- 12 Haziran 2013
- 8.544
- 8.175
- 248
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #52.761
Geçmiş olsun canim...Keske bizimde ole olsaydi. Hemsire bu kiz ufak diye cani yanar etkilenir demisti dogruymus. Dunden beri adam akilli emmedi. Simdi sutumu sagdim biberonla cok guzel aldi. 50cc falan icti. Doymus mudur acaba kac cc.de doyar bu bicirlar
Allahim şifasini versin canim, üzüldüm ınan ki... Seni merak etmiştim..Selam kızlar doğum yaptım ve ortadan kayboldum sanmayın.
Kızım 20 günlükken uykudan uyanırken kasıldı ve hastaneye yattık, 12 gün hastanede kaldık. Kasılması bir nevi nöbeti durduruldu kontrol altına alındı ama bu sürede araştırmalara başlandı neden kaynaklandığı hakkında.
Küçücük bedeni ile uykulu emar, 3 kee eeg, çekildi belinden sıvı alındı ve hepsi temiz çıktı ama kasılmaları ara ara devam etti şimdi ilaç tedavisi görüyoruz ama nedeninin araştırılması için hemen hemen 2 günde bir hastanedeyiz genetik ve metabolizma da da takiplerimiz devam ediyor, tahliller verdik onun sonuçlarını bekliyoruz.
Biz zor günler geçirdik ve hala da geçirmeye devam ediyoruz. umarım sizler ve bebekleriniz çok çok iyidir.
Bizim kasılma harici başka sıkıntımız yok şükür, fiziksel ve nörolojik gelişimi çok güzel.
Hepiniz yavrularınızla Allaha emanet olun dualarınızı da bizden esirgemeyin.
Sma kullanyrm ben ablamlarda bebeklerine kullanmislar icindeki vitamin degerleri yuksek canim. Gecmis olsunIki gundur bebegim cok hasta okadar uzgunumkiasidan sonra kendine gelemedi iki gundur hic uymayan bebek uyuyor durmadan. Hic meme almadi taaa simdiye kadar.... bi de ishali basladi yesil..... biberona sagip azar azar aliyor onuda midesini bulandirarak... susuz kalmasindan korkyorum . Tabi 6kiloluk bebekle benim 3kiloluk bebegime ayni doz asi yapılınca iste sonuc.....
Dun doktora goturdik pimpirikli bi doktor bakti bebegime az kilo almis bi de gozunun beyazi maviye çalıyor bu bebekte gelisim geriligi flnmi var dedi.... cam kenik hastaligini var acaba ddi. Cocuk endokrinine yönlendirdi ama bnm bebegimin biseyi yokk gitmyecegim !!
Size soracağım mama takviyesine baslayacagom bebegime sanirim sut yetmiyor... markalari siraladi doktor siz hangisini önerirsiniz?
Sma
Aptamil
Evolvia
Bebelac.
Lutfen cvp....
Geçmiş olsun canım Allah yardımcın olsunSelam kızlar doğum yaptım ve ortadan kayboldum sanmayın.
Kızım 20 günlükken uykudan uyanırken kasıldı ve hastaneye yattık, 12 gün hastanede kaldık. Kasılması bir nevi nöbeti durduruldu kontrol altına alındı ama bu sürede araştırmalara başlandı neden kaynaklandığı hakkında.
Küçücük bedeni ile uykulu emar, 3 kee eeg, çekildi belinden sıvı alındı ve hepsi temiz çıktı ama kasılmaları ara ara devam etti şimdi ilaç tedavisi görüyoruz ama nedeninin araştırılması için hemen hemen 2 günde bir hastanedeyiz genetik ve metabolizma da da takiplerimiz devam ediyor, tahliller verdik onun sonuçlarını bekliyoruz.
Biz zor günler geçirdik ve hala da geçirmeye devam ediyoruz. umarım sizler ve bebekleriniz çok çok iyidir.
Bizim kasılma harici başka sıkıntımız yok şükür, fiziksel ve nörolojik gelişimi çok güzel.
Hepiniz yavrularınızla Allaha emanet olun dualarınızı da bizden esirgemeyin.
Canım geçmiş olsun Allah yardımcın olsun insan konduramıyor. ALLAH tüm bebişleri ve annelerini korusunIki gundur bebegim cok hasta okadar uzgunumkiasidan sonra kendine gelemedi iki gundur hic uymayan bebek uyuyor durmadan. Hic meme almadi taaa simdiye kadar.... bi de ishali basladi yesil..... biberona sagip azar azar aliyor onuda midesini bulandirarak... susuz kalmasindan korkyorum . Tabi 6kiloluk bebekle benim 3kiloluk bebegime ayni doz asi yapılınca iste sonuc.....
Dun doktora goturdik pimpirikli bi doktor bakti bebegime az kilo almis bi de gozunun beyazi maviye çalıyor bu bebekte gelisim geriligi flnmi var dedi.... cam kenik hastaligini var acaba ddi. Cocuk endokrinine yönlendirdi ama bnm bebegimin biseyi yokk gitmyecegim !!
Size soracağım mama takviyesine baslayacagom bebegime sanirim sut yetmiyor... markalari siraladi doktor siz hangisini önerirsiniz?
Sma
Aptamil
Evolvia
Bebelac.
Lutfen cvp....
Canim sutundende weriyomusunCanım geçmiş olsun Allah yardımcın olsun insan konduramıyor. ALLAH tüm bebişleri ve annelerini korusun
Bu arada biz de Aptamil kullanıyorduk bir ayda 600 gram almıştı Dr mamayı değiştirtti sma geçtik şimdi maşallah iki haftada 700 gram aldı. Sma için iyi şeyler duydum drun çocuğu da bundan kullanıyormuş
Saol canim benim kabizlik falan yapiyormuSma kullanyrm ben ablamlarda bebeklerine kullanmislar icindeki vitamin degerleri yuksek canim. Gecmis olsun
Bak iste ayda 850gram aldi diye ne hastaliklardan auphelenip gunumu zehir etti. Seninde 600almis mesela. Saol iyi dileklerin icin cnm. Sma alalim ozaman. Kabizlik yaptimi pekiCanım geçmiş olsun Allah yardımcın olsun insan konduramıyor. ALLAH tüm bebişleri ve annelerini korusun
Bu arada biz de Aptamil kullanıyorduk bir ayda 600 gram almıştı Dr mamayı değiştirtti sma geçtik şimdi maşallah iki haftada 700 gram aldı. Sma için iyi şeyler duydum drun çocuğu da bundan kullanıyormuş
Asi agir geldi durmadan uyudu hic emmedi iste..... yeni yeni agzina aliyor sua et atres oldumGeçmiş olsun canim...
Umarım iyilesmistir artik ufakligin..
Inan bilmiyorum kaç cc. De doyar acaba memeni niye almadı ki ?
acaba dolu dolu mu süt gelsin istiyor. benim süt azsa ve çocuk çok acıktıysa sabırsızlanıyor ağlıyor. gazı gelince de memeyi ememiyor. sırta vurma ilaç vs dışında belden yukarısını yastığa koyuyorum fış fış kayıkçı söyler gb aşağı yukarı sallıyorum yastığın altından tutup. hem uyutuyor hem gaz salıyor.Bende bugun sabahladim. Sol gogusumu tutmuyo ciglik atiyo. Gece 11:30 da emdi. Sabah 6 ya kadar ugrastim solum icin yine almadi dayanamadim acliktan ici gecti yawrumin agliyo ama almiyo saat 7 de sagimi verdim 9 dk emsi onuda kustu. Basim agriyo suanda. Napicagimi sasirdim sol gogusumjde sagdim.kasinti tuttu. Doktoru dinlemekle iyi mi yapiyorum kotumu bilmiyorum. Esimle gittik diye oda biberon werdirmiyo. Bana kalsa sagip weririm byle daha stresli hem az emdigi icin yine sagiyorum.
ne kdr süre taksam odadakileri öldürür. ben onlar öldürmüyor kovuyor diye sürekli takmamız lazım gb anlıyorum. ztn bir iki sinek anca oluyor ama çok ısırmış baktıkça üzülüyorumOy caniim bence ilac tak odaya bebegin diger odadayken. Ben oyle yapiyorum sineklerin mikrobundan iyidir ilac diye dusunuyorm. Bebisini getrdiginde cikarirsin etkisi oluyo cok. Dilleride yok diyemiyolarki ya canim aciyo yada aciktim
bne gebelikten beri kullanıyorum kg yapmıyor sanırım çünkü önceden de dönem dönem kullanmıştım.Kizlar ben omega 3 kullaniyorum kullanan war mi bide kilo yapiyo mu meraktayim.
o dr a güvenmiyorsan da başka dr a göster gene. Allah korusun birşeyi varsa sonradan çok üzülürsün.Iki gundur bebegim cok hasta okadar uzgunumkiasidan sonra kendine gelemedi iki gundur hic uymayan bebek uyuyor durmadan. Hic meme almadi taaa simdiye kadar.... bi de ishali basladi yesil..... biberona sagip azar azar aliyor onuda midesini bulandirarak... susuz kalmasindan korkyorum . Tabi 6kiloluk bebekle benim 3kiloluk bebegime ayni doz asi yapılınca iste sonuc.....
Sma
Aptamil
Evolvia
Bebelac.
Lutfen cvp....
Evet canim ilkbasta yapiyor icine bikasik hakiki zeytinyagi koy ise yariyo birazSaol canim benim kabizlik falan yapiyormu
Benimkide 950 almisti ilk ay doktor cok iyi dedi ben az zannediyodumBak iste ayda 850gram aldi diye ne hastaliklardan auphelenip gunumu zehir etti. Seninde 600almis mesela. Saol iyi dileklerin icin cnm. Sma alalim ozaman. Kabizlik yaptimi peki
bende yataginin altini yukselttim doktor yastik yukseltmekte yetmez dediacaba dolu dolu mu süt gelsin istiyor. benim süt azsa ve çocuk çok acıktıysa sabırsızlanıyor ağlıyor. gazı gelince de memeyi ememiyor. sırta vurma ilaç vs dışında belden yukarısını yastığa koyuyorum fış fış kayıkçı söyler gb aşağı yukarı sallıyorum yastığın altından tutup. hem uyutuyor hem gaz salıyor.
o 9 dk da ywterli sütü çekmiştir aç diye fazla içmiş fazlasını kusmuştur. benimkide çok açsa durmuyor sonra fazlayı çıkarıyor
Biz camlarida kapatip ilaci takiyoruz sersemleyip oliyolar Allah affetsin..kara sinekte kalmiyo sonra biraz havalandiriyoruz bebegimizi odaya elinca tekrar kapaturuz gece serin oluyo ew bayagi battaniyeyle yatiyorm ben.uyumadan 2-3 saat once tak etkili olur bayagi canim. Yatarken caminiz acik kaliyo mune kdr süre taksam odadakileri öldürür. ben onlar öldürmüyor kovuyor diye sürekli takmamız lazım gb anlıyorum. ztn bir iki sinek anca oluyor ama çok ısırmış baktıkça üzülüyorum
Ewet bende saclarim dokuluyo diye hamilelikten once kullandim ilk 4 ay cok bulantim oldugu icin icemedim..sonra balik falan yiyemedim doktor kendini zorla ya balik ye yada hap ic dedi hap ictim bende haftada 2-3.kere simdide bitti alayim tekrar bari. Sutten gecer vitamini diye duymustum. Bugun aile hekimindeki ebeyede mesaj attim kullan dedibne gebelikten beri kullanıyorum kg yapmıyor sanırım çünkü önceden de dönem dönem kullanmıştım.
dr haftada 2 gün lullansan yeter demişti bn unutmadığım sürece veya ilaç bitip yenisini alana kdr geçen süre haeiç düzenli kullandım.
faydası oluyordur inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?