- 6 Aralık 2007
- 4.491
- 2.376
- 248
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #52.801
canım daha bgn aklımdan geçtin biliyomusun .. Çok üzüldüm Allah yardımcınız olsun, bişicik çıkmaz inş, turp gibidir fıstığın.. Kasılma nası bişey ki canım nası farkettiniz?
biz kullaniyoruz ama kilo yapiyormu bilmiyorm ki bnde meraktaymKizlar ben omega 3 kullaniyorum kullanan war mi bide kilo yapiyo mu meraktayim.
sma iyisi canim gecmis olsun.Iki gundur bebegim cok hasta okadar uzgunumkiasidan sonra kendine gelemedi iki gundur hic uymayan bebek uyuyor durmadan. Hic meme almadi taaa simdiye kadar.... bi de ishali basladi yesil..... biberona sagip azar azar aliyor onuda midesini bulandirarak... susuz kalmasindan korkyorum . Tabi 6kiloluk bebekle benim 3kiloluk bebegime ayni doz asi yapılınca iste sonuc.....
Dun doktora goturdik pimpirikli bi doktor bakti bebegime az kilo almis bi de gozunun beyazi maviye çalıyor bu bebekte gelisim geriligi flnmi var dedi.... cam kenik hastaligini var acaba ddi. Cocuk endokrinine yönlendirdi ama bnm bebegimin biseyi yokk gitmyecegim !!
Size soracağım mama takviyesine baslayacagom bebegime sanirim sut yetmiyor... markalari siraladi doktor siz hangisini önerirsiniz?
Sma
Aptamil
Evolvia
Bebelac.
Lutfen cvp....
Allahim şifasini versin canim, üzüldüm ınan ki... Seni merak etmiştim..
Umarım neyden kaynaklandigi ortaya çıkar bir an önce iyileşir ufaklık..
Hele bu yaz aylarinda mikroplar kol geziyor. Baska bebeklerde dizanteri olan duymuştum aciyordum. Sanirim salginEwet banyosuyuna dikkat edin. Biz icme suyla yikiyoruz zaten az gidiyo bebege sizde oyle yapin kizlar. Allah korusun herturlu hastalik geliyo sudan. Ya icmesuyu koyun yada kaynamis beklemis sy
Evet canım doktorum da ebemde önerdi özel o 3 kere alınacak 115 tlRotayi yapmadik cnm. Yegenim rota olup hastanede yatmisti bence yapmak gerekio. O asi ozel aliniyor degilmi. Bi de soktor mu onerdi
SmaIki gundur bebegim cok hasta okadar uzgunumkiasidan sonra kendine gelemedi iki gundur hic uymayan bebek uyuyor durmadan. Hic meme almadi taaa simdiye kadar.... bi de ishali basladi yesil..... biberona sagip azar azar aliyor onuda midesini bulandirarak... susuz kalmasindan korkyorum . Tabi 6kiloluk bebekle benim 3kiloluk bebegime ayni doz asi yapılınca iste sonuc.....
Dun doktora goturdik pimpirikli bi doktor bakti bebegime az kilo almis bi de gozunun beyazi maviye çalıyor bu bebekte gelisim geriligi flnmi var dedi.... cam kenik hastaligini var acaba ddi. Cocuk endokrinine yönlendirdi ama bnm bebegimin biseyi yokk gitmyecegim !!
Size soracağım mama takviyesine baslayacagom bebegime sanirim sut yetmiyor... markalari siraladi doktor siz hangisini önerirsiniz?
Sma
Aptamil
Evolvia
Bebelac.
Lutfen cvp....
Aaa canım geçmiş olsun.Bebegim dizanteri olmuss neden emmedigi ortaya cikti
Kızlaaaar ACİL cevap aranıyoooor
Bgn sütümü sağcam ilk kez, sonra dolaba koycam biberonla. Akşam dışarı çıkcaz emzirebileceğim biyer deil, oyüzden sütümü orda biberonla vercem. Isıtıp mı götürcem nası yapcam???
Kızlaaaar ACİL cevap aranıyoooor
Bgn sütümü sağcam ilk kez, sonra dolaba koycam biberonla. Akşam dışarı çıkcaz emzirebileceğim biyer deil, oyüzden sütümü orda biberonla vercem. Isıtıp mı götürcem nası yapcam???
spırAL e baslıcam benkızlarrr acill hangi korunma yöntemini kullanıyosunuz geri çekilme kullanan var mı. daha önce de yazmstım benim yanlıslıkla bi defa böle bi ilişkim oldu ve üstünden bi hafta geçti korkuyorum bişey varsa nezaman belli olur
Nzaman taktırılabiliyo adet gormk gerekiyo mu. Suan ne kullanysunspırAL e baslıcam ben
Ayy ne guzel bnde olmak istiyoruuumohh sonund BENDE adet oldum yaaw gene hamıle kalcam dıye korkuyordum
oh git taktır hemen spiralini de rahat et canım. bende bir daha adet olmayı bekliyorum. Şu akıntıdan kurtulamadım bugün 60 günlük olduk. Annemler de geldi. Bir doktora görüneceğim bende.ohh sonund BENDE adet oldum yaaw gene hamıle kalcam dıye korkuyordum
ilk kanda belli olur kan tahlili yaparsın.kızlarrr acill hangi korunma yöntemini kullanıyosunuz geri çekilme kullanan var mı. daha önce de yazmstım benim yanlıslıkla bi defa böle bi ilişkim oldu ve üstünden bi hafta geçti korkuyorum bişey varsa nezaman belli olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?