden PTT den kimlik ile cekebilecekmisiz. . Başvuru tarihinden sonra 1 ya da 2 ay sonra yatıyor genelde dediler..

Kizlar hepinize merhaba nasilsiniz benim moralim cok bozuk esimde kanser suphesi var sislikler vardi biyopsi yapildi biri temiz cikti ama yarin da boyun bolgesinden alinip biyopsi olacak kendiside cok korkkuyo evde huzunlu bir hava devamli kizima bakiyo ic cekiyo bende o haline cok uzuluyorum yorgunlugu falan unuttum anlayacaginiz hem kizima tek bakiyorum hemde esime destek olmaya calisiyorum bazen cok kotu olup agliyorum sonra diyorum bende salarsam kizim nolacak esim nolacak dua edin olurmu gurbette yalniz olmakta koyuyo kendi kendime guc vermeye calisiyorum allah sonumuzu hayir eder insallah

bende gidip bi bakayim ozaman yatmismi diye basvurali 1 ayi gecti

ah canim yaa herseh ust uste geliyor. ins yanlis teshis konulmustur hic biseyi yoktur esinin yada iyi niyetlidirde kanser cabuk gecer off nedenir bu durumda bilemedm :-(

Canım bildiğim kadarıyla oğretmenlere verilmiyor ama Türkiye gov tr ye bak benim ki orada gorunuyor alacağım para

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…