2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Canim beniim Rabb im sifasini wersin. Yazdiklarin cok huzunlendirdi beni. Sen guclu ol cok yorucu bi surec olacak ama herseyin basi moral. Hersey iyi olacak canim benim Allah buyuktur
Aminnnn canim amin allah razi olsun guclu olmaya calisiyorum ama onun o halini gorunce cok uzuluyorum iste bekliyoruz boyle

Selam arkadaşlar nasılsınız bebişler nasıl?
bugün 40. günümüz 12 .günden sonra ara ara sadece sarımsı akıntı vardı geçenlerde bitmişti bugün pembeye dönmüş.sorum şu namaz falan oluyor mu olmuyor mu tamda temizlenecek gün bu neydi şimdi

Canım ben günde 7 8 kez sağıyorum bazen ikisinden toplamda 80 çıkıyor bazen 150. Benim de soldan daha az çıkıyor
Bugun doktor neyap ne et emzir dedi. Sagop werdigimde daha rahat uykuya daliyodu simdi gogusumu agzina zorla sokuyorum xiglik atiyo emmeside 5 dk sonra birakiyo.akitliyo resmen agzini ama soktor onun bile yeticegini dedide siksik emerse benimki 3 saatte bi anca byle giderse yine sagmaya baslicam ben rahatimi dusunmuyorum bebegimin sagligini dusunuyorum. Ayrica psikolojisini etkilermi emmemesi dedim nasil weriyosn biberinu diye sordu kucagimda emzirme minderinde ayni emzirir gibi dedim hic problem olmaz dert etme ama sana yazik niye sagasinki dedi. Kizlar mama werenler bebegimin doktoru hic meme almamis oyle annesi sagmamaista mamayla buyumus mama dedigimde ozamanlar byle mamalar yokmus nisasta su falan karistriyolarmis hicte bsy olmadi Allah a sukur diyo. Mama wermek zorunda kalanlar suclu hissetmeyin kendinizi. Bide sagarakta 2 senede gelir sutun kesilir diye korkma tabi duzenli sagarsan 2-3saatte bir kesilmez dedi. Ay ne cok konustum napiim bildiklerimi sizde bilin istiyorum

kızlar aranızda regl olan var mı? kırkımız çıkalı 1 hafta oldu ve ben regl oldum hem de çok fazla kanamam var sizce normal mi bu kadar erken ve bu kadar fazla olması?
Ben varim canim 40tan 12 gun sonra regl oldum bu gun 7ci gun hala bitmedi cok kanamam oldu 3 buyuk paket ped bitirdim halbuki hamilelik oncesi 3 gun yogun olrdu sonra cok azalirdi
kuzenime sordum o da ilk adetin o yuzdendir dedi

Sevilcim aylik 400/1000 arası kilo alımı normal. Mümkünse emzirerek sütünün artmasını sağla. Mamayı vermemeye çalış. Memeler bilgisayar programı gibi. Ne kadar sık emzirirsen aaa bunun daha çok süte ihtiyacı var diye dolduruyor tekrar. Saate bakma der annem özellikle ilk 3 ay. Her fırsatta hiçbir iş yapma tek işin onu beslemek olsun der. Böylece memelerin daha çok dolacak. Bizimde kilo almıyodu, 1 hafta annemle yazlıkta kaldım bol bol dinlendin uyudum ve her dakka annem oğlumu memeye dayadı. Bir haftada 300gr almış:)
Bende sütüm yetmiyor, az diyordum. Degilmiş, ağlamasını beklemeden sürekli emzirmekmiş:)

Ben dogumdan sonra 1 hafta icinde gebelige basladigim kiloma geri dondum.ama esim haala ne zaman zayiflsyacaksin, karnin ne zaman toparlanacak filan diyor
Bu yazıya haddim olmadan yorum yapmak istedim. Eşinizin söylediğine ben buradan kırıldım resmen sanki o göbeği bizler istiyoruz bu yorumları benim komşularımda yapıyor aaaa hala hamile gibi diyotlar birde bayan olacaklar çok üzülüyorum açıkçası.

Arkadaşım benim bebeğim hiç tutmuyor göğsümü sağlık ocağındaki ebeler zorlasan tutar diyor ama bebegimin doktoruna bunu deyince onlar hiç anne olmamış heralde sen göğsünü verirsin emdiyse ne ala emmediyse sagip ver aglatarak sinirlendirerek aç bırakarak göğsüne alıştırmaya çalışırsan bebeğin psikolojisini bozarsin dedi. Ben de günde 3 saatte bir sagiyorum Allah izin verirse ilk 5 6 ay böyle sağarım ek gıdaya geçince sagma aralıklarını arttırırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…