- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #52.701
canım benim eşim gitti kimlikle, başvuru yaptı. Geçen haftada PTT ye gelip alın die Msj geldi, ama ona benim gitmem gerekiyomuş oyüzden daha gidemedim yrn eşim götürcekYakin mi bari ewe hangi ara gidiceksemsen istanbulda misin cnm
O kötü olmuş. Benim eşim başvurdu. Temmuz'da yatar demişlerdi ama ağustosta bu pazartesi yattı. Bir ay gecmesini bekleyin öyle sorun isterseniz.basvurdugumuz telefon numarası kapandı . malesef onun ıcın mesajda gelse haberımız olmıycak :/
Allah razi olsun canim amin stresten olecemah canim yaa herseh ust uste geliyor. ins yanlis teshis konulmustur hic biseyi yoktur esinin yada iyi niyetlidirde kanser cabuk gecer off nedenir bu durumda bilemedm :-(
Aminnnn canim amin allah razi olsun guclu olmaya calisiyorum ama onun o halini gorunce cok uzuluyorum iste bekliyoruz boyleCanim beniim Rabb im sifasini wersin. Yazdiklarin cok huzunlendirdi beni. Sen guclu ol cok yorucu bi surec olacak ama herseyin basi moral. Hersey iyi olacak canim benim Allah buyuktur
Amin canim allah razi olsun insallah temiz cikar esim umitsiz insallah o haksiz cikarAllah şifa versin arkadaşım. İnşallah kötü bir şey çıkmaz. Dua edin bol bol. Rabbim korusun inşallah
çok geçmiş olsun canım, Allah size bağışlasınAmin canim allah razi olsun insallah temiz cikar esim umitsiz insallah o haksiz cikar
Bendeistanbuldayım canım
Soldan 100 sagdan 120 bazende 70 cikiyo sol daha az. Senin nasil canim
Bugun doktor neyap ne et emzir dedi. Sagop werdigimde daha rahat uykuya daliyodu simdi gogusumu agzina zorla sokuyorum xiglik atiyo emmeside 5 dk sonra birakiyo.akitliyo resmen agzini ama soktor onun bile yeticegini dedide siksik emerse benimki 3 saatte bi anca byle giderse yine sagmaya baslicam ben rahatimi dusunmuyorum bebegimin sagligini dusunuyorum. Ayrica psikolojisini etkilermi emmemesi dedim nasil weriyosn biberinu diye sordu kucagimda emzirme minderinde ayni emzirir gibi dedim hic problem olmaz dert etme ama sana yazik niye sagasinki dedi. Kizlar mama werenler bebegimin doktoru hic meme almamis oyle annesi sagmamaista mamayla buyumus mama dedigimde ozamanlar byle mamalar yokmus nisasta su falan karistriyolarmis hicte bsy olmadi Allah a sukur diyo. Mama wermek zorunda kalanlar suclu hissetmeyin kendinizi. Bide sagarakta 2 senede gelir sutun kesilir diye korkma tabi duzenli sagarsan 2-3saatte bir kesilmez dedi. Ay ne cok konustumCanım ben günde 7 8 kez sağıyorum bazen ikisinden toplamda 80 çıkıyor bazen 150. Benim de soldan daha az çıkıyor
Ben varim canim 40tan 12 gun sonra regl oldum bu gun 7ci gun hala bitmedi cok kanamam oldu 3 buyuk paket ped bitirdim halbuki hamilelik oncesi 3 gun yogun olrdu sonra cok azalirdikızlar aranızda regl olan var mı? kırkımız çıkalı 1 hafta oldu ve ben regl oldum hem de çok fazla kanamam var sizce normal mi bu kadar erken ve bu kadar fazla olması?
Biz bugün 59 günlük olduk yarın aşımiz var hala kilo alımında problem var 1 buçuk iki saate bi emiyor bir iki gündür doymuyormu acaba diye mama da veriyorum ama icmiyor. Anneler siz kaç saat aralıklarla ve kaç dakika emziriyorsunuz lütfen bana bilgi verin ..3500 doğan kızım suan 5 kilo bile değil. .
Bu yazıya haddim olmadan yorum yapmak istedim. Eşinizin söylediğine ben buradan kırıldım resmen sanki o göbeği bizler istiyoruz bu yorumları benim komşularımda yapıyor aaaa hala hamile gibi diyotlar birde bayan olacaklar çok üzülüyorum açıkçası.Ben dogumdan sonra 1 hafta icinde gebelige basladigim kiloma geri dondum.ama esim haala ne zaman zayiflsyacaksin, karnin ne zaman toparlanacak filan diyor
1 ay gecti zaten ama yatmamis biraz daha bekliyim acelesi yok zatenO kötü olmuş. Benim eşim başvurdu. Temmuz'da yatar demişlerdi ama ağustosta bu pazartesi yattı. Bir ay gecmesini bekleyin öyle sorun isterseniz.
neresinde ?
Anadoluyakasi maltepedeyim canim. Sen?neresinde ?
Canim Allah yardım etsin.çocukla uğraşmaktan yorgun düştüğümde kolumun bağı çözülecek düşecek diye korkuyorum. koltukta kucağımda sallarken veya pışpışlarken iki kere kaydı kolumdan da bişi olmadı şükür.
Bugun doktor neyap ne et emzir dedi. Sagop werdigimde daha rahat uykuya daliyodu simdi gogusumu agzina zorla sokuyorum xiglik atiyo emmeside 5 dk sonra birakiyo.akitliyo resmen agzini ama soktor onun bile yeticegini dedide siksik emerse benimki 3 saatte bi anca byle giderse yine sagmaya baslicam ben rahatimi dusunmuyorum bebegimin sagligini dusunuyorum. Ayrica psikolojisini etkilermi emmemesi dedim nasil weriyosn biberinu diye sordu kucagimda emzirme minderinde ayni emzirir gibi dedim hic problem olmaz dert etme ama sana yazik niye sagasinki dedi. Kizlar mama werenler bebegimin doktoru hic meme almamis oyle annesi sagmamaista mamayla buyumus mama dedigimde ozamanlar byle mamalar yokmus nisasta su falan karistriyolarmis hicte bsy olmadi Allah a sukur diyo. Mama wermek zorunda kalanlar suclu hissetmeyin kendinizi. Bide sagarakta 2 senede gelir sutun kesilir diye korkma tabi duzenli sagarsan 2-3saatte bir kesilmez dedi. Ay ne cok konustumnapiim bildiklerimi sizde bilin istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?