2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
ne denir bilmiyorum umarım kötü çıkmaz sonuçlar. sen genede pozitif düşünmeye çalış güzel olsun inşallah herşey

oo canım benim ya kıyamam minik prensese. inşallah hepsi temiz çıkar tahlillerin. Çok öpüyoruz.

Herkese merhaba.. Uzun zamandır giremedim bebişimle ilgilenmekten.. Okuduğum kadarıyla herkes iyi, sıkıntısı olanlarında Allah yardımcısı olsun.. Bişey sorucam bugün benden et parçası geldi 47 günlük olduk bugün kanamam 40 günde bitmişti bu et parçası canımı çok sıktı aynı durumu yaşayan varmı ki

Sevindim ise yaramasina:)
Herkes okusun muhakkak

bana da yeni doğumda en az yirmi dk demişti. doğduğundan beri en fazla on dk mememde. manuel pompayla sağıyorum bazen ztn beş dk da el pompaso bile gögsü boşaltıyor. tabi pompa tam boşaltamıyor. öyle olunca çocuk on dk da ztn bir şey bırakmıyordur diye düşünüp kafama takmamaya başlamıştım ben de

çok geçmiş olsun canım ya kıyamam minnağa
umarım sıkıntısı geçer ve sorun çıkmaz.Allah şifasını verir inşallah

Bebegin emfikten sonra mi sagiyosun canim. Emme araligi nekadar

Bebegin emfikten sonra mi sagiyosun canim. Emme araligi nekadar
hiç bakmadım canım saate ama ki saat falandır. gece 9 da yatıp 6 da kalkıyor o arada 12 ve 3 gb uyanıyor. 6 da emince bazen gene uyuyor 7-8 gb ama gece uykusu gb derin olmuyor ses fln olsa kalkıyor.

sağma olayını bir yere gideceksem önceki gün bolken yapıyorum gece kalkınca veya sabah. çocuk emerken makinanın gücüyle çekecek bi süt bırakmıyor.

önceden sağmadıysam dışarıda sağacaksam çocuk huysuzlanınca sağdım ztn çocuğa veremediğim için o ara süt çıkıyor gögüsten.

kızlar ya bizim evde çol sivrisinek yok diye önemsemedim. makinalar ilaçlarda çocuğa zararlı diye almadım. ama sbh kalktım bacaklarını çok yemiş. 10-15 yerden.
kaşınıyomu acaba durup durup tepişiyo hafif bi ağlaması var uyutuyom bacakları tepiştirip uyanıyı

Bende bugun sabahladim. Sol gogusumu tutmuyo ciglik atiyo. Gece 11:30 da emdi. Sabah 6 ya kadar ugrastim solum icin yine almadi dayanamadim acliktan ici gecti yawrumin agliyo ama almiyo saat 7 de sagimi verdim 9 dk emsi onuda kustu. Basim agriyo suanda. Napicagimi sasirdim sol gogusumjde sagdim.kasinti tuttu. Doktoru dinlemekle iyi mi yapiyorum kotumu bilmiyorum. Esimle gittik diye oda biberon werdirmiyo. Bana kalsa sagip weririm byle daha stresli hem az emdigi icin yine sagiyorum.

Oy caniim bence ilac tak odaya bebegin diger odadayken. Ben oyle yapiyorum sineklerin mikrobundan iyidir ilac diye dusunuyorm. Bebisini getrdiginde cikarirsin etkisi oluyo cok. Dilleride yok diyemiyolarki ya canim aciyo yada aciktim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…