2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Boyle giderse bende sagmaya dewam edicem 3-4 saatte bir 5 dk emiyo. Goguslerim.kasiniya ya ac yatiyo cocugum

Boyle giderse bende sagmaya dewam edicem 3-4 saatte bir 5 dk emiyo. Goguslerim.kasiniya ya ac yatiyo cocugum
allah allah alistirmazsan nasil tutucakmis sor bakayim doktora ? onlara kalsa daya mamayi .. benim ki de emmiyordu mama vermek zorunda kaldim ilk gunler sonra o memeyi tutarken gogsume mama doktum bi yandanda kanio emmeye alisti smdi hic bir sorunum yok mama sorunumda yok cok sukur gece 12 de bir basladim sabah ezaninda anca tutttu sabir sabirr. sabir cok onemli illaki tutacak.. !!!

allah allah alistirmazsan nasil tutucakmis sor bakayim doktora ? onlara kalsa daya mamayi .. benim ki de emmiyordu mama vermek zorunda kaldim ilk gunler sonra o memeyi tutarken gogsume mama doktum bi yandanda kanio emmeye alisti smdi hic bir sorunum yok mama sorunumda yok cok sukur gece 12 de bir basladim sabah ezaninda anca tutttu sabirsabirr. sabir cok onemli illaki tutacak..

40 gun dolunca kanama devam etse bile abdest alip namaza baslaniyor canim.

Selam kızlar doğum yaptım ve ortadan kayboldum sanmayın.

Kızım 20 günlükken uykudan uyanırken kasıldı ve hastaneye yattık, 12 gün hastanede kaldık. Kasılması bir nevi nöbeti durduruldu kontrol altına alındı ama bu sürede araştırmalara başlandı neden kaynaklandığı hakkında.

Küçücük bedeni ile uykulu emar, 3 kee eeg, çekildi belinden sıvı alındı ve hepsi temiz çıktı ama kasılmaları ara ara devam etti şimdi ilaç tedavisi görüyoruz ama nedeninin araştırılması için hemen hemen 2 günde bir hastanedeyiz genetik ve metabolizma da da takiplerimiz devam ediyor, tahliller verdik onun sonuçlarını bekliyoruz.

Biz zor günler geçirdik ve hala da geçirmeye devam ediyoruz. umarım sizler ve bebekleriniz çok çok iyidir.

Bizim kasılma harici başka sıkıntımız yok şükür, fiziksel ve nörolojik gelişimi çok güzel.

Hepiniz yavrularınızla Allaha emanet olun dualarınızı da bizden esirgemeyin.

Ben varim canim 40tan 12 gun sonra regl oldum bu gun 7ci gun hala bitmedi cok kanamam oldu 3 buyuk paket ped bitirdim halbuki hamilelik oncesi 3 gun yogun olrdu sonra cok azalirdi
kuzenime sordum o da ilk adetin o yuzdendir dedi
Hanimlar kanamanin adet sayilabilmesi icin en az 15 gun temiz kalmak lazim.yani sizin adet sandiginiz sey aslinda rahimde bi sıkıntıdan kaynaklaniyor olabilir.ya da yanlis hesaplamis olabilirsiniz adet araligini

Karnini doyurmak cok onemli.once karnini doyurup sakinlesince emzirmeyi deneyebilirsin.acele etme.stres yapma.doysun da nasil doyarsa doysun:)

Hanimlar kanamanin adet sayilabilmesi icin en az 15 gun temiz kalmak lazim.yani sizin adet sandiginiz sey aslinda rahimde bi sıkıntıdan kaynaklaniyor olabilir.ya da yanlis hesaplamis olabilirsiniz adet araligini
Bende de zaten 2 hafta gibi bi sure gecti illa 15 olmasi gerekmiyo bence

canım daha bgn aklımdan geçtin biliyomusun .. Çok üzüldüm Allah yardımcınız olsun, bişicik çıkmaz inş, turp gibidir fıstığın.. Kasılma nası bişey ki canım nası farkettiniz?

Kızlarrr burda bi arkadaşın dediği sayfayı inceledim bayıldım :)
BEBEK YAPIM BAKIM ONARIM sayfanın adı, Tomrisin emzirme notlarını okuyun.. Okadar bilinçlendim ve etkilendim ki sabahtan beri sürekli emişiyoruz oğlumla :)) sütüm az vs diyenlere de çook faydalı olcak bi sayfa, bayanın kendisi doktormuş, ilk ikizlerinde 6 ay mama kullanmak zorunda kalsa da azim etmiş, 27 ay emzirmiş mutlaka gö atın derim )

Rabbim şifa versin canım İNŞALLAH basit bişeydir ve bir an önce geçer

Haklısın canım sık emdiginde alıyor ama büyüdü ve canı istemezse dilini bariyer olarak kullanıyor ve başını bi sağa sola donduruyor. ...ah o anneler herseyin en güzelini en iyisini bilirler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…