2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Bugun bura cok sessiiz herkes bebegiyle mesgull, biara elimizden dusmuyodu telefonlar tabletler hamileyken. Simdi firsat bulursak

Canim pisik için sudokrem kullanıyorum ben tavsiye ederim.

balkon kapısı açık ama tül var. yani ışık kapalı yattıktan sonra sinek girmez diye düşünyorum ışık olmadığı için. zrn çarı katı maks 3 sinek oluyor ama yemişler oğlumu ilk defa.
şimdi sinekler sersemliyor mu ölüyor mu. resimdekilerden daha çok ısırmış

uyurken kaşıkla vermeye çalış istersen. bnmkide dün annem var diye gündüz hiç uyumadı. bugün gündüz de yatıyor şükür. acıkmıştır çok yattı diye dayadım biberondaki sütü içti uyanmadan.

Eklentiler

• IMG_20150807_154514.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 84
çok l şeye faydası var. çocuk için ilk 3 ay devam et demişti yanlış kalmadıysa aklımda

Oluyolar canim sersemliyolar kapi acik oldumu gitmiyolar..ama kapi kapali oldugunda oluyolar. Ayy tabi taze kan gorduler hemen isirmislar yawruyu 300cc mama yaptim uykuda werim dedim acti gozunu kustu

Kızlar sanırım benim oglan biberona alıstı beni de emiyo ama emerken kendini arkaya atıyo ağlıyo gazdan dolayı diye düsünüyorum ama biberon icerken böule tapmıuo annemde sütün bil gelmiyo biberonda her çekiste geliuo onun icin diyo am bilmiyorum öylemi başkasının yanında da yapıyk herkes bana sütün yok sütün yetmiyo diyo sinirlerim tepeme çıkıyo ne yapmam lazım

biberonu bırakman lazım canım, en günde 1 kez mama veriyodum artık onu D kestim, onun kolaylığına alışmasın, cidden süt çektikçe geliyo. Zaten doymazsa daha sık acıkır, sende daha sık emzirirsin, daha sık emzirdikçe de sütün artar inş.. Bide humana çayları cidden güzel süt yapıyo, tavsiye ederim

Aynı sorun bende de var. Benim kizimda emerken kendini geri atıyor biberonla böyle bir sorun yok. Mamayi birakmak istiyorum ama üç dört saat emiyor yine uyuyamiyor en sonunda da kendini geri atarak ağlıyor. Mecburen mama veriyorum ben de

Siz nasıl birakriniz mamayi. Ben saatlerce emziriyorum ama bir türlü yetmiyor huzurlu olmuyor çocuk. En son başını arkaya atarak ağlıyor reddediyor emmeyi.

Benimkide cigliknatiyo resmen kafasini atiyo geroye doru. Dun hece sabaha kadar ugrastim. Boyle daha zor memeyw tutturmaya calismak walla bana daha zor geldi sagmak zor derler ama ne ictigini goruyorum en azinda. 3-4 saatte bir 5yada 9 dakka emiyo nasil buyucek bu cocuk.ben doktoru dinlemicem diger gittigin docent doktor boyle dewam et demisti. Yillik izinde oldugu icin diger doktoruna gttik oda sana yazik sagma memeni daya diyo sanki cocuk iciyoda bende dayiyim

Dikişlere baktı birde simear testi için alttan sürpuntu aldı. Birde kan sayımına batırdı o kadar.

Canim bendede Lansinoh var ancak ben Tutamıyorum muyum neyse süt bazen dışa akıyor sen nasıl sagiyorsun bi yöntemin var mı birde ben ayarını en hızlıya getiriyorum.

Canim bende az emzirebiliyirum biraz çekiyor sonra bırakıyor başlıyor ağlamaya mama veriyorum sonrasında mecburen. Çok mutsuzum ve oturup Ağlıyorum kendimi suçluyorum. SüTüm çok yok ama o emince baya geliyor sanırım kendini zorlamak istemiyor.

Canim bendede Lansinoh var ancak ben Tutamıyorum muyum neyse süt bazen dışa akıyor sen nasıl sagiyorsun bi yöntemin var mı birde ben ayarını en hızlıya getiriyorum.

Yok cnm ben de sütün dışarı aktığı olmuyor ben de en hızlı ayara getiriyorum ama doğrusu önce kısa ayarda sonra hızlı ayara getirmek en son bitirmeden önce de en düşük ayara getirip makineyi kapatmak.

Siz nasıl birakriniz mamayi. Ben saatlerce emziriyorum ama bir türlü yetmiyor huzurlu olmuyor çocuk. En son başını arkaya atarak ağlıyor reddediyor emmeyi.

Cnm benim sag gögsümden az sut geliyodu bende doymuyo diye günde 3 kere mama veriyodum simdi sut geliyo bu saferde oglum direniyo zorla veriyorum kıpkırmızı oluyo ıkınmaktan bilmiyorum nasıl olacak zorlayıncada kötü oluyo

benimki çok kabızlık çekti, oyüzden birden kestim, 2 gecedir uyumakta zorlanıyor ağlıyo, ama yapcak bişi yok, dün ta gece 12 ye kadar ağladı , eşim mama yap die ısrar etti ama yapmadım, uyutmak için her yolu denedim emzirdim, sonra ayakta salladım, beşiğine yatırdım , en son ana kucağında uyuyakaldı. Alışacak inş zamanla

canım bebek yapım onarım die bi blog site var, Tomrisin emzirme notları var , emzirme kampından bahsetmiş, bi denesene bence faydasını göreceksin,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…